imah » 2016 » Juni (Kaca 5)

Archives Bulanan: Juni 2016

DPA Microphones, Lectrosonics, Sora Nu sejen, sarta K-Situraja ka inangna Sora Summit Toronto

Toronto, Ontario, Kanada (Juni 27, 2016) - Di Salasa, July 19, 2016, DPA Microphones, Lectrosonics, Sora Nu sejen, sarta K-Situraja, bakal boga imah The Sora Summit Toronto dina The Garéja dina Queensway di Toronto. acara ieu mangrupa bagian ti The Sora Summit runtuyan jejaring informal na presentasi atikan pikeun professional audio. Duaan aranjeunna ngumpulkeun, kolaborasi, sarta ngabahas téhnik maranéhanana jeung ...

Maca deui "

Produksi Sora mixer Jamie Gambell Adopts nu 688 System Audio pikeun suksés, Basajan workflow

Los Angeles Juni 28, 2016 - Keur 15 taun kaliwat, Jamie Gambell geus gawe dina sora produksi. Anjeunna ngamimitian kaluar di Inggris asli diangkat jadi siswa latihan a, nuluykeun jadi operator booming, sarta tungtungna a mixer sora. Dina 2008, Gambell dipindahkeun ka Amérika Serikat, dimana anjeunna geus tinggal kantos saprak, gawe utamana dina fitur ...

Maca deui "

Gedang Kamera Rojongan, LLC pikeun nembongkeun Anyar arrowX System di Telemundo urang Gran Cine Video Expo TV XXIV

Mexico City Juni 28, 2016 - Gedang Kamera Rojongan, LLC, pamingpin dina produksi innovating solusi rojongan kaméra, bakal mintonkeun anu anyar arrowX 5 Sprinter II 2-Panggung cf System di Telemundo urang Gran Cine Video Expo TV XXIV di Insitel Mexicana, stan SA de CV (D-6). "The arrowX 5 Sprinter II 2-Panggung cf System ngamungkinkeun urang pikeun ...

Maca deui "

TNDV pilih kobalt Digital pikeun Konversi Signal di Full-Ukuran Anyar Produksi Treuk

. CHAMPAIGN, gering - June 28, 2016 - kobalt Digital dinten ngumumkeun yén Nashville basis produksi mobile spesialis TNDV: Télévisi geus dipasang tujuh pigura konvérsi sinyal kobalt jeung gear distribution dina Exclamation, mimiti pinuh pituin 1080p TNDV sarta 4K-siap Kelas Hiji siaran na treuk produksi. Parabot kobalt maximizes spasi jero treuk anyar bari mastikeun fleksibel, penanganan sinyal efisien keur ...

Maca deui "

Piksel Appoints Clive Malcher sakumaha Development VP Pasar

Ex-Channel 5 eksekutif ngagabung tim Piksel ngajalankeun pertumbuhan komérsial di siaran EMEA, telco tur kabel pasar Malcher brings kabeungharan pangalaman industri pikeun Piksel, garnered tina karir 20-taun di digital jeung televisi New York, NY Juni 28, 2016 - Piksel, pamingpin global dina wangunan usaha video online sukses, dinten announces pengangkatan Clive Malcher ka ...

Maca deui "

Presteigne mekar kacida alusna dina Chelsea

Presteigne Broadcast nyewa disadiakeun genep kakuatan tinggi sistem mikropon radio pikeun sinyalna program radio BBC nasional jeung régional 'tina Chelsea Kembang Tembongkeun, nu lumangsung dina grounds of Royal Rumah Sakit Chelsea, London ti 24 mun 28 Méi. Leuwih ti 100 jam commentary radio ieu disadiakeun leuwih opat dinten di acara kembang paling bergengsi di dunya, kalayan ...

Maca deui "

Koordinator Festival

Boston Asian Amérika Film Festival Location: Boston MA AS BAAFF mangrupakeun produksi tina Wagub Resource Amérika Asia. The Festival Koordinator bakal bisa dipaké jeung tim administratif, tim Pilihan pilem, fundraising ... More >>

Maca deui "

Productions - Video fotografer / Redaksi

Kolonial Williamsburg Yayasan Location: Pangalaman Williamsburg VA AS di operasi siaran tipe kaméra, ngedit non-linier (Avid pikaresep, tapi teu wajib), épék video digital unit, sarta siaran tipe ... More >>

Maca deui "

Video Insinyur (Post Produksi / mastering)

DELUXE Hiburan Layanan Grup Location: New York Ny AS DELUXE ngoperasikeun fasilitas dina pilem utama, video jeung pasar produksi digital sakuliah dunya. DELUXE, Company3, Encore, Metode New York ayeuna ... More >>

Maca deui "

Media Tumbu Expands Tim Manajemén Produk

Tumbu Alex Borbely Media

Media Global Tumbu, a Téhnologi 2014 sarta Téknik Emmy® Award meunangna jeung pasar pamimpin di-IP média-leuwih solusi angkutan announces pengangkatan Alexander J. Borbely Jr kana posisi Senior Leyuran Produk Line Manager. Dina posisi anyar na di Media Global Tumbu, Alex bakal jawab menata platform Premier MD8000 parusahaan média-leuwih-IP produk nu geus dipikawanoh ...

Maca deui "

Barry-Wehmiller Tim Video tarumanagara promotes Budaya Jalma-dipuseurkeun Kira Dunya Sareng Quantum urang StorNext workflow Panyimpenan

San Jose, Calif - June 27, 2016 - Quantum Corp. (NYSE: QTM) dinten ngumumkeun yén Barry-Wehmiller, a $ 2.4 miliar panyadia global téhnologi jeung rékayasa jasa pikeun industri aub dina packing, corrugation, sheeting sarta konversi kertas, geus deployed StorNext Pro "Studio salaku yayasan neundeun workflow produksi video perusahaan na. Dianjurkeun ku 1303 Systems, hiji integrator specializing di gudang ...

Maca deui "

Eusi Produksi Manajer

demandware Location: Pangalaman Burlington MA AS sareng WordPress, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, na rohangan ngédit video na Kapost hiji tambah badag. Demandware keur néangan hiji Manajer Produksi Kandungan ... More >>

Maca deui "

Apantac Téhnologi drive 4K Mintonkeun pikeun Fans mun Témbongkeun Euro 2016 JABAR Championship di IBC

Apantac Euro 2016 4K mun DisplayPort Konversi

Apantac, panyadia biaya-éféktif multiviewers, tembok video, extenders, sarta solusi pamrosésan sinyal ngumumkeun yén téhnologi konversi 4K / UHD na keur dipake ku Euro Broadcast Center Internasional (IBC) di Paris, Prancis. The IBC nyaeta jantung Euro 2016 Championship, dimana sakabeh sinyal tempat anu nampi tur disebarkeun kaluar mun disiarkeun mitra pikeun transmisi global. The IBC narima uncompressed ...

Maca deui "

Tanana Valley Televisi jeung Radio pilih Turnkey GatesAir Transmission jeung Studio Systems

Alaskan penyiar ngurangan waragad operasional jeung énergi-efisien GatesAir DTV na radio pamancar, sarta duanana simplifies na automates ranté hawa FM na kalawan GatesAir calakan jejaring IP na gear studio CINCINNATI Juni 27, 2016 - Tanana Valley Televisi jeung Radio-mana owns DTV na FM stasiun radio di Alaska-geus dipilih GatesAir sakumaha supplier ekslusif na pikeun leuwih deui-hawa pamancar, sistem jejaring IP na ...

Maca deui "

VFX Megapolitan Eric Gambini, Dua Batur Gabung FuseFX, Vancouver

Los ANGELES- VFX Megapolitan Eric Gambini geus ngagabung FuseFX, Vancouver, jadi parusahaan terus nambahkeun staf kana jasa booming wewengkon di produksi televisi. A pituin Perancis anu geus digarap di fasilitas épék visual sakuliah dunya, Gambini nu panganyarna dilayanan salaku Di-siapkeun VFX Megapolitan dina runtuyan CW The 100. Ogé anyar pikeun FuseFX Vancouver aya VFX ...

Maca deui "

komunikasi Asisten

Kent District Perpustakaan Location: pangalaman produksi Comstock Park MI AS Video pikaresep. Ngalacak sinyalna media (citak, siaran sarta online) tina KDL; kaahlian Komputer mun éféktif ngagunakeun MS Word, PowerPoint, ... More >>

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!