imah » 2016 » Agustus

Archives Bulanan: Agustus 2016

Spesialis Desain grafis

Posisi: Grafika Desain Spesialis Company: SimIS, Nyarita Location: Suffolk VA Atikan AS: dibutuhkeun: Mitra urang Gelar jeung 5 taun experience.Desired: muda urang Gelar 3 taun disiplin experience.Specified: Gelar di Art komérsial, Media Advertising atawa widang nu patali dipikahoyong . Syarat husus: Sértipikat di AutoCAD, Photoshop, Quark XPress, 3D Studio, Info Aksés, sarta Dreamweaver na softwares sarupa dipikahoyong. Pangalaman: Tilu taun pangalaman ...

Maca deui "

desain Spesialis

Posisi: Desain Spesialis Company: TrueNorth Layanan Komunitas Location: Fremont MI AS TrueNorth Komunitas Services, a dinamis nonprofit, keur néangan hiji Spesialis Desain. Posisi bakal ngarancang jeung ngamekarkeun jaminan pamasaran jeung komunikasi, mantuan kalawan ngajaga ramatloka agénsi sarta média sosial, sarta mantuan tim komunikasi 'ku rupa-rupa proyék multi-média. Nunjukkeun kaunggulan dina desain grafis jeung komunikasi visual, sarta ...

Maca deui "

Spesialis Desain Marketing

Posisi: Marketing Desain Spesialis Company: Kapal Mercy Location: Lindale TX AS Mercy Kapal anu néangan hiji ngalaman Marketing Desain Spesialis anu ngamotivasi ku misi dumasar-iman urang tina bringing harepan tur penyembuhan ka poho goréng di lokasi kami di Lindale, TX.The desain Spesialis tanggung jawab print disadiakeun jeung proyék design digital grafis jeung proyék fotografi sareng mareuman ...

Maca deui "

Spesialis CAD & Gedong Amplop Desain

Posisi: CAD & Gedong Amplop Desain Spesialis Company: Gedong Amplop Téhnologi & Panalungtikan Location: Seattle WA AS Departemen: Arsitektur & CAD grafik * posisi pedaran: Gedong Amplop Téhnologi & Panalungtikan (Ujang & R) bakal Ngiring a CAD & Gedong Amplop Desain Spesialis, anu tugas primér téh pikeun mantuan tim proyék bet & Sunda urang jeung produksi isometric sarta bagian-view rinci CAD na ...

Maca deui "

Digital Pra-Pencét / Desain Spesialis

Posisi: Digital Pra-Pencét / Desain Spesialis Company: PosterGarden Location: Portland OR AS PosterGarden nyaéta, senang, tur dagang kreatif acara tampilan & grafik parusahaan tumuwuh-gancang lokasina di Kacamatan Mutiara, kota Portland, Oregon. Kami néangan saurang percaya diri, disetir, luhur-énergi pre-pencét Spesialis di Kantor Kecamatan Portland Mutiara urang. Urang kudu hiji ambisius, profésional Spesialis Pra-pencét anu gawéna ogé kalayan produksi, ...

Maca deui "

FuseFX Unveils Anyar andalannya fasilitas di Los Angeles

The 27,000 suku pasagi spasi produksi kaayaan-of-nu-seni ciri anu pipa 4K jeung rohangan pikeun seniman 250. Los ANGELES- FuseFX, anu geus mantuan mingpin resurgence produksi épék visual di Los Angeles, geus dipindahkeun markas na ka fasilitas kaki 27,000 kuadrat dina Califa Jalan di wewengkon Sherman Oaks of Los Angeles. Wanadri dua struktur bébas-nangtung contiguous, situs anyar ...

Maca deui "

Disiarkeun IT insinyur

Posisi: siaran IT insinyur Company: Cumulus Media Location: Minneapolis Bungbulang AS Minneapolis Proyék Ringkesan: Jawab pikeun instalasi, pangropéa sarta perbaikan tina komputer, LAN / Wan jaringan sareng alat-alat telekomunikasi. Bisa ogé mantuan Kapala atawa Asisten Kapala insinyur jeung instalasi, pangropéa sarta perbaikan ti studio, ngalirkeun jeung alat ancillary dina raraga miara sinyal kalapa di pasar. Saha Urang ...

Maca deui "

DNF manjangan Sorangan of Sam urang Morpheus

GTP-32 Control Processor nawarkeun fungsionalitas ditingkatkeun jeung fitur operator-fokus kana sistem automation televisi populér Northridge, Calif: DNF kadali - pamingpin-unggul pangajén sarta dipikawanoh dina interfaces Asasi Manusa-to-Mesin na Mesin-to-Mesin, ngumumkeun release nu tina hiji edisi perdana parusahaan populér Processor GTP-32 Control husus dirancang rék dilegakeun pungsionalitas sarta operasi platform automation (Sam) Morpheus Snell Advanced Media urang. ...

Maca deui "

HPA Announces Winner of Hakim Award pikeun Kreativitas sarta Inovasi

29 Agustus 2016 (Los Angeles, CA) - The Hollywood Association Profesional (HPA) geus dileler na Hakim Award bergengsi kanggo Kreativitas sarta Inovasi mun The Mill BLACKBIRD®. Dijieun ku The Mill, anu BLACKBIRD® nyaeta kahiji adjustable pinuh geger mobil nu nyiptakeun photoreal mobil CG. ngahargaan ka coveted bakal bestowed Nopémber 17th, 2016 di 11th Gala HPA Awards taunan ...

Maca deui "

Elemen 'Media Perpustakaan mulih deui ka IBC kalawan Manajemén Anyar workflow Pakakas

IBC Tembongkeun, rai, Amsterdam 9- 13. September 2016 elemen Nangtung Pitur # 7.B08 Anyar di MAM Nyadiakeun Path Gampang otomatis Post-Produksi Workflows Düsseldorf, Jérman: elemen, pamekar tina solusi canggih pikeun kolaborasi unbounded di workflows média dibagikeun, keur presenting versi nyata ditingkatkeun tina Media Pustaka, na MAM sarta manajemén workflow alat, di IBC 2016. Dirancang husus pikeun média ...

Maca deui "

DoCaption urang New op-47 na SMPTE 2031 subjudul Unit pangimeutan Ngurangan Waragad Instalasi sarta Operasional

Valénsi, Perancis - Aug. 31, 2016 - DoCaption dinten meluncurkan anggota anyar na stand-nyalira subtitle- sarta ditutup-caption-monitoring garis produk nu mantuan ngurangan instalasi tur waragad operasional di produksi jeung siaran lingkungan. Dirancang pikeun digawe saluyu jeung op-47 na SMPTE 2031, anu anyar MU-T4731 otomatis ngadeteksi, decodes, sarta mintonkeun Subtitling / Captioning data tina sinyal video 3G / HD-SDI. Unit outputs ...

Maca deui "

Karikil Beach Systems Rolls Out Virtualized Channel dina Box keur Awan Public di IBC

Software-diartikeun virtualized IP solusi channel, Orca, ayeuna aya pikeun duanana deployment awan swasta jeung publik Dina IBC 2016 on stand 8.C71, karikil Beach Systems, a automation ngarah, manajemén eusi na spesialis channel terpadu, bakal demonstrate nu deployment tina sababaraha virtualized saluran dina awan umum ngagunakeun Amazon Web Services (AWS), sarta dina awan swasta. Datang ka karikil ...

Maca deui "

Lectrosonics, DPA Microphones, Sora Nu sejen, sarta K-Situraja ka inangna Sora Summit Los Angeles

Los Angeles, August 31, 2016 - Days saméméh bubuka tina AES Tembongkeun didieu di LA, Lectrosonics, DPA Microphones, Sora Nu sejen, sarta K-Situraja baris boga imah The Sora Summit Los Angeles on Salasa, September 27, 2016, dina The Sportsmen urang pondok di Studio City, CA. acara ieu mangrupa bagian ti The Sora Summit runtuyan jejaring informal na presentasi atikan keur audio ...

Maca deui "

MultiDyne Accentuates High-Density, Configurable Serat Angkutan di IBC2016

Inovasi anyar Kembangna kumaha siaran na Teams Produksi Dupi Atur Video, Audio jeung Data Sinyal Antara Maneuh jeung Hotspot Systems Hauppauge, Ny, August 31, 2016-MultiDyne Video & serat optik Systems announces kasadiaan dua solusi anyar-diwanohkeun éta manjangkeun kemungkinan tina angkutan serat sarta konektipitas pikeun siaran jeung produksi aplikasi. Salian enhancing configurability pikeun pamaké via langkung ...

Maca deui "

Siaran Insinyur - San Fransisco

Posisi: Broadcast Insinyur - San Fransisco Company: MLB Advanced Media Location: San Fransisco CA AS Mangga nerapkeun pikeun posisi Insinyur Broadcast ngagunakeun link di handap - mlb.theresumator.com/apply/wt1Ibp/Broadcast-Engineers-New-York-City- na-San-Fransisco-Based.html. insinyur siaran MLB urang beroperasi jeung mertahankeun sistem siaran, kaasup nu panganyarna dina téhnologi generasi multimédia salajengna. Siaran insinyur dianggo dina kaayaan MLB urang tina transmisi seni puseur operasi, nu ...

Maca deui "

Presteigne Broadcast nyewa ngarojong 50th Jalsa UK

Crawley, West Sussex, 31 Agustus 2016 - The 50th ulang tina Jalsa Salana Inggris, anu tilu poé konvénsi internasional ti Komunitas Muslim Ahmadiyah, lumangsung di Hadiqat-ul-Mahdi (Oaklands Ladang, deukeut Alton, Hampshire) ti 12- 14 Agustus attracting luhur tina 40,000 Muslim Ahmadi tambah dignitaries séjén kabetot tur pamilon ti sakuliah dunya. konvénsi éta téh ngumpul taunan panggedena Britania urang Islam, dirancang ...

Maca deui "