imah » 2017 » April

Archives Bulanan: April 2017

Sennheiser Teams up Jeung Tukangeun Pamandangan pikeun host Sennheiser Sora Akademi di Dubai

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Balik Pamandangan, hiji imah produksi basis Dubai ngarah, geus hasil hosted hiji bengkel detailing aspék audio tina Sinématografi jeung pernyataan dukungan Sennheiser Wétan Tengah. Énsiklopédia bébas hadir acara lima dinten, nu narima teh patronage sahiji panitia pasangan Dubai Studio City, Budaya Dubai, béda jeung téhnologi sponsor VITEC. latihan lumangsung dina minggu kahiji April na ...

Maca deui "

Fasilitas Insinyur (Lingkungan Insinyur 2) (Dina-Cimanuk)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: fasilitas Insinyur (Lingkungan Insinyur 2) (Dina-Cimanuk) Company: Nagara Washington Location: Lacey WA AS Ngajaga Washington Beresih tur evergreen Ngajagi lingkungan Washington State pikeun generasi ayeuna sarta mangsa hareup mangrupa naon urang ngalakukeun unggal dinten di Ékologi. Kami budaya anu invested dina nyieun bédana a. Lamun hayang gabung hiji tim anu geus kacida efektif, kolaborasi, ...

Maca deui "

Marketing konsultan (Entry-Level)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Marketing konsultan (Entry-Level) Company: Sinclair Broadcast Grup Location: Quincy Il AS Jieun tanda anjeun dina Broadcasting jeung Media Digital. Sinclair Broadcast Grup na Sinclair Digital Leyuran anu dedicated nyieun Sinclair a powerhouse komunikasi! Urang nu parusahaan siaran televisi panggedéna jeung paling diversified di nagara éta. Sinclair owns tur ngoperasikeun, program atawa nyadiakeun ladenan pikeun stasiun televisi beuki ...

Maca deui "

video Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Video Insinyur Company: AT & T Location: Bedminster NJ AS AT & T boga full-waktu posisi kontrak saharita pikeun Insinyur Video pikeun ngarojong dinten ka operasi rékayasa poe fasilitas urang nu ngarojong produksi studio, produksi sawah, produksi pos na web casting. Calon suksés bakal mibanda pangalaman sahenteuna 5 taun 'dina rékayasa produksi video. Hiji gelar relevan (ie ...

Maca deui "

Marketing konsultan (Entry-Level)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Marketing konsultan (Entry-Level) Company: Sinclair Broadcast Grup Location: West korma Beach FL AS Jieun tanda anjeun dina Broadcasting jeung Media Digital. Sinclair Broadcast Grup na Sinclair Digital Leyuran anu dedicated nyieun Sinclair a powerhouse komunikasi! Urang nu parusahaan siaran televisi panggedéna jeung paling diversified di nagara éta. Sinclair owns tur ngoperasikeun, program atawa nyadiakeun ladenan pikeun leuwih ...

Maca deui "

#NABShow 2017: pengumuman Recap: Bayangkeun Komunikasi sarta Plan Network MSG dina salajengna-Gen Center Produksi!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

A pengumuman utama dijieun minggu ieu di #NABShow 2017. Ngabayangkeun Communications ngumumkeun yén maranéhna bakal gawé bareng MSG Jaringan luncat ngamimitian fasilitas produksi muter-kaluar maranéhna aya. The Nexio + AMP média mutuskeun hubungan jeung solusi gudang Versio IOX bakal ngabantu dilegakeun MSG Network dina area ingest, gudang, sarta maénkeun-kaluar operasi tambah nyadiakeun keur sababaraha ujung motong ...

Maca deui "

Ericsson UDN expands aksés ka pamakéna Cina

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ericsson (NASDAQ: Eric) ieu ngembangna solusi na hasil ngahijikeun Tatar Pangiriman Network (UDN) dina Cina ngaliwatan integrasi deeper kana jaringan operator 'kaasup Cina Telecom sarta Cina Unicom, nu digabungkeun mawa 90 persén lalulintas internét Cina. UDN mangrupakeun Pangiriman Kandungan global Network (CDN) nu nyambungkeun panyadia eusi sakuliah dunya jeung mil jangkauan panungtungan sahiji operator jaringan. Tianlai, ...

Maca deui "

Audio Video Penjualan Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Audio Video Penjualan Insinyur Company: Valley Communications Systems, Nyarita Location: Chicopee MA AS Urang ayeuna wawancara calon Audio / Video Penjualan Insinyur Audio / Video Penjualan Insinyur nyaéta jawab gawé bareng jualan na tim manajemen akun salaku Advisors teknis konci na ngabela keur téhnologi kami nyadiakeun. Unggal Insinyur Penjualan kudu bisa jelas ngucapkeun mangpaat tur ...

Maca deui "