imah » 2016 » Juli (Kaca 10)

Archives Bulanan: Juli 2016

Veset bakal Fitur solusi panganyarna Nimbus Awan Playout di IBC 2016

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

IBC 2016, Nangtung 8.D31 - Dina IBC 2016, pioneering panyadia téhnologi siaran Veset bakal showcase platform Nimbus lengkep ulang dirancang anak, hiji serbaguna, kawasa, jeung pinuh awan basis ingest, gudang, sarta solusi playout yén kiwari ngawengku dibekelan keur hirup manajemén acara. Ku leveraging sumber daya Amazon Web Service urang S3 na EC2, Nimbus anyar Veset urang nyadiakeun kemungkinan ampir taya pikeun siaran keur ...

Maca deui "