imah » 2017 » Maret

Archives Bulanan: Maret 2017

Ex Machina dina pamandangan # NABShow Diskusi. @Sprockit4Glory

Geert Faber of EX Machina obrolan kalayan Ryan Salazar of NAB Tembongkeun cicing dina pre-NAB Tembongkeun sawala.

Maca deui "

Snell Advanced Media dina pamandangan # NABShow Diskusi. @SnellAdvMedia

David Tasker of Snell Advanced Media obrolan kalayan Ryan Salazar of NAB Tembongkeun cicing dina pre-NAB Tembongkeun sawala.

Maca deui "

Panalungtikan kontemporer di pamandangan # NABShow Diskusi. @ContempResearch

Mateus Sittloh, Wakil Présidén Penjualan di kontémporér Panalungtikan obrolan kalayan Ryan Salazar of NAB Tembongkeun cicing dina pre-NAB

Maca deui "

Osprey Video dina Pra #NABShow Diskusi. @OspreyVideo

Shelby Smith, Palanggan Kasuksesan Insinyur di Osprey Video obrolan kalayan Ryan Salazar of NAB Tembongkeun cicing dina pre-NAB Tembongkeun

Maca deui "

Sony Pra #NABShow Diskusi @SonyProUSA

Joe Balsam, Marketing Manager Senior of Profesional Media dina Sony obrolan kalayan Ryan Salazar of NAB Tembongkeun hirup dina

Maca deui "

Inaugural 'genius Data Digital sorotan' mangka targeting ningkat tina VoD tiasa ngajalankeun revenues global ku $ 375m

Genius Digital, para ahli di analytics panongton pikeun TV, boga dinten ngumumkeun peluncuran inaugural 'genius Data Digital sorotan' kertas panalungtikan parusahaan. Ngaliwatan gawé bareng panyadia TV sakuliah dunya, genius Digital geus bisa ngumpulkeun jeung nganalisis jumlahna vast panongton nempoan data, nulungan operator pikeun abah data ieu keur nyieun kaputusan bisnis hadé. Ieu ...

Maca deui "

BPS News Renews pasatujuan Blangkon kalawan Wazee Digital

Denver - March 30, 2017 - BPS News sarta Wazee Digital, a panyadia anjog tina jasa manajemén video dumasar-awan na lisénsi, dinten ngumumkeun pembaharuan maranéhanana perjangjian lila-nangtung nu Wazee Digital baris nuluykeun pikeun ngatur sarta ngagambarkeun BPS News 'berharga arsip pikeun sebaran lisénsi. "BPS News geus ngembangna kamampuhan -na pikeun lisénsi perpustakaan éksténsif taun panganyarna ...

Maca deui "

Encoders Hardware Osprey Video nambihan Anyar Talon pikeun Affordable, siaran-Quality Video Pangiriman Jeung betah maksimum Paké

Dallas - March 31, 2017 - Dina move rék dilegakeun garis Talon miboga encoders hardware stand-nyalira - dibuka dina taun ka tukang sacara NAB Tembongkeun ku-unggul pangajén Talon G1 tilu-kanal kontribusi streaming encoder - Osprey Video dinten ngumumkeun tilu model Talon anyar . Alat, dua encoders na salah decoder, ngagabungkeun betah pamakéan kalayan pangiriman video kualitas-siaran dina ...

Maca deui "

Artel Video Systems boga tujuan ngaronjatkeun Efficiencies di IP Layanan Angkutan Jeung DigiLink na InfinityLink

WESTFORD, Massa -. Maret 29, 2017 - Artel Video Systems, a panyadia-kelas dunya inovatif, real-time, solusi pangiriman multimedia, dinten ngumumkeun rencana nyorot ningkat fitur IP na fungsionalitas di parusahaan DigiLink na InfinityLink platform angkutan média dina nu 2017 NAB Tembongkeun. Salaku industri terus migrasi ka arah sagala-IP jaringan, Artel urang DigiLink na InfinityLink platform neruskeun nawiskeun ...

Maca deui "

Komunitas Media Center of Marin Deploys kobalt Digital Palang-Parabot Parobah di nonprofit Marin TV

CHAMPAIGN, gering -. Maret 29, 2017 - kobalt Digital dinten ngumumkeun yén Komunitas Media Center of Marin (CMCM), operator of Marin TV, geus maké kobalt BBG-1002-UDX nangtung-nyalira cross-converter pikeun mastikeun rupa program asup na maén kaluar dina campuran saluran internét-streamed HD jeung saluran kabel SD bari ngajaga format gambar bener. CMCM nyaéta hiji organisasi nonprofit nyadiakeun ...

Maca deui "

Tujuan Anggota Nyumbangkeun ka suksés Interop di VidTrans17

BOTHELL, Nyeuseuh -. Maret 29, 2017 - Sidang interop, nu ieu disponsoran ku Video Layanan Forum (VSF) jeung menyimpulkan di VidTrans17 Feb. 28 - March 2 di Los Angeles, ditembongkeun dina viability tina draf SMPTE 2110 baku sarta AMWA IS -04 salaku prakarsa IP taliti architected. The Alliance pikeun IP Media Leyuran (tujuan) dinten ngumumkeun kasimpulan na ti ...

Maca deui "

Rojongan teknis Insinyur

Posisi: Téknis Rojongan Insinyur Company: Archion Panyiaran Location: Los Angeles CA AS diringkeskeun Proyék Description: Rojongan Téknis insinyur tugas primér: Unggal pagawe ieu mangrupa Duta Ngawula salaku garis mimiti rojongan teknis pikeun pamaké tungtung, resellers sarta staf jualan Patikeun pamaké tungtung ngartos sarta beroperasi sistem gudang neuleu, sarta nyadiakeun rojongan tech. Mastikeun resellers install sarta beroperasi unit gudang ...

Maca deui "

Aplikasi Rojongan Insinyur

Posisi: Aplikasi Rojongan Insinyur Company: NxT Level Location: tanggung jawab Seattle WA AS: Ngembangkeun hiji kasadaran arsitéktur komprehensif ngeunaan kompléks a, motong produk software ujung nangtukeun jenis panyakitna isu kinerja bernuansa Manjang sababaraha komponén software Paké téhnik analitis éféktif pikeun epektip ngabéréskeun insiden rojongan nagara golongan 3 dina médan Atur proses escalation tikét tur dianggo raket jeung tim rékayasa dina ngalaporkeun na ...

Maca deui "

Web desainer (Sakabéh tingkat)

Posisi: Web desainer (Sakabéh tingkat) Company: Vin65 Location: IN AS Lamun boga gairah pikeun ngarancang jeung jaba wangunan, surelek, bahan branding parusahaan killer, sarta sunda gawe dina tim anu, urang rék dianggo sareng anjeun. Urang rék maénkeun hiji bagian aktif di urang di Ecological na SaaS nimble kami parusahaan. Salaku pamekar / desainer nu bakal ...

Maca deui "

Rojongan teknis Insinyur

Posisi: Téknis Rojongan Insinyur Company: NxT Level Location: tanggung jawab Seattle WA AS: Ngembangkeun hiji kasadaran arsitéktur komprehensif ngeunaan kompléks a, motong produk software ujung nangtukeun jenis panyakitna isu kinerja bernuansa Manjang sababaraha komponén software Paké téhnik analitis éféktif pikeun epektip ngabéréskeun insiden rojongan nagara golongan 3 dina médan interaksi professionally jeung konsumén mimitian ti makers kaputusan tingkat tinggi ka IT staf positif ...

Maca deui "

Golongan 2, Aplikasi Rojongan Insinyur

Posisi: golongan 2, Aplikasi Rojongan Insinyur Company: Perdana Pokus Panyiaran, Inc. Location: Culver Kota CA AS Kami néangan saurang, individu customer-centric timer ngamotivasi, jawab nyadiakeun tingkat kadua & katilu pangrojong produk pikeun platform software nu ngarojong Media & Hiburan industri. Anjeun bakal bisa dipake salaku anggota tim rojongan, ngamangpaatkeun kaahlian teknis anjeun sarta kaahlian produk ku ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!