imah » 2016 » September

Archives Bulanan: September 2016

Casting Posisi Mitra

Casting Mitra Posisi Company palanggan ukur Kota, Propinsi New York, NY Lilana 4-6 minggu, dimimitian 10 / 3 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 03 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban New York -based kantor casting specializing dina tipi kanyataanana geus néangan hiji casting Mitra. Casting Mitra baris nganggap peran primér dina prosés casting pikeun sababaraha ...

Maca deui "

Asisten produksi

Palanggan Produksi Asisten Company ukur Kota, Propinsi Portland, OR Lilana 4 dinten - 10 / 20, 10 / 22, 10 / 24 na 10 / 25 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 20 / 16 Website moal disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Neangan teuas digawé nulungan leungeun kalawan pangalaman acara live. Ieu pakasaban Mayar. Urang kudu Mantuan gawé 3 komedi specials pikeun 4 poé. ...

Maca deui "

kerewes

Pakem Company palanggan ukur Kota, Propinsi ft Lauderdale, FL Lilana 3 poé, dimimitian 10 / 6 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 06 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Neangan hiji cekelan ngalaman mun nulungan dina set dina Fort Lauderdale. 2 poé studio jeung salah dina lokasi. Ngalanggan kiwari keur rinci langkung Geus palanggan a? Mangga Asup ...

Maca deui "

asisten kaméra

Asisten Kamera Company palanggan ukur Kota, Propinsi New York, NY Lilana 10 poé, dimimitian 9 / 30 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 09 / 30 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Teangan hiji NYC ngalaman AC dumasar kana gabung tim urang. Ieu acara perjalanan tapi anjeun bakal salawasna ninggalkeun ti NYC. Tanggung jawab di antarana: Ngatur sadayana kaméra ...

Maca deui "

Koordinator produksi (Pa)

Koordinator produksi (Pa) Company palanggan ukur Kota, Propinsi Los Angeles, CA Lilana 5 poé, dimimitian 10 / 17 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 17 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Neangan ngajempolan Prod Coord anu bisa ngagem sababaraha topi for ceurik kénéh / gerak gaya hirup némbak. Gawe sareng produser. 1 pramuka, 1 prep, 2 némbak, 1 bungkus, ...

Maca deui "

Diréktur Layanan kreatif

Kreatif Layanan Diréktur Company palanggan ukur Kota, Propinsi Seattle, WA Lilana teu disadiakeun Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban miheulaan dina hawa marketing, promosi, ngembangkeun kreatif jeung dijalankeunnana Cascade Public Media urang strategi brand. Tanggung jawab pakasaban konci I. Diterangkeun 1. Tumuwuh sarta executes strategi kampanye TV keur waktu interstitial (tatakrama ...

Maca deui "

sora mixer

Sora mixer Company palanggan ukur Kota, Propinsi College Station, TX Lilana 2 poé, dimimitian 10 / 7 Gaji $ 450.00 / 12 Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 07 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami shooting bal hiji themed sapotong keur Susu Otot dina conjuncture kalawan Texas a & M. Kudu boga alat-alat audio sorangan tur daék booming ogé. Kedah janten lokal ...

Maca deui "

Asisten produksi

Produksi Asisten Company palanggan ukur Kota, Propinsi College Station, TX Lilana 3 poé, dimimitian 10 / 6 Gaji $ 150.00 / 12 Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 06 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami shooting bal hiji themed sapotong keur Susu Otot dina conjuncture kalawan Texas a & M. Pangalaman diperlukeun. Kedah janten lokal atawa bisa nyadiakeun perumahan sorangan jeung angkot. $ 150.00 / 12 ...

Maca deui "

Asisten produksi

Produksi Asisten Company palanggan ukur Kota, Propinsi Tallahassee, FL Lilana 3 poé, dimimitian 10 / 13 Gaji $ 150.00 / 12 Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 13 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami shooting a bal themed sapotong keur Susu Otot dina conjuncture kalawan Florida St .. Garapan diperlukeun. Kedah janten lokal atawa bisa nyadiakeun perumahan sorangan jeung angkot. $ 150.00 / 12 Ngalanggan ...

Maca deui "

rai

Palanggan rai Company ukur Kota, Propinsi New York, NY Lilana leupas, proyék / saperti dadasar diperlukeun Gaji $ 30 / hr ngamimitian Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Neangan rai ngalaman pikeun leupas / proyék dumasar gigs. Mangga jadi pinter dina boh atawa duanana Adobe premiere / Saatos Balukar - familiarity kalayan produk sejenna a Adobe CS tambah ogé. Urang ngalakukeun ...

Maca deui "

News produser

News produser Company palanggan ukur Kota, Propinsi Portland, OR Lilana teu disadiakeun Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Nepangkeun: Broadcasting saprak 1953, kami affiliate BPS Portland urang, nyadiakeun warta lokal, jaringan sarta syndicated hiburan pikeun pemirsa di Oregon jeung SW Washington. Kami Lalajo Out Kanggo Anjeun kalawan 33 jam ...

Maca deui "

Animators

Palanggan Animators Company ukur Kota, Propinsi New York, NY Lilana leupas, proyék / saperti dadasar diperlukeun Gaji $ 30 / hr ngamimitian Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Neangan animators ngalaman pikeun leupas / proyék dumasar gigs. Mangga jadi pinter dina boh atawa duanana Adobe premiere / Saatos Balukar - familiarity kalayan produk sejenna a Adobe CS tambah ogé. Urang ngalakukeun ...

Maca deui "

1st Asisten kaméra

1st Asisten Kamera Company palanggan ukur Kota, Propinsi Tallahassee, FL Lilana 2 poé, dimimitian 10 / 14 Gaji $ 300.00 / 12 Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 14 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami shooting a football themed sapotong keur Susu Otot dina conjuncture kalayan calon Florida St. Idéal bakal gaduh pangalaman sareng FS7, C300 atawa kaméra comparable. pangalaman Pakem ...

Maca deui "

Diréktur Fotografi

Diréktur Fotografi Company palanggan ukur Kota, Propinsi Tallahassee, FL Lilana 2 poé, dimimitian 10 / 14 Gaji $ 750.00 / 12 Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 14 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami shooting a football themed sapotong keur Susu Otot dina conjuncture kalayan calon Florida St. Idéal bakal gaduh kaméra sorangan (FS7, C300 atanapi comparable). Lamun sorangan cahaya / Pakem ...

Maca deui "

Media Manager / dit

Media Manager / dit Company palanggan ukur Kota, Propinsi Albany, Ny Lilana ieu Jumaah 9 / 30 Gaji $ 400 / 10 Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 09 / 30 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kudu Albany Lokal Awak pikeun ieu Jumaah 9 / 30: * Kedah tiasa dianggo salaku media Manajer lokal / AC (pangalaman: ngan jadi akrab jeung média menata pikeun Cam misalna ...

Maca deui "

Asisten produksi

Produksi Asisten Company palanggan ukur Kota, Propinsi McAllen, TX Lilana 7 minggu, dimimitian 10 / 5 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 05 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami pilari sawah Pa pikeun némbak upcoming kiduleun Corpus Christi, TX. Médan Pa tanggung jawab nyetir awak, picking up siang, nanganan gear kaméra, ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!