imah » 2016 (Kaca 5)

Archives keu: 2016

Grafik Pintonan Media Insinyur

Posisi: grafik Pintonan Media Insinyur Company: Intel Location: Folsom CA AS Proyék Pedaran Dina posisi ieu, anjeun bakal ngarojong tim Hardware Intel grafik Media sareng Performance sarta konsumsi Power data jeung analisis sakuliah produk média grafik béda. Anjeun bakal bisa dipake saperti bagian tina hiji tim téknis cross-fungsi ngamekarkeun produk média Intel grafik panganyarna. Analisis kinerja ieu ...

Maca deui "

video Insinyur

Posisi: Video Insinyur Company: George Getih Audio / Video / Film Location: Philadelphia Pa AS Mantuan kami ngawétkeun sora na gerak sajarah! Gabung kami di George Getih Audio / Video / Film, pamingpin di pelestarian média audiovisual. Video Insinyur dianggo ka assess na reformat analog sarta video digital pikeun spésifikasi klien, nohonan standar industri sapanjang jalan. Ngalamar anyar pikeun dagang bakal digawekeun ku ...

Maca deui "

video Insinyur

Posisi: Insinyur Company Video: Detroit lodaya, Nyarita Location: Detroit MI AS anjeunna Detroit lodaya Video Insinyur nyaéta tanggung jawab dina kapanguruasan dinten-ka-poé video papan skor, kamar kontrol jeung di-imah alat produksi Comerica Park urang, bari ogé maén hiji integral peran dina perencanaan upgrades hareup. Ngeunaan Detroit lodaya The Detroit lodaya, Inc., nu anggota piagam tina Liga Amérika dina 1901, ...

Maca deui "

Produksi Insinyur - Virtual kanyataanana

Posisi: Produksi Insinyur - Virtual kanyataanana Company: Intel Location: Santa Clara CA AS Proyék Pedaran Intel Olahraga ieu ngarobah kaulinan pikeun generasi anyar atlit jeung fans - Anjeun bisa geus katempo gawé kami di sababaraha pangbadagna tempat NFL jeung NBA. Simkuring ngeunaan kinerja sarta inovasi salaku tim a - di lab jeung dina poe game. ...

Maca deui "

Program Manager produksi - New Media ngamimitian

Posisi: Produksi Program Manager - New Media ngamimitian Company: University of Notre Dame Location: Notre Dame IN AS The Produksi Program Manager bakal pamuter konci dina kreasi sarta manajemen a ngamimitian média anyar nu dirancang pikeun boga dampak positif kana masarakat . Anjeunna atanapi manehna nyiptakeun sarta manages kalénder eusi komprehensif sarta sababaraha produksi ...

Maca deui "

Multimedia Desain Engr

Posisi: Multimedia Desain Engr Company: Lockheed Martin Location: Shalimar FL AS -Designs tur tumuwuh aplikasi multimedia, sistem jeung produk ngalibetkeun grafik komputer tur komputasi interaktif kayaning sistim nu basisna komputer pikeun komputer pribadi. -Incorporates aplikasi software dina sistim média téhnologi sababaraha, kayaning grafik, animasi, téks, sareng sora. pangaweruh -Demonstrated sarta kaahlian dina programing HTML, modeling 3d, sarta Adobe Kreatif Suite ...

Maca deui "

Multimedia Desain Engr

Posisi: Multimedia Desain Engr Company: Lockheed Martin Location: Orlando FL AS Dina Lockheed Martin Misi Systems sarta Diklat, urang disetir ku inovasi jeung integritas. Simkuring yakin yén ku cara nerapkeun standar pangluhurna étika bisnis jeung pamikiran visioner, sagalana geus dina jangkauan urang - sarta Hormat salaku pagawe Lockheed Martin. Lockheed Martin peunteun kaahlian anjeun, latihan jeung atikan. ...

Maca deui "

Multimedia Desain Engr

Posisi: Multimedia Desain Engr Company: Lockheed Martin Location: Silverdale WA AS The tugas utama posisi ieu téh: ngamekarkeun jeung mertahankeun aplikasi wéb latihan; ngumpulkeun video, poto tur aset audio pikeun bahan latihan; ngédit na compile aset kana modul pelatihan dikirimkeun via jaringan internal; sarta méré rojongan média ka sagala rupa acara program sarta inisiatif. Pikeun ngalengkepan tugas ieu hasil, anu ...

Maca deui "

Audio Insinyur / A1

Posisi: Audio Insinyur / A1 Company: NJTV News Location: Tasikmalaya NJ AS Audio Insinyur / A1 NJTV Anyar s, stasiun affiliate PBS New Jersey urang, keur néangan hiji leupas Insinyur Audio ngalaman / A1. The Audio Insinyur tanggung jawab utama kaasup set-up na konfigurasi tina konsol campur kode audio jeung campur kode tina acara audio. Kabisa / kahayang pikeun dianggo dina tekenan sarta di ...

Maca deui "

ATSC 3.0 Update bisa kaungkap dina 2017 @IEEEorg Konférénsi

Generasi saterusna dina siaran TV, update ATSC 3.0, bakal sacara resmi diumumkeun pas di Konferensi Internasional nu IEEE urang on Electronics Consumer bisa dilaksanakeun di Las Vegas. Aya bakal hiji sawala panel sengit kaasup dina presentasi salaku industri pas bakal dibawa nepi ka ngagancangkeun dina kamajuan téhnologis panganyarna. The sawala panel bakal dilaksanakeun ...

Maca deui "

Arsitéktur Project Kaptén

Posisi: Project arsitéktur Kaptén Company: GreenbergFarrow Location: Tim pamuter Dallas TX AS sareng kaahlian teknis alus, sarta fokus kana aspek nu tangtu proyék a. Boga kaweruh umum sarta pamahaman prosés ngembangkeun proyék. Ngahasilkeun dokumen kontrak conforming mun Konci gedong jeung peraturan zoning, jalan kalawan konsultan rékayasa, gambar cék warung jeung bisa ngalaksanakeun kunjungan situs, jeung assists Project arsiték ...

Maca deui "

Arsitéktur Project Kaptén

Posisi: Project arsitéktur Kaptén Company: GreenbergFarrow Location: Tim pamuter Dallas TX AS sareng kaahlian teknis alus, sarta fokus kana aspek nu tangtu proyék a. Boga kaweruh umum sarta pamahaman prosés ngembangkeun proyék. Ngahasilkeun dokumen kontrak conforming mun Konci gedong jeung peraturan zoning, jalan kalawan konsultan rékayasa, gambar cék warung jeung bisa ngalaksanakeun kunjungan situs, jeung assists Project arsiték ...

Maca deui "

Arsitéktur Project Kaptén

Posisi: Project arsitéktur Kaptén Company: GreenbergFarrow Location: Tim pamuter Dallas TX AS sareng kaahlian teknis alus, sarta fokus kana aspek nu tangtu proyék a. Boga kaweruh umum sarta pamahaman prosés ngembangkeun proyék. Ngahasilkeun dokumen kontrak conforming mun Konci gedong jeung peraturan zoning, jalan kalawan konsultan rékayasa, gambar cék warung jeung bisa ngalaksanakeun kunjungan situs, jeung assists Project arsiték ...

Maca deui "

masih fotografer

Masih fotografer Company palanggan ukur Kota, Propinsi Las Vegas, NV Lilana Wed 1 / 4 na Thu 1 / 5 Gaji $ 500 / dinten Proyék disalabarkeun dina 12 / 16 / 16 Larapkeun ku 01 / 04 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Urang 'ulang pilari ka nyewa fotografer seasoned pikeun hiji acara urang nuju ngawengku kana Wed. 1 / 4 na Thu. 1 / 5. fotografer Ieu kudu jadi lokal pikeun Las Vegas sarta ...

Maca deui "

Asisten produksi

Produksi Asisten Company palanggan ukur Kota, Propinsi New York, NY Lilana Januari Méi 2017 Gaji $ 150 / 12 Proyék disalabarkeun dina 12 / 16 / 16 Larapkeun ku 01 / 05 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban néangan asisten Produksi ngalaman pikeun jaringan docu-seri shooting di Manhattan jeung Staten Island Januari Méi 2017 Kedah gaduh pangalaman relevan. genep bulan minimum gawé salaku Asisten Produksi lokal di New ...

Maca deui "

Asisten produksi

Palanggan Produksi Asisten Company ukur Kota, Propinsi Los Angeles, CA Lilana lumangsung Gaji $ 100 / dinten Proyék disalabarkeun dina 12 / 16 / 16 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Urang téh agénsi rarancang gawe utamana di 2D na 3D animasi lokasina di Chinatown, Los Angeles. Kami néangan hiji studio Pa ku sikap hébat janten bagian tina hiji tim tumuwuh. ...

Maca deui "