imah » 2016 » Oktober

Archives Bulanan: Oktober 2016

VidOvation di 2016 NAB Tembongkeun New York

VidOvation bakal showcase inovasi na panganyarna dina pangiriman video na distribusi sistem. Highlights ngawengku: 2016 NAB Tembongkeun New York Nov. 9-10 Booth 1425 VidOwave 60G 750 Pa Gigabit Wireless Ethernet link VidOwave 60G 750 Pa mangrupa 60 GHz millimeter-gelombang broadband canggih tur solusi konektipitas data nirkabel nu delivers latency lemah sareng pinuh-duplex Gigabit Ethernet speeds angkutan dina ...

Maca deui "

Media Tumbu eliminates nu Network ditilik - mendemonstrasikan "Broadcast Tanpa watesan" di NAB Tembongkeun New York

Media Tumbu, a Téhnologi jeung Tien Juara Téknik Emmy® Award sarta pamimpin pasar dina média leuwih IP solusi angkutan announces yen eta bakal demonstrating pelengkap pinuh ku hadwér katut sofwérna perbaikan di NAB Show® New York, stan 921. Dina tampilan bakal hiji canggih, wewengkon lega IP Media démo jejaring anu ngamungkinkeun pikeun konvergénsi na seamless ...

Maca deui "

Pergaulan Lampu nyimpen sorotan dina Spesifikasi Akademi Warna Encoding (ACES)

Pergaulan Lampu, sareng latihan na well-dipikawanoh tur ramatloka atikan featuring kursus di sakabéh spéktrum koreksi warna pikeun Gambar pindah, geus diterbitkeun mangrupa tilu-bagian bébas tutorial on Akademi Warna Encoding spésifikasi (ACES) dirancang ku kituna colorists tiasa ngartos spésifikasi nu na kumaha eta bakal dampak workflow maranéhanana. tutorials online masihan colorists informasi maranéhna kudu mimitian digawé ...

Maca deui "

Kristal Visi Kaluaran Das video digital sarta analog pikeun sistem pigura anyarna

Kristal Visi geus ngarilis dua amplifier distribution video pikeun sistem pigura Visi anyarna, duanana mibanda leuwih outputs ti parusahaan geus kantos ditawarkeun sateuacan na kaasup kadali jauh sakumaha baku. The 3GDA-VF nyaéta panguat distribution video pisan fléksibel: eta bisa ngonpigurasi sakumaha reclocking atawa non-reclocking, éta bakal ngadistribusikaeun sagala video digital (3Gb / s, HD jeung SD) ogé ...

Maca deui "

EuclidIQ Announces nu Platform OptiiQ.ly Video Online Dina Streaming Media Kulon

Di Streaming Media West on stan #216, EuclidIQ®, a panyadia anjog produk komprési video, dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di OptiiQ.ly, hiji Video Online Platform (OVP) nu nawarkeun hiji tungtung-to-tungtung solusi channel basajan pikeun Sebaran tina hirup jeung pre-dirékam eusi video leuwih internet. Alternatif pikeun ngagunakeun sababaraha panyadia ladenan OVP pikeun ngjalankeun hiji layanan OTT, OptiiQ.ly nyadiakeun ...

Maca deui "

MultiDyne ngarecah Ground di Modular, High-Density Serat Angkutan di NAB Tembongkeun New York

Anyar openGear OG-3600 Series brings langkung aplikasi onto platform tunggal, ngonpigurasi kana tatanan keur dipake dina siaran live, produksi mobile sarta video nu sejen tur aplikasi audio Hauppauge, Ny, Oktober 31, 2016-MultiDyne serat optik Leyuran bakal ngajalankeun generasi saterusna miboga solusi openGear modular di forthcoming NAB Tembongkeun New York, nyandak tempat Nopémber 9-10 di Javits Konvénsi Center. ...

Maca deui "

Nawarkeun Clippn Hiji-gaul Solusi pikeun Monetize Footage Ngaliwatan loka Bursa Anjog

platform basis awan matak ngamudahkeun pikeun nyieun aliran anyar sharing tina eusi anyar jeung aya ku ngaleungitkeun titik nyeri tina footage stock prep sarta pangiriman New York, NY - Oktober 31, 2016 - Clippn, pamingpin global dina footage stock monetization sarta video curation , geus sacara resmi dibuka platform dumasar-awan -na pikeun masihan filmmakers, videographers sarta produser eusi a single ...

Maca deui "

FuseFX Appoints Randall Rosa jeung Wendy Lanning mun Diterangkeun Tim Vancouver

Los ANGELES- FuseFX dinten announces nu pasini di épék visual veterans Industri Randall Rosa jeung Wendy Lanning ka kantor fasilitas produksi taun Vancouver. Rosa bakal mingpin tim kreatif saperti Kepala Produksi / Senior VFX Megapolitan. Anjeunna brings leuwih ti 20 taun pangalaman dina kalungguhan kreatif sarta manajemén senior, kaasup tulisan kalawan Stan Winston Digital na Digital Domain. Lanning ...

Maca deui "

Calrec Audio urang Summa pek a punch perkasa dina pakét leutik keur Santang Mobile Télévisi

HEBDEN sasak, UK - 31 Oktober 2016 - Arkansas basis Santang Mobile Télévisi geus dicokot hiji kabisat raksasa ti stereo analog ka 5.1 produksi Sakuliling ku ngaganti meja aslina ku brand-anyar Calrec Summa digital campur kode konsol. pamutahiran nu mangrupa bagian ti refit utama pikeun Santang Mobile Télévisi urang VisionHD trailer. "Lamun insinyur urang mimiti neundeun panon dina Summa, ...

Maca deui "

Kanada urang Groupe V Media Revamps Broadcast Operasi na kalawan karikil Beach Systems 'lauk lumba-lumba sarta Marina

Weybridge, UK sarta Broomfield, CO, AS, Oktober 31st, 2016 -. Karikil Beach Systems, a automation ngarah, manajemén eusi na spesialis channel terpadu, dinten ngumumkeun yén Groupe V Media geus jadi parusahaan Kanada mimiti masang lauk lumba-lumba -Pebble urang ci na ongkos-éféktif channel device- terpadu jeung Marina kuat -the parusahaan ingest terpusat, manajemén eusi na multi-kanal automation solution- salaku bagian tina ...

Maca deui "

NewTek NDI ™ Kaméra Transforms Alat Mobile Kana Sumber IP Video

San Antonio, TX, Oktober 31, 2016 - NewTek ™ dinten ngumumkeun NewTek NDI ™ Kaméra, anu aplikasi software sanggup ngarobah naon baé ios cocog atanapi Android ™ alat mobile kana nirkabel a, IP-siap, sumber video hirup. Lamun dihubungkeun via WiFi jeung jaringan sarua salaku hiji NDI-cocog alat panampa atawa sistem produksi, NewTek NDI Kamera ngamungkinkeun produser pikeun instan sarta affordably nambahkeun kaméra, sudut, vantage ...

Maca deui "

Magewell Expands 4K Video Capture Roster mun Lima

Magewell Pro Capture DVI 4K

Modél DVI Anyar ngalegaan pilihan input di-ngarah pasar 4K kartu newak kulawarga Oktober 31, 2016 - Nanjing, Cina: Nanjing Magewell Electronics Co., Ltd. ( "Magewell") geus launching nu Pro Capture DVI 4K anyar, model kalima di garis panghadena parusahaan ti 4K-euyeub fitur, PCIe kartu vidéo newak. Modél anyar ngagabung ka Pro Capture HDMI 4K, Pro Capture HDMI 4K ...

Maca deui "

Barbara Lange dina #SMPTE2016

Ti Beureum Nurani di SMPTE 2016, Barbara Lange babagi pikagumbiraeun nya pikeun hiji malem endah payun!

Maca deui "

John O'Hurley di #SMPTE2016

John O'Hurley - Actor jeung Inangna tina SMPTE Centennial Gala speaks kalawan Ryan ngan saméméh acara dimimitian!

Maca deui "

Mil Brown & Marsai Martin of ABC urang "Hideung-ish" di #SMPTE2016

Mil Brown & Marsai Martin di #SMPTE2016 kalawan Ryan Salazar of Broadcast Darso.

Maca deui "

Richard Edlund di #SMPTE2016

Richard Edlund - Cinematographer na Award Presenter obrolan kalayan Ryan Salazar of Broadcast Darso salila SMPTE 2016 di Hollywood, CA.

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!