imah » 2017 » Januari (Kaca 3)

Archives Bulanan: Januari 2017

Argosy unveils KVM anyar leuwih IP industri siaran 'firsts' di BVE 2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Panjang CRENDON UK, 31 Januari 2017 - Argosy, a supplier internasional ngarah tina solusi infrastruktur studio tradisional, file basis na IP-diaktipkeun, geus jadi distributor ekslusif industri siaran pikeun dua produk ATEN anyar, nu bakal diumumkeun keur pisan munggaran waktos dina perdagangan acara BVE 2017 (28 Pébruari - 2 Maret 2017, Excel, Argosy Nangtung G43) di London. The ATEN DVI ...

Maca deui "

Jr Video Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Jréktur Pidéo Video Jr: Lokasi Inc Studios Time Inc: New York NY US Time Inc. Studios, kelompok studio video di-rumah Time Inc. Inc., nyaksian Mesin Jurutera SMP pikeun ngagabung tim rékayasa video urang anu ngajaga fasilitas sareng sistem anu ngadamel kontén kanggo Waktos, Jalma, Olahraga Gambar, Hakekat sareng Sipat Time Inc. Jalma ieu bakal diperkirakeun ngadukung waktosna ...

Maca deui "

Piksel Power mun demonstrate Playout Virtualized dibuktikeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Las Vegas, NAB, stan SL8320: piksel Power, nu automation global, branding na innovator grafik, ngabalukarkeun industri dina ngalaksanakeun virtualized playout & automation solusi real-dunya nu bisa deployed di puseur data anjeun atawa dina awan umum. Di NAB2017 (Las Vegas Konvénsi Center, 24 - 27 April, stan SL8320) piksel Power bakal demonstrating parabot software-dihartikeun na kaasup StreamMaster ™ ...

Maca deui "

Soliton ngembarkeun kiriman pangleutikna H.265 encoder mobile pikeun BVE

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Amsterdam, Belanda - 31 Januari 2017 - Soliton Systems, produsén kalungguhan tina kontribusina video mobile maké H.265 encoding ngaliwatan 3G atanapi 4G jaringan handphone, announces pangiriman ti anyar Zao-S mun coincide jeung mimiti BVE. Soliton Systems ngahususkeun dina sistem kontribusi video mobile pikeun video live streaming langsung tina kaméra. Live video bisa ...

Maca deui "

Qligent Expands Penjualan Pawakilan kana Karibia sarta Latin America

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Inovator monitor TV basis awan nunjuk Rerate Limited salaku wawakil pabrikna di Karibia sareng Amérika Latin, sakumaha jangkauan global Qligent ngembangkeun MELBOURNE, Florida, Januari 30, 2017 - Qligent, ahli dina basis awan, monitor média jeung analisis tingkat perusahaan , parantos ngagedekeun ayana penjualan global ku ngalantik Rerate Limited salaku wakil di Karibia sareng Amérika Latin. Bébas Limited nyaéta ...

Maca deui "

Vinten: ngarojong Revolusi 4K di Olahraga Broadcasting

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ngarojong 4K revolusi di olahraga siaran Vinten ngécéskeun Kumaha Kamera Rojongan nyaeta kritis kana 4K na UHD nyoko dina Olahraga Produksi London, Inggris (January 30, 2017) - Kanggo taun, professional Produksi video olahraga geus di posisi unik keur bisa ngaramal tren siaran upcoming. Ti transisi harti baku mun harti tinggi mun 4K, olahraga ...

Maca deui "

Anyar Panalungtikan ngumumkeun Éta mayoritas Konsumen Boga No Pamahaman of 4K

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dina ieu panalungtikan panganyarna dipigawé ku Snell Advanced Media, papanggihan ieu panalungtikan uncovered kapanggihna startling yén 64% tina jalma aranjeunna surveyed bener boga pamanggih téhnologi naon 4K téh jeung kumaha eta bisa mangaruhan aranjeunna. panalungtikan kapanggih yén generasi Millennial éta paling gampang boga keupeul dina téhnologi 4K na naon eta bakal hartosna ...

Maca deui "

AXS TV nambihan FS4 keur naekeun Audio, Serat na Lebetkeun / De-Lebetkeun Rojongan di Broadcast Treuk Dimuat kalawan AJA Pro Kit

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

AJA geus pasangan téhnologi dipercanten pikeun AXS TV na miheulaan na, HDNET, saprak lahirna jaringan. Pikeun 15 taun, Ki kulawarga Pro AJA urang alat rékaman / playback, kitu ogé kartu vidéo KONA, FS pigura synchronizers, sarta Mini-Converters geus dipaké di rotasi beurat sakuliah rupa truk éta jaringan urang produksi, vans, sarta bungkus hiber. AXS TV nyaéta ...

Maca deui "