imah » 2016 » Oktober

Archives Bulanan: Oktober 2016

VidOvation di 2016 NAB Tembongkeun New York

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

VidOvation bakal showcase inovasi na panganyarna dina pangiriman video na distribusi sistem. Highlights ngawengku: 2016 NAB Tembongkeun New York Nov. 9-10 Booth 1425 VidOwave 60G 750 Pa Gigabit Wireless Ethernet link VidOwave 60G 750 Pa mangrupa 60 GHz millimeter-gelombang broadband canggih tur solusi konektipitas data nirkabel nu delivers latency lemah sareng pinuh-duplex Gigabit Ethernet speeds angkutan dina ...

Maca deui "

Media Tumbu eliminates nu Network ditilik - mendemonstrasikan "Broadcast Tanpa watesan" di NAB Tembongkeun New York

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Media Tumbu, a Téhnologi jeung Tien Juara Téknik Emmy® Award sarta pamimpin pasar dina média leuwih IP solusi angkutan announces yen eta bakal demonstrating pelengkap pinuh ku hadwér katut sofwérna perbaikan di NAB Show® New York, stan 921. Dina tampilan bakal hiji canggih, wewengkon lega IP Media démo jejaring anu ngamungkinkeun pikeun konvergénsi na seamless ...

Maca deui "

Pergaulan Lampu nyimpen sorotan dina Spesifikasi Akademi Warna Encoding (ACES)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pergaulan Lampu, sareng latihan na well-dipikawanoh tur ramatloka atikan featuring kursus di sakabéh spéktrum koreksi warna pikeun Gambar pindah, geus diterbitkeun mangrupa tilu-bagian bébas tutorial on Akademi Warna Encoding spésifikasi (ACES) dirancang ku kituna colorists tiasa ngartos spésifikasi nu na kumaha eta bakal dampak workflow maranéhanana. tutorials online masihan colorists informasi maranéhna kudu mimitian digawé ...

Maca deui "

Kristal Visi Kaluaran Das video digital sarta analog pikeun sistem pigura anyarna

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kristal Visi geus ngarilis dua amplifier distribution video pikeun sistem pigura Visi anyarna, duanana mibanda leuwih outputs ti parusahaan geus kantos ditawarkeun sateuacan na kaasup kadali jauh sakumaha baku. The 3GDA-VF nyaéta panguat distribution video pisan fléksibel: eta bisa ngonpigurasi sakumaha reclocking atawa non-reclocking, éta bakal ngadistribusikaeun sagala video digital (3Gb / s, HD jeung SD) ogé ...

Maca deui "

EuclidIQ Announces nu Platform OptiiQ.ly Video Online Dina Streaming Media Kulon

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Di Streaming Media West on stan #216, EuclidIQ®, a panyadia anjog produk komprési video, dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di OptiiQ.ly, hiji Video Online Platform (OVP) nu nawarkeun hiji tungtung-to-tungtung solusi channel basajan pikeun Sebaran tina hirup jeung pre-dirékam eusi video leuwih internet. Alternatif pikeun ngagunakeun sababaraha panyadia ladenan OVP pikeun ngjalankeun hiji layanan OTT, OptiiQ.ly nyadiakeun ...

Maca deui "

MultiDyne ngarecah Ground di Modular, High-Density Serat Angkutan di NAB Tembongkeun New York

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anyar openGear OG-3600 Series brings langkung aplikasi onto platform tunggal, ngonpigurasi kana tatanan keur dipake dina siaran live, produksi mobile sarta video nu sejen tur aplikasi audio Hauppauge, Ny, Oktober 31, 2016-MultiDyne serat optik Leyuran bakal ngajalankeun generasi saterusna miboga solusi openGear modular di forthcoming NAB Tembongkeun New York, nyandak tempat Nopémber 9-10 di Javits Konvénsi Center. ...

Maca deui "

Nawarkeun Clippn Hiji-gaul Solusi pikeun Monetize Footage Ngaliwatan loka Bursa Anjog

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

platform basis awan matak ngamudahkeun pikeun nyieun aliran anyar sharing tina eusi anyar jeung aya ku ngaleungitkeun titik nyeri tina footage stock prep sarta pangiriman New York, NY - Oktober 31, 2016 - Clippn, pamingpin global dina footage stock monetization sarta video curation , geus sacara resmi dibuka platform dumasar-awan -na pikeun masihan filmmakers, videographers sarta produser eusi a single ...

Maca deui "

FuseFX Appoints Randall Rosa jeung Wendy Lanning mun Diterangkeun Tim Vancouver

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los ANGELES- FuseFX dinten announces nu pasini di épék visual veterans Industri Randall Rosa jeung Wendy Lanning ka kantor fasilitas produksi taun Vancouver. Rosa bakal mingpin tim kreatif saperti Kepala Produksi / Senior VFX Megapolitan. Anjeunna brings leuwih ti 20 taun pangalaman dina kalungguhan kreatif sarta manajemén senior, kaasup tulisan kalawan Stan Winston Digital na Digital Domain. Lanning ...

Maca deui "