imah » 2017 » Pebruari (Kaca 5)

Archives Bulanan: Pébruari 2017

Bilingual Asisten Cabang Manajer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: bilingual Asisten Cabang Manajer Pausahaan: FCB - Kahiji genah Bank Location: Houston TX AS • Sakola Luhur diploma atawa equivalency • minimum tina manajemen sataun / pangalaman Musyawarah • jualan Strong kaahlian kalayan kamampuhan pikeun éféktif ngamekarkeun bisnis • pangabisa Kabuktian pikeun ngadegkeun sarta ngajaga hubungan sora jeung konsumén nu aya na poténsi • kaahlian komunikasi Alus, kapamimpinan jeung organisasi ...

Maca deui "

Kandungan Spesialis Digital

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Eusi Digital Spesialis Company: BDA Inc. Location: Syarat Garapan AS 3-5 taun pangalaman pamasaran relevan sareng ngarah CPG, hiburan atawa merk konsumen. pamahaman jero pamasaran digital jeung produksi asset digital. Kabuktian pangalaman berkembang delivering kampanye digital suksés. pamahaman padet metrics web jeung kamampuhna ngahasilkeun laporan pikeun review managerial jeung eksekutif. Dasar familiarity kalawan HTML, ...

Maca deui "

SMPTE® Hollywood Bagéan ngajajah laser proyéksi dina Rapat Pébruari

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles - The Hollywood Bagéan tina Society of Motion Picture sarta Télévisi Engineers® (SMPTE®), organisasi anu gawé standar geus dirojong abad tina kamajuan téhnologis dina téhnologi hiburan; dinten ngumumkeun yén pasamoan Pébruari anak, dijadwalkeun pikeun Senén nu 27th, baris difokuskeun proyéksi laser. Nyoko kana luhur-dinamis-rentang (setelan HDR) produksi jeung paméran solusi, kayaning badag-format setelan HDR ...

Maca deui "

Technicolor PostWorks 'Sam Daley ulangan Hideung & Bodas Tingali pikeun Blora Dongéng "The Panon tina Mah Basa"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Stylishly pilem ngareureuwas nandaan perdana tina diréktur Nicolas Pesce; Cinematographer Zach Kuperstein nominasi Pranata mangsa Roh Award. fitur perdana NEW YORK- Writer-Diréktur Nicolas Pesce urang, The Panon tina abdi Ibu, nu ieu réngsé dina Technicolor PostWorks New York, aya hiji carita horor beautifully calibrated sahiji wanoja ngora scarred ku tragedi budak leutik. film dikemas kalawan moments pounding haté-, dijieun sadayana ...

Maca deui "

BaseCamp Hiburan Tanda The Wolf Dadang jeung Maureen Hufnagel pikeun AS Pawakilan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Basis York Anyar ngarahkeun koléktif BaseCamp Hiburan geus ditandatanganan The Wolf Dadang jeung Maureen Hufnagel pikeun ngagambarkeun pasar AS. The signings salajengna nguatkeun roster BaseCamp Hiburan urang bakat internasional tur bolsters mantra parusahaan ti mastikeun unggal klien narima artistry pangalusna sarta kreativitas befitting kaperluan maranéhanana. Salian bringing dina direksi anyar, BaseCamp Hiburan ogé geus katempo panganyarna ...

Maca deui "

VRLA Mitra kalawan IEEE VR nampilkeun Lagu Akademis di VRLA

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

-Latest ilmiah Panalungtikan sarta Pengembangan di VR bisa dibere di Co-Perenahna Programming Blok ti IEEE VR di VRLA 2017- Los Angeles, CA (Pébruari 24, 2017) - VRLA, anu premiere maya jeung augmented konferensi kanyataanana, kiwari ngumumkeun hiji partnership kalawan IEEE VR nyangking panalungtikan ilmiah panganyarna kanyataanana maya pikeun VRLA. canggih akademik block programming Ieu bakal ...

Maca deui "

NAB Tembongkeun Announces The First Sapuluh Startups dipilih keur Program SPROKIT 2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nasional Association of siaran geus ngumumkeun pausahaan sapuluh ngamimitian kahiji anu bakal milu dina program 2017 SPROKIT. Nepi ka 30 munculna pausahaan bakal dipilih ku pamingpin industri pikeun ilubiung dumasar kana poténsi maranéhna pikeun nawiskeun solusi nyata tantangan di pasar ngembang dinten ieu. SPROCKIT masih narima aplikasi pikeun partisipasi sarta bakal ngondang pausahaan dina ...

Maca deui "