imah » 2017 » Januari

Archives Bulanan: Januari 2017

Disiarkeun pangropéa insinyur

Posisi: siaran pangropéa insinyur Company: Stasion KFMB Location: CA Stasion KFMB AS San Diego nyaéta parusahaan média dipiboga & dioperasikeun lokal kalawan televisi (BPS, MeTV sarta geura-giru ka CW) jeung radio (KFM-BFM & KFMB AM) stasion di San Diego , CA. Kami néangan saurang Insinyur Broadcast Purwokerto mun troubleshoot sarta nyadiakeun rojongan rékayasa teknis, kaasup urang News (studio ...

Maca deui "

Diéléktrik Celebrates 75th ulang pos kana 2017 NAB Tembongkeun

The leuwih deui-hawa anteneu sarta RF sistem pelopor Sigana ka hareup ka jaman peralihan sibuk dina TV jeung radio FM jeung inovasi anyar sakuliah produk jeung prosés Raymond, Maine - January 31, 2017 - diéléktrik, pelopor dina anteneu Tujuan-direkayasa jeung RF sistem pikeun siaran TV na radio, taun celebrates ulang 75th salaku parusahaan prepares pikeun bisnis brisk ...

Maca deui "

Infrastruktur Insinyur - Services Manajemén Desktop

Posisi: infrasturktur Insinyur - Desktop Manajemén Layanan Company: HMSA Location: Honolulu HI AS Nyadiakeun kapamimpinan teknis pikeun ngembangkeun, pangropéa jeung rojongan hardware kompléks, software jeung / atawa masalah jaringan. Ngahartikeun prosedur pikeun monitoring sarta ngaevaluasi, diagnoses sarta ngawangun rencana gawé pikeun ngabéréskeun masalah sistem. Ngabalukarkeun sababaraha proyék / sistem / isu. Tugas jeung tanggung jawab: jawab anjog ka rojongan hardware klien tur software ...

Maca deui "

jualan Insinyur

Posisi: Penjualan Insinyur Company: Dina armor Location: Austin TX AS Ngeunaan Dina armor nyambung Kabugaran Salaku hiji pamimpin ngadeg di kinerja sarta inovasi, Dina armor nyambung Kabugaran ieu dedicated ka ngaronjatkeun kasehatan tur kabugaran tina jutaan atlit di sakuliah dunya. Powered by yayasan teh MapMyFitness suite of aktip mobile sarta website, Dina armor nyambung Kabugaran terus nganteurkeun ...

Maca deui "

PRL cahaya ngajalankeun kalawan Perkenalan of LUSTRA 50 High-Performance LED

PRL cahaya, panyadia of premium cahaya LED pikeun photographers amatir profésional sarta avid na videographers, geus diumumkeun garis produk anyarna. Diadegkeun ku pamingpin industri Rudy Pohlert na Pat Ralston, kurban munggaran PRL urang teh LUSTRA 50 ™ kinerja tinggi fixture panel LED. The LUSTRA 50 nyadiakeun kaluaran-inténsitas tinggi keur kontinyu, pinuh-spéktrum cahaya dina rupa-rupa situasi. The LUSTRA 50 ngagabungkeun LED ...

Maca deui "

Axispoint acquires T2 komputasi Pikeun Nyadiakeun Ahir-Ka-Ahir Leyuran Pikeun The Media Jeung Hiburan Industri

New York, January 31, 2017 - Axispoint, a ngarah software-ngembangkeun sarta sungut konsultan announces mangrupakeun akusisi ti T2 komputasi, Inc., nu komputasi, gudang, jaringan jeung rojongan panyadia well-ngadegkeun. Pausahaan digabungkeun boga kaahlian kuat dina media, hiburan sarta olahraga sarta nawarkeun solusi dina verticals core séjén kaasup ngabiayaan na asuransi, Podomoro jeung téhnologi. Sajaba ti éta, akuisisi nu dirancang pikeun ...

Maca deui "

Sony Pictures Post Layanan Produksi nambihan IMAX Dub Panggung

Ngan gaul tahap dina Basisir Kulon dilengkepan pikeun format sora IMAX 12.0 CULVER kota, CALIF.-January 31, 2017- Sony Pictures Post Layanan Produksi geus ditambahkeun tahap campuran dedicated éksklusif pikeun IMAX. Tahap anyar, nu ieu dilengkepan Pergaulan konsol 24-fader Avid S6, nyaeta hiji-hijina tahap dub dina Basisir Kulon anu ngagunakeun IMAX speaker na meets ...

Maca deui "

AC & NC'S NEW JETSTOR® X platform tawaran paling affordable ALL-flash ARRAYS razia Pikeun M & E pasar

JetStor X Sadaya-Flash / Hybrid Leyuran Tempat Ultra-Performance, ekstrim Scalability, sarta Advanced fungsionalitas Dina éta ngahontal tina Komo Small- jeung Medium-ukuran M & E Usaha Pittsburgh, Pa, January 31, 2017. AC & NC, a panyadia of razia / Sakabéh solusi gudang Flash ngarah Flash / Hybrid, dinten ngawanohkeun JetStor X Series sadaya flash arrays flash / hibrid nu sacara ékonomis tiasa skala nepi ka petabytes data bari delivering nu ...

Maca deui "

Facilis Téhnologi Unveils Vérsi 7 of File System Dibagi na Deploys Téhnologi Anyar pikeun Ngaronjatkeun Prestasi sarta Scalability di NAB 2017

Hudson, MA (January 31th, 2017) - Di NAB 2017, Facilis (Booth SL7920), a supplier internasional ngarah tina solusi gudang ongkos-éféktif, kinerja tinggi dibagikeun jaringan produksi média kolaborasi, baris ngawanohkeun Vérsi 7.0 of-unggul pangajén na TerraBlock dibagikeun sistim neundeun jeung showcase parobahan nu nawiskeun gains kinerja signifikan pikeun duanana jaringan gudang TerraBlock anyar jeung dipasang. Kalawan kantos ngaronjatkeun payel media ...

Maca deui "

Robert Nation, Co-ngadegkeun EMAC Rekaman Studios, Adopts NUGEN Audio Loudness, Pergaulan, sarta mastering Pakakas

Leeds, UK - Jan. 31, 2017 - Robert Nation, ko-pangadeg nu EMAC Rekaman Studios renowned jeung dosen rékayasa rekaman di Fanshawe College di London, Ontario, Kanada, geus diadopsi a suite of loudness, Pergaulan, sarta mastering plug- in tina NUGEN audio pikeun ngahasilkeun mixes loudness-dinormalisasi pikeun rupa-rupa proyék radio, pilem, jeung televisi. Kusabab 1979, EMAC Rekaman Studios ...

Maca deui "

EditShare Appoints Howard Twine ka Diréktur Stratégi Software

Basingstoke, UK - January 31, 2017 - EditShare, pamingpin téhnologi di calakan neundeun jeung manajemén média solusi dibagikeun, dinten ngumumkeun janjian tina Howard Twine kana peran diréktur strategi software. Hiji média Strategist produk savvy kalawan 20 taun pangalaman, Howard mulih deui ka EditShare dina peran ieu nu nembe dijieun ngajalankeun sakabéh strategi solusi parusahaan, leveraging munculna ...

Maca deui "

Telestream mendemonstrasikan Leyuran Lapang-dibuktikeun keur Ngaktipkeun Video kana Pajeg di NAB 2017

Nevada Kota, California, January 31st, 2017 - Dina NAB 2017, on stan SL3316, Telestream, a panyadia anjog tina parabot media digital na leyuran workflow, bakal demonstrating pelengkap pinuh ku parabot keur mindahkeun video ti ingest kana layar wae: nanganan epektip sagala format panganyarna na standar, kaasup setelan HDR, IMF, 4k na UHD, integral tina média sosial kana siaran nu ...

Maca deui "

Sony urang Post Produksi Unveils Ngan Imax Campur Panggung Dina The West Coast

Sony Pictures geus ngumumkeun yén Unit Post Layanan Produksi maranéhna geus diumumkeun tahap campuran anyar dina fasilitas maranéhanana. Ieu hiji-hijina tahap dub dina Basisir Kulon anu éksklusif migunakeun Imax speaker na nu geus husus dirancang pikeun minuhan spésifikasi pikeun Pergaulan dina format sora Imax 12.0. Sony Pictures Post Produksi Services, ayana di Los ...

Maca deui "

SMPTE Mitra dina ngahasilkeun 2017 NAB Tembongkeun urang 'Future of Bioskop Konférénsi: simpang Téhnologi, Art, & Dagang di Bioskop'

Las Vegas bodas dataran, Ny - Jan. 31, 2017 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE (R)), organisasi anu gawé standar geus dirojong abad tina kamajuan téhnologis dina téhnologi hiburan, dinten dileupaskeun rinci ngeunaan 2017 NAB Tembongkeun urang "Future of Bioskop Konférénsi: simpang Téhnologi, Art, & Dagang di Bioskop," nu dihasilkeun tina partnership kalawan SMPTE. ...

Maca deui "

Nincak Kaluaran MS1 ningkatkeun: MS-Pro Gimbal penstabil

MS-Pro

Houston, Texas, (January 31, 2017) - Dupi anjeun uninga? Aya gimbal anyar di kota. Nincak geus ngan ngarilis pamutahiran newest ka populér Beholder MS1 gimbal: nu MS-Pro. Hadirin dina WPPI 2017 di Las Vegas bakal ditambahan sababaraha untung pikeun meunangkeun katingal mimiti di newest nincak gimbal. Diwangun kaluar tina awét sadayana ...

Maca deui "

Wöhler Showcases panganyarna Video Leuwih IP Solusi pangimeutan, iAM-video-2-MPEG, di BES Expo 2017

NEW DEHLI, January 31, 2017 - Wöhler Panyiaran, produsén ngarah tina solusi video, audio tur ngawaskeun data, bakal nyorot solusi ngawaskeun audio jeung video panganyarna na, anu iAM-video-2-MPEG, barengan rentang pinuh miboga iAM ™ Series monitoring sarta Pangukuran alat di BES Expo (Broadcast Téknik Society India - Nangtung 64). "The bubuka tina iAM-video-2-MPEG ka-unggul pangajén kami iAM Series ...

Maca deui "