imah » 2017 » Mei (Kaca 3)

Archives Bulanan: bisa 2017

SmartSet, dumasar citakan-kanyataanana Augmented na Virtual susunan pikeun siaran leutik

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Brainstorm nawarkeun waragad-éféktif, dumasar-template kualitas luhur rentang solusi dirancang pikeun stasiun TV leutik sarta lokal. Brainstorm, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun industri-ngarah real-time 3D grafik na leyuran set maya, diwanohkeun dina NAB sauntuyan anyar solusi dumasar-template pikeun ngalengkepan rentang na aya sarta pohara canggih ti Virtual siapkeun, Augmented jeung realitas solusi Motion grafik . Brainstorm produk dumasar-template maénkeun ...

Maca deui "

InfinitySet 3 - dirancang nyieun eusi kanyataanana Augmented endah

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Brainstorm empowers Siapkeun Virtual na leyuran kanyataanana Augmented kalawan kakuatan malah leuwih grafik na AR husus / VR toolset Brainstorm, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun 3D grafik na set maya solusi industri-ngarah real-time-unggul pangajén, ngumumkeun dina NAB versi anyarna tina InfinitySet, realitas Augmented-unggul pangajén sarta Virtual siapkeun leyuran. Geus dianggap solusi anu paling canggih pikeun Virtual Siapkeun produksi ...

Maca deui "

Cisco ngajalankeun Jumlah Solusi pikeun Global Cable Access Networks!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kaperluan nungtut ti pamakéna mun operator sambungan kabel sakuliah dunya geus infrastruktur broadband nu bakal sanggup ngarojong aplikasi anyar kayaning OTT video streaming sarta 5G mobile deui-hauls. Ayeuna, Cisco dinten ngumumkeun mimiti pinuh otomatis 'Taya Wates Broadband' solusi PHY jauh industri urang nu nyandak, kabuka, jaringan virtualized, jaringan Aksés Cable! The Jauh PHY (RPHY) jeung ...

Maca deui "

CARTONI Présidén & CEO Elisabetta Cartoni Dipilih jadi Mitra Anggota dina naék kana

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

ROME- Cartoni (Spa) dinten announces yén Elisabetta Cartoni, Présidén parusahaan jeung Chief Eksekutif Officer, geus katampa salaku Anggota Mitra tina Amérika Society of Cinematographers (naék). kaanggotaan Mitra dina naék kana, masarakat gambar gerak pangkolotna terus operasi di dunya, dianggap hak husus hébat. Kaanggotaan ieu dibales ku uleman wungkul sarta dumasar kana kontribusi individu urang ...

Maca deui "

Bannister Lake Kaluaran Data Olahraga Financial na on Komunitas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Bannister Lake Kaluaran Data Olahraga Financial na on Cambridge Komunitas, ON - 05-30 2017 - Bannister Lake ngumumkeun data anyar eupan kana Komunitas, platform data publik maranéhanana. jasa Komunitas bébas Bannister Lake urang dirancang pikeun janten platform keur nyiptakeun jeung distribusi data, duanana lokal jeung global. Bisa jadi hartosna berharga tina medarkeun data lokal pikeun ...

Maca deui "

Komérsial Investment Penjualan / Manajer Asisten

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: komérsial Investment Penjualan / Asisten Manajer Pausahaan: Tiktin Real estate Layanan Investment Location: North Rajana Beach FL AS Tiktin Real estate Layanan Investment (TREIS), a brokerage komérsial nonjol, anu néangan hiji individu pinter, pisan lapar tur ambisius ngawula di komérsial division Investment Penjualan tur salaku Asisten Manajer handapeun Présidén sungut urang, akting salaku leungeun katuhu sarta salaku ...

Maca deui "

Magewell pikeun ngawanohkeun serbaguna 12G-SDI 4K Capture Card di InfoComm 2017

Magewell Pro Capture SDI 4K Ditambah
  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

** panganyarna Ultra HD kurban ngagabungkeun rojongan fleksibel pikeun sababaraha standar konektipitas 4K kalawan renowned fitur-richness na reliabiliti-ngarah pasar Pro Capture runtuyan Méi 30, 2017 - Nanjing, Cina: Magewell - hiji pamekar-unggul pangajén alat panganteur video inovatif - bakal debut modél anyar anu kuat di populér Pro Capture kulawarga miboga PCIe kartu vidéo newak di InfoComm ...

Maca deui "

Presteigne Broadcast nyewa appoints Kepala Penjualan na Key Akun Manajer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Presteigne Broadcast nyewa, a nyewa garing ngarah sarta total multi-lokasi panyadia alat produksi, dinten ngumumkeun pasini of Jamie Brewer salaku Kepala Penjualan jeung Jon Philips sakumaha Key Akun Manager. Brewer datang ka Presteigne kalawan pangalaman leuwih ti 15 taun 'dina rupa-rupa kalungguhan manajemén jualan na ngembangkeun bisnis for jeung sya média global utama. Brewer dieusi kalayan ...

Maca deui "