imah » 2017 » Januari

Archives Bulanan: Januari 2017

Disiarkeun pangropéa insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: siaran pangropéa insinyur Company: Stasion KFMB Location: CA Stasion KFMB AS San Diego nyaéta parusahaan média dipiboga & dioperasikeun lokal kalawan televisi (BPS, MeTV sarta geura-giru ka CW) jeung radio (KFM-BFM & KFMB AM) stasion di San Diego , CA. Kami néangan saurang Insinyur Broadcast Purwokerto mun troubleshoot sarta nyadiakeun rojongan rékayasa teknis, kaasup urang News (studio ...

Maca deui "

Diéléktrik Celebrates 75th ulang pos kana 2017 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The leuwih deui-hawa anteneu sarta RF sistem pelopor Sigana ka hareup ka jaman peralihan sibuk dina TV jeung radio FM jeung inovasi anyar sakuliah produk jeung prosés Raymond, Maine - January 31, 2017 - diéléktrik, pelopor dina anteneu Tujuan-direkayasa jeung RF sistem pikeun siaran TV na radio, taun celebrates ulang 75th salaku parusahaan prepares pikeun bisnis brisk ...

Maca deui "

jualan Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Penjualan Insinyur Company: Dina armor Location: Austin TX AS Ngeunaan Dina armor nyambung Kabugaran Salaku hiji pamimpin ngadeg di kinerja sarta inovasi, Dina armor nyambung Kabugaran ieu dedicated ka ngaronjatkeun kasehatan tur kabugaran tina jutaan atlit di sakuliah dunya. Powered by yayasan teh MapMyFitness suite of aktip mobile sarta website, Dina armor nyambung Kabugaran terus nganteurkeun ...

Maca deui "

Infrastruktur Insinyur - Services Manajemén Desktop

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: infrasturktur Insinyur - Desktop Manajemén Layanan Company: HMSA Location: Honolulu HI AS Nyadiakeun kapamimpinan teknis pikeun ngembangkeun, pangropéa jeung rojongan hardware kompléks, software jeung / atawa masalah jaringan. Ngahartikeun prosedur pikeun monitoring sarta ngaevaluasi, diagnoses sarta ngawangun rencana gawé pikeun ngabéréskeun masalah sistem. Ngabalukarkeun sababaraha proyék / sistem / isu. Tugas jeung tanggung jawab: jawab anjog ka rojongan hardware klien tur software ...

Maca deui "

Cahaya PRL Ngajalankeun sareng Perkenalan LUSTRA 50 LED Performance High

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

PRL cahaya, panyadia of premium cahaya LED pikeun photographers amatir profésional sarta avid na videographers, geus diumumkeun garis produk anyarna. Diadegkeun ku pamingpin industri Rudy Pohlert na Pat Ralston, kurban munggaran PRL urang teh LUSTRA 50 ™ kinerja tinggi fixture panel LED. The LUSTRA 50 nyadiakeun kaluaran-inténsitas tinggi keur kontinyu, pinuh-spéktrum cahaya dina rupa-rupa situasi. The LUSTRA 50 ngagabungkeun LED ...

Maca deui "

Axispoint acquires T2 komputasi Pikeun Nyadiakeun Ahir-Ka-Ahir Leyuran Pikeun The Media Jeung Hiburan Industri

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

New York, January 31, 2017 - Axispoint, a ngarah software-ngembangkeun sarta sungut konsultan announces mangrupakeun akusisi ti T2 komputasi, Inc., nu komputasi, gudang, jaringan jeung rojongan panyadia well-ngadegkeun. Pausahaan digabungkeun boga kaahlian kuat dina media, hiburan sarta olahraga sarta nawarkeun solusi dina verticals core séjén kaasup ngabiayaan na asuransi, Podomoro jeung téhnologi. Sajaba ti éta, akuisisi nu dirancang pikeun ...

Maca deui "

Sony Pictures Post Layanan Produksi nambihan IMAX Dub Panggung

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ngan gaul tahap dina Basisir Kulon dilengkepan pikeun format sora IMAX 12.0 CULVER kota, CALIF.-January 31, 2017- Sony Pictures Post Layanan Produksi geus ditambahkeun tahap campuran dedicated éksklusif pikeun IMAX. Tahap anyar, nu ieu dilengkepan Pergaulan konsol 24-fader Avid S6, nyaeta hiji-hijina tahap dub dina Basisir Kulon anu ngagunakeun IMAX speaker na meets ...

Maca deui "

AC & NC'S NEW JETSTOR® X platform tawaran paling affordable ALL-flash ARRAYS razia Pikeun M & E pasar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

JetStor X Sadaya-Flash / Hybrid Leyuran Tempat Ultra-Performance, ekstrim Scalability, sarta Advanced fungsionalitas Dina éta ngahontal tina Komo Small- jeung Medium-ukuran M & E Usaha Pittsburgh, Pa, January 31, 2017. AC & NC, a panyadia of razia / Sakabéh solusi gudang Flash ngarah Flash / Hybrid, dinten ngawanohkeun JetStor X Series sadaya flash arrays flash / hibrid nu sacara ékonomis tiasa skala nepi ka petabytes data bari delivering nu ...

Maca deui "