imah » 2017 » Juli

Archives Bulanan: Juli 2017

studio Mitra

Posisi: Studio Mitra Company: Studio Enrique Martínez Celaya Location: studio Art Culver Kota CA AS anu néangan individu dikelompokeun sarta profésional kalayan galeri penting atanapi pangalaman studio keur gabung hiji tim ngamotivasi sarta committed salaku gaul studio pinuh-waktu. Tanggung jawab di posisi éta ngawengku manajemen paméran, ngajomblo diomongkeun, sarta publikasi; komunikasi efektif jeung galeri, museum jeung kolektor; registrar ...

Maca deui "

PBT EU ngajalankeun SubtitleNEXT inovatif solusi Tengah sarta pelaksana ™ Media Integrator di IBC2017

PlayBox Téhnologi EU ngajalankeun inovatif solusi SubtitleNEXT Tengah sarta pelaksana ™ Media Integrator di IBC2017 mun nguatkeun Range taméng efisiensi perusahaan PBT EU ngeunaan Leyuran nyiptakeun Cim Broadcast Produksi Workflows IBC Nangtung A10, Aula 1, IBC Tembongkeun, The rai, Amsterdam, 15 - 19 Séptémber 2017 sistem global spesialis integrasi PlayBox Téhnologi EU (PBT EU) reinforces posisi na di IBC2017 ...

Maca deui "

Audio Insinyur (Garéja)

Posisi: Audio Insinyur (Garéja) Company: Southern Ohio menteri Alliance Location: Jam Chillicothe OH AS: Minggu 8: 00am-2: 00pm tambah jam tambahan salaku diperlukeun pikeun layanan husus atawa acara; jam kurang 6 per minggu obyektif: garéja Lokal anu néangan hiji insinyur FOH ngalaman mingpin tim produksi audio. Syarat: Diploma Sakola Luhur atawa sarimbag Copélna 3 taun Pergaulan pangalaman dina audio ...

Maca deui "

PlayBox Téhnologi EU empowers Pausahaan kana Transformasi Sorangan workflow keur naekeun Kekecapan

PBT EU drive Juara kalawan canggih pelaksana ™ tur solusi SubtitleNext IBC Nangtung A10, Aula 1, IBC Tembongkeun, The rai, Amsterdam, 15 - 19 Séptémber 2017 Dina IBC2017 nangtung 1. A10, spesialis integrasi sistem global, PlayBox Téhnologi EU (PBT EU) presents hiji inovatif garis-up anu teu matak lasut ku sagala parusahaan média néangan janten langkung ...

Maca deui "

IBC 2017 - VIDELIO babagi 4K sarta IP kaahlian AND showcase ANAK SMPTE-2110 siap desain Pikeun OBS AND studio infrastruktur

Paris, Perancis - Juli 31, 2017 - VIDELIO, hiji sistim integrator Éropa kalawan operasi di Perancis, Inggris, Wétan Tengah jeung Afrika, bakal exhibiting on stand A16 di Aula 10 di IBC taun ieu. "Édisi 2017 Ieu bakal kasempetan pikeun babagi palajaran kami geus diajar ti deploying armada mimiti truk IP pikeun sarena di ...

Maca deui "

MAXON: Bioskop 4D Release 19

The MAXON pengumuman tina Bioskop 4D Release 19 bakal ngaktipkeun désainer mun nyieun gancang, leuwih stabil, sarta gampang workflows. ". Pakakas pikeun kiwari, teknologi keur isukan" pelepasan anyar 19 nu nawarkeun sababaraha fitur anyar nu Tags frase parusahaan disadiakeun di handap ieu nyaéta daptar fitur lengkep ti MAXON: Exchange: modul Alembic R19 Alembic ayeuna dumasar kana Alembic 1.6.1 SDK ...

Maca deui "

Ky Dickens ngarebut Cinta nu Antara Anjing sarta boga Maranéhna dina Kampanye Beneful

Chicago-carita urang Ky Dickens geus diarahkeun kampanye anyar pikeun Nestlé Purina urang Beneful dimana boga-sarta anjing nyata nyata anjing-ngabahas naon maranéhna cinta ngeunaan cageur, "gandum bébas" dahareun anjing. Katimu ku Deep Focus, New York sarta Lapiz, Chicago, nu tilu spot némbongkeun anjing jeung boga maranéhanana maén dina setélan outdoor verdant. Juragan ngobrol ngeunaan pentingna gizi alus mun maranéhna ...

Maca deui "

Operasi Media / asset Manajer Digital

Posisi: Media Operasi / Digital asset Manajer Pausahaan: Nagara Karolina Kidul Location: SC AS Atur jurusan Media Operasi. Jalan jeung agénsi (ie SCETV, agénsi kaayaan sejen, sakola, usaha, jsb) bagean, departemén rencana, rarancang jeung koordinat rojongan teknis kagiatan televisi / radio SCETV. Ngawaskeun, karéta, jadwal, sarta evaluate nu tanaga dina Media Operasi. Jadwal staf jeung alat dumasar kana kabutuhan ...

Maca deui "

Board Operator Sora

Posisi: Sora Board Operator Company: Intervex7Production Location: San Jibril CA AS Gawé di Liberman Broadcasting salaku mixer Sora (A1). Ogé digawé salaku freelancer sakumaha A1 lakukeun komérsial, film fitur sarta sajabana I mibanda sks anjeun tiasa pariksa Imdb abdi. Proyék Tipe: Pausahaan-waktos lokasi proyék: San Jibril, CA dibutuhkeun pangajaran: pangalaman dibutuhkeun Mitra: belas: 2 taun basa dibutuhkeun: English / Spanyol ...

Maca deui "

rékayasa Megapolitan

Posisi: Teknik Megapolitan Company: Sinclair Broadcast Grup Location: Culver Kota CA AS ténis Channel mangrupakeun tipi siaran 24-jam na jaringan streaming online dedicated ka duanana olahraga jeung gaya hirup tina ténis. jaringan kami téh imah unggal aspék tina lega-ranging, masarakat ténis di sakuliah dunya. Ténis Channel dibawa nasional ku luhur MSOs, kitu ogé DirecTV jeung ...

Maca deui "

BCC - Téknik Operarions Megapolitan

Posisi: BCC - Téknik Operarions Megapolitan Company: Turner Location: Atlanta ga AS tugas: Ieu laporan posisi ka Diréktur Téknik Operasi na anu diperlukeun pikeun berpungsi dina salah sahiji tilu 24 / 7 shifts puteran. Salian overseeing dinten ka tanggung jawab shift beurang, individu bakal ahli teknis utama dina shift masing-masing, sarta bakal napelkeun ...

Maca deui "

Desain Web sarta Pangwangunan intern

Posisi: Desain Web sarta Pangwangunan intern Company: Dynamynd, Inc. Location: Scottsdale AZ AS Dynamynd Inc. mangrupa parusahaan mimiti-up inovatif lokasina di Scottsdale, AZ nu specializes dina panalungtikan, analisis data, jeung ngembangkeun produk. CEO kami sarta ngadegkeun, Kathy Kolbe, geus kabuktian yén dulur sarua, tapi béda, kreatif. Teu kawas assessments séjén kami salah-sahiji hiji produk Jenis sarta program henteu ...

Maca deui "

Manajer, Fotografi sarta Multimedia

Posisi: Manajer, Fotografi sarta Multimedia Company: University of Houston Location: Houston TX AS Manajer The, Fotografi sarta Multimedia manages, rencana na ngarahkeun sadayana fotografi tur multimédia kanggo Divisi of Universitas kamajuan sarta Universitas Hubungan jeung nu lianna salaku diperlukeun. posisi ieu jalan raket kalawan sababaraha departemén ngabantu staf jeung dosen sakuliah universitas. Tugas fungsi minangka Universitas fotografer, ngahasilkeun jeung ...

Maca deui "

Pos Produksi Video Editor

Posisi: Post Produksi Video Editor Company: Livevox, Nyarita Location: San Fransisco CA AS Ringkesan / obyektif: gawang kami nya éta nyieun hiji dunungan brand video masangkeun dina média sosial nu ngajelaskeun parusahaan urang ti perspektif pagawe ?? s urang. Simkuring gaduh kumpulan video nu dicandak kana iphones featuring karyawan urang global sarta merlukeun kaahlian of a pos-produksi / ngedit artis mun ...

Maca deui "

Broadway Video urang Sue Pelino narima Primetime Emmy Award nominasi pikeun 2017 rock and roll Galéri Kinérja induksi Upacara

New York, July 31, 2017 - The Télévisi Akademi ngumumkeun nominasi pikeun 69th Taunan Primetime Emmy Awards, nu Sue Pelino of Broadway Video ieu bieu salaku bagian tina sora Pergaulan tim pikeun Pinunjul Sora Pergaulan Pikeun A Ragam Series Atawa Special. nominasi dileler ka tim produksi audio dina 2017 rock and roll Aula ...

Maca deui "

Kawinan sarta Potrét fotografer - Penjualan sarta Manajemén Akun

Posisi: Kawinan na Potrét fotografer - Penjualan sarta Manajemén Akun Company: ShootDotEdit Location: Vista CA AS Dupi ayeuna maneh shooting weddings tur potret tapi bakal LOVE mun perlu mayar ka meunang hadé anjeun bisnis di? Anjeun hiji fotografer ngadegkeun tapi pilari pikeun nambahkeun kana panghasilan Anjeun salila minggu lakukeun hal anjeun bogoh? Atawa anjeun fotografer anyar ...

Maca deui "