imah » Lahirna eusi » 30,000 kaki Up & 2200 Miles jeung 2017 #NABShow

30,000 kaki Up & 2200 Miles jeung 2017 #NABShow


AlertMe

tah

... Jeung jauh urang balik!

awak Fort Lauderdale kami téh ayeuna tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa jeung kami geus di jalan urang pikeun "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada! NAB Tembongkeun IEUH urang datang!

Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya watek goréng, tapi sahenteuna Kuring teu nyetir contraption ieu!)

(Janet - lamun teu bisa nyocogkeun kantong anjeun kana overhead, éta gé ngan kudu dangle ti tukang pesawat!)

Hal paling seru taun ieu (pikeun kuring) - nyaeta yen Broadcast Darso geus ngahasilkeun NAB Tembongkeun Hirup keur taun kadua sakaligus tur urang nuju expecting leuwih 1.2 juta pemirsa online!

Éta leres - NAB Tembongkeun Hirup! ieu centrally lokasina di Grand lobi, dina patepung 360 Studio Powered by NeuLion. studio nyaeta jantung of NAB Tembongkeun'S produksi eusi digital onsite. Featuring média sosial jeung tim produksi disiarkeun, anu patepung 360 Studio aya dimana ningali siaran live tina NAB Tembongkeun Hirup !, kudu sosial amprok-up jeung ngalaman sababaraha sightings selebritis. eupan hirup, dina éta-floor "sawah" ngalaporkeun na diarsipkeun eusi acara - salian warta na exhibitor informasi ditémbongkeun dina Digital Network Kandungan puteran dina sababaraha layar sapanjang puseur konvénsi. Kami nyiarkeun online ti www.nabshow.com ti broadcastbeat.com dina Page Front sahiji ramatloka kami di handap poé / kali:

Saptu, 4 / 22 / 17 ti 12: 00pm - 5: 00pm PST
Minggu, 4 / 23 / 17 ti 12: 00pm - 5: 00pm PST
Senén, 4 / 24 / 17 ti 9: 00am - 6: 00pm PST
Salasa, 4 / 25 / 17 ti 9: 00am - 6: 00pm PST
Rebo, 4 / 26 / 17 ti 9: 00am - 6: 00pm PST
Kemis, 4 / 27 / 17 ti 9: 00am - 2: 00pm PST

Urang ogé boga kavling pamandanganNAB Tembongkeun video dina ramatloka kami di www.broadcastbeat.com/videos/

Pariksa-kaluar Broadcast Darso Magazine urang Digital Edition - kalawan leuwih Kaca 120 tina NAB Tembongkeun! Isu newest geus ngan geus diterbitkeun - tingali eta dina: magazine.broadcastbeat.com/

(I kudu pindah korsi jeung si - datangna-on, anjeun guys Salah sahiji nu swap sareng abdi !!!!)

Ku kituna, di dieu mangrupa saeutik saeutik tina naon atuh bakal néangan maju ka dina acara:

Hoyong ningali naon urang tingali - sakumaha urang nuju ningali eta? Lajeng, Anjeun kudu nyobaan nempo eta on boh instagram.com/broadcastbeat/, www.twitter.com/broadcastbeat/ atanapi pariksa-kaluar blogging hirup di www.broadcastbeat.com!

NAB Tembongkeun bakal dibungkus ku kasempetan pikeun professional industri pikeun "ketok" kana kakawasaan jejaring! seru "papanggih jeung mingle" acara ieu kalayan executives Industri luhur mangrupakeun jalan sampurna gauge sarta kakuatan maju dina karir Anjeun.

Sambel, sambel - éta SPROCKIT

SPROCKIT-33016-v2

Dimimitian parusahaan anu gampang. Ngawangun parusahaan nu bisa skala na ngarobah dunya téh teuas! Gaduh gagasan hébat nu solves masalah badag, ngawangun hiji tim Sadaya Star na raising ibukota téh ngan awal. Anjeun kudu meunang produk Anjeun di hareup pausahaan katuhu, di tempat katuhu dina waktos katuhu. Lebetkeun SPROCKIT: nu Best-of-nu-Best,-siap pasar game-ngarobah média jeung hiburan pausahaan siap batu eta! Aranjeunna geus judged ku industri jeung peers mun boga potensi stardom. Keur diondang pikeun ilubiung dina SPROCKIT nyaeta pangakuan sarta aksés ka elit industri urang. Dina sagala rekening, a ngamimitian dipilih ku SPROCKIT geus ngahontal level nu tangtu status - aranjeunna siap.

SPROCKIT ieu gedong alliances antara raksasa Industri dinten ieu jeung elit anyar isukan di bringing produk anyar pikeun pasar nu revolutionizing industri. Jalma nu dipilih pikeun ilubiung dina program nu mindeng ngarasakeun tumuwuh gancang, ngaronjat pangaruh na partnerships nguntungkeun. Éta téh shaping masa depan média jeung hiburan. Ayeuna ngarasakeun taun kalima anak, SPROCKIT bakal showcase nepi ka 30 pausahaan-siap pasar, di 2017 NAB Tembongkeun di Las Vegas, sarta ngumpul salila sataun di SPROCKIT Sync, grup panglawungan swasta mana executives industri jeung pangusaha papanggih tilu kali sataun keur rapat dinten-lila dina téhnologi (Silicon Valley), média (New York City) jeung hiburan (Los Angeles) Hubs mun koléktif ngabahas téknologi anyar nu bakal maju industri. pausahaan ampir 100 munculna geus milu dina SPROCKIT, loba nu geus ngalaman rounds waragad sukses, partnerships jeung acquisitions, saprak SPROCKIT dimimitian dina 2013.

The 10 milu pausahaan munggaran di program SPROCKIT taun ieu sacara téh:

  • dotstudioPRO nyandak pausahaan jeung mitra jaringan pikeun nganteurkeun eusi langsung ka konsumen via jaba jeung aplikasi branded sarta sakuliah OTT platform.
  • wabah Sora nawarkeun hiji lisénsi langsung global nu nyandak pausahaan media ka gampang ngadistribusikaeun eusi sakuliah sadayana platform.
  • ex Machina tumuwuh aktip tur strategi multiscreen for jeung sya média sarta advertisers néangan solusi Dursasana pikeun program TV jeung live aliran.
  • Guidebox nyimpen aktip video di hareup pamaké basa aranjeunna keur neangan eusi on AppleTV, Roku, Amazon Seuneu, Google Chromecast sareng nu sanesna.
  • ICX Media mangrupakeun manajemén video na analytics data platform digital for jeung sya media, merek, produser video digital sarta Birokrat.
  • Streamroot nyandak panyadia eusi nawarkeun video kualitas hadé bari ningkatkeun ékonomi tina pangiriman OTT.
  • TV nawarkeun hijina solusi tungtung-to-tungtung for jiga menata, dikabaran na monetizing saluran TV interaktif individu jeung nyiarkeun jaringan, kaasup saluran dumasar-awan linier TV jeung countless on paménta, VOD / OTT, sarta hirup kemungkinan nyiarkeun.
  • Wildmoka ngamungkinkeun siaran sarta boga eusi ka klip moments individu ti TV hirup jeung acara sarta babagi poto eta di sakuliah wéb, mobile sarta platform sosial.
  • vertebrae'S solusi pituin mawa dunya iklan kanyataanana maya jeung augmented kana merek. Platform headset-agnostik tindakan salaku conduit sarta pipa nyambungkeun advertisers kalawan pamekar jeung penerbit.
  • Vydeo mangrupakeun patén-pending platform na ngembangkeun software alat pikeun aktip pihak katilu mun berinteraksi sareng pamaké via video.

Ulah mopohokeun THE konferensi !!! Aya pisan dibahas dina aranjeunna sarta jadi loba (menit jeung panungtung) boga dadakan appearances tamu éta teu nyata! Executives ti loba studio béda ti rusiah dibagikeun Industri sanggeus hal rusiah sarta jadi loba anu bandied ngeunaan, aya ngan teuing mun ngaran! Jadi loba ningali, jadi loba ngadéngé ...

The "pikagumbiraeun Méter" geus ngan pencét 1,000 - na eta mung mana nepi ka 10 !!! - Ieu pangbadagna Tembongkeun urang acan !!! Siaran Darso ngahasilkeun NABShow hirup! keur waktu detik - panyakit burung !!!

Kuring saena mun balik - nu attendants hiber geus ménta "Pesawat Mode" - naon anu! Nyaan kudu manggihan ... hihi - Ulah poho pikeun Ngepaskeun-di palih Senén April 24th!

Pariksa Broadcast Darso FOODIE daptar pikeun tempat hébat dahar! Klik IEUH

... Wheeeeeee! Ningali anjeun IN Vegas !!!


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!