imah » 2017 » Pebruari (Kaca 10)

Archives Bulanan: Pébruari 2017

Skillsoft milih Hybrik keur Video Transcoding

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Gunung Témbongkeun, Calif -. Hybrik, Inc. dinten ngumumkeun processing média berbasis awan na geus dipilih dumasar Skillsoft pikeun mantuan ngawasa na Percipio, anyar kaayaan-of-nu-seni pangiriman eusi parusahaan jeung platform diajar. Skillsoft, pamimpin dunya di eLearning, geus maké processing média Hybrik pikeun transcode rébuan video latihan kana rupa-rupa format. "Sistim Hybrik geus dibikeun kami throughput beredar di hiji ...

Maca deui "

VOS 360 SaaS Awan Solusi SuperSoccer milih harmonik pikeun Profesional JABAR Liga Live Streaming

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

San Jose, Calif - Feb. 21, 2017 - harmonik. (NASDAQ: HLIT), pamingpin di sakuliah dunya dina infrastruktur pangiriman video, dinten ngumumkeun yén SuperSoccer, hiji agrégator olahraga Indonesian, geus dipilih VOS (TM) 360 profésional jasa processing média awan harmonik urang (www.vos360.tv) pikeun ngalirkeun data patandingan maén bal hirup, kaasup Serie A Italia kaulinan liga, leuwih web pikeun palanggan di Indonésia. Ngamangpaatkeun software-sakumaha-a-jasa (SaaS) solusi, ...

Maca deui "

Broadpeak CABSAT 2017 Exhibitor Nilik

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Di CABSAT 2017, Broadpeak (R), panyadia anjog di CDN, video streaming, sarta solusi analytics video bakal demonstrate kumaha eusi panyadia, mapay-TV, sarta operator satelit bisa nganteurkeun video kualitas luhur dina unggal layar ku leveraging téknologi unik na. March 21-23 Dubai Broadpeak - Nangtung B4-33 Key Téhnologi demo OTT Video Pangiriman Optimasi Leyuran pikeun panyadia Kandungan * umbrellaCDN (TM) Jeung CDN Tunggal Ika: Broadpeak (R) umbrellaCDN (TM) ...

Maca deui "

BenQ urang Cim "Poto 27 jeung Video Edit Monitor Nawarkeun Profesional konsistén akurat Warna

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kosta marana, Calif -. Feb. 21, 2017 - BenQ America Corp, hiji panyadia sacara internasional renowned sahiji solusi tampilan visual, dinten ngumumkeun peluncuran monitor 27 inci anyar seru nu meets kaperluan nungtut photographers nu ngédit duanana stills na video. kinerja warna Uncompromising sarta parabot calibration kuat sangkan PV270 Monitor idéal pikeun professional anu merlukeun bisa dipercaya ...

Maca deui "

Video NGUMBARA di VidTrans17

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

VidTrans17 Nilik Feb. 28 Maret 2 Video NGUMBARA Booth 3 NEW ClearView IP Dina VidTrans17, Video NGUMBARA bakal demonstrate ClearView IP, anu anggota newest tina garis ClearView miboga analyzers kualitas video na hiji kategori produk sagala-anyar pikeun IP pamakéan infrastruktur. Sistem ClearView IP ngamungkinkeun pamaké pikeun maén, catetan, jeung kualitas test tina video nu ngumbara liwat jaringan IP ...

Maca deui "

Bexel di 2017 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

2017 NAB Tembongkeun Nilik April 22-27 Bexel Booth C6025 Bexel NGUMBARA 800 Kamera Salaku bagian tina prakarsa kaméra husus na, Bexel ngumumkeun peluncuran NGUMBARA 800, kaméra custom-diwangun nyaeta miniatur munggaran di dunya, luhur-pigura-rate ( HFR) nunjuk-of view kaméra pikeun ngahasilkeun hirup. Ngawangun on Bexel sarta kaméra Korps 'pangalaman unrivaled tina ngagunakeun kaméra istimewa dina siaran live, ...

Maca deui "

Systems Video Artel di 2017 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Di 2017 NAB Tembongkeun, Artel bakal Fitur kamampuhan newest di na DigiLink, sarta platform InfinityLink na FiberLink (R) garis produk transmisi optik-serat. Salaku acara draws ngadeukeutan, Artel bakal nyieun announcements utama lianna. 2017 NAB Tembongkeun Nilik April 24-27 Artel Systems Video Booth N4511 IP basis Leyuran Artel nawarkeun dipercaya, standar-dumasar solusi IP dirancang husus pikeun alamat syarat konsumén 'tumuwuh ...

Maca deui "