imah » 2016 » Nopember

Archives Bulanan: November 2016

Systems informasi Kaamanan Insinyur (ISSE) Tingkat III

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Systems Émbaran Kaamanan Insinyur (ISSE) Tingkat III Company: Leidos Location: Columbia MD AS Description: Ngeunaan Leidos Dina Leidos, urang nyandak tanggung jawab ngaronjatkeun kualitas kahirupan karyawan urang, kulawarga maranéhanana sarta komunitas nu urang cicing jeung karya . komitmen urang ngalegaan leuwih ti kontribusi urang ngadamel pikeun ngajawab Masalah Misi-kritis; eta langsung tabrakan rahayat aub. ...

Maca deui "

Komponén Level Software Test Insinyur on Leidos Perdana Kontrak!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Cibalong Level Software Test insinyur on Leidos Perdana Kontrak! Parusahaan: Leidos Location: Annapolis simpang MD AS Description: Ngeunaan Leidos Dina Leidos, urang nyandak tanggung jawab ngaronjatkeun kualitas kahirupan karyawan urang, kulawarga maranéhanana sarta komunitas nu urang hirup sarta karya. komitmen urang ngalegaan leuwih ti kontribusi urang ngadamel pikeun ngajawab Masalah Misi-kritis; eta langsung tabrakan ...

Maca deui "

Asisten Professor: Produksi Musik jeung Rekaman Sora

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Asisten Professor: Produksi Musik jeung Sora Rekaman Company: Florida Atlantik Universitas Location: Boca Raton FL AS The Departemen Musik di Florida Atlantik Universitas ieu ngondang aplikasi pikeun posisi ulayat-lagu dina tingkat Asisten Professor di Musik Produksi jeung Rekaman Sora. janjian bakal ngamimitian bulan Agustus 2017. The asisten dosen moal ngajarkeun kursus sarjana jeung lulusan di ...

Maca deui "

Pertengahan Level Oracle DBA - Insinyur (TS / SCI - RESTON, VA)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Pertengahan Level Oracle DBA - Insinyur (TS / SCI - RESTON, VA) Company: CACI Location: Reston VA AS Proyék Description: CACI tanggung jawab ngembangkeun tina Layanan Network (KIBS-NS) dina Service Broadcast Integrated ( KIBS) Program. KIBS-NS mangrupakeun program ngembangkeun software spiral $ 100M nyadiakeun deukeut data kecerdasan nyata waktu pikeun pamaké militér sakuliah kabeh jasa. KIBS-NS, a Certified ...

Maca deui "

Pertengahan Level perusahaan arsiték / Systems Diterangkeun Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Mid Level perusahaan arsiték / Diterangkeun Systems Insinyur Company: Leidos Location: Washington DC AS Description: Leidos ayeuna néangan hiji arsiték Mid Level perusahaan pikeun ngarojong program pikeun Department kami tina Veterans Urusan (VA) customer. The perusahaan arsiték bakal dianggo salaku bagian tina tim perusahaan Arsitéktur ngarojong rarancang, ngembangkeun, palaksanaan, sarta pamakéan ti VA perusahaan ...

Maca deui "

Multimedia Operasi Level 2 Rojongan Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Multimedia Operasi Level 2 Rojongan Insinyur Company: JPMorgan Chase Location: Jersey Kota NJ AS - 160027267 Proyék Pedaran JPMorgan Chase & Co (NYSE: JPM) mangrupakeun global teguh jasa finansial ngarah mibanda aset $ 2.6 triliun JEUNG KOPERASI di sakuliah dunya. sungut nu mangrupakeun pamimpin di bank investasi, layanan finansial pikeun pamakéna tur bisnis leutik, perbankan komérsial, pamrosésan urus finansial, ...

Maca deui "

Siaran infrasturktur Insinyur - New York

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Broadcast infrasturktur Insinyur - New York Company: Liga Mayor Baseball Advanced Media Location: New York Ny AS The Broadcast infrasturktur Insinyur anu aub jeung tata, ngayakeun, instalasi, nguji, Panakawan tur hirup-siklus rojongan pikeun sistim multimédia aya anyar jeung disiarkeun . Sinyalna bakal kaasup hadwér katut sofwérna lokasina di Multimedia datacenter di New York, datacenters domestik jeung internasional sejen, sakumaha ...

Maca deui "

Dante Streamlines Amerika sinyalna Pemilihan Presiden pikeun BBC Dunya Service

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anjog penyiar migunakeun Dante jejaring mun ngadistribusikaeun programming radio hirup mun 250 juta listeners bari ngurangan integrasi waragad Portland, OR, November 30, 2016 - Salaku penyiar internasional panglegana, BBC Dunya Service siaran jasa radio jeung TV di sakuliah dunya dina leuwih ti basa 30. Keur pemilihan Présidén Amérika Sarikat dina 8 Nopember, BBC Dunya Service ngadegkeun hiji samentara ...

Maca deui "