imah » 2016 » Juni (Kaca 3)

Archives Bulanan: Juni 2016

Produser kreatif, Kandungan branded

Kacapi Olahraga Location: New York Ny AS pinter dina Adobe Suite, Saatos Balukar, premiere, sarta Microsoft Office. Nyiapkeun jadwal produksi jeung budgets kalawan produser, accountants jeung produksi ... More >>

Maca deui "

video produser

Bclip Productions Location: Asheville NC AS produser / Video Produksi :. Bclip Productions mangrupa teguh produksi video ngadegkeun dumasar dina Asheville, NC. Dasar Video shooting .... langkung >>

Maca deui "

Sabtu minggu News produser

Sinclair Broadcast Grup Location: Arlington VA AS Sinclair Broadcast Grup, Inc. Jieun tanda anjeun dina Broadcasting jeung Media Digital. Kami panggedéna jeung paling diversified parusahaan siaran televisi dina ... More >>

Maca deui "

Pondok-Bentuk Story produser / Redaksi (Full Time)

Alucia Productions Location: New York Ny AS Kedah jadi versed di Adobe Edit Suite terus Saatos Balukar. Adobe premiere, Saatos Balukar - jeung kamampuhna troubleshoot isu software jeung hardware .... langkung >>

Maca deui "

Bentuk pondok jujur ​​/ produser / Redaksi (Full Time)

Alucia Productions Location: Kamampuhan New York Ny AS pikeun digawe sareng Saatos Balukar, Suite Kreatif, audio campur kode, koreksi warna / pagawean bonus a. Ka tungtung éta, Alucia Productions ngahasilkeun kandungan dina unggal ... More >>

Maca deui "

Lega Buka produser Media Grup Video

Lega Buka Grup Media Location: Austin TX AS The Video produser bakal jawab pangawasan umum jeung arah kreatif produksi video Grup Media Buka di lega .... langkung >>

Maca deui "

Produser Kandungan sosial, Football

Bleacher Laporan Location: Chicago Il AS Turner Broadcasting System, Inc. 3 + taun pangalaman média & produksi sosial. Pangaweruh jeung pamahaman Adobe premiere na Photoshop .... langkung >>

Maca deui "

Graham Ramsey ngagabung Shotoku di Kamampuh Senior

Industri Vet disadap ngajalankeun Global ékspansi Kawasaki, Jepang - Shotoku Broadcast Systems, pamingpin ogé-ngadeg di manual tur robotic rojongan kaméra, sarta tracking kanyataanana maya, geus ngumumkeun yén Graham Ramsey, Samaun Industri seasoned kalawan leuwih ti 25 taun pangalaman, boga ngagabung parusahaan dina kapasitas senior jang meberkeun dilegakeun ayana global. Tony Hanada, menata diréktur, dijadikeun ...

Maca deui "

DNF Streamlines Rekaman di Garéja Kristen Tengah Arizona urang

Anyar "IP Control Buddy" tames sistem kompléks nu mibanda hiji-tombol kesederhanaan Northridge, Calif -. DNF kadali - pangajén-unggul jeung dicaritakeun pamimpin di interfaces Mesin-to-Mesin Asasi Manusa-to-Mesin na - dinten ngumumkeun hiji deployment sukses solusi parusahaan anyar IP Control Buddy di Garéja Kristen Jawa Tengah, dumasar dina marana, Arizona. "Urang éta pisan pleased pikeun mantuan fasilitas dina ngarengsekeun hiji ...

Maca deui "

Stadion inovatif Anyar Olympique Lyonnais ngawangun Signal Angkutan jeung Komunikasi on Riedel infrasturktur

WUPPERTAL, Jerman - June 29 2016 - anyar Parc Perancis urang Stadion Olympique Lyonnais geus maké sistim Riedel mun redefine olahraga hirup jeung pangalaman hiburan. Kalawan babarengan, nu Riedel MediorNet jaringan média real-time, RockNet jaringan audio digital, Artist Sistim matrix digital telepon di antara kamar jeung kamar, sistem telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel Acrobat, sarta pamaen Sistim partyline digital nyadiakeun jaringan dumasar-serat desentralisasi keur angkutan sinyal fleksibel, routing, ...

Maca deui "

Telestream Kapal Wirecast Vérsi 7; Ngawangun unmatched kaahlian sakuliah spéktrum ageung & Leutik Live Streaming Aplikasi

Telestream CEO mangka misi parusahaan meunang eyeballs di saban daérah jeung aplikasi ti boardrooms penyiar ka blogger bedrooms "Aya hiji perang keur perang - a perang pikeun eyeballs. Naon dipaké pikeun dijadikeun wahana eusi primér pikeun ngawangun viewership - TV di ruang tamu - ayeuna geus jadi salah sahiji ratusan cara meunang hirup streamed ...

Maca deui "

Barnfind BarnOne pigura Kepala ka Rio

Fleksibel, infrasturktur Platform bersaing Dina Kaulinan International Sandefjord, Norwégia - Barnfind Panyiaran, produsén of a multi-fungsi, sinyal nétral platform angkutan serat, announces yén leuwih ti 100 Barnfind BarnOne pigura bakal padamelan pikeun transmisi misi-kritis Agustus ieu salila dunya acara olahraga kawentar kalapa bisa dilaksanakeun dina Rio de Janeiro. Numutkeun Wiggo Evensen, Barnfind CEO, aya ...

Maca deui "

Systems Wireless profésional (PWS) Unveils Anyar Website

Orlando Juni 29, 2016 - Systems Wireless Profesional (PWS), a Masque Sora Company jeung ahli dina supplying sarta ngarojong sistem wireless keur acara live sarta siaran, nyaéta pleased ngembarkeun unveiling sahiji ramatloka parusahaan anyarna - www.professionalwireless.com. Website anyar presents a panganteur ramah-pamaké sareng katingal kontemporer. Situs anyar ciri sistem navigasi lugas, detailing anu ...

Maca deui "

Shotoku Expands Ayana di India jeung pasini Anyar Daerah Penjualan Manajer

Kawasaki, Jepang - Shotoku Broadcast Systems, pamingpin ogé-ngadeg di manual tur robotic rojongan kaméra jeung tracking kanyataanana maya, geus ngaranna Ashish Srivastava anyar Penjualan Daerah Manajer -na pikeun mantuan dilegakeun ayana parusahaan di India. Recognizing paménta tumuwuh pikeun rojongan parabot kaméra siaran dipercaya jeung staf profésional di wewengkon, Srivastava, kalawan leuwih ti 16 taun pangalaman ...

Maca deui "

Barnfind skor Orde panggedéna di Sajarah Company

Luhur-Propil Olahraga Éropa penyiar pilih Range of Leyuran Company urang, Kaasup pigura, SFPs na Muxes Sandefjord, Norwégia - Barnfind Panyiaran, produsén of a revolusioner multi-fungsi, sinyal platform angkutan nétral, nyaéta reueus ngembarkeun yen eta parantos nampi Urutan panggedena di parusahaan sajarah ti penyiar olahraga Éropa utama. Sareng pertumbuhan taunan 100% salila tilu taun mimiti saprak ...

Maca deui "

Killer lagu nambihan Nashville urang Ian Bern ka Anak "Artis Series"

Announces promotion Spotify dihijikeun ka perdana penyanyi / penulis lagu urang ep. Panta Monica, Calif.-Singer / penulis lagu Ian Bern teh tambahan panganyarna pikeun Killer lagu 'groundbreaking Artist Series. Artis basis Nashville geus digambar ulasan kuat pikeun debut tunggal Cukup / Ieu Henteu Anjeun on B3SCI Records. Arék killer ieu announcing deal anyar ieu ku promotion husus on Spotify anu ngawengku hiji kasempetan pikeun meunang hiji ...

Maca deui "