imah » 2016 » Nopember

Archives Bulanan: November 2016

Komponén Level Software Test Insinyur on Leidos Perdana Kontrak!

Posisi: Cibalong Level Software Test insinyur on Leidos Perdana Kontrak! Parusahaan: Leidos Location: Annapolis simpang MD AS Description: Ngeunaan Leidos Dina Leidos, urang nyandak tanggung jawab ngaronjatkeun kualitas kahirupan karyawan urang, kulawarga maranéhanana sarta komunitas nu urang hirup sarta karya. komitmen urang ngalegaan leuwih ti kontribusi urang ngadamel pikeun ngajawab Masalah Misi-kritis; eta langsung tabrakan ...

Maca deui "

Systems informasi Kaamanan Insinyur (ISSE) Tingkat III

Posisi: Systems Émbaran Kaamanan Insinyur (ISSE) Tingkat III Company: Leidos Location: Columbia MD AS Description: Ngeunaan Leidos Dina Leidos, urang nyandak tanggung jawab ngaronjatkeun kualitas kahirupan karyawan urang, kulawarga maranéhanana sarta komunitas nu urang cicing jeung karya . komitmen urang ngalegaan leuwih ti kontribusi urang ngadamel pikeun ngajawab Masalah Misi-kritis; eta langsung tabrakan rahayat aub. ...

Maca deui "

Pertengahan Level Oracle DBA - Insinyur (TS / SCI - RESTON, VA)

Posisi: Pertengahan Level Oracle DBA - Insinyur (TS / SCI - RESTON, VA) Company: CACI Location: Reston VA AS Proyék Description: CACI tanggung jawab ngembangkeun tina Layanan Network (KIBS-NS) dina Service Broadcast Integrated ( KIBS) Program. KIBS-NS mangrupakeun program ngembangkeun software spiral $ 100M nyadiakeun deukeut data kecerdasan nyata waktu pikeun pamaké militér sakuliah kabeh jasa. KIBS-NS, a Certified ...

Maca deui "

Asisten Professor: Produksi Musik jeung Rekaman Sora

Posisi: Asisten Professor: Produksi Musik jeung Sora Rekaman Company: Florida Atlantik Universitas Location: Boca Raton FL AS The Departemen Musik di Florida Atlantik Universitas ieu ngondang aplikasi pikeun posisi ulayat-lagu dina tingkat Asisten Professor di Musik Produksi jeung Rekaman Sora. janjian bakal ngamimitian bulan Agustus 2017. The asisten dosen moal ngajarkeun kursus sarjana jeung lulusan di ...

Maca deui "

Pertengahan Level perusahaan arsiték / Systems Diterangkeun Insinyur

Posisi: Mid Level perusahaan arsiték / Diterangkeun Systems Insinyur Company: Leidos Location: Washington DC AS Description: Leidos ayeuna néangan hiji arsiték Mid Level perusahaan pikeun ngarojong program pikeun Department kami tina Veterans Urusan (VA) customer. The perusahaan arsiték bakal dianggo salaku bagian tina tim perusahaan Arsitéktur ngarojong rarancang, ngembangkeun, palaksanaan, sarta pamakéan ti VA perusahaan ...

Maca deui "

Multimedia Operasi Level 2 Rojongan Insinyur

Posisi: Multimedia Operasi Level 2 Rojongan Insinyur Company: JPMorgan Chase Location: Jersey Kota NJ AS - 160027267 Proyék Pedaran JPMorgan Chase & Co (NYSE: JPM) mangrupakeun global teguh jasa finansial ngarah mibanda aset $ 2.6 triliun JEUNG KOPERASI di sakuliah dunya. sungut nu mangrupakeun pamimpin di bank investasi, layanan finansial pikeun pamakéna tur bisnis leutik, perbankan komérsial, pamrosésan urus finansial, ...

Maca deui "

Siaran infrasturktur Insinyur - New York

Posisi: Broadcast infrasturktur Insinyur - New York Company: Liga Mayor Baseball Advanced Media Location: New York Ny AS The Broadcast infrasturktur Insinyur anu aub jeung tata, ngayakeun, instalasi, nguji, Panakawan tur hirup-siklus rojongan pikeun sistim multimédia aya anyar jeung disiarkeun . Sinyalna bakal kaasup hadwér katut sofwérna lokasina di Multimedia datacenter di New York, datacenters domestik jeung internasional sejen, sakumaha ...

Maca deui "

Dante Streamlines Amerika sinyalna Pemilihan Presiden pikeun BBC Dunya Service

Anjog penyiar migunakeun Dante jejaring mun ngadistribusikaeun programming radio hirup mun 250 juta listeners bari ngurangan integrasi waragad Portland, OR, November 30, 2016 - Salaku penyiar internasional panglegana, BBC Dunya Service siaran jasa radio jeung TV di sakuliah dunya dina leuwih ti basa 30. Keur pemilihan Présidén Amérika Sarikat dina 8 Nopember, BBC Dunya Service ngadegkeun hiji samentara ...

Maca deui "

Aréna Télévisi pilih Barnfind Gear keur munggaran 4K IP truk Dunya urang

London, Inggris - sarena Televisi, katelah tokoh dina inovasi pikeun truk OB, geus diwanohkeun munggaran basis IP truk UHD High Range Cim di dunya pikeun armada maranéhanana jeung dipilih Barnfind gear keur sebaran sinyal maranéhanana. Aréna Télévisi bakal make BarnOne na BarnMini produk, kaasup nu multiplexers CWDM BarnMini-07 anyar, pikeun ngangkut sinyal ti ieu truk produksi generasi saterusna mun jauh ...

Maca deui "

RUSHWORKS na pasatujuan Sign AV Grup Panyiaran mun Ngadegkeun Channel Distribusi di Australia jeung Selandia Anyar

Ékspansi Global produsén urang Terus kana Asia Pasifik Region Kembang gundukan, Texas sarta Pasar Sydney, Australia - RUSHWORKS, pausahaan ngembangkeun software well-ngadegkeun specializing di béaya rendah, produksi televisi kinerja tinggi, automation na presentasi newak na streaming sistim, geus diangkat AV Grup Panyiaran sakumaha distributor na di Australia jeung Selandia Baru. pengumuman ieu dijieun ku RUSHWORKS ti markas maranéhna ...

Maca deui "

IHSE AS Produk di I / ITSEC 2016

I / ITSEC IHSE AS Produk Nilik Booth 2058 Draco taktis Deployable KVM / Paket AV Dina I / ITSEC 2016, IHSE AS baris mintonkeun Draco taktis VKM-DS (video, keyboard, jeung sistem distribusi mouse), a kompak, KVM gancang deployable / pakét AV nu nawarkeun kamampuhan kaputusan ultra-gancang paréntah-na-kontrol pikeun puseur operasi taktis sarta puseur paréntah dumasar-panyumputan lianna. Diwangun tina komérsial, kaluar deui-rak komponén téhnologi KVM-speed tinggi panganyarna, ...

Maca deui "

Riedel Communications Expands Amérika Kalér Layanan Téknis Staf Jeung Dua hires Anyar

WUPPERTAL, Jerman - Nov. 22, 2016 - Gedong kaluar kapasitas teknis jeung kamampuhan sahiji na tim Amérika Kalér, Riedel Communications geus hired Zach Funk jeung Justin McClellan sakumaha Service jeung Rojongan Insinyur di Riedel Amérika Kalér departemén Layanan Téknis. Ngaliwatan pangalaman maranéhanana saméméhna dina produksi live-acara na tipi disiarkeun, duanana Funk na McClellan geus overseen setelan, palaksanaan, sarta ...

Maca deui "

Jalma nice di karya nawarkeun YOUBORA 2.0 sarta wangun generasi anyar analytics video sarta kecerdasan bisnis

Kalawan leuwih scalability sarta kakuatan ti kantos sateuacan, lingkungan YOUBORA 2.0 newest téh gancang, interaktif, sarta kacida customizable, nu ngajadikeun interpretasi data effortlessly basajan. Barcelona, ​​Spanyol -November 30, 2016- jalma nice jam gawé (NPAW), pamingpin dina bisnis kecerdasan sarta analytics téhnologi pikeun industri video online, dinten ngumumkeun sékrési YOUBORA 2.0. Lingkungan YOUBORA newest asalna equipt ...

Maca deui "

Dalet brings Media Sosial Sebaran jeung Usaha AKAL jeung Core of Métro TV 24 / 7 News Operasi

Paris, Perancis - November 30, 2016 - Dalet Digital Media Systems, a panyadia anjog sahiji solusi software basis pikeun organisasi media, dinten ngumumkeun yén customer aya Métro TV ditingkatkeun operasi warta maranéhna pikeun platform Dalet Galaxy. Salian gerak produksi ka luhur-harti, leyuran unifies sakabéh operasi sahiji, 24 / 7 penyiar warta basis Jakarta, kalayan konsistensi lengkep sareng ...

Maca deui "

Kristal Visi Kaluaran Das audio digital jeung analog pikeun sistem pigura anyarna

Kristal Visi geus ngarilis dua amplifier distribution audio pikeun sistem pigura Visi anyar na. Dirancang pikeun dikabaran AES atawa rujukan Kecap Jam, anu Dada-VF nawarkeun pilihan ganda atawa single konfigurasi channel (kalawan opat outputs per channel atanapi dalapan outputs), reclocking atawa non-reclocking, 110 ohm atanapi 75 ohm impedansi na 32kHz kana sampel 192kHz ongkos - na teh ...

Maca deui "

vMix 18 resmi Dileupaskeun

vMix-18

Cengkareng, Australia- Nopémber 29, 2016 - The kurban panganyarna ti vMix terus ngawangun on Industri na ngarah reliabilitas, kinerja sarta fitur disetél dina pasar produksi hirup. Seger tina taneuh megatkeun Kaluaran fitur of vMix 17 ukur 7 sababaraha bulan kapengker, vMix deui Sigana deui ngabuktikeun kemungkinan badag siaran professional jeung sékrési vMix 18 anyar. Di ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!