imah » 2017 » Pebruari (Kaca 43)

Archives Bulanan: Pébruari 2017

Olahtalatah jeung Diréktori Layanan Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Olahtalatah na Diréktori Layanan Insinyur Company: iHeartMedia, Inc. Location: San Antonio TX AS karyawan Wayah sareng pagawe kontingen klik di dieu pikeun nerapkeun jeung neangan ku Cara ngirim Proyék Judul. iHeartMedia Proyék Ringkesan: Salaku nu parusahaan média ngarah di Amérika, iHeartMedia delivers musik, warta, talk, olahraga sareng eusi nu sejenna mun audiences beragam sakuliah sababaraha platform, kaasup: stasiun siaran; online via ...

Maca deui "

Harmonik na Mirantis Bawa Awan-Asalna Media Processing mun OpenStack

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

San Jose jeung SUNNYVALE, Calif - Feb. 1, 2017 - harmonik. (NASDAQ: HLIT), pamingpin di sakuliah dunya dina infrastruktur pangiriman video, sarta Mirantis, a murni-muter muka parusahaan awan, dinten ngumumkeun hiji partnership anyar nu keur nyadiakeun eusi media sarta panyadia ladenan sareng aksés ka hareup solusi processing média industri pikeun produksi hirup jeung VOD on OpenStack. Mirantis na harmonik gaduh ...

Maca deui "

Made in America Revolusi LED.

PrimeTime 1SLED XB2
  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

PrimeTime ieu revolutionizing Industri cahaya nu LED ku ngamekarkeun studio siaran dipingpin luminaires nu jadi well-direkayasa - aranjeunna teu merlukeun fans. Na, aranjeunna dijieun kalawan kapinteran Amérika di Dallas, TX AS. The tambahan caang LED, anu 1SLED XB2 nyaéta standar industri anyar pikeun cahaya studio. Ieu boasts kaluaran luar biasa ku punch kuat sarta lémparan. Ilaharna ...

Maca deui "

Foton Beard nyadiakeun lemes-fokus kana LED di NAB Tembongkeun 2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Las Vegas, NAB Tembongkeun 2017, Booth C7649: foton Beard, produsén spesialis ngarah pakakas cahaya, bakal Fitur Sorot na rentang LED. Sorot LEDs Fitur beredar indexes warna Rendering sarta cahaya televisi konsistensi (CRI na TLCI) ngaliwatan aplikasi akalna tina téhnologi phosphor jauh. Sarta alatan Sorot LEDs boga patempatan pindah (aranjeunna passively tiis), aranjeunna tos rengse jempe ...

Maca deui "