imah » 2016 » Juni (Kaca 5)

Archives Bulanan: Juni 2016

Produser kreatif, Kandungan branded

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kacapi Olahraga Location: New York Ny AS pinter dina Adobe Suite, Saatos Balukar, premiere, sarta Microsoft Office. Nyiapkeun jadwal produksi jeung budgets kalawan produser, accountants jeung produksi ... More >>

Maca deui "

video produser

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Bclip Productions Location: Asheville NC AS produser / Video Produksi :. Bclip Productions mangrupa teguh produksi video ngadegkeun dumasar dina Asheville, NC. Dasar Video shooting .... langkung >>

Maca deui "

Malem News jangkar / produser (Weekdays)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sinclair Broadcast Group Lokasi: Pasco WA US Sinclair Broadcast Group, Inc mangrupikeun salah sahiji perusahaan siaran televisi anu panggedéna sareng paling lega di bangsa, program stasiun 162 anu aya di 79… Deui >>

Maca deui "

Produser Kandungan sosial, Football

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Bleacher Laporan Location: Chicago Il AS Turner Broadcasting System, Inc. 3 + taun pangalaman média & produksi sosial. Pangaweruh jeung pamahaman Adobe premiere na Photoshop .... langkung >>

Maca deui "

Graham Ramsey ngagabung Shotoku di Kamampuh Senior

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Industri Vet disadap ngajalankeun Global ékspansi Kawasaki, Jepang - Shotoku Broadcast Systems, pamingpin ogé-ngadeg di manual tur robotic rojongan kaméra, sarta tracking kanyataanana maya, geus ngumumkeun yén Graham Ramsey, Samaun Industri seasoned kalawan leuwih ti 25 taun pangalaman, boga ngagabung parusahaan dina kapasitas senior jang meberkeun dilegakeun ayana global. Tony Hanada, menata diréktur, dijadikeun ...

Maca deui "