imah » 2017 » Pebruari

Archives Bulanan: Pébruari 2017

Anyar SymplyPRO Setél ka Patokan pikeun Integrated workflow Kolaborasi Ku perusahaan-Kelas Performance na Redundancy

TORRANCE, Calif -. Feb. 28, 2017 - Symply, Inc., nu panyadia global-kinerja tinggi solusi gudang digital, dinten ngumumkeun peluncuran SymplyPRO, a SymplyPRO pitur widang-dibuktikeun gudang razia "Symply kolaborasi hadé workspace gudang". sarta hiji adun terpadu tina serat Channel sarta babagi Ethernet, nyadiakeun broadcaster, studio pilem, imah pos-produksi, sarta creatives media sejenna nu digawekeun ku eusi-resolusi luhur kalawan ...

Maca deui "

Kuantum dina Game pamekar Konférénsi 2017

Kuantum bakal némbongkeun kumaha na Xcellis kakuatan gudang workflow naon hareup dina ngembangkeun kaulinan sareng séjén nungtut workflows kreatif. Dilengkepan kakuatan pikeun ngarojong workflows 4K multistream, Xcellis ngamungkinkeun tim kreatif pikeun ngahasilkeun game richer, kanyataanana maya (VR) jeung épék visual (VFX) eusi leuwih gancang jeung ongkos-éféktif. Game pamekar Konférénsi (GDC) 2017 Nilik Quantum Booth 237 Maret 1-3, Tasikmalaya ...

Maca deui "

WCPMedia Layanan Accelerates Produksi jeung Post-Produksi Workflows

pamimpin Industri di manajemén asset dumasar-awan nambihan fitur anyar pikeun ngaronjatkeun manajemen dailies, transcoding, pangiriman aset sarta kolaborasi kreatif. Hollywood-WCPMedia Services kiwari announces perbaikan signifikan kana-ngarah pasar, platform manajemén média berbasis awan na pikeun mantuan televisi jeung gambar gerak produser toko hadé, ngatur sarta babagi aset sapanjang siklus produksi. fitur anyar sarta kamajuan alamat kagiatan produksi inti kaasup dailies ...

Maca deui "

Bundaran Hiburan nambahna Craig Harga ka Tim DI

Samaun redaktur sarta épék visual seniman bakal difokuskeun pagawean studio sarta fitur bebas. redaktur Samaun BURBANK-, épék visual artis sarta diréktur kreatif Craig Harga geus ngagabung Bundaran Hiburan. Harga bakal ngawula ka salaku redaktur pagawean di tumuwuh departemén panengah digital fasilitas urang. Dina proyék kahijina kalayan Bundaran, Harga dipigawé na rohangan ngédit final pikeun Diréktur Tommy Bertelsen urang indie Thriller Feed. ...

Maca deui "

Joseph Electronics di 2017 NAB Tembongkeun

2017 NAB Tembongkeun Nilik Joseph Electronics Booth C6648 Tote Caddy Series Dina tampilan di 2017 NAB Tembongkeun bakal runtuyan Tote Caddy Joseph Electronics 'sistem sinyal-akuisisi optik-serat portabel pikeun Néng, SNG, sarta aplikasi sejenna di luar siaran (OB). Tote Caddies nawarkeun pilihan hadé pikeun gancang,, angkutan sinyal operator-deployed titik-ka-titik. Diwangun maké kasus pelikan terjal, unggal Tote Caddy nyaéta ...

Maca deui "

4K Kandungan Anyar Ti Skyward Productions Kick Ayeuna Sadia dina Wazee Digital Dagang

Denver - Feb. 28, 2017 - Wazee Digital, a panyadia anjog tina jasa manajemén video na lisénsi awan-pituin, dinten ngumumkeun yén HD anyar jeung eusi 4K geus sadia pikeun lisénsi liwat na portal Wazee Digital Dagang ti Ottawa, Ontario basis Skyward Kick Productions. Kick Skyward specializes di vidéo olahraga ekstrim tapi ogé ngahasilkeun proyék mimitian ti video latihan perusahaan tur iklan ...

Maca deui "

YouTube mangka Éta Manusa Dupi Belanja Satu Milyar Jam A Day Lalajo Pidio Anak

Dina naon nembongan jadi statistic paling luar biasa, YouTube nembe ngumumkeun yén leuwih samilyar jam beurang nu spent ku jalma sakuliah dunya ningali video di situs na. Taya deui nya éta média buta sosial ngan tempat pikeun video ucing atawa blather preteen na drivel, tapi geus cabang kaluar jadi salah sahiji anu pang signifikan ...

Maca deui "

Bexel nawarkeun NGUMBARA 800 Kamera pikeun Live Produksi

Burbank, Calif -. Feb. 28, 2017 - Bexel Global Broadcast Leyuran, a panyadia sakuliah dunya ngarah tina jasa siaran, geus diumumkeun dina kaméra Bexel NGUMBARA 800, miniatur munggaran di dunya, luhur-pigura-rate (HFR) nunjuk-of view kaméra pikeun ngahasilkeun hirup. Ngawangun on pangalaman unrivaled taun siaran live, Bexel mekarkeun NGUMBARA 800 Sistim kaméra standar-netepkeun papanggih olahraga sarta acara produser 'ningkatkeun ...

Maca deui "

Cinépolis éksklusif milih Verizon Digital Media Layanan ngawasa na jasa Cinépolis KLIC Live OTT

Los Angeles (Feb. 28, 2017) - Verizon Digital Media Layanan geus dipilih ngawasa Cinépolis KLIC Live, anu ngamungkinkeun para aficionados olahraga mun kiwari lalajo live Club Deportivo Guadalajara home cocog dina alat nu bagerak jeung disambungkeun. Cinépolis KLIC Live nawarkeun sakabéh patandingan home tim pikeun usum taun ieu sacara ogé kaasup duanana prematch na postmatch live programming dina premium, TV-kawas ...

Maca deui "

Kidul Florida Film Industri Terus bajoang Jeung A Pamulihan terus Nuhun suram

Sanajan dekade sukses, industri pilem di Florida, sarta di Florida Selatan hususna, geus fallen onto kali teuas ti mana meureun aya euweuh recovery. Sanajan ratusan film hébat sanggeus kungsi ditémbak di Florida, kaasup Scarface, Donnie Brasco, Samudra urang belas sarta Edward Scissorhands, industri pilem dieu geus berjuang jeung loba isu nu eta sigana ...

Maca deui "

Buka Broadcast Systems Appoints Video Signal sakumaha distributor Italia

London tur Trezzano, Italia, 22nd Pébruari 2017 - Systems Buka Broadcast geus ngumumkeun yén nagara éta geus diangkat Video Signal mun ngadistribusikaeun solusi software basis na angkutan video sakuliah Italia. Diadegkeun dina 1994, Video Signal mangrupakeun distributor spesialis sarta integrator pikeun produksi jeung téhnologi video pos-produksi. Ieu bisa nawiskeun kustomisasi ka konsumén na di sakuliah wewengkon, delivering bespoke a ...

Maca deui "

Wawasan TV nyampurnakeun Produksi Anyar UHD Tembongkeun Photonis Angkatan pamungkas tangtangan

Wawasan TV, produser panglegana sarta penyiar tina leres perjalanan unscripted 4K UHD nutupan eusi petualangan sarta olahraga ekstrim genres, geus ngumumkeun yén Kiem Media geus réngsé produksi eagerly diantisipasi, olahraga outdoor unik sarta kompetisi survival Photonis Angkatan pamungkas tangtangan. Ditémbak di 4K UHD di Pulo geulis Bali, acara bakal hawa dina wawasan TV ...

Maca deui "

insinyur

Posisi: Insinyur Company: DELUXE Hiburan Location: basis California Burbank CA AS Burbank, DELUXE Hiburan Layanan Grup, cabangna kaluar liwat-milik tina MacAndrews & Forbes Holdings Inc., nya éta panyadia anjog di hiji rentang lega jasa industri hiburan jeung téknologi. Urang nawiskeun pilem lengkep jeung solusi digital pikeun ngahasilkeun, pos-produksi, studio utama jeung sékrési sandiwara bebas, siaran, hiburan imah, archiving na asset ...

Maca deui "

LYNX Technik ngajalankeun 12G yellobriks sanggup

LYNX Technik AG, panyadia of interfaces modular pikeun siaran jeung sinyal AV aplikasi processing profésional, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus ditingkatkeun runtuyan yellobrik na kalawan tilu anyar link tunggal SDI 12G modul sanggup. A serat pamancar (OTX 1410), serat panarima (ORX 1400) jeung Serat transceiver (OTR 1410). LYNX Technik urang geus éksténsif garis-up tina serat optik solusi angkutan ayeuna augmented ...

Maca deui "

Spesialis Kandungan Digital I

Posisi: Digital Content Spesialis I Company: Cox Media Grup Location: Description West korma Beach FL AS The Digital Content Spesialis bakal bisa dipaké jeung tim média sosial sangkan ngaéksekusi strategi distribution Facebook urang. Anjeun bakal ngartos kana makeup of audiences urang kana rupa saluran kami guna hasil ngaidentipikasi carita na kandungan pikeun maranéhanana audiences. Anjeun bakal jadi crafting teases ...

Maca deui "

RED Digital Bioskop mun Témbongkeun Sandro Gedang urang 'Puter Lynch' némbongkeun di Galeri rouge di na RED Rajana lokasi

RED Digital Bioskop baris buka 'Puter Lynch' némbongkeun di lokasi Rajana na on March 11. némbongkeun bakal ngagungkeun kolaborasi kreatif ngeunaan aktor John Malkovich sarta diréktur Sandro Gedang featuring gambaran tina karakter well-dipikawanoh jeung adegan tina Daud Lynch urang Pilem. Bubuka némbongkeun bakal dilaksanakeun ti 6: 00 WIB nepi ka 10: 00 pm dina malem Maret 11. ...

Maca deui "