imah » 2017 » Pebruari (Kaca 20)

Archives Bulanan: Pébruari 2017

Kolek Operator - Multi-Fungsi Systems analis - témbal AFB, Il

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Operator NOC - Analis Sistem Fungsi multi - Scott AFB, IL Company: Leidos Lokasi: Scott AFB IL US Operasi Sarat sareng Pangropéa Dasar: Ngalaman sareng salah sahiji atanapi langkung ti handap ieu: panjagaan alarm, manajemén kasalahan, manajemén konfigurasi, LAN pamiaraeun, manajemén kinerja. Keahlian dina hiji atanapi langkung ieu: Router; Saklar; Alat Crypto; Alur, Alat Jaringan (CSU, DSU, jsb), ...

Maca deui "

Pangropéa Insinyur / Digital Systems

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Pangropéa Mesin / Sistem Digital Perusahaan: Stasion Télévisi Lokasi: Charlotte NC US WJZY sareng WMYT, Fox O&O ngalayani Charlotte, wilayah NC kéngingkeun Insinyur Maintenance / Sistem Digital. Kami nambihan ka tim kami tina insinyur digital pikeun Élmu Berita Pengembangan. Mesin Pangropéa / Sistem Digital Mesin Insinyur Pangropéa bakal ngatur operasi téknis tina Fox O&O duopoly ieu ...

Maca deui "

Siaran Equipment Desain Engineer- Anggota Senior tina Staf Téknis

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Insinyur Desain Peralatan Broadcast- Anggota Senior tina Tugas Teknikal Company: Dolby Lokasi: Burbank CA US Berbasis luareun LA, di tengah salah sahiji kepala media dunya, gugus panilitian Teknologi Gambar Dolby ngagaduhan lingkungan anu idéal dimana ngartos sareng nyumbang kana élmu pidéo sareng gambar gerak. Dolby Visi parantos na ...

Maca deui "

Video Produksi Studio Manager

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Panyiaran Video Produksi Video Company: Lokasi Produksi Video San Diego: San Diego CA US San Diego produksi produksi produksi San Diego nyiptakeun hiji Produksi Produksi pikeun digawé part time. Kedah ngagaduhan pangalaman profésional dina kategori di handap ieu: - Ngartos prosés téknis dina produksi televisi, kalebet panulis naskah, tatakrama, nyetél kaméra sareng operasi, lampu nyetél sareng desain, ...

Maca deui "

Kandungan Spesialis Digital

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Perusahaan Spesialis Kandungan Digital: Lokasi Konstruksi Mortenson: Minneapolis MN Kasuksésan AS Mortenson henteu janten masalah; éta mangrupikeun kapinteran kami, kaahlian, sareng jalma anu luar biasa gandeng ku fokus anu teu kaédah dina jasa palanggan. Yayasan sareng budaya kami didasarkeun kana nilai-nilai kapercayaan, kasalametan, kerja sama tim, tanggung jawab, palayanan sareng pramugari. Kami diideuan ku ...

Maca deui "

Éntri Level Sadaya Béntang - Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Entry Level Sadaya Béntang - Insinyur Company: 2K Kaulinan Location: Éntri Novato CA AS tingkat ALL Béntang - insinyur Hei folks, ieu sanes pakasaban kabuka formal. folder Sadaya Star Ieu cara keur urang tetep di kabaran ku anjeun! Urang ulah remen boga volume luhur kalungguhan Éntri tingkat sadia, tur hanjakalna taya nu ...

Maca deui "

Hitachi Kokusai ngajalankeun Z-HD5500 1080p Studio na EFP kaméra

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Modél énggal ngagabungkeun téknologi imaging HITACHI CMOS anu anyar pikeun ngahasilkeun prestasi anu unggul dina lingkungan pencahayaan LED Woodbury, NY, Pébruari 14, 2017 - Neruskeun tradisi na nyayogikeun kualitas akuisisi video anu luar biasa dina sababaraha jinis produksi produksi, Hitachi Kokusai Electric America Ltd. ( Hitachi Kokusai) dinten ngumumkeun studio Z-HD5500 HDTV anyar sareng kaméra produksi lapangan. Ngagentos Hitachi Kokusai kang ...

Maca deui "