imah » 2016 » September

Archives Bulanan: September 2016

Casting Posisi Mitra

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Casting Mitra Posisi Company palanggan ukur Kota, Propinsi New York, NY Lilana 4-6 minggu, dimimitian 10 / 3 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 03 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban New York -based kantor casting specializing dina tipi kanyataanana geus néangan hiji casting Mitra. Casting Mitra baris nganggap peran primér dina prosés casting pikeun sababaraha ...

Maca deui "

Asisten produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Palanggan Produksi Asisten Company ukur Kota, Propinsi Portland, OR Lilana 4 dinten - 10 / 20, 10 / 22, 10 / 24 na 10 / 25 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 20 / 16 Website moal disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Neangan teuas digawé nulungan leungeun kalawan pangalaman acara live. Ieu pakasaban Mayar. Urang kudu Mantuan gawé 3 komedi specials pikeun 4 poé. ...

Maca deui "

kerewes

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pakem Company palanggan ukur Kota, Propinsi ft Lauderdale, FL Lilana 3 poé, dimimitian 10 / 6 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 06 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Neangan hiji cekelan ngalaman mun nulungan dina set dina Fort Lauderdale. 2 poé studio jeung salah dina lokasi. Ngalanggan kiwari keur rinci langkung Geus palanggan a? Mangga Asup ...

Maca deui "

Koordinator produksi (Pa)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Koordinator produksi (Pa) Company palanggan ukur Kota, Propinsi Los Angeles, CA Lilana 5 poé, dimimitian 10 / 17 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 17 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Neangan ngajempolan Prod Coord anu bisa ngagem sababaraha topi for ceurik kénéh / gerak gaya hirup némbak. Gawe sareng produser. 1 pramuka, 1 prep, 2 némbak, 1 bungkus, ...

Maca deui "

asisten kaméra

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Asisten Kamera Company palanggan ukur Kota, Propinsi New York, NY Lilana 10 poé, dimimitian 9 / 30 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 09 / 30 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Teangan hiji NYC ngalaman AC dumasar kana gabung tim urang. Ieu acara perjalanan tapi anjeun bakal salawasna ninggalkeun ti NYC. Tanggung jawab di antarana: Ngatur sadayana kaméra ...

Maca deui "

Diréktur Layanan kreatif

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kreatif Layanan Diréktur Company palanggan ukur Kota, Propinsi Seattle, WA Lilana teu disadiakeun Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban miheulaan dina hawa marketing, promosi, ngembangkeun kreatif jeung dijalankeunnana Cascade Public Media urang strategi brand. Tanggung jawab pakasaban konci I. Diterangkeun 1. Tumuwuh sarta executes strategi kampanye TV keur waktu interstitial (tatakrama ...

Maca deui "

sora mixer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sora mixer Company palanggan ukur Kota, Propinsi College Station, TX Lilana 2 poé, dimimitian 10 / 7 Gaji $ 450.00 / 12 Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 07 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami shooting bal hiji themed sapotong keur Susu Otot dina conjuncture kalawan Texas a & M. Kudu boga alat-alat audio sorangan tur daék booming ogé. Kedah janten lokal ...

Maca deui "

Asisten produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Produksi Asisten Company palanggan ukur Kota, Propinsi College Station, TX Lilana 3 poé, dimimitian 10 / 6 Gaji $ 150.00 / 12 Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 06 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami shooting bal hiji themed sapotong keur Susu Otot dina conjuncture kalawan Texas a & M. Pangalaman diperlukeun. Kedah janten lokal atawa bisa nyadiakeun perumahan sorangan jeung angkot. $ 150.00 / 12 ...

Maca deui "