imah » 2017 » Agustus

Archives Bulanan: Agustus 2017

Pulisi Officer (Gurat / Akademi Pascasarjana ...

Posisi: Pulisi Officer (Gurat / Akademi Pascasarjana ... Company: Kota Cisitu Palma, CA Location: La Palma CA AS ngalaksanakeun penegak hukum jeung kajahatan pencegahan gawé; ngatur arus lalulintas sarta enforces peraturan lalulintas kaayaan sarta lokal; ngalaksanakeun pagawean investigative; ngiring di na nyadiakeun rojongan tur bantuan pikeun program kajahatan-pencegahan sarta penegak departemén husus;. ngalaksanakeun tugas patali sakumaha diperlukeun Ieu tingkat éntri ...

Maca deui "

Decentrix Mediabase Guardian Mangpaat ukur Data mun simplify Optimasi Usaha

Denver - Aug. 31, 2017 - Decentrix Inc. dinten ngumumkeun sékrési Mediabase Guardian (TM), salajengna generasi téhnologi optimasi bisnis parusahaan. Bagian tina Decentrix BIAnalytix (TM) kulawarga produk, Mediabase Guardian ukuran workflows iraha wae titik nu diberekeun dina jangka waktu, migunakeun panyilidikan data ka Garner wawasan kana data nu ngalir antara sistem, sarta tumerapna ieu informasi real-time pikeun ngaktipkeun prosés kontinyu ...

Maca deui "

Sonnet Kaluaran 1TB Vérsi tina kilat-Fast Fusion Thunderbolt 3 PCIe Flash Girang

Irvine, Calif -. Aug. 31, 2017 - Sonnet Panyiaran dinten diwanohkeun versi anyar tina na Fusion (TM) Thunderbolt (TM) 3 PCIe (R) Flash Girang, a terjal, saku-ukuran solid nangtang drive (SSD) gudang alat kalawan panganteur Thunderbolt 3. Dilengkepan 1TB of NVMe gudang flash, nu pang anyarna Fusion Thunderbolt 3 PCIe Flash Girang kompatibel jeung duanana komputer Mac jeung Windows, sarta tumerapna teh ...

Maca deui "

Data Entry Posisi kabuka pikeun E Dagang Company Online

Posisi: Data Entry posisi kabuka pikeun Online E Dagang Company Company: Otto Navi Location: Industri CA AS Arurang néangan hiji kaluar, energetic, seukeut-dipikiran individual pikeun mantuan kami kalayan promosi produk urang online.We anu néangan batur kalawan pangalaman dina E-Dagang jeung kaahlian layanan palanggan. Pangalaman mangrupakeun fotografi, Photoshop, sarta pangaweruh média sosial nyaeta kudu. Latar dina otomatis bagian na ...

Maca deui "

Kaamanan Perwakilan-Entry Level Industrial

Posisi: Industrial Kaamanan Perwakilan-Entry Level Company: Leidos Location: disampurnakeun VA AS Description: Perwakilan Kaamanan Industrial ditugaskeun di rojongan ti program CFOAM di wewengkon WMA. Ngalamar bakal ngamekarkeun tur administer prosedur kaamanan pikeun sakabéh facets kaamanan ngawengku dokumen tur nganjang kontrol, program diklasifikasikeun, kontrak, jeung kaamanan komunikasi. Panganteur ku manajer ditugaskeun kaamanan, staf rékayasa na reps customer mun ...

Maca deui "

FileCatalyst jeung Video Signal Bawa File Transfer Akselerasi ka Pasar Italia

Ottawa, ON - FileCatalyst, hiji Emmy®-unggul pangajén pelopor dina Mindahkeun berkas junun sarta dunya ngarah gancangan solusi keur ditransper, geus ngumumkeun kiwari yén maranéhna geus ngembangkeun hiji partnership anyar kalawan Video Signal salaku reseller nilai-ditambahkeun pikeun Italia. Diadegkeun dina 1994 ku Alessandro Trezzi, Video Signal mangrupakeun pamimpin dina sistim distribusi pikeun produksi video, kitu ogé video pos-produksi, ...

Maca deui "

Bulking nepi ka Bulkans. Tera Adria Panyiaran partnership brings jangji

Ottawa, ON - FileCatalyst, hiji-unggul pangajén pelopor Emmy® di Mindahkeun berkas junun sarta dunya ngarah gancangan solusi keur ditransper, geus ngumumkeun kiwari yén pasangan channel anyar, tera Adria Panyiaran, geus ditambahkeun kana portopolio pasangan maranéhanana. Diadegkeun dina 2016 sarta dumasar di Sérbia (Belgrade), tera Adria Panyiaran brings sacara gembleng host sahiji solusi keur televisi jeung radio produksi ...

Maca deui "

Telemedia (PTY) LTD Choses FileCatalyst pikeun Operasi internal maranéhna

Ottawa, ON - FileCatalyst, hiji-unggul pangajén pelopor Emmy® di Mindahkeun berkas junun sarta dunya ngarah gancangan solusi keur ditransper, nyaeta pleased ngembarkeun yen Telemedia (PTY) LTD ayeuna maké FileCatalyst salaku solusi pikeun operasi internal maranéhanana. Telemedia (PTY) LTD mangrupakeun panyadia anjog tina jasa siaran média dinamis sareng catetan lagu kabuktian kuat pikeun supplying tukang ngaput ...

Maca deui "

Java Engineer- Big Data / Layanan Awan

Posisi: Java Engineer- Big Data / Awan Layanan Company: Gogo komérsial Aviation Location: Chicago Il AS Java Engineer- Awan Layanan Gogo terus rék dilegakeun tapak suku na di konektipitas nirkabel dina-hiber na spasi hiburan. Kami ogé dina jalur urang pikeun leuwih 3,000 planes komérsial sarta leuwih jet bisnis 10,000. Salaku urang tumuwuh di skala, jenis jasa sarta aplikasi kami ...

Maca deui "

analis panalungtikan

Posisi: Panalungtikan analis Company: The Burgess Grup LLC Location: Iskandariah VA AS Naha Burgess Anjeun ?? gé boga dampak positif kana dunya Unggal taun di Amérika, usaha Podomoro runtah jutaan jam na milyaran dollar nyoba pikeun meunangkeun pangmayaran katuhu. software fléksibel urang jeung data akurat eupan pitulung klien ngaleungitkeun runtah administrasi ieu dianggo leuwih raket jeung mitra maranéhanana, ...

Maca deui "

Kuantum: Veritone aiWARE pikeun Xcellis

Kuantum Corporation tur Veritone bakal nyadiakeun konsumén kalawan jumlah immeasurable sahiji layanan na aplikasi kalawan kakawasaan aiWARE pikeun pamaké Xcellis. The maximizing tina nilai média Anjeun kalawan AI bakal Fitur (ngan ka sawatara ngaran): kreasi kurban langkung ngaropéa video-on-demand ngaliwatan tagging metadata tahan tina eusi aya. nyadiakeun data ROI hadé ka sponsor ku identifying ...

Maca deui "

Riedel mun Rakan Jeung PTScientists pikeun Misi ka Bulan, Dimana 'paranti teu pilihan'

WUPPERTAL, Jerman - Aug. 31, 2017 - Salaku pasangan téhnologi pikeun Misi upcoming ka Bulan, dipingpin ku PTScientists basis Berlin parusahaan spasi komérsial, Riedel Communications baris sakali deui demonstrate kamampuhna pikeun nganteurkeun sistem misi-kritis. Riedel geus nyadiakeun komunikasi jeung sinyal infrastruktur pikeun proyék groundbreaking nu PTScientists bakal Tujuan jadi swasta munggaran ...

Maca deui "

Éropa Komisi Tempat Telestream Lightspeed Live sarta Vantage Transcoding di Heart of ningkat Platform Sumbangan Kandungan

Nevada Kota, California, August 31, 2017 - Telestream, a panyadia anjog tina parabot media digital na leyuran workflow, geus ngumumkeun instalasi sukses na Vantage® Media Processing Platform na Lightspeed Live Capture sistem dina Komisi Éropa di Brussel, Belgia. Ngajalankeun on Lightspeed K80 GPU server Telestream urang gancangan, Vantage nyadiakeun fasilitas transcoding ka Direktorat Jenderal Communications Komisi urang (DG ...

Maca deui "

DNF Nawarkeun IP-Dumasar Control pikeun Kacapi sareng Angklung desain 'BrightEye NXT router

IP Control Buddy Complements Kacapi sareng Angklung urang Compact router pikeun Atur Video dina kedap suku Northridge, Calif: DNF kadali - pangajén-unggul jeung dicaritakeun pamimpin di Asasi Manusa-to-Mesin na interfaces Mesin-to-Mesin - ngumumkeun hiji kolaborasi panganyarna nu interfaces IP Control Buddy kalawan ultra-ci routers BrightEye NXT Kacapi sareng Angklung desain '. Nalika ngahiji, aranjeunna nuju utamana well-cocog pikeun ngatur sumber na jalur sinyal dina kaayaan dimana ...

Maca deui "

Paywizard jeung pasangan Interactive Massive ngajalankeun hareup-tungtung UX sasaran pikeun tiap kaputusan customer konci

Paywizard, anu langganan, tagihan jeung customer manajemén hubungan (CRM) spesialis, boga dinten ngumumkeun hiji partnership strategis anyar kalawan Massive Interactive, ahli dina pangalaman pamaké sasaran pikeun layanan vidéo multiscreen. kolaborasi bakal ngaktipkeun operator ngagunakeun wawasan data euyeub tur analytics duga ka leuwih éféktif sasaran palanggan sarta tukang ngaput UI di dalapan konci 'Putusan Momen' dina lalampahan customer; ...

Maca deui "

Amino dina IBC 2017: Upcycling - nu Key mun transforming TV keur Isukan

Amino, jeung IP / Awan software video tur alat spesialis, bakal showcase di IBC 2017 kumaha eta anu panyadia ladenan ngarah kana umur anyar pangiriman TV - ku 'upcycling' maranéhna alat jaringan warisan jeung alat. Di Stand 14.K20 - dina 'prefs madhab' Hub - amino bakal demonstrate kumaha eta anu nulungan operator nganteurkeun hiji pangalaman pamaké multiscreen modern anu ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!