imah » 2016 » Juni (Kaca 20)

Archives Bulanan: Juni 2016

Bundaran Hiburan Boosts setelan HDR mastering & Control Quality

BURBANK- Bundaran Hiburan geus ngalegaan rentang na tinggi dinamis (setelan HDR) mastering jasa ku ngaronjatkeun sistem ngabéréskeun DaVinci na jeung sékrési software panganyarna ti Hideung Magic Desain, versi 12.5. Software anyar ngawengku ningkat setelan HDR kadali grading anu nambahkeun kana kamampuan fasilitas urang nepi ka rengse, kelas na nganteurkeun sandiwara, televisi jeung proyék hiburan imah setelan HDR. Ogé nambihan anyar ...

Maca deui "

Rising Sun Gambar manjangan penguasaan Anak leuwih Time di "X-Men: Apocalypse"

Visual épék studio tops usaha-unggul pangajén taun saméméhna pilem X-Men kalawan runtuyan ngabeledug Quicksilver 'ékstraksi'. Adelaide, Selatan Australia- X-Men: Apocalypse, anu entrant panganyarna dina franchise superhero populér abad ka Fox urang, ciri leuwih waktos-bending magic ti Rising Sun Gambar Australia urang. Balukar visual studio nyumbang ka sababaraha urutan konci dina film, utamana hiji pamandangan electrifying mana Quicksilver (Evan Peters) ...

Maca deui "

Dua kecap anu kuat: Hatur Anjeun!

Nyieun tradisi anjeun sarta watek hatur jalma anu ngarojong anjeun karir Anjeun. Hatur jalma anu masihan anjeun dorongan atanapi goad anjeun kana aksi. Hatur guru anjeun teu ngan maranéhanana Anjeun patepung di sakola, tapi jelema nu geus patepung di karya. Hatur mentors anjeun sarta batur anu mantuan anjeun, naha anjeun geus patepung aranjeunna ngaliwatan hiji group sawala online atawa fungsi industri. Hatur ...

Maca deui "

Ogilvy Vets Tommy Henvey na Patti McConnell peluncuran hal Béda

butik kreatif nawarkeun alternatif pikeun merek pilari cara anyar pikeun nyieun eusi. New York City-néangan nyadiakeun merek jeung alternatif pikeun modél agénsi tradisional, urut Ogilvy & Mather Eksekutif Kreatif Diréktur Tommy Henvey sarta produser Eksekutif Patti McConnell geus dibuka hal Béda. The kreatif butik pamasaran anyar bakal ngungkit struktur bisnis lean sarta fleksibel pikeun ...

Maca deui "

Anyar jeung ningkat armor-Man 2 Ayeuna Sadia ngaliwatan nincak.

Houston, Texas, (Juni 6, 2016) - nincak téh bungah ngembarkeun yen eta bakal dikabaran versi panganyarna tina Tilta armor-Man. Jeung armor-Man 2, filmmakers profésional meunang hadé, nembak langkung stabilized dina cara langkung nyaman. The armor-Man panganyarna kompatibel jeung Tilta Gravitasi, DJI Ronin, Freefly Movi, sarta dual Pakem 3 sumbu-stabilizers gimbal lianna. Dina ieu ...

Maca deui "

LITEPANELS mitra kalayan BARBIZON cahaya Pikeun Romadhon ekslusif kelas master FREE

Chatsworth, Calif (Juni 6, 2016) -. Litepanels®, hiji innovator dina leyuran cahaya LED pikeun pilem, industri fotografik jeung siaran jeung hiji merk Vitec Videocom, nyaeta gumbira nawarkeun hiji set ekslusif tina kelas Master hosted di partnership kalawan Barbizon cahaya parusahaan. The kelas Master bakal dipingpin ku ahli cahaya renowned na Litepanels ko-pangadeg, Pat Grosswendt, sarta nyadiakeun leungeun-on ...

Maca deui "

Nitin Kachhwaha G Téhnologi #2016CineGearExpoLA

Nitin Kachhwaha tina ceramah G-Téhnologi jeung Jaimi ngeunaan gudang speed tinggi na partnership Atomos maranéhanana di 2016CineGearExpoLA.

Maca deui "

Jack Burwick of Rosco di CineGear

Jack Burwick ti rosco ceramah pikeun Jaimi ngeunaan cahaya, tape LED lampu Lampu Balik Pek di 2016CineGearExpoLA

Maca deui "

Kazuo Endo Sony Electronics #2016CineGearExpoLA

Kazuo Endo tina ceramah Sony Electronics mun Jaimi ngeunaan Sony Pro 8K sarta X-OCN Kaméra jeung Leyuran X-OCN workflow di

Maca deui "

Medialooks nambihan rojongan pikeun I / O produsén DekTec

Siaran Asia 2016, Singapura - June 1, 2016 - Medialooks dinten ngumumkeun rojongan resmi pikeun Walanda I / O produsén hardware DekTec. DekTec geus nyadiakeun konsumén siaran sareng kartu PCI, alat USB, panerapan jaringan sarta software pikeun leuwih ti 15 taun. hardware parusahaan anu dirancang pikeun 24 profésional / aplikasi 7 tur ngarojong téh rupa-rupa interfaces video kaasup RF, IP, SDI na ASI. ...

Maca deui "

Medialooks nambihan rojongan pikeun I / O produsén Magewell

Siaran Asia 2016, Singapura - May 31, 2016 - Medialooks dinten ngumumkeun rojongan resmi pikeun Cina I / O produsén Magewell. Kusabab keur diadegkeun dina 2011, Magewell geus ngarilis runtuyan kartu PCIe newak, kaasup SDI, HDMI na model DVI, sababaraha buleud USB newak jeung newak dongles. Magewell ngarojong Windows, Linux Ubuntu jeung Mac OS na nyadiakeun SDK kuat ku rojongan pikeun low ...

Maca deui "

Michael Shabun DJI #2016CineGearExpoLA

Michael Shaun ti DJI ceramah pikeun Jaimi ngeunaan drones kawas Phantom 4 na DJI M600 di 2016CineGearExpoLA

Maca deui "

Sherry Fragomani Anton Bauer #2016CineGearExpoLA

Sherry Fragomani ti Anton Bauer ceramah pikeun Jaimi ngeunaan Anton Bauer 12AMP accu kaméra cine jeung bungkus kakuatan dina 2016CineGearExpoLA

Maca deui "

Stephen Milley Panasonic #2016CineGearExpoLA

Stephen Milley ti Panasonic ceramah pikeun Jaimi ngeunaan Varicam lt na Varicam 35 kaméra bioskop Panasonic urang di 2016CineGearExpoLA

Maca deui "

Steve Fitzpatrick HydroFlex #2016CineGearExpoLA

Steve Fitzpatrick ti HydroFlex ceramah pikeun Jaimi ngeunaan housings kaméra jero cai dina 2016CineGearExpoLA

Maca deui "

Asisten produksi

SeaWorld San Antonio Location: San Antonio TX AS Gamawan buku produksi. tracking anggaran, punch béréndélan, jadwal latihan, arsip produksi, almenak produksi & kala .... langkung >>

Maca deui "