imah » 2017 » Juni

Archives Bulanan: Juni 2017

Mitra Insinyur Video Streaming

Posisi: Mitra Video Streaming Insinyur Company: MLB Advanced Media Location: San Fransisco CA AS Dina MLB Advanced Media, kami pamingpin industri dina kiriman eusi media digital premium leuwih protokol Internét sareng / atawa jaringan pamawa. Henteu ngan ngalakukeun kami kakuatan peerless produk média pikeun Mayor Liga Baseball, tapi ogé kami nyadiakeun layanan eusi pikeun mitra handap (a ...

Maca deui "

Dirancang jeung Panyungsi ku Broadcast Leyuran GmbH, New Van Expands Sorangan HD Slovakian penyiar pikeun Live Produksi

WUPPERTAL, Jerman - June 30, 2017 - Broadcast Leyuran GmbH, salah sahiji panyadia foremost Éropa ngeunaan jasa produksi siaran na leyuran, geus dipasang jaringan média Riedel urang MediorNet real-time dina dewan Alphaline A12, hiji HD luar siaran sadaya-anyar (OB) van commissioned ku jaringan televisi Slovakian utama Televízia Markíza. Gawe bareng dina tandem kalawan Artist solusi telepon di antara kamar jeung kamar matrix digital Riedel urang, MediorNet nyadiakeun ...

Maca deui "

IHSE AS Ngawulang Ku Tilu NewBay Best Tembongkeun Awards di InfoComm 2017

CRANBURY, NJ - June 30, 2017 - IHSE AS meunang tilu NewBay Best Tembongkeun Awards di InfoComm 2017. Parusahaan software tera Viewer meunang Best Tembongkeun ti duanana Pamaréntahan Video na Sora & Video kontraktor, sedengkeun Draco ops vario + KVM extender pikeun DisplayPort ieu ngahormatan ku AV Téhnologi. Hiji panganteur pamaké intuitif ideally cocog pikeun KVM profésional ...

Maca deui "

Richard nyapek, Ace Artikel di Hiji-on-Hiji Paguneman di EditFest LA

Amérika Bioskop rai 'Popular Acara Celebrates sataun 10th na EditFest LA, perayaan poé-lila tina seni jeung karajinan tina ngédit diwakilan ku rai Amérika Bioskop, bakal lumangsung dina bulan Agustus 12, 2017 di Walt Disney urang Frank Wells Teater. EditFest diwangun dina LA dina 2008, maturan panongton rapt kasempetan pikeun ngadéngé pangalusna wawasan rai dibagikeun di dunya tur ...

Maca deui "

StreamGuys Ngabantu siaran BBM teh Future of Dina-Imah Radio Dengekeun ku kaahlian Alexa Lahirna

New Orleans komunitas penyiar WWOZ mangrupa stasiun pangheulana earn sertifikasi Alexa pikeun bringing hirup jeung dina paménta eusi ka speaker pinter ngaliwatan integrasi sora StreamGuys-dimekarkeun BAYSIDE, California Juni 30, 2017 - nulungan stasiun siaran mawa radio deui kana imah tina dinten ieu disambungkeun audiences, pioneering eusi jaringan pangiriman jeung média streaming panyadia StreamGuys ayeuna ngalamar nyiptakeun 'kaahlian' custom Alexa ...

Maca deui "

asisten produksi

Posisi: produksi Asisten Company: Viacom Location: New York Ny AS Nickelodeon ieu néangan hiji Asisten Produksi mun gabung tim Kreatif Nick Jr Brand maranéhanana. Tim ngahasilkeun promo sareng eusi video formulir pondok pikeun kami dina hawa, digital, sarta platform sosial. Ti brainstorming liwat ka tanggal hawa, urang aub dina unggal hambalan proses - tulisan, ngedit, ngarahkeun sora ...

Maca deui "

Communications Manager

Posisi: Communications Manager Company: Nashville prédator Location: Nashville TN Communications AS: Communications Department Manajemén Manager Komunikasi - Nashville prédator (Nashville, TN) Proyék Judul: Communications Manager Department: Communications Proyék laporan Ka: Diréktur, Communications Status: dibebaskeun Mayor tanggung jawab / Kagiatan : · mantuan dina kagiatan dinten-ka poé média tim hubungan jeung wangunan · Ngawula salaku redaktur di produksi publikasi tim (Buku media, yearbook, Preds Pencét) ...

Maca deui "

Video Department Manajer

Posisi: Video Department Manajer Pausahaan: Live Nation Hiburan Location: Carmel IN AS Proyék Pedaran Peran: The Department Video peran Manager nyaéta pikeun ngawasan jurusan video di TourDesign Kreatif "TDC". tugas ieu ngawengku Ngatur jeung overseeing produksi sadayana eusi video pamasaran ditéang jeung Diréktur Kreatif, kolaborasi jeung reps jualan na klien langsung dina waktu harita prosés / persetujuan na ...

Maca deui "

Videographer jeung Editor

Posisi: Videographer jeung Editor Company: StudioMKY, LLC Location: tanggung jawab Raleigh NC AS beroperasi kaméra gambar gerak pikeun ngarekam pamandangan keur ngawawancara, iklan, video musik na film pondok. Nyusun jeung pigura unggal shot, nerapkeun aspék téknis cahaya, lenses, pilem, saringan, sarta setélan kaméra pikeun ngahontal épék ditéang ku direksi. Saluyukeun posisi na kadali tina kaméra, sarta alat-alat nu patali ...

Maca deui "

jelema nu nyunting

Posisi: Redaksi Company: Captivate, LLC Location: posisi Lowell MA AS: News Editor (bagian waktos / leupas) Location: Lowell Department: programming Laporan Ka: Diréktur Kandungan Salaku bagian waktos News Editor, anjeun bakal méakkeun poé anjeun immersed dina warta nu , nalungtik sarta ngahasilkeun kandungan ngalakonan pikeun jaringan Captivate ngeunaan layar digital di lingkungan kantor. Tujuan anjeun bakal ka empower professional sibuk ...

Maca deui "

digital Retoucher

Posisi: Digital Retoucher Company: Warna Industrial Location: New York Ny AS Industrial Warna merek Tribeca, Ny Industrial Warna merek, pamingpin di eCommerce fotografi jeung produksi eusi digital, nyiar nu retoucher digital Sarbini pikeun berpungsi dina eusi eCommerce. The retoucher digital nyaéta master di luhur-volume sarta kualitas luhur digital retouching. Calon kudu miboga kamampuh hasil ngokolakeun sarta ngahasilkeun ...

Maca deui "

poto Retoucher

Posisi: Poto Retoucher Company: laundry Service Location: New York Ny AS Service laundry nyiar pangropéa poto terampil mun retouch aset kreatif pikeun saluran sosial klien pangalusna-di-kelas urang. Anjeun karya dinten-ka poé bakal kaasup warna koréksi sarta nyaring visuals anca anu dina merk sarta ningkatkeun tulisan sosial. Anjeun ngabejaan carita kalawan gambar. Anjeun gaduh markisa pikeun komposisi jeung ...

Maca deui "

Videographer

Posisi: Videographer Company: Kopi meets bagel Location: Eusi San Fransisco CA AS Video ieu gancang jadi salah sahiji anu pang efektif sarta stimulating cara komunikasi jeung nyebarkeun informasi kiwari. Eta geus robah jadi platform sabenerna interaktif, sarta succinct kalibet ku audiences tur mikat viewership. Video pamasaran geus euweuh ngan kaméra jeung subjék: eta ngalibatkeun ...

Maca deui "

Asisten redaksi, Bawang The

Posisi: Asisten redaksi, The Bawang Company: The Bawang Location: Chicago Il AS The Bawang ieu néangan hiji Asisten redaksi pikeun ngarojong operasi of America urang finest News Sumber. Laporan posisi langsung ka Ngatur Editor The Bawang sarta dumasar di markas Chicago, Il The Bawang urang. Calon idéal mibanda hiji pamahaman unggulan identitas nu Bawang urang. Ieu ...

Maca deui "

AJA Kaluaran Desktop Software v13 na KONA IP JPEG 2000 firmware Lisensi

Delivers HLG Rojongan pikeun pipelines setelan HDR, JPEG 2000 kasaluyuan keur KONA IP, 12-Bit / BT.2020 Apple® Final Cut Rojongan Pro® X, ProRes XQ playback, Ditambah More Jukut Valley, CA (Juni 29, 2017) - Dinten AJA Video Systems dileupaskeun Desktop Software v13 keur na KONA, Io jeung T-ngetok produk. Sajaba ti, a KONA IP pilihan lisénsi firmware anyar pikeun JPEG 2000 kiwari aya. Ieu ...

Maca deui "

Inggris sacara BBC jeung Kanada urang Global News Pilih StarTracker ti Mo-Sys pikeun Dina-Studio Kamera nyukcruk keur grafik Pilkada

London, Inggris - Saatos nyieun ngan penampilan na katilu NAB, StarTracker, anu otomatis, real-time Sistim tracking kaméra optik munggaran, geus jadi teknologi standar-bearer di dunya dinamis tina tracking gerak kaméra. Dimekarkeun ku basis London Mo-Sys Téknik, 80 persén panyadia set maya tadi StarTracker di ditandé NAB maranéhanana. Sajaba stan Mo-Sys NAB, téhnologi parusahaan éta dina tampilan dina: ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!