imah » 2016 » September (Kaca 10)

Archives Bulanan: September 2016

Atur Asisten Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Atur Produksi Asisten Company palanggan ukur Kota, Propinsi Washington, DC Lilana 4 poé, dimimitian 11 / 1 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 30 / 16 Larapkeun ku 11 / 01 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami pilari Siapkeun Pa urang pikeun mantuan dina usum anyar hiji Series sorangan. jalma ieu bakal jawab errands jalan, loading na gear unloading, ...

Maca deui "

Asisten produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Produksi Asisten Company palanggan ukur Kota, Propinsi Rosemont, Il Lilana 2 poé, dimimitian 10 / 14 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 30 / 16 Larapkeun ku 10 / 14 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Neangan teuas leungeun nulungan digawé kalawan pangalaman acara live. Kami syuting hiji komedi husus pikeun Seeso. Kudu ngabantu pikeun dua poé 12 sajam. Ngalanggan kiwari keur ...

Maca deui "

intern produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Palanggan Produksi intern Company ukur Kota, Propinsi Los Angeles, CA Lilana teu disadiakeun Gaji $ 12 / jam Proyék disalabarkeun dina 09 / 30 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Urang téh hiji parusahaan produksi butik nu specializes di ngahasilkeun commercials, eusi video salaku ogé redaksi. Urang néangan hiji energetic (acan chill) intern. Ieu magang dibayar dina $ 12 / hr. Sanggeus ...

Maca deui "

Koordinator kantor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kantor Koordinator Company palanggan ukur Kota, Propinsi Los Angeles, CA Lilana teu disadiakeun Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 30 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pausahaan Produksi pakasaban nyiar kantor Coordinatior pikeun nanganan tugas produksi patali, pitulung administrasi, sarta koordinasi produksi . posisi ieu jawab aiding sarta menata sababaraha Productions lumangsung dina dasar poean, mingguan, sarta bulanan ...

Maca deui "

Asisten produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Palanggan Produksi Asisten Company ukur Kota, Propinsi Plano, TX Lilana teu disadiakeun Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 30 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami pilari sababaraha asisten produksi pikeun berpungsi dina sababaraha pucuk upcoming pikeun sagala rupa klien. Dimimitian Langsung di sababaraha poé kumaha oge bakal aya sababaraha kasempetan tiap bulan keur bulan datang. ...

Maca deui "

2nd Kamera Diperlukeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

2nd Kamera Diperlukeun Company palanggan ukur Kota, Propinsi Rajana, FL Lilana Oktober 6th, 2016 Gaji $ 400.00 Proyék disalabarkeun dina 09 / 30 / 16 Larapkeun ku 10 / 06 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban The 2nd jujur ​​baris mantuan jujur ​​primér kami pikeun partnership ku brand liqueur badag sarta seniman Florida nyah. Anjeun bakal jawab sudut nu beda, jadwal dipariksa ...

Maca deui "

Media Sosial intern pikeun fotografer jeung New Series TV

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Media Sosial intern pikeun fotografer jeung New TV Series Company rahasia Kota, Propinsi Los Angeles, CA Lilana teu disadiakeun bayar parsial Gaji gumantung pangalaman sarta kinerja. Gancang nangtung kalawan bayar luhur mungkin. (Euweuh / dibayar low / komisi wungkul) Proyék disalabarkeun dina 09 / 30 / 16 Website rahasia Bagikeun Ngeunaan pakasaban Media Sosial intern pikeun fotografer jeung TV anyar Series. Néangan bantuan média sosial pikeun ...

Maca deui "

Publisitas, Bobotoh, sarta Koordinator merek

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Publikasi, Sponsor, jeung Brands Coordinator Company Confidential City, State Los Angeles, CA Durasi henteu disadiakeun Gugi parsial gumantung kana pangalaman sareng kinerja. Gancang nangtung kalayan bayar saluhur mungkin. (henteu / mayar na teu low / komisi wungkul) Proyék disalabarkeun dina 09 / 30 / 16 Larapkeun ku 10 / 14 / 16 Website Konfidional Bagikeun Ngeunaan proyék Runtuyan TV Anyar nyiar full-time / part-time publisitas, sponsor, sareng koordinator merek sareng pangalaman di publisitas hiburan, ...

Maca deui "