imah » 2016 » Desember (Kaca 5)

Archives Bulanan: Désémber 2016

Museum Negeri Equipment Broadcast Dupi A Kedah Tempo!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Éta Museum of Equipment Broadcast sarta biasa ayana dina Kilgore, Texas. Aya seemed hiji waktu nalika heubeul jeung alat ditinggalkeun nu masihan jalan ka kamajuan téhnologis anyar ngan réngsé nepi pos nuju hiji TPA lokal atawa numpuk dina garasi atanapi basement wae. Ayeuna, dina Kilgore, geus kaliwat sabenerna asalna hirup kalawan parabot vintage yen, tina ...

Maca deui "

Domestik Box Office Poised Pikeun Atur Anyar Rékam

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

A surge badag pilem bade salila usum liburan ayeuna geus projected pikeun nyimpen 2016 kuitansi kotak kantor domestik kana hawa rarefied tina rékaman Hollywood anyar. The angka anyar dina ti Comscore nembongkeun yen kotak kantor domestik diperkirakeun, sugan, ngaleuwihan $ 11.3 miliar megatkeun catetan saméméhna tina $ 11.1 miliar nu ieu diatur ngan ...

Maca deui "

Bakal Perang Amazon-Netflix ngabahekeun Leuwih Kana India?

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dua ngalirkeun raksasa digital di momen, Amazon na Netflix, mungkin ngan jadi poised mun ngalakukeun perang dina industri anu geus poised dina tahap awal kamekaran ngabeledug ngaliwatan sababaraha taun ka hareup. Sigana nu India, jeung leuwih 460 juta pamaké web lega dunya, bakal di medan perang salajengna pikeun dua titans digital. Paménta ...

Maca deui "

@ABC Stasion Release Amazon Seuneu Aplikasi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sababaraha stasiun televisi ABC dipiboga sakuliah nagara anu nembe geus ucul kana seuneu OTT sakumaha aranjeunna geus nembe ngumumkeun yén anyar dipikawanohkeun aktip ngalirkeun ayeuna bakal sadia pikeun Amazon Seuneu TV. ABC indungna parusahaan, Disney, ogé nembe ngumumkeun sékrési aplikasi saluran streaming Freeform maranéhanana. Kituna tebih, dalapan stasiun sakuliah nagara miboga kamampuh anyar pikeun ...

Maca deui "

@BBC dimimitian Gawé Nyieun Kandungan Hologram-Dumasar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

British Broadcasting Company (BBC) geus dimimitian pikeun ékspérimén kalawan nyieun holographic eusi dumasar. Nyobian pikeun ngeset hiji baku téhnologis anyar, BBC geus nimukeun hiji alat holographic anu bakal ngalakonan pemirsa televisi hareup. Dina kanyataanana, sigana yén BBC geus sabenerna nimukeun hiji tipi holographic. lulugu BBC ngeunaan Partnerships Digital, Kores Saihan, ngomong yén, "Kawas ...

Maca deui "

#NABShow Shanghai a Kasuksesan badag Salaku kahadiran Setél Anyar High

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Baheula bulan ieu, Nasional Association kadua taunan panyiaran (NAB) acara perdagangan sarta pameran digelar di Shanghai ieu dilaporkeun ka janten sukses badag salaku inohong kahadiran surpassed acara inaugural ti taun ka tukang. Kahadiran topped tanda 5,000, nu mangrupakeun paningkatan 525% leuwih acara taun ka tukang sacara. The NAB acara dilaksanakeun ieu kaliwat Désémber 6-9 di ...

Maca deui "

@Twitter Nuhun kana Ngaronjatkeun Traffic Jeung Live Streaming

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Twitter, dina usaha keur naekeun lalulintas sarta Dursasana, ayeuna ngawanohkeun pamaké -na pikeun kamampuhan pikeun ngalakukeun streaming hirup ngaliwatan aplikasi na. Pausahaan nyatakeun yén éta hayang nyieun pangabisa disiarkeun video hirup basajan dina platform sarta eta parantos dilebetkeun software Periscope na langsung kana racikanana pikeun mastikeun éta. hasilna sigana ...

Maca deui "

Geus Digital Tech Tungtungna Kabuktian Leres Worth Anak?

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Geus téhnologi digital tungtungna ngahontal hiji titik tempat eta ngan bisa disada dina knell maot proverbial pikeun pilem? Digital sigana geus direbut sakumaha cara pikaresep nyieun film alatan loba faktor utamana parabot anyar, utamana kaméra, nu bisa mawa ditambahkeun jero sarta emosi ka pilem wae. Sababaraha direksi anu shooting di digital bari batur cicing ...

Maca deui "