imah » 2017 » Maret

Archives Bulanan: Maret 2017

Inaugural 'genius Data Digital sorotan' mangka targeting ningkat tina VoD tiasa ngajalankeun revenues global ku $ 375m

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Genius Digital, para ahli di analytics panongton pikeun TV, boga dinten ngumumkeun peluncuran inaugural 'genius Data Digital sorotan' kertas panalungtikan parusahaan. Ngaliwatan gawé bareng panyadia TV sakuliah dunya, genius Digital geus bisa ngumpulkeun jeung nganalisis jumlahna vast panongton nempoan data, nulungan operator pikeun abah data ieu keur nyieun kaputusan bisnis hadé. Ieu ...

Maca deui "

BPS News Renews pasatujuan Blangkon kalawan Wazee Digital

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Denver - March 30, 2017 - BPS News sarta Wazee Digital, a panyadia anjog tina jasa manajemén video dumasar-awan na lisénsi, dinten ngumumkeun pembaharuan maranéhanana perjangjian lila-nangtung nu Wazee Digital baris nuluykeun pikeun ngatur sarta ngagambarkeun BPS News 'berharga arsip pikeun sebaran lisénsi. "BPS News geus ngembangna kamampuhan -na pikeun lisénsi perpustakaan éksténsif taun panganyarna ...

Maca deui "

Encoders Hardware Osprey Video nambihan Anyar Talon pikeun Affordable, siaran-Quality Video Pangiriman Jeung betah maksimum Paké

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dallas - March 31, 2017 - Dina move rék dilegakeun garis Talon miboga encoders hardware stand-nyalira - dibuka dina taun ka tukang sacara NAB Tembongkeun ku-unggul pangajén Talon G1 tilu-kanal kontribusi streaming encoder - Osprey Video dinten ngumumkeun tilu model Talon anyar . Alat, dua encoders na salah decoder, ngagabungkeun betah pamakéan kalayan pangiriman video kualitas-siaran dina ...

Maca deui "