imah » 2017 » Juni

Archives Bulanan: Juni 2017

Mitra Insinyur Video Streaming

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Mitra Video Streaming Insinyur Company: MLB Advanced Media Location: San Fransisco CA AS Dina MLB Advanced Media, kami pamingpin industri dina kiriman eusi media digital premium leuwih protokol Internét sareng / atawa jaringan pamawa. Henteu ngan ngalakukeun kami kakuatan peerless produk média pikeun Mayor Liga Baseball, tapi ogé kami nyadiakeun layanan eusi pikeun mitra handap (a ...

Maca deui "

Dirancang jeung Panyungsi ku Broadcast Leyuran GmbH, New Van Expands Sorangan HD Slovakian penyiar pikeun Live Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

WUPPERTAL, Jerman - June 30, 2017 - Broadcast Leyuran GmbH, salah sahiji panyadia foremost Éropa ngeunaan jasa produksi siaran na leyuran, geus dipasang jaringan média Riedel urang MediorNet real-time dina dewan Alphaline A12, hiji HD luar siaran sadaya-anyar (OB) van commissioned ku jaringan televisi Slovakian utama Televízia Markíza. Gawe bareng dina tandem kalawan Artist solusi telepon di antara kamar jeung kamar matrix digital Riedel urang, MediorNet nyadiakeun ...

Maca deui "

IHSE AS Ngawulang Ku Tilu NewBay Best Tembongkeun Awards di InfoComm 2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

CRANBURY, NJ - June 30, 2017 - IHSE AS meunang tilu NewBay Best Tembongkeun Awards di InfoComm 2017. Parusahaan software tera Viewer meunang Best Tembongkeun ti duanana Pamaréntahan Video na Sora & Video kontraktor, sedengkeun Draco ops vario + KVM extender pikeun DisplayPort ieu ngahormatan ku AV Téhnologi. Hiji panganteur pamaké intuitif ideally cocog pikeun KVM profésional ...

Maca deui "

Richard nyapek, Ace Artikel di Hiji-on-Hiji Paguneman di EditFest LA

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Amérika Bioskop rai 'Popular Acara Celebrates sataun 10th na EditFest LA, perayaan poé-lila tina seni jeung karajinan tina ngédit diwakilan ku rai Amérika Bioskop, bakal lumangsung dina bulan Agustus 12, 2017 di Walt Disney urang Frank Wells Teater. EditFest diwangun dina LA dina 2008, maturan panongton rapt kasempetan pikeun ngadéngé pangalusna wawasan rai dibagikeun di dunya tur ...

Maca deui "

StreamGuys Ngabantu siaran BBM teh Future of Dina-Imah Radio Dengekeun ku kaahlian Alexa Lahirna

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

New Orleans komunitas penyiar WWOZ mangrupa stasiun pangheulana earn sertifikasi Alexa pikeun bringing hirup jeung dina paménta eusi ka speaker pinter ngaliwatan integrasi sora StreamGuys-dimekarkeun BAYSIDE, California Juni 30, 2017 - nulungan stasiun siaran mawa radio deui kana imah tina dinten ieu disambungkeun audiences, pioneering eusi jaringan pangiriman jeung média streaming panyadia StreamGuys ayeuna ngalamar nyiptakeun 'kaahlian' custom Alexa ...

Maca deui "

Communications Manager

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Communications Manager Company: Nashville prédator Location: Nashville TN Communications AS: Communications Department Manajemén Manager Komunikasi - Nashville prédator (Nashville, TN) Proyék Judul: Communications Manager Department: Communications Proyék laporan Ka: Diréktur, Communications Status: dibebaskeun Mayor tanggung jawab / Kagiatan : · mantuan dina kagiatan dinten-ka poé média tim hubungan jeung wangunan · Ngawula salaku redaktur di produksi publikasi tim (Buku media, yearbook, Preds Pencét) ...

Maca deui "

asisten produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: produksi Asisten Company: Viacom Location: New York Ny AS Nickelodeon ieu néangan hiji Asisten Produksi mun gabung tim Kreatif Nick Jr Brand maranéhanana. Tim ngahasilkeun promo sareng eusi video formulir pondok pikeun kami dina hawa, digital, sarta platform sosial. Ti brainstorming liwat ka tanggal hawa, urang aub dina unggal hambalan proses - tulisan, ngedit, ngarahkeun sora ...

Maca deui "

Video Department Manajer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Video Department Manajer Pausahaan: Live Nation Hiburan Location: Carmel IN AS Proyék Pedaran Peran: The Department Video peran Manager nyaéta pikeun ngawasan jurusan video di TourDesign Kreatif "TDC". tugas ieu ngawengku Ngatur jeung overseeing produksi sadayana eusi video pamasaran ditéang jeung Diréktur Kreatif, kolaborasi jeung reps jualan na klien langsung dina waktu harita prosés / persetujuan na ...

Maca deui "