imah » 2016 » Desember

Archives Bulanan: Désémber 2016

Manajer, Marketing Palanggan

Posisi: Manajer, Palanggan Marketing Company: NBCUniversal Location: Universal Kota CA AS Nepangkeun NBCUniversal mangrupa salah sahiji média ngarah di dunya jeung pausahaan hiburan dina ngembangkeun, produksi, jeung pamasaran hiburan, warta, jeung informasi ka panongton global. NBCUniversal owns tur ngoperasikeun portopolio berharga tina warta jeung televisi hiburan jaringan, hiji parusahaan gambar gerak Premier, produksi televisi signifikan ...

Maca deui "

redaksi Manajer

Posisi: Manajer redaksi Company: NBCUniversal Location: New York Ny AS Nepangkeun NBCUniversal mangrupa salah sahiji média jeung hiburan ngarah di dunya pausahaan dina ngembangkeun, produksi, jeung pamasaran hiburan, warta, jeung informasi ka panongton global. NBCUniversal owns tur ngoperasikeun portopolio berharga tina warta jeung televisi hiburan jaringan, hiji parusahaan gambar gerak Premier, operasi produksi televisi signifikan, ...

Maca deui "

Diréktur Broadcast jeung Téhnologi Video

Posisi: Diréktur Broadcast jeung Video Téhnologi Company: Sakola Public Atlanta Location: posisi kasimpulan Atlanta ga AS: The Diréktur Broadcast jeung Téhnologi Video fungsi minangka liaison antara Sakola Atlanta Public (Piara) jeung Atlanta atikan Télékomunikasi kolaborasi, Inc. (AETC) , nu mangrupa tanggung jawab menata aset siaran Kacamatan urang: kaasup WABE, WPBA, Cable Channel 22, situs Wéb PBA na ...

Maca deui "

Manajer, Audio / Visual - Universal Kreatif

Posisi: Manajer, Audio / Visual - Universal Kreatif Company: NBCUniversal Location: Orlando FL AS Nepangkeun Universal Kreatif teh tata sarta ngembangkeun division tina Parks Universal na Resorts ™, nu salah sahiji loba usaha dina waktu NBCUniversal ™. Urang situated anu ideally di Orlando, Florida, anu geus jadi dipikawanoh lega salaku taman tema na ibukota Resort di dunya. ...

Maca deui "

Glimpse Future di 2017 Festival kanyataanana Virtual

Katilu kanyataanana Virtual taunan Festival bakal lumangsung ti Januari 5-7 di Las Vegas sarta mangrupa hiji kasempetan pikeun glimpse masa depan siaran, pilem jeung hiburan video. Aya bakal e duanana hiji wengi lawang sarta wengi Gala nutup ogé loba exhibitors, seminar jeung bengkel on dimana VR téh ayeuna na mana eta geus pos ...

Maca deui "

Kreatif Manager of Video

Posisi: Kreatif Manager of Video Company: Grocers Pengetahuan Alam Location: Lakewood CO AS DescriptionFor 60 taun, urang di Pengetahuan Alam Grocers geus kaeusi misi parusahaan nyadiakeun kaséhatan gratis jeung atikan gizi ka konsumén marengan dahareun cageur affordable jeung suplemén. konsumén urang geus datang ka ngandelkeun staf kami kacida dilatih, dina-toko pustaka, sangakan gizi, ceramah pendidikan, referrals praktisi, jeung ...

Maca deui "

Projects manajer-redaksi

Posisi: Manajer-redaksi Projects Company: The Ohio State University Location: Columbus OH AS Universitas Marketing di The Ohio State University geus komitmen pikeun measurably tumuwuh sarta deepening persepsi panongton, pamahaman, sarta leuwih sering dipake tinimbang keur Ohio State; posisi na kapamimpinan, kaunggulan komprehensif, sarta dampak global. Urang Steward Ohio Amérika has gambar brand, sarta kami jawara usaha pamasaran peuntas Universitas. Gawe bareng dina ...

Maca deui "

Pertumbuhan Manager (New York)

Posisi: Tumuwuh Manager (New York) Company: EventsTag Location: New York Ny AS EventsTag nyiptakeun motong ujung pangalaman média sosial pikeun merek jeung agénsi sakuliah dunya. Kami Generators gagasan gairah terus ngadorong watesan téhnologi experiential bari delivering activations acara nu duanana ngahibur tur mere ilham. Kami geus gancang tumuwuh tim di London, New York, & Los Angeles, dijieun ...

Maca deui "

DSP Insinyur - Wireless / Mesin Learning

Posisi: DSP Insinyur - Wireless / Mesin Learning Company: Xilinx Location: San Jose CA AS Xilinx nyaeta panyadia anjog di dunya tina Sakabéh Programmable FPGAs, SoCs na 3D ICs. Alat industri-ngarah ieu gandeng jeung lingkungan design hareup generasi sarta IP ngawula sauntuyan lega pangabutuh customer, ti logika programmable mun integrasi sistem programmable. Alat Sadaya Programmable kami underpin dinten ieu ...

Maca deui "

Systems senior Insinyur - Media Workflows

Posisi: Systems Senior Insinyur - Media Workflows Company: Turner Location: Atlanta ga AS Ngeunaan Turner Turner mangrupa Media konglomerat Amérika sarta division tina Time Warner sapanjang jeung pausahaan adina urang, HBO jeung Warner Brothers. Kami hadé dipikawanoh salaku folks anu mawa anjeun CNN, HLN, TNT, TBS, sawawa ngojay, Kartun Network, Turner Olahraga sarta jadi leuwih! Pikeun ...

Maca deui "

Kuliah Mahasiswa Tech

Posisi: College Mahasiswa Tech Company: Leidos Location: Kualifikasi témbal AFB Il AS Dasar Kamampuhan pikeun ngalakukan tugas Data Entry tur ngajalankeun queries luyu tur ngagunakeun tabel pangsi pikeun nembongkeun, nedunan analisis, assess tren. Interaksi jeung para nasabah tur tim séjén nalika ngarespon kana tasking customer. Calon kudu enrolled dina program Sarjana disiplin relevan. Proyék Pedaran-O GSM pilari ...

Maca deui "

Kuliah Mahasiswa Tech Spesifikasina

Posisi: College Mahasiswa Tech Spesifikasina Company: Leidos Location: Kualifikasi Endog Harbour Township NJ AS Dasar C / C ++, Java, SW Dev Garapan Proyék pamekar Pedaran Software keur kontrak TBFM. pangalaman Algoritma SW pikaresep, kitu ogé Air Traffic pangalaman domain. Nedunan lumangsung pangropéa kode software sarta ngembangkeun pikeun fungsi anyar. * Leidos mangrupakeun pamimpin global dina integrasi sarta aplikasi ...

Maca deui "

Kuliah Mahasiswa Tech

Posisi: College Mahasiswa Tech Company: Leidos Location: Clarksburg WV AS Dasar Kualifikasi The keusikan individu posisi ieu bakal diperkirakeun nedunan dina peran nu merlukeun pangalaman di wewengkon handap: • pangalaman ngembangkeun Software and kamahéran dina Java / JEE atanapi Pega téknologi • pamahaman dasar tina Windows atawa Linux Ubuntu sistem operasi Proyék Pedaran software Insinyur anu baris nyadiakeun software ...

Maca deui "

Kuliah Mahasiswa Tech Spesifikasina

Posisi: College Mahasiswa Tech Spesifikasina Company: Leidos Location: Kualifikasi Gaithersburg MD AS Dasar Gawe pangaweruh Linux Ubuntu, jaringan sareng virtualization. Nyaman gawé bareng rupa-rupa hardware komputer. Proyék Pedaran anggota tim administrasi Sistim paced gancang. Nedunan tugas administrasi sistem pikeun ngarojong ngembangkeun software program FAA, integrasi jeung test Labs. posisi nu merlukeun nunjukkeun kamampuhan teknis gawé bareng ...

Maca deui "

ChannelMaster piksel Power urang ngajalankeun Saluran Anyar @pixel_power

Meunang channel anyar up na jalan mindeng bisa janten proyek kompleks dina duanana rasa bisnis kitu ogé dina rasa téhnologis. Naon sih kudu mangrupa terpadu solusi playout fléksibel tur saderhana nu bakal ngidinan Anjeun pikeun gampang ngajalankeun saluran anyar ogé ngajaga leuwih ngadegkeun. ChannelMaster ti piksel Power ngidinan Anjeun teh ...

Maca deui "

Karikil Beach upgrades Groupe V @pebbleupdates Media

Karikil Beach Systems nembe ngumumkeun yén nagara éta geus réngsé pamutahiran ti operasi siaran keur basis Quebec Groupe V Media, salah sahiji siaran basa Perancis panggedena Kanada urang. Karikil Beach Systems ditingkatkeun kamampuan siaran maranéhanana jeung produk Marina jeung lauk lumba-lumba maranéhanana. Lauk lumba-lumba anu béaya rendah channel terpadu alat maranéhanana jeung Marina mahluk ingest pisan kuat parusahaan, multi automation channel sarta ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!