imah » 2016 » Juli (Kaca 3)

Archives Bulanan: Juli 2016

Asisten produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

BrandStar Location: Deerfield Beach ngedit FL AS Video (Sedeng / Level panengah). Siaran Kamera kaahlian (Sedeng / Level panengah). Kamampuhan pikeun ngédit video salaku diperlukeun .... langkung >>

Maca deui "

Asisten ebook Produksi jeung Desain

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Simon & Schuster Location: New York Ny AS # Asisten ebook Produksi jeung Desain. Familiarity kalawan InDesign na Photoshop hiji tambah. Ieu kasempetan alus teuing pikeun ngalenyepan desain buku na ... More >>

Maca deui "

Sr. Project Manager, Téknik Broadcast

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ka Abad Fox Location: Los Angeles CA AS Project Manager, Téknik Broadcast mun gabung Kantor Manajemén Program (PMO). Proyék Manager mangrupakeun jawab tata, Ngatur, sarta ngarojong ... More >>

Maca deui "

#IBCShow 2016: Broadcast Leyuran GmbH urang luar biasa Ultra HD-41 Desain!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

NEP Swiss keur dijalankeun kalawan ngahasilkeun resolusi 4K punjul sinyalna musiman Swiss Football Raiffeisen Liga Super nu dimimitian Juli 2016! The streamline S 12 4K OB Van disebut Ultra HD-41, nyaéta kahiji 4K OB Van di Swiss dihasilkeun tina luhur tungtung rékayasa siaran sarta integrasi parusahaan, Broadcast Leyuran GmbH. The Ultra HD-41 nawarkeun hiji kamar anyar luar biasa ...

Maca deui "

Allstar Sora milih HelixNet, FreeSpeak II pikeun tarumanagara Acara Productions na Rentals

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Allstar Sora tina Burbank, CA - a imah rental jeung taun 40-tambah dina bisnis nu - geus dipilih digital telepon di antara kamar jeung kamar jaringan partyline Hapus-com urang HelixNet na FreeSpeak II telepon di antara kamar jeung kamar digital nirkabel pikeun anak Productions acara perusahaan tur rentals peralatan. Allstar Sora geus terpadu dua sistim kana Unit mobile anu ieu nembe deployed di Festival Film korma Springs, anu ...

Maca deui "