imah » 2016 » Nopember (Kaca 20)

Archives Bulanan: November 2016

A / V Télékomunikasi Para ahli

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: A / V Télékomunikasi Para ahli Company: BlueSun Panyiaran, Inc. Location: Baltimore MD AS Sub-Tugas 1: Visual Komunikasi Control Center (VCCC) Rojongan Tujuan: Pikeun ngajaga jasa dinten-ka poé ti VCCC pitulung meja nu ngarojong nu IVT na VTC jaringan. Kagiatan: mantuan sarta ngalaksanakeun pamasangan, konfigurasi, programming, initialization sistem VTC sarta konfigurasi kelas IVT. Visually ngawas kabeh siaran IVT jeung satelit ...

Maca deui "

Mékanis / Manufaktur TOOLING aplikasi insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: mékanis / Manufaktur TOOLING aplikasi insinyur Company: Konsép MJK Location: Silicon Valley CA AS Company Ieu geus jadi supplier anjog global solusi mikro-komponén terpadu pikeun komunikasi jeung IT éléktronika konsumén, nyadiakeun klien kalayan téknologi solusi inovatif mimitian ti akustika mun haptics vibrators, frekuensi radio (RF) jeung élmu optik. Salaku pamuter luhur di industri, aranjeunna mulasara partnerships strategis kalayan ...

Maca deui "

Leyuran Project Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Leyuran Project Insinyur Company: Jukut Valley Location: Denver CO AS Salaku bagian tina tim Jukut Valley, pamimpin strategis dina leyuran pasar siaran, calon bakal nyumbang kana palaksanaan sukses proyék Leyuran pikeun konsumén Jukut Valley di Amérika, ngaliwatan rezeki kaahlian rékayasa teknis pikeun mastikeun nu produk dikirimkeun dina minuhan kana syarat teknis. ...

Maca deui "

Produksi Quantel Rio Masterminds 4K Post sarta Koreksi Warna pikeun Chileâ € ™ s Valvula Pilem

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Basis Santiago Valvula Pilem geus dipilih Sistim pagawean Quantel Rio 4K SAMâ € ™ s pikeun nyetél éta sajaba ti kompetisi di Chili. Sistim nyadiakeun édit kuat kabeh buleud 4K, warna na jasa pagawean pikeun Valvula Pilem sabab butuh kalungguhan dina produksi dokumenter na fitur pilem pos di wilayah Jawa Barat. Dikurilingan ku rentang Andes gunung salju capped jeung picturesque Chilean ...

Maca deui "

Dejero Diakuan ku Deloitte keur Taun padeukeut Katilu jadi Salah sahiji Pausahaan Téhnologi panggancangna Ngembang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anjog parusahaan téhnologi, Dejero urutan deui jeung ngabuktikeun tumuwuh terus jeung kasuksésan Waterloo, Ontario - November 16, 2016 - Dejero, hiji innovator dina leyuran awan-junun éta simplify ngangkut video hirup jeung real-time data sakuliah jaringan IP jauh atawa mobile, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus rengking 37 on Téhnologi Fast 50 daptar ™ Deloitte urang, program pangajén bergengsi yén celebrates ...

Maca deui "

Titmouse animasi - halang kreatifitas euweuh watesna jeung dina titik komunikasi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Titmouse mangrupa juggernaut animasi - éta fakta basajan. Lamun geus katempo hiji kartun dina sawatara warsih pamungkas personified ku énergi liar, kreativitas euweuh watesna, sarta hiji nada irreverent, kaluar-kilter, teras aya kasempetan kuat yén animators imajinatif Titmouse urang kapaksa leungeun dina eta. Diadegkeun ku Presiden Chris Prynoski jeung pamajikanana, Wapres Shannon Prynoski, Titmouse geus ngompa ...

Maca deui "

CAD / REVIT Spesialis - TX

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: CAD / REVIT Spesialis - TX Company: Brinjac Téknik, Inc. Location: Dallas TX AS Brinjac Téknik mangrupakeun nasional rengking,-layanan pinuh teguh rékayasa kalayan kantor lokasina sakuliah nagara. Kalayan klien di pasar kaasup Akademis, Podomoro, Pamaréntahan, Tarumanagara / komérsial, Nagari Sipil / Lingkungan, jeung Perikanan sarta Pamancingan, Brinjac Téknik nyaéta parusahaan anggota salah sahiji Zweig Grup urang "2015 Hot firms Daptar". Kanggo inpo nu leuwih, mangga buka ...

Maca deui "

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The Ohi Analog Kaluaran Module nawarkeun pabrik hiji pilihan gampang pikeun gancang ngembang Ohi titiktungtung Portland, OR - November 16, 2016: Audinate®, panyipta di téhnologi jejaring audio industri-ngarah Ohi ™, geus ngumumkeun kasadiaan saharita di Kaluaran Module Ohi Analog , mangrupa lengkep, leutik formulir faktor PCB anu ngamungkinkeun pikeun ngembangkeun gancang tina Ohi-to-analog titiktungtung. Pabrik bisa ngagunakeun modul ieu ...

Maca deui "