imah » 2017 » Juli (Kaca 5)

Archives Bulanan: Juli 2017

Insinyur, Téknik Post Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Insinyur, Post Téknik Produksi Company: WWE Location: Stamford CT AS Dina manajemén Téknik Diréktur Post Produksi, posisi ieu bakal nyadiakeun misi rojongan teknis kritis kanggo fasilitas WWE Produksi. Ieu ngawengku administrasi, upgrades, expansions, pangropéa, sarta recovery gagalna pikeun sakabéh sistem pos produksi. Tanggung jawab konci: Patikeun operasi kontinyu tina fasilitas produksi ku cara méré rojongan hareup-garis ...

Maca deui "

Mitra Insinyur, Téknik Post Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Mitra Insinyur, Post Téknik Produksi Company: WWE Location: Stamford CT AS Dina manajemén Téknik Diréktur Post Produksi, posisi ieu bakal nyadiakeun misi rojongan teknis kritis kanggo fasilitas WWE Produksi. Ieu ngawengku administrasi, upgrades, expansions, pangropéa, sarta recovery gagalna pikeun sakabéh sistem pos produksi. Tanggung jawab primér: Patikeun operasi kontinyu tina fasilitas produksi ku cara méré hareup-garis ...

Maca deui "

Poto Editor / desainer Grafika (Pranata mangsa kontraktor / 1099 / leupas)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Poto Editor / Grafika desainer (Pranata mangsa kontraktor / 1099 / leupas) Company: Detroit Pistons / Istana Olahraga sarta Hiburan Location: Short-istilah Pirang Hills MI AS, ngerjakeun leupas samentara (diperkirakeun bulan 1 dina durasi) Project ngawengku compositing logos perusahaan onto baju seragam pamuter di sagala rupa penah peta kaulinan sareng sahingga Sigana sakumaha realistis jéntré. Sababaraha koreksi warna ogé bakal ...

Maca deui "

Kristal Visi appoints Empang Komunikasi salaku Tenggara AS rep

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kristal Visi geus diangkat Empang Komunikasi salaku wawakil produsén na pikeun dalapan nagara sapanjang Tenggara Amérika Sarikat. Empang Communications bakal ngagunakeun hubungan dealer na sistem integrator na éksténsif ngadidik sarta tangtukeun produk Kristal Visi kana tungtung proyék pamaké sapanjang Tenggara. pangalaman nu digabungkeun jeung pangaweruh tim Empang urang méré éta pamahaman unik tina duanana customer ...

Maca deui "

Digitial Web Editor / Writer (College Grad, Entry Level)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Digitial Editor Web / Writer (College Grad, Entry Level) Company: Michael J. Hennessy associates, Inc. Location: Cranbury NJ AS Michael J. Hennessy associates, Inc., nyadiakeun professional Podomoro jeung informasi jeung sumber maranéhna kudu ngaoptimalkeun lembaga anu ngurus kualitas pasien maranéhanana. Mun anjeun batur anu hoyong janten bagian tina hiji parusahaan wirausaha, tumuwuh, mangka anjeun tos ...

Maca deui "

Trollbäck + Company desain komprehensif Rebrand tina Media Oksigén ka Network Kajahatan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Identity Anyar nekenkeun Shift Network pikeun Kajahatan Programming geared arah Awewe Branding jeung desain studio Trollbäck + Company geus outfitted Oksigén Media kalawan rebrand sadaya-ngawengku dina pangsi dramatis pikeun jaringan ngadegkeun. Ngawangun on Oksigén urang panalungtikan teleb tur strategi komprehensif, Trollbäck + Company maénkeun peran krusial di dimaksudkeun pikeun mindahkeun persépsi panongton tina saluran, ngarancang hiji standout katingal jeung ngarasa ...

Maca deui "

VITEC urang Multi-Loka Streaming Solusi ngahimpun nu Komunitas of cornerstone Christian ukhuwah

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

SUNNYVALE, Calif -. July 27, 2017 - VITEC, pamingpin di sakuliah dunya dina canggih video encoding jeung streaming solusi, dinten ngumumkeun cornerstone Christian ukhuwah dina Chandler, Arizona, dipasang VITEC urang DPR Ibadah Multi-Loka Streaming Solusi dina dua kampus satelit na. Featuring VITEC urang MGW Ace Encoder na MGW Series Decoder pinuh terpadu kalayan renewed Visi (TM) ProVideoServer (TM) (PVS), leyuran nyandak organisasi ...

Maca deui "

Maryland Télévisi Public upgrades ka utah-400 Series 2 Hybrid router

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Salt Lake Kota - Juli 27, 2017 - Utah ilmiah kiwari ngumumkeun yén Maryland Public Télévisi geus ditempatkeun hiji Utah-400 Series 2 perusahaan hibrid router dina inti pamutahiran fasilitas panganyarna sarta strategi na sangkan transisi bertahap nepi operasi IP. The PBS affiliate fungsi pemirsa sakuliah nagara Maryland, kitu ogé Kacamatan ...

Maca deui "