imah » 2017 » April

Archives Bulanan: April 2017

Sennheiser Teams up Jeung Tukangeun Pamandangan pikeun host Sennheiser Sora Akademi di Dubai

Balik Pamandangan, hiji imah produksi basis Dubai ngarah, geus hasil hosted hiji bengkel detailing aspék audio tina Sinématografi jeung pernyataan dukungan Sennheiser Wétan Tengah. Énsiklopédia bébas hadir acara lima dinten, nu narima teh patronage sahiji panitia pasangan Dubai Studio City, Budaya Dubai, béda jeung téhnologi sponsor VITEC. latihan lumangsung dina minggu kahiji April na ...

Maca deui "

Fasilitas Insinyur (Lingkungan Insinyur 2) (Dina-Cimanuk)

Posisi: fasilitas Insinyur (Lingkungan Insinyur 2) (Dina-Cimanuk) Company: Nagara Washington Location: Lacey WA AS Ngajaga Washington Beresih tur evergreen Ngajagi lingkungan Washington State pikeun generasi ayeuna sarta mangsa hareup mangrupa naon urang ngalakukeun unggal dinten di Ékologi. Kami budaya anu invested dina nyieun bédana a. Lamun hayang gabung hiji tim anu geus kacida efektif, kolaborasi, ...

Maca deui "

Marketing konsultan (Entry-Level)

Posisi: Marketing konsultan (Entry-Level) Company: Sinclair Broadcast Grup Location: Quincy Il AS Jieun tanda anjeun dina Broadcasting jeung Media Digital. Sinclair Broadcast Grup na Sinclair Digital Leyuran anu dedicated nyieun Sinclair a powerhouse komunikasi! Urang nu parusahaan siaran televisi panggedéna jeung paling diversified di nagara éta. Sinclair owns tur ngoperasikeun, program atawa nyadiakeun ladenan pikeun stasiun televisi beuki ...

Maca deui "

video Insinyur

Posisi: Video Insinyur Company: AT & T Location: Bedminster NJ AS AT & T boga full-waktu posisi kontrak saharita pikeun Insinyur Video pikeun ngarojong dinten ka operasi rékayasa poe fasilitas urang nu ngarojong produksi studio, produksi sawah, produksi pos na web casting. Calon suksés bakal mibanda pangalaman sahenteuna 5 taun 'dina rékayasa produksi video. Hiji gelar relevan (ie ...

Maca deui "

Marketing konsultan (Entry-Level)

Posisi: Marketing konsultan (Entry-Level) Company: Sinclair Broadcast Grup Location: West korma Beach FL AS Jieun tanda anjeun dina Broadcasting jeung Media Digital. Sinclair Broadcast Grup na Sinclair Digital Leyuran anu dedicated nyieun Sinclair a powerhouse komunikasi! Urang nu parusahaan siaran televisi panggedéna jeung paling diversified di nagara éta. Sinclair owns tur ngoperasikeun, program atawa nyadiakeun ladenan pikeun leuwih ...

Maca deui "

#NABShow 2017: pengumuman Recap: Bayangkeun Komunikasi sarta Plan Network MSG dina salajengna-Gen Center Produksi!

A pengumuman utama dijieun minggu ieu di #NABShow 2017. Ngabayangkeun Communications ngumumkeun yén maranéhna bakal gawé bareng MSG Jaringan luncat ngamimitian fasilitas produksi muter-kaluar maranéhna aya. The Nexio + AMP média mutuskeun hubungan jeung solusi gudang Versio IOX bakal ngabantu dilegakeun MSG Network dina area ingest, gudang, sarta maénkeun-kaluar operasi tambah nyadiakeun keur sababaraha ujung motong ...

Maca deui "

Ericsson UDN expands aksés ka pamakéna Cina

Ericsson (NASDAQ: Eric) ieu ngembangna solusi na hasil ngahijikeun Tatar Pangiriman Network (UDN) dina Cina ngaliwatan integrasi deeper kana jaringan operator 'kaasup Cina Telecom sarta Cina Unicom, nu digabungkeun mawa 90 persén lalulintas internét Cina. UDN mangrupakeun Pangiriman Kandungan global Network (CDN) nu nyambungkeun panyadia eusi sakuliah dunya jeung mil jangkauan panungtungan sahiji operator jaringan. Tianlai, ...

Maca deui "

Audio Video Penjualan Insinyur

Posisi: Audio Video Penjualan Insinyur Company: Valley Communications Systems, Nyarita Location: Chicopee MA AS Urang ayeuna wawancara calon Audio / Video Penjualan Insinyur Audio / Video Penjualan Insinyur nyaéta jawab gawé bareng jualan na tim manajemen akun salaku Advisors teknis konci na ngabela keur téhnologi kami nyadiakeun. Unggal Insinyur Penjualan kudu bisa jelas ngucapkeun mangpaat tur ...

Maca deui "

Junior desainer Grafika (Entry Level)

Posisi: desainer Junior Grafika (Entry Level) Company: TRF Systems, Inc. (Paradym) Location: desainer Knoxville TN AS Junior Grafika (Entry Level) Paradym (TRF Systems, Inc.) mangrupakeun real estate platform pamasaran ngarah anu fokus kana nulungan real estate professional tumuwuh bisnis maranéhanana. Ti pamasaran parabot automation, kreasi wisata maya, sarta kalungguhan mobile generasi-Paradym nyaéta ngeunaan hasil. Urang digawekeun ku agén ...

Maca deui "

Ngatur Media dina Era of Filmmaking Democratized

2017 NAB Tembongkeun kaluman ku Robert Kruger, ko-pencipta Kyno The dékade panungtungan urang "demokratisasi tina filmmaking" ngarupakeun hal sabenerna alus pisan. Eta geus diaktipkeun deui urang nyieun via panghalang handap Éntri, hasilna pangalaman multimédia nu pernah bakal geus katempo cahaya dinten sababaraha taun saméméhna. Kumaha éta kajantenanna? Bubuka workflows dumasar-file babarengan ...

Maca deui "

Gerak + Judul Desain Emmys Telepon Pikeun éntri nutup Dina bulan Méi 1st

The Motion + Judul Desain Emmys geus dikaluarkeun panggero final na pikeun éntri salaku deadline Méi 1st gancang ngadeukeutan. The Pinunjul Motion Jurnalisme sarta Pinunjul Main Judul Desain kompetisi ngawengku leuwih ti belasan kategori pikeun digawé layak, sareng dibuka mun désainer, direksi kreatif, direksi seni, animators, compositors, kang rai, illustrators, typographers, photographers na cinematographers. Taun ieu, Pinunjul Motion ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 4 Wrap-up

Dinten teh Kaopat (jeung final) dinten The 2017 NAB Tembongkeun - sarta Wah! Naon poé ieu !!! 🙂 dinten GLORIOUS séjénna! Anjeun terang, aranjeunna disebutkeun yen Hollywood téh "La La Land" tapi lamun anjeun di NAB Tembongkeun, dikurilingan ku sagala perlengkapan jeung loba jalma anu nyieun La La Land mungkin, ieu karasaeun malah MORESO ...

Maca deui "

Aaton Digital urang CantarMini 16 lagu mixer-recorder ngéléhkeun NewBay urang Best Tembongkeun Award, diwakilan ku Pro Sora News

Aaton Digital pencét pengumuman Pikeun saharita release Las Vegas, AS, 27th April 2017: The CantarMini 16 sora lagu mixer-recorder dijieun ku Aaton Digital nyaeta panarima tina NewBay urang Best Tembongkeun Award, dibere di 2017 NAB Tembongkeun ku Pro Sora News. NewBay urang Best Tembongkeun Awards anu dievaluasi ku panel para ahli industri jeung dipilih dumasar kana ...

Maca deui "

The QYOU ngajalankeun di Éropa Tenggara kalawan Serikat Grup

QYOU Media (TSVX: QYOU), curator ngarah di dunya tina premium 'pangalusna-of-nu-web' video pikeun Sebaran multiscreen, geus ngumumkeun hiji perjangjian distribution channel liniér jeung Serikat Grup pikeun nganteurkeun eusi curated -na pikeun konsumén dina Sérbia, Slovénia, Bosnia jeung Hérzégovina jeung Monténégro. deal nandaan entri pertama nu QYOU urang kana wewengkon ieu sarta nandakeun ékspansi salajengna kanggo parusahaan di Éropa. Konsumen ...

Maca deui "

FileCatalyst brings Feature-Beunghar Update mun Tengah sarta langsung

Ottawa, ON - FileCatalyst, pencipta Emmy® pangajén unggul solusi keur ditransper gancangan, ngumumkeun sékrési Vérsi 3.7 kana produk andalannya maranéhanana, FileCatalyst langsung. Éta ogé geus ngarilis update 3.7 kana solusi ngawaskeun terpusat maranéhanana, FileCatalyst Tengah. Vérsi 3.7 terus nyadiakeun bisnis kritis Mindahkeun berkas mun klien maranéhanana anu gancang, dipercaya jeung ngamankeun paduli ...

Maca deui "

DPA Microphones candak Sora Pikeun Oscar Bieu Short Film

Denmark sora desainer na pilem disada recordist Malthe Bjørn Jensen diaku DPA urang d: screet ™ 4061 Miniature Microphones pisan yen manehna hayang dahar hiji! Ieu leres - anjeunna bener panasaran ningali naon hurung bisa anjeunna candak lamun anjeunna swallowed salah sahiji mics leutik. Bari recognizing yén éta meureun pangalusna teu coba ieu nyata, Jensen nyebutkeun: ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!