imah » 2017 » Juli

Archives Bulanan: Juli 2017

studio Mitra

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Studio Mitra Company: Studio Enrique Martínez Celaya Location: studio Art Culver Kota CA AS anu néangan individu dikelompokeun sarta profésional kalayan galeri penting atanapi pangalaman studio keur gabung hiji tim ngamotivasi sarta committed salaku gaul studio pinuh-waktu. Tanggung jawab di posisi éta ngawengku manajemen paméran, ngajomblo diomongkeun, sarta publikasi; komunikasi efektif jeung galeri, museum jeung kolektor; registrar ...

Maca deui "

PBT EU ngajalankeun SubtitleNEXT inovatif solusi Tengah sarta pelaksana ™ Media Integrator di IBC2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

PlayBox Téhnologi EU ngajalankeun inovatif solusi SubtitleNEXT Tengah sarta pelaksana ™ Media Integrator di IBC2017 mun nguatkeun Range taméng efisiensi perusahaan PBT EU ngeunaan Leyuran nyiptakeun Cim Broadcast Produksi Workflows IBC Nangtung A10, Aula 1, IBC Tembongkeun, The rai, Amsterdam, 15 - 19 Séptémber 2017 sistem global spesialis integrasi PlayBox Téhnologi EU (PBT EU) reinforces posisi na di IBC2017 ...

Maca deui "

Audio Insinyur (Garéja)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Audio Insinyur (Garéja) Company: Southern Ohio menteri Alliance Location: Jam Chillicothe OH AS: Minggu 8: 00am-2: 00pm tambah jam tambahan salaku diperlukeun pikeun layanan husus atawa acara; jam kurang 6 per minggu obyektif: garéja Lokal anu néangan hiji insinyur FOH ngalaman mingpin tim produksi audio. Syarat: Diploma Sakola Luhur atawa sarimbag Copélna 3 taun Pergaulan pangalaman dina audio ...

Maca deui "

MAXON: Bioskop 4D Release 19

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

[wpdevart_youtube width=”640″ height=”385″ autoplay=”0″ theme=”dark” loop_video=”0″ enable_fullscreen=”1″ show_related=”1″ show_popup=”0″ thumb_popup_width=”213″ thumb_popup_height=”128″ show_title=”1″ show_youtube_icon=”0″ show_annotations=”1″ show_progress_bar_color=”red” autohide_parameters=”1″ set_initial_volume=”false” initial_volume=”100″ disable_keyboard=”0″]4ujLdT0CNGk[/wpdevart_youtube] The MAXON announcement of Cinema 4D Release 19 will enable designers to create faster, more stable, and easier workflows. The new release 19 which offers some new features that tags the company’s phrase “Tools for today, technology for tomorrow.” Provided below ...

Maca deui "

Ky Dickens ngarebut Cinta nu Antara Anjing sarta boga Maranéhna dina Kampanye Beneful

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Chicago-carita urang Ky Dickens geus diarahkeun kampanye anyar pikeun Nestlé Purina urang Beneful dimana boga-sarta anjing nyata nyata anjing-ngabahas naon maranéhna cinta ngeunaan cageur, "gandum bébas" dahareun anjing. Katimu ku Deep Focus, New York sarta Lapiz, Chicago, nu tilu spot némbongkeun anjing jeung boga maranéhanana maén dina setélan outdoor verdant. Juragan ngobrol ngeunaan pentingna gizi alus mun maranéhna ...

Maca deui "

Operasi Media / asset Manajer Digital

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Media Operasi / Digital asset Manajer Pausahaan: Nagara Karolina Kidul Location: SC AS Atur jurusan Media Operasi. Jalan jeung agénsi (ie SCETV, agénsi kaayaan sejen, sakola, usaha, jsb) bagean, departemén rencana, rarancang jeung koordinat rojongan teknis kagiatan televisi / radio SCETV. Ngawaskeun, karéta, jadwal, sarta evaluate nu tanaga dina Media Operasi. Jadwal staf jeung alat dumasar kana kabutuhan ...

Maca deui "