imah » 2017 » Juli (Kaca 4)

Archives Bulanan: Juli 2017

Writer teknis, Keuangan jeung Divisi Risk Admin tim, analis / Mitra

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Téknis Writer, Keuangan jeung tim Divisi Risk Admin, analis / Mitra Company: Goldman Sachs Location: Jersey Kota NJ AS Keuangan Simkuring tim spesialis muatan kalawan menata liquidity, ibukota teguh sarta résiko, sarta nyadiakeun kadali finansial sakabéh sarta ngalaporkeun fungsi. Naha assessing nu creditworthiness of counterparties sungut urang, mantau resiko pasar pakait sareng kagiatan perdagangan, atawa maturan analitik ...

Maca deui "

Hasil ngahijikeun Tatar Comm / Video Conf Palaksanaan infrasturktur Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: hasil ngahijikeun Tatar Comm / Video Conf infrasturktur Palaksanaan Insinyur Company: Viju Location: certifications Cedar Knolls NJ Atikan AS / sertifikasi idéal pikeun mibanda Cisco TelePresence Leyuran Spesialis Cisco TelePresence Spesialis Instalasi Cisco Certified Sora Profesional (CCVP) Cisco Talagasari Desain Spesialis Cisco Talagasari Rojongan Spesialis Cisco Express Yayasan Spesialis Cisco IPCC Express Spesialis Cisco IP Telephony Spesialis Cisco Certified Systems Instruktur (CCSI) Cisco Certified Network ...

Maca deui "

EditShare nembongkeun Anak Kacida tahan banting Skala-kaluar Panyimpenan Platform keur VFX, pagawean / DI, Audio, redaksi jeung Virtual Workflows kanyataanana di SIGGRAPH 2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tujuan-diwangun, skala-kaluar solusi gudang XStream EFS nganteurkeun speed jeung reliabilitas; minuhan sarat tina sababaraha workflows média-intensif dina platform tunggal Boston, MA - Juli 28, 2017 - EditShare, pamingpin téhnologi di gudang jeung média solusi manajemen dibagikeun calakan, bakal showcasing-kinerja tinggi skala-kaluar XStream EFS gudang na dibagikeun solutionsat nu upcoming SIGGRAPH 2017 acara (July 30-Aug 3) on stan 837. ...

Maca deui "

Pikeun-A urang New Cost-Cekap HVS-490 Video Switcher Ayeuna pengiriman barang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pikeun-A® solusi panganyarna di garis populér miboga switchers video HANABI, unit HVS-490 HD / 4K-UHD, ayeuna ongkos. Ngalamar hiji fitur éksténsif diatur dina Unit kompak, nu anyar switcher produksi HVS-490 nawarkeun 4K-UHD na 3G kamampuhan, tur geus dirancang keur dipake dina sagala lingkungan hirup, kaasup pucuk mobile, acara, sarta dina-imah Productions perusahaan. Sababaraha konsumén dina duanana Amérika Kalér jeung Kidul ...

Maca deui "

IBC2017: Digital Nirvana ka showcase Suite Pinuh ku Media Manajemén Produk & Services

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - Digital Nirvana, pamekar tina solusi manajemen média inovatif, baris ngawanohkeun jasa anyar jeung showcase produk diropéa ka pasar Éropa salila IBC2017 (siaran International Convention) September ieu di Amsterdam urang rai Konvénsi Center (Aula 14, Nangtung P25). jasa Digital Nirvana urang nyadiakeun hiji, workflow otomatis terpadu pikeun clipping olahraga, Captioning katutup, Subtitling, sinkronisasi caption, video logging, ngulang deteksi audio, sarta nyiptakeun metadata. Na Manajemén Platform Média jeung ...

Maca deui "

Manajer Produksi video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Video Produksi Manajer Pausahaan: TurningPoint Garéja Location: Fort Worth TX AS Dina TurningPoint Garéja, urang ngeunaan miara jalma kusabab Gusti paduli ngeunaan jalma. Gusti kahayang pikeun barudak Na ngalaman hirup loba pisan ka Anjeunna. visi urang téh kalibet, ajak, digitus tur dilegakeun komunitas urang ngalaman hirup kieu unggal tur unggal poé ngaliwatan cinta jeung dorongan ti ...

Maca deui "

Masangkeun Produksi Insinyur - Studio Téhnologi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Post Produksi Insinyur - Studio Téhnologi Company: TechStyle Pantun Grup Location: El Segundo CA AS Proyék Pedaran TechStyle Pantun Grup ieu ayeuna pilari a Insinyur Studio Téhnologi Post Produksi. Kumaha Ulah Anjeun pas dina? peran ieu bakal ngarojong kami di-imah studio poto jeung produksi video lingkungan. Anjeun bakal mantuan tim dina tungtung rojongan pamaké tina klien kami ...

Maca deui "

Komunikasi sarta Marketing Manager

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Komunikasi sarta Manager Marketing Company: Ann Arbor District Perpustakaan Location: Ann Arbor MI AS Proyék No. 17-167 Proyék Judul: Komunikasi sarta Marketing Department Manajer: Administrasi Megapolitan: Diréktur Perpustakaan Ngiring Range: $ 76,000 - $ 96,900 Uni posisi: No kauntungan: Sumuhun Jam: 1.0 FTE nutup: 9: 00 PM on August 3, 2017 Posisi Ringkesan The AADL mangrupa sistem perpustakaan ngembangna na nya ...

Maca deui "