imah » 2017 » Mei

Archives Bulanan: bisa 2017

TV Dupi ngembang ka minuhan kaperluan produser Kandungan, Pemirsa

"Mimitina mah ieu best of kali, ieu nu awon tina kali, ieu umur hikmah, ieu umur foolishness, ieu epoch kapercayaan, ieu epoch ti incredulity". Charles Dickens, "Dongéng tina dua Lokasi "sabtu minggu pengker, tinimbang idly reureuh, abdi digawe sorangan pikir ... kuring maca buku. Sumuhun, eta ...

Maca deui "

Hammes & Bühler Postproduction ngawangun Streamlined kolaborasi Workflows kalawan Facilis TerraBlock di Heart maranéhna

Hudson, MA (Mei 31, 2017) - "Lamun urang ngamimitian fasilitas ieu pos produksi anyar, ieu no-brainer pikeun milih Facilis Téhnologi pikeun sakabéh kaperluan gudang dibagikeun urang. Di dieu, TerraBlock nyaeta jantung workflow produksi fasilitas urang - Sistim nu aya saum sareng dipercaya. The TerraBlock Sistim gudang dibagikeun nyandak workflows kolaborasi, nu mangrupakeun kritis pikeun leuwih 90 persen ...

Maca deui "

Triveni Digital CSO Pikeun Keynote di IEEE International Symposium

Princeton, NJ - May 31, 2017 - Triveni Digital dinten ngumumkeun yén Dr. Richard Chernock, lulugu perwira elmu parusahaan jeung korsi tina Téhnologi jeung Standards Grup (TG3) ATSC urang, bakal nganteurkeun alamat keynote di IEEE International Symposium on Broadband Systems Multimedia sarta Broadcasting di Cagliari, Italia. Dina 7 Juni dina 9: 00 am, Chernock baris nyadiakeun pamutahiran on ...

Maca deui "

The Vitec Grup di 2017 Cine Gear Expo

Dina ditandé 64 na 65 di Cine Gear Expo, The Vitec Grup bakal showcase solusi panganyarna inovatif tur-unggul pangajén ti na merek Litepanels, OConnor, sarta Anton / Bauer. 2017 Cine Gear Expo Juni 1-4, ditandé Los Angeles Vitec Grup 64 na 65 Litepanels 'Astra 3X / 6X na Sola 4 + / 6 + LED Lampu Dina 2017 Cine Gear Expo, Litepanels, pelopor dina ...

Maca deui "

VITEC urang EZ TV IPTV na Digital Signage Platform Dupi hiji Grand Slam di Stadion Kauffman

SUNNYVALE, Calif -. Méi 31, 2017 - VITEC, pamingpin di sakuliah dunya dina canggih video encoding jeung streaming solusi, dinten ngumumkeun yén pasar-ngarah na EZ TV 8.0 IPTV na Digital Signage Olahraga tempat Solusi na MGW Nano tungtung-titik anu hasil dipasang dina Stadion Kauffman di Kansas City, Missouri. Salaku bagian tina revitalizing aliran video sarta eusi signage di Kansas ...

Maca deui "

Wisycom Parades Turun ka Sambadrome pikeun Rio karnaval 2017

Rio de Janeiro, bisa 31, 2017 - Nalika dua juta jalma flocked mun Sambadrome Marquệs de Sapucai di Rio de Janeiro, Brazil pikeun Rio karnaval 2017, Bernard Scyeur, boga, RF transmisi sa éta dina situs nyadiakeun audio gangguan-haratis pikeun taun ieu sacara festival. Tasked kalawan nyusun koordinasi frékuénsi sarta sinyalna pikeun jalur 800-méteran tina parade, Scyeur relied on ...

Maca deui "

DC Serikat up Anak Facebook Live Game utama Liga JABAR urang kalawan Wirecast

Nevada Kota, California, May 31, 2017 -Telestream, a panyadia anjog tina parabot media digital na leyuran workflow, dinten ngumumkeun yén DC Serikat, klub paling dipapaésan dina sajarah maén bal AS modern, geus dipilih Telestream urang Wirecast mun simulcast pamandangan liniér sarta pos-game nembongkeun kalawan Facebook Live, sarta nyandak kipas Dursasana ka tingkat anyar. "Simkuring hiji awak leutik na departemen urang ...

Maca deui "

PMC Appoints Grupo T-Crea sakumaha Anak ekslusif distributor Audio Pro pikeun Mexico

PMC geus diangkat Grupo T-Crea sakumaha distributor na keur Mexico, kalayan tanggung jawab sakabéh rentang na produk profésional. Dumasar dina Mexico City tur dipingpin ku CEO Pedro Luna, Grupo T-Crea boga pangalaman sababaraha taun 'dina profésional audio jeung video pasar. grup nu ngawengku wiring na konektipitas parusahaan Sucabsa, anu didirikan 47 sababaraha taun ka pengker, sarta parusahaan distribution T-Crea, ...

Maca deui "

Premiering NBCUniversal LightBlade Produksi LED cahaya Dina Cine Gear Expo 2017 Dina Partnership Jeung Cineo cahaya

. Universal kota, Calif, May 31, 2017 - NBCUniversal announces inovasi panganyarna dina cahaya produksi LED, NBCUniversal LightBlade (lightbladeled.com). Dina partnership kalawan Cineo cahaya, baris anyar ieu cahaya kinerja tinggi ngagabungkeun dekade NBCUniversal urang produksi jeung siaran pangalaman jeung-unggul pangajén téknologi proprietary Cineo urang. Ieu produk anyar bakal debut di Cine Gear Expo di Panggung 14, Booth # S126. "Advancements di ...

Maca deui "

Bexel ESS Showcases pamasangan Kamera Jauh di High-Propil Olahraga Organisasi

Burbank, Calif -. Méi 31, 2017 - KOMUNITAS lingkup profésional sarta kuliah olahraga tim anu pilari ka Bexel ESS mendesain tur masang sistem kaméra jauh kacida serbaguna pikeun video newak mangsa kaulinan sarta sesi praktek. Bexel ESS bisa nunjuk ka Jumlah pamasangan panganyarna sukses, kaasup jelema keur tim football Michigan State University Spartans jeung ...

Maca deui "

Masstech Merges kalawan SGL mun Wangun Media Manajemén Powerhouse

Ditinggalkeun-to-Katuhu: SGL ko-pangadeg Bernie Walsh, Présidén Masstech sarta CEO Joe Perancis, sarta SGL ko-pendiri Paul Moran jeung Dave beja.

** ayana global gabungan, kaahlian jeung téhnologi posisi kapamimpinan ngahiji parusahaan keur accelerating tumuwuhna inovasi Méi 31st, 2017 - Toronto, Ontario na FAREHAM, UK: Masstech jeung Software Generation Ltd. (SGL) ayeuna salah, bisa dipikawanoh salaku Masstech inovasi Inc., nu Broadcast sarta panyadia panggedena media industri ngeunaan solusi pikeun ngatur éta lifecycle aset média berharga. FPE Ibu, ...

Maca deui "

Sis hirup ras payun dina patok konektipitas

Siaran ahli konektipitas sis hirup kiwari ngumumkeun yén nagara éta geus salajengna ngalegaan jaringan konektipitas Anylive® -na pikeun 25 racecourses kuda sakuliah Irlandia keur televisi jeung data jasa mun bookmakers jeung siaran di Irlandia jeung Inggris. Kabéh tempat 25 kiwari geus Isro hirup kalawan jaringan serat Anylive sis hirup urang, kaasup redundancy pinuh via terminal satelit tetep pikeun video pinuh, audio, ...

Maca deui "

Éntri Level Systems Insinyur - TS / SCI w poli diperlukeun

Posisi: Entry Level Systems Insinyur - TS / SCI w poli diperlukeun Company: Leidos Location: Columbia MD AS Description: Ngeunaan Leidos: Jalma kami. Komunitas urang. Kami Lingkungan. Urang ngalakukeun bisnis kalayan hormat sarta tanggung jawab sakabeh tilu. Di Leidos, urang nyandak tanggung jawab ngaronjatkeun kualitas kahirupan karyawan urang, kulawarga maranéhanana sarta komunitas nu urang hirup sarta karya. ...

Maca deui "

Hardware Insinyur intern

Posisi: Hardware Insinyur intern Company: Teradek Location: Irvine CA AS Teradek manufactures Alat video nirkabel pikeun video newak jauh, hirup Néng backhaul, ngawaskeun real-time, rekaman proxy na webcasting. Pikeun sistim video kompléks IP, platform manajemén dumasar-awan Teradek urang ngamungkinkeun pamaké pikeun jarak jauh beroperasi hiji armada of encoders Teradek sacara real-time ti mana di dunya. Sadaya produk Teradek anu dirancang jeung ...

Maca deui "

Brainstorm ngaronjatkeun kanyataanana Augmented anak, grafik na Leyuran Citakan basis

InfinitySet 3 narima anyar Augmented kanyataanana canggih tur fitur grafik. Brainstorm bakal ngajalankeun SmartSet, a Virtual siapkeun basis template na Augmented solusi kanyataanana Brainstorm, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun 3D grafik na set maya solusi industri-ngarah real-time, diwanohkeun dina NAB 2017 perbaikan signifikan sakuliah rentang produk na, dirancang pikeun ningkatkeun pidangan kanyataanana Augmented sarta solusi grafik. Kalawan parusahaan pasangan never.no, ...

Maca deui "

VideoCAVE, hiji aplikasi kanyataanana campuran

Brainstorm na never.no tim nepi di NAB pikeun nganteurkeun VisualMedia, hiji solusi terpadu keur real-time 3D visualisasi tina Brainstorm eusi sosial, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun industri-ngarah real-time 3D grafik na leyuran set maya jeung never.no, panaratas dina spasi TV Social, aya reueus ngembarkeun VisualMedia, a babarengan dimekarkeun, solusi terpadu pikeun nyieun eusi TV Social visually ngalakonan ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!