imah » 2016 » September (Kaca 2)

Archives Bulanan: September 2016

Asisten produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Produksi Asisten Company palanggan ukur Kota, Propinsi Tallahassee, FL Lilana 3 poé, dimimitian 10 / 13 Gaji $ 150.00 / 12 Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 13 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami shooting a bal themed sapotong keur Susu Otot dina conjuncture kalawan Florida St .. Garapan diperlukeun. Kedah janten lokal atawa bisa nyadiakeun perumahan sorangan jeung angkot. $ 150.00 / 12 Ngalanggan ...

Maca deui "

rai

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Palanggan rai Company ukur Kota, Propinsi New York, NY Lilana leupas, proyék / saperti dadasar diperlukeun Gaji $ 30 / hr ngamimitian Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Neangan rai ngalaman pikeun leupas / proyék dumasar gigs. Mangga jadi pinter dina boh atawa duanana Adobe premiere / Saatos Balukar - familiarity kalayan produk sejenna a Adobe CS tambah ogé. Urang ngalakukeun ...

Maca deui "

News produser

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

News produser Company palanggan ukur Kota, Propinsi Portland, OR Lilana teu disadiakeun Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Nepangkeun: Broadcasting saprak 1953, kami affiliate BPS Portland urang, nyadiakeun warta lokal, jaringan sarta syndicated hiburan pikeun pemirsa di Oregon jeung SW Washington. Kami Lalajo Out Kanggo Anjeun kalawan 33 jam ...

Maca deui "

Animators

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Palanggan Animators Company ukur Kota, Propinsi New York, NY Lilana leupas, proyék / saperti dadasar diperlukeun Gaji $ 30 / hr ngamimitian Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Neangan animators ngalaman pikeun leupas / proyék dumasar gigs. Mangga jadi pinter dina boh atawa duanana Adobe premiere / Saatos Balukar - familiarity kalayan produk sejenna a Adobe CS tambah ogé. Urang ngalakukeun ...

Maca deui "

1st Asisten kaméra

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

1st Asisten Kamera Company palanggan ukur Kota, Propinsi Tallahassee, FL Lilana 2 poé, dimimitian 10 / 14 Gaji $ 300.00 / 12 Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 14 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami shooting a football themed sapotong keur Susu Otot dina conjuncture kalayan calon Florida St. Idéal bakal gaduh pangalaman sareng FS7, C300 atawa kaméra comparable. pangalaman Pakem ...

Maca deui "

Diréktur Fotografi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Diréktur Fotografi Company palanggan ukur Kota, Propinsi Tallahassee, FL Lilana 2 poé, dimimitian 10 / 14 Gaji $ 750.00 / 12 Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 14 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami shooting a football themed sapotong keur Susu Otot dina conjuncture kalayan calon Florida St. Idéal bakal gaduh kaméra sorangan (FS7, C300 atanapi comparable). Lamun sorangan cahaya / Pakem ...

Maca deui "

Asisten produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Produksi Asisten Company palanggan ukur Kota, Propinsi McAllen, TX Lilana 7 minggu, dimimitian 10 / 5 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 10 / 05 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami pilari sawah Pa pikeun némbak upcoming kiduleun Corpus Christi, TX. Médan Pa tanggung jawab nyetir awak, picking up siang, nanganan gear kaméra, ...

Maca deui "

Media Manager / dit

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Media Manager / dit Company palanggan ukur Kota, Propinsi Albany, Ny Lilana ieu Jumaah 9 / 30 Gaji $ 400 / 10 Proyék disalabarkeun dina 09 / 28 / 16 Larapkeun ku 09 / 30 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kudu Albany Lokal Awak pikeun ieu Jumaah 9 / 30: * Kedah tiasa dianggo salaku media Manajer lokal / AC (pangalaman: ngan jadi akrab jeung média menata pikeun Cam misalna ...

Maca deui "