imah » 2016 » Agustus

Archives Bulanan: Agustus 2016

Spesialis Desain grafis

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Grafika Desain Spesialis Company: SimIS, Nyarita Location: Suffolk VA Atikan AS: dibutuhkeun: Mitra urang Gelar jeung 5 taun experience.Desired: muda urang Gelar 3 taun disiplin experience.Specified: Gelar di Art komérsial, Media Advertising atawa widang nu patali dipikahoyong . Syarat husus: Sértipikat di AutoCAD, Photoshop, Quark XPress, 3D Studio, Info Aksés, sarta Dreamweaver na softwares sarupa dipikahoyong. Pangalaman: Tilu taun pangalaman ...

Maca deui "

desain Spesialis

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Desain Spesialis Company: TrueNorth Layanan Komunitas Location: Fremont MI AS TrueNorth Komunitas Services, a dinamis nonprofit, keur néangan hiji Spesialis Desain. Posisi bakal ngarancang jeung ngamekarkeun jaminan pamasaran jeung komunikasi, mantuan kalawan ngajaga ramatloka agénsi sarta média sosial, sarta mantuan tim komunikasi 'ku rupa-rupa proyék multi-média. Nunjukkeun kaunggulan dina desain grafis jeung komunikasi visual, sarta ...

Maca deui "

Spesialis Desain Marketing

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Marketing Desain Spesialis Company: Kapal Mercy Location: Lindale TX AS Mercy Kapal anu néangan hiji ngalaman Marketing Desain Spesialis anu ngamotivasi ku misi dumasar-iman urang tina bringing harepan tur penyembuhan ka poho goréng di lokasi kami di Lindale, TX.The desain Spesialis tanggung jawab print disadiakeun jeung proyék design digital grafis jeung proyék fotografi sareng mareuman ...

Maca deui "

Digital Pra-Pencét / Desain Spesialis

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Digital Pra-Pencét / Desain Spesialis Company: PosterGarden Location: Portland OR AS PosterGarden nyaéta, senang, tur dagang kreatif acara tampilan & grafik parusahaan tumuwuh-gancang lokasina di Kacamatan Mutiara, kota Portland, Oregon. Kami néangan saurang percaya diri, disetir, luhur-énergi pre-pencét Spesialis di Kantor Kecamatan Portland Mutiara urang. Urang kudu hiji ambisius, profésional Spesialis Pra-pencét anu gawéna ogé kalayan produksi, ...

Maca deui "

Spesialis CAD & Gedong Amplop Desain

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: CAD & Gedong Amplop Desain Spesialis Company: Gedong Amplop Téhnologi & Panalungtikan Location: Seattle WA AS Departemen: Arsitektur & CAD grafik * posisi pedaran: Gedong Amplop Téhnologi & Panalungtikan (Ujang & R) bakal Ngiring a CAD & Gedong Amplop Desain Spesialis, anu tugas primér téh pikeun mantuan tim proyék bet & Sunda urang jeung produksi isometric sarta bagian-view rinci CAD na ...

Maca deui "

FuseFX Unveils Anyar andalannya fasilitas di Los Angeles

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The 27,000 suku pasagi spasi produksi kaayaan-of-nu-seni ciri anu pipa 4K jeung rohangan pikeun seniman 250. Los ANGELES- FuseFX, anu geus mantuan mingpin resurgence produksi épék visual di Los Angeles, geus dipindahkeun markas na ka fasilitas kaki 27,000 kuadrat dina Califa Jalan di wewengkon Sherman Oaks of Los Angeles. Wanadri dua struktur bébas-nangtung contiguous, situs anyar ...

Maca deui "

Disiarkeun IT insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: siaran IT insinyur Company: Cumulus Media Location: Minneapolis Bungbulang AS Minneapolis Proyék Ringkesan: Jawab pikeun instalasi, pangropéa sarta perbaikan tina komputer, LAN / Wan jaringan sareng alat-alat telekomunikasi. Bisa ogé mantuan Kapala atawa Asisten Kapala insinyur jeung instalasi, pangropéa sarta perbaikan ti studio, ngalirkeun jeung alat ancillary dina raraga miara sinyal kalapa di pasar. Saha Urang ...

Maca deui "

DNF manjangan Sorangan of Sam urang Morpheus

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

GTP-32 Control Processor nawarkeun fungsionalitas ditingkatkeun jeung fitur operator-fokus kana sistem automation televisi populér Northridge, Calif: DNF kadali - pamingpin-unggul pangajén sarta dipikawanoh dina interfaces Asasi Manusa-to-Mesin na Mesin-to-Mesin, ngumumkeun release nu tina hiji edisi perdana parusahaan populér Processor GTP-32 Control husus dirancang rék dilegakeun pungsionalitas sarta operasi platform automation (Sam) Morpheus Snell Advanced Media urang. ...

Maca deui "