imah » 2017 » Pebruari

Archives Bulanan: Pébruari 2017

Anyar SymplyPRO Setél ka Patokan pikeun Integrated workflow Kolaborasi Ku perusahaan-Kelas Performance na Redundancy

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

TORRANCE, Calif -. Feb. 28, 2017 - Symply, Inc., nu panyadia global-kinerja tinggi solusi gudang digital, dinten ngumumkeun peluncuran SymplyPRO, a SymplyPRO pitur widang-dibuktikeun gudang razia "Symply kolaborasi hadé workspace gudang". sarta hiji adun terpadu tina serat Channel sarta babagi Ethernet, nyadiakeun broadcaster, studio pilem, imah pos-produksi, sarta creatives media sejenna nu digawekeun ku eusi-resolusi luhur kalawan ...

Maca deui "

Kuantum dina Game pamekar Konférénsi 2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kuantum bakal némbongkeun kumaha na Xcellis kakuatan gudang workflow naon hareup dina ngembangkeun kaulinan sareng séjén nungtut workflows kreatif. Dilengkepan kakuatan pikeun ngarojong workflows 4K multistream, Xcellis ngamungkinkeun tim kreatif pikeun ngahasilkeun game richer, kanyataanana maya (VR) jeung épék visual (VFX) eusi leuwih gancang jeung ongkos-éféktif. Game pamekar Konférénsi (GDC) 2017 Nilik Quantum Booth 237 Maret 1-3, Tasikmalaya ...

Maca deui "

WCPMedia Layanan Accelerates Produksi jeung Post-Produksi Workflows

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

pamimpin Industri di manajemén asset dumasar-awan nambihan fitur anyar pikeun ngaronjatkeun manajemen dailies, transcoding, pangiriman aset sarta kolaborasi kreatif. Hollywood-WCPMedia Services kiwari announces perbaikan signifikan kana-ngarah pasar, platform manajemén média berbasis awan na pikeun mantuan televisi jeung gambar gerak produser toko hadé, ngatur sarta babagi aset sapanjang siklus produksi. fitur anyar sarta kamajuan alamat kagiatan produksi inti kaasup dailies ...

Maca deui "

Bundaran Hiburan nambahna Craig Harga ka Tim DI

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Samaun redaktur sarta épék visual seniman bakal difokuskeun pagawean studio sarta fitur bebas. redaktur Samaun BURBANK-, épék visual artis sarta diréktur kreatif Craig Harga geus ngagabung Bundaran Hiburan. Harga bakal ngawula ka salaku redaktur pagawean di tumuwuh departemén panengah digital fasilitas urang. Dina proyék kahijina kalayan Bundaran, Harga dipigawé na rohangan ngédit final pikeun Diréktur Tommy Bertelsen urang indie Thriller Feed. ...

Maca deui "

Joseph Electronics di 2017 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

2017 NAB Tembongkeun Nilik Joseph Electronics Booth C6648 Tote Caddy Series Dina tampilan di 2017 NAB Tembongkeun bakal runtuyan Tote Caddy Joseph Electronics 'sistem sinyal-akuisisi optik-serat portabel pikeun Néng, SNG, sarta aplikasi sejenna di luar siaran (OB). Tote Caddies nawarkeun pilihan hadé pikeun gancang,, angkutan sinyal operator-deployed titik-ka-titik. Diwangun maké kasus pelikan terjal, unggal Tote Caddy nyaéta ...

Maca deui "

4K Kandungan Anyar Ti Skyward Productions Kick Ayeuna Sadia dina Wazee Digital Dagang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Denver - Feb. 28, 2017 - Wazee Digital, a panyadia anjog tina jasa manajemén video na lisénsi awan-pituin, dinten ngumumkeun yén HD anyar jeung eusi 4K geus sadia pikeun lisénsi liwat na portal Wazee Digital Dagang ti Ottawa, Ontario basis Skyward Kick Productions. Kick Skyward specializes di vidéo olahraga ekstrim tapi ogé ngahasilkeun proyék mimitian ti video latihan perusahaan tur iklan ...

Maca deui "

Bexel nawarkeun NGUMBARA 800 Kamera pikeun Live Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Burbank, Calif -. Feb. 28, 2017 - Bexel Global Broadcast Leyuran, a panyadia sakuliah dunya ngarah tina jasa siaran, geus diumumkeun dina kaméra Bexel NGUMBARA 800, miniatur munggaran di dunya, luhur-pigura-rate (HFR) nunjuk-of view kaméra pikeun ngahasilkeun hirup. Ngawangun on pangalaman unrivaled taun siaran live, Bexel mekarkeun NGUMBARA 800 Sistim kaméra standar-netepkeun papanggih olahraga sarta acara produser 'ningkatkeun ...

Maca deui "