imah » 2017 » Juli (Kaca 2)

Archives Bulanan: Juli 2017

Board Operator Sora

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Sora Board Operator Company: Intervex7Production Location: San Jibril CA AS Gawé di Liberman Broadcasting salaku mixer Sora (A1). Ogé digawé salaku freelancer sakumaha A1 lakukeun komérsial, film fitur sarta sajabana I mibanda sks anjeun tiasa pariksa Imdb abdi. Proyék Tipe: Pausahaan-waktos lokasi proyék: San Jibril, CA dibutuhkeun pangajaran: pangalaman dibutuhkeun Mitra: belas: 2 taun basa dibutuhkeun: English / Spanyol ...

Maca deui "

rékayasa Megapolitan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Teknik Megapolitan Company: Sinclair Broadcast Grup Location: Culver Kota CA AS ténis Channel mangrupakeun tipi siaran 24-jam na jaringan streaming online dedicated ka duanana olahraga jeung gaya hirup tina ténis. jaringan kami téh imah unggal aspék tina lega-ranging, masarakat ténis di sakuliah dunya. Ténis Channel dibawa nasional ku luhur MSOs, kitu ogé DirecTV jeung ...

Maca deui "

BCC - Téknik Operarions Megapolitan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: BCC - Téknik Operarions Megapolitan Company: Turner Location: Atlanta ga AS tugas: Ieu laporan posisi ka Diréktur Téknik Operasi na anu diperlukeun pikeun berpungsi dina salah sahiji tilu 24 / 7 shifts puteran. Salian overseeing dinten ka tanggung jawab shift beurang, individu bakal ahli teknis utama dina shift masing-masing, sarta bakal napelkeun ...

Maca deui "

Desain Web sarta Pangwangunan intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Desain Web sarta Pangwangunan intern Company: Dynamynd, Inc. Location: Scottsdale AZ AS Dynamynd Inc. mangrupa parusahaan mimiti-up inovatif lokasina di Scottsdale, AZ nu specializes dina panalungtikan, analisis data, jeung ngembangkeun produk. CEO kami sarta ngadegkeun, Kathy Kolbe, geus kabuktian yén dulur sarua, tapi béda, kreatif. Teu kawas assessments séjén kami salah-sahiji hiji produk Jenis sarta program henteu ...

Maca deui "

Manajer, Fotografi sarta Multimedia

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Manajer, Fotografi sarta Multimedia Company: University of Houston Location: Houston TX AS Manajer The, Fotografi sarta Multimedia manages, rencana na ngarahkeun sadayana fotografi tur multimédia kanggo Divisi of Universitas kamajuan sarta Universitas Hubungan jeung nu lianna salaku diperlukeun. posisi ieu jalan raket kalawan sababaraha departemén ngabantu staf jeung dosen sakuliah universitas. Tugas fungsi minangka Universitas fotografer, ngahasilkeun jeung ...

Maca deui "

Pos Produksi Video Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Post Produksi Video Editor Company: Livevox, Nyarita Location: San Fransisco CA AS Ringkesan / obyektif: gawang kami nya éta nyieun hiji dunungan brand video masangkeun dina média sosial nu ngajelaskeun parusahaan urang ti perspektif pagawe ?? s urang. Simkuring gaduh kumpulan video nu dicandak kana iphones featuring karyawan urang global sarta merlukeun kaahlian of a pos-produksi / ngedit artis mun ...

Maca deui "

Kawinan sarta Potrét fotografer - Penjualan sarta Manajemén Akun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Kawinan na Potrét fotografer - Penjualan sarta Manajemén Akun Company: ShootDotEdit Location: Vista CA AS Dupi ayeuna maneh shooting weddings tur potret tapi bakal LOVE mun perlu mayar ka meunang hadé anjeun bisnis di? Anjeun hiji fotografer ngadegkeun tapi pilari pikeun nambahkeun kana panghasilan Anjeun salila minggu lakukeun hal anjeun bogoh? Atawa anjeun fotografer anyar ...

Maca deui "