imah » 2017 » Mei (Kaca 2)

Archives Bulanan: bisa 2017

Premiering NBCUniversal LightBlade Produksi LED cahaya Dina Cine Gear Expo 2017 Dina Partnership Jeung Cineo cahaya

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

. Universal kota, Calif, May 31, 2017 - NBCUniversal announces inovasi panganyarna dina cahaya produksi LED, NBCUniversal LightBlade (lightbladeled.com). Dina partnership kalawan Cineo cahaya, baris anyar ieu cahaya kinerja tinggi ngagabungkeun dekade NBCUniversal urang produksi jeung siaran pangalaman jeung-unggul pangajén téknologi proprietary Cineo urang. Ieu produk anyar bakal debut di Cine Gear Expo di Panggung 14, Booth # S126. "Advancements di ...

Maca deui "

Bexel ESS Showcases pamasangan Kamera Jauh di High-Propil Olahraga Organisasi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Burbank, Calif -. Méi 31, 2017 - KOMUNITAS lingkup profésional sarta kuliah olahraga tim anu pilari ka Bexel ESS mendesain tur masang sistem kaméra jauh kacida serbaguna pikeun video newak mangsa kaulinan sarta sesi praktek. Bexel ESS bisa nunjuk ka Jumlah pamasangan panganyarna sukses, kaasup jelema keur tim football Michigan State University Spartans jeung ...

Maca deui "

Masstech Merges kalawan SGL mun Wangun Media Manajemén Powerhouse

Ditinggalkeun-to-Katuhu: SGL ko-pangadeg Bernie Walsh, Présidén Masstech sarta CEO Joe Perancis, sarta SGL ko-pendiri Paul Moran jeung Dave beja.
  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

** ayana global gabungan, kaahlian jeung téhnologi posisi kapamimpinan ngahiji parusahaan keur accelerating tumuwuhna inovasi Méi 31st, 2017 - Toronto, Ontario na FAREHAM, UK: Masstech jeung Software Generation Ltd. (SGL) ayeuna salah, bisa dipikawanoh salaku Masstech inovasi Inc., nu Broadcast sarta panyadia panggedena media industri ngeunaan solusi pikeun ngatur éta lifecycle aset média berharga. FPE Ibu, ...

Maca deui "

Sis hirup ras payun dina patok konektipitas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Siaran ahli konektipitas sis hirup kiwari ngumumkeun yén nagara éta geus salajengna ngalegaan jaringan konektipitas Anylive® -na pikeun 25 racecourses kuda sakuliah Irlandia keur televisi jeung data jasa mun bookmakers jeung siaran di Irlandia jeung Inggris. Kabéh tempat 25 kiwari geus Isro hirup kalawan jaringan serat Anylive sis hirup urang, kaasup redundancy pinuh via terminal satelit tetep pikeun video pinuh, audio, ...

Maca deui "

Éntri Level Systems Insinyur - TS / SCI w poli diperlukeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Entry Level Systems Insinyur - TS / SCI w poli diperlukeun Company: Leidos Location: Columbia MD AS Description: Ngeunaan Leidos: Jalma kami. Komunitas urang. Kami Lingkungan. Urang ngalakukeun bisnis kalayan hormat sarta tanggung jawab sakabeh tilu. Di Leidos, urang nyandak tanggung jawab ngaronjatkeun kualitas kahirupan karyawan urang, kulawarga maranéhanana sarta komunitas nu urang hirup sarta karya. ...

Maca deui "

Hardware Insinyur intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Hardware Insinyur intern Company: Teradek Location: Irvine CA AS Teradek manufactures Alat video nirkabel pikeun video newak jauh, hirup Néng backhaul, ngawaskeun real-time, rekaman proxy na webcasting. Pikeun sistim video kompléks IP, platform manajemén dumasar-awan Teradek urang ngamungkinkeun pamaké pikeun jarak jauh beroperasi hiji armada of encoders Teradek sacara real-time ti mana di dunya. Sadaya produk Teradek anu dirancang jeung ...

Maca deui "

Brainstorm ngaronjatkeun kanyataanana Augmented anak, grafik na Leyuran Citakan basis

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

InfinitySet 3 narima anyar Augmented kanyataanana canggih tur fitur grafik. Brainstorm bakal ngajalankeun SmartSet, a Virtual siapkeun basis template na Augmented solusi kanyataanana Brainstorm, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun 3D grafik na set maya solusi industri-ngarah real-time, diwanohkeun dina NAB 2017 perbaikan signifikan sakuliah rentang produk na, dirancang pikeun ningkatkeun pidangan kanyataanana Augmented sarta solusi grafik. Kalawan parusahaan pasangan never.no, ...

Maca deui "

VideoCAVE, hiji aplikasi kanyataanana campuran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Brainstorm na never.no tim nepi di NAB pikeun nganteurkeun VisualMedia, hiji solusi terpadu keur real-time 3D visualisasi tina Brainstorm eusi sosial, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun industri-ngarah real-time 3D grafik na leyuran set maya jeung never.no, panaratas dina spasi TV Social, aya reueus ngembarkeun VisualMedia, a babarengan dimekarkeun, solusi terpadu pikeun nyieun eusi TV Social visually ngalakonan ...

Maca deui "