imah » 2017 » Mei

Archives Bulanan: bisa 2017

Hammes & Bühler Postproduction ngawangun Streamlined kolaborasi Workflows kalawan Facilis TerraBlock di Heart maranéhna

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hudson, MA (Mei 31, 2017) - "Lamun urang ngamimitian fasilitas ieu pos produksi anyar, ieu no-brainer pikeun milih Facilis Téhnologi pikeun sakabéh kaperluan gudang dibagikeun urang. Di dieu, TerraBlock nyaeta jantung workflow produksi fasilitas urang - Sistim nu aya saum sareng dipercaya. The TerraBlock Sistim gudang dibagikeun nyandak workflows kolaborasi, nu mangrupakeun kritis pikeun leuwih 90 persen ...

Maca deui "

Triveni Digital CSO Pikeun Keynote di IEEE International Symposium

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Princeton, NJ - May 31, 2017 - Triveni Digital dinten ngumumkeun yén Dr. Richard Chernock, lulugu perwira elmu parusahaan jeung korsi tina Téhnologi jeung Standards Grup (TG3) ATSC urang, bakal nganteurkeun alamat keynote di IEEE International Symposium on Broadband Systems Multimedia sarta Broadcasting di Cagliari, Italia. Dina 7 Juni dina 9: 00 am, Chernock baris nyadiakeun pamutahiran on ...

Maca deui "

The Vitec Grup di 2017 Cine Gear Expo

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dina ditandé 64 na 65 di Cine Gear Expo, The Vitec Grup bakal showcase solusi panganyarna inovatif tur-unggul pangajén ti na merek Litepanels, OConnor, sarta Anton / Bauer. 2017 Cine Gear Expo Juni 1-4, ditandé Los Angeles Vitec Grup 64 na 65 Litepanels 'Astra 3X / 6X na Sola 4 + / 6 + LED Lampu Dina 2017 Cine Gear Expo, Litepanels, pelopor dina ...

Maca deui "

Wisycom Parades Turun ka Sambadrome pikeun Rio karnaval 2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Rio de Janeiro, bisa 31, 2017 - Nalika dua juta jalma flocked mun Sambadrome Marquệs de Sapucai di Rio de Janeiro, Brazil pikeun Rio karnaval 2017, Bernard Scyeur, boga, RF transmisi sa éta dina situs nyadiakeun audio gangguan-haratis pikeun taun ieu sacara festival. Tasked kalawan nyusun koordinasi frékuénsi sarta sinyalna pikeun jalur 800-méteran tina parade, Scyeur relied on ...

Maca deui "

DC Serikat up Anak Facebook Live Game utama Liga JABAR urang kalawan Wirecast

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nevada Kota, California, May 31, 2017 -Telestream, a panyadia anjog tina parabot media digital na leyuran workflow, dinten ngumumkeun yén DC Serikat, klub paling dipapaésan dina sajarah maén bal AS modern, geus dipilih Telestream urang Wirecast mun simulcast pamandangan liniér sarta pos-game nembongkeun kalawan Facebook Live, sarta nyandak kipas Dursasana ka tingkat anyar. "Simkuring hiji awak leutik na departemen urang ...

Maca deui "

PMC Appoints Grupo T-Crea sakumaha Anak ekslusif distributor Audio Pro pikeun Mexico

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

PMC geus diangkat Grupo T-Crea sakumaha distributor na keur Mexico, kalayan tanggung jawab sakabéh rentang na produk profésional. Dumasar dina Mexico City tur dipingpin ku CEO Pedro Luna, Grupo T-Crea boga pangalaman sababaraha taun 'dina profésional audio jeung video pasar. grup nu ngawengku wiring na konektipitas parusahaan Sucabsa, anu didirikan 47 sababaraha taun ka pengker, sarta parusahaan distribution T-Crea, ...

Maca deui "