imah » 2017 » September (Kaca 10)

Archives Bulanan: September 2017

Digigram IQOYA * VIP Audio-Leuwih-IP Streaming Software earns NewBay Best Tembongkeun Award dina IBC2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MONTBONNOT, Perancis - 25 Sept., 2017 - Digigram dinten ngumumkeun yén IQOYA * VIP audio-leuwih-IP (AoIP) ngalirkeun software na earned a NewBay Best Tembongkeun Award dina IBC2017. Diwakilan ku Radio Dunya Cibeureum, hiji merk NewBay, pangajén sadar Digigram urang IQOYA * VIP salaku salah sahiji produk paling inovatif porsi industri radio exhibited dina acara taun ieu sacara. "Kami IQOYA * VIP ...

Maca deui "

Ngajalankeun Bexel Sideline Audio / Video Gorobag

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Burbank, Calif -. Sept. 25, 2017 - Bexel, hiji NEP Broadcast Layanan Company, dinten ngumumkeun peluncuran sadaya-anyar, Sideline unik Audio / Video Gorobag anak, leyuran colokan-na-muter pikeun streamlining mangrupakeun akusisi ti audio widang jeung video eupan di sakabeh tipe Productions olahraga stadion. Kalayan ban pneumatic sarta cangkang aluminium lightweight, anu Sideline Audio Gorobag / Video bisa gampang deployed ...

Maca deui "

BXF SDK dikembangkeun ku Tecom Grup resmi kaasup dina panganyarna SMPTE BXF standar suite

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The BXF SDK anyar dimaksudkeun pikeun mempermudah ningkat interoperability diantara lalulintas sarta playout sistem automation ayeuna bagian tina SMPTE BXF standar suite Melbourne, Fla 09 / 25 / 2017:. Tecom Grup, dina partnership kalawan Chris Lennon, Presiden jeung CEO korsi MediAnswersand tina nu SMPTE Broadcast Exchange Format (BXF) Media System, Control and Services Grup ngagawekeun 34CS (WG), dinten ngembarkeun publikasi ...

Maca deui "

TV 2 Norwégia installs Gajah Mungkur timing produksi jeung kontrol Sistim

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

ROYSTON, UK 25 Séptémber 2017 - IPE dinten ngumumkeun yén TV 2, penyiar komérsial panggedena Norwégia urang, geus dipasang Gajah Mungkur sistem produksi timing IPE urang salaku bagian tina pangwangunan siaran jeung produksi anyar fasilitas di Bergen. Sistem Gajah Mungkur anu ayeuna dipake sapanjang studio, galeri, sarta offscreen kamar komentator TV 2 urang pikeun nginpokeun jalma teu kalibet langsung dina ...

Maca deui "

Sis hirup tur ABS ngajalankeun platform dedicated kanggo jasa Ngeun sakuliah wewengkon Éropa

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Milton Keynes, UK 25 Séptémber 2017 - Broadcast ahli konektipitas sis hirup na ngarah operator ABS satelit geus dibuka leyuran sis hirup gateway Service anyar pikeun ABS occasional Paké jasa. Ngumumkeun dina IBC 2017, anu sis hirup gateway Service nawarkeun siaran sarta panyadia ladenan nu occasional Paké platform fléksibel jeung dipercaya di ongkos kalapa. The sis hirup Service gateway ...

Maca deui "

Dianggo Study Mahasiswa - Studio intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Gawé Study Mahasiswa - Studio intern Company: University of Cincinnati Location: Cincinnati OH AS studio intern (Gawé Gelut Study Mahasiswa) Ieu mangrupa kaluar-campu lokasi Karya * MUSIK KURING sumberdaya pusat Resource Musik Center - Cincinnati mangrupakeun organisasi nirlaba nu mangrupakeun senang jeung seru tempat pikeun siswa dina hambalan 7 - 12 pikeun neuleuman ngeunaan musik na ...

Maca deui "

Manajer Produksi Media

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Media Manajer Produksi Company: RE / MAX, LLC Location: Denver CO AS The Media Produksi Manajer bakal ngokolakeun RE / MAX Universitas (RU) tim produksi (produser, kang rai, AV, kontraktor)) proyék, budgets sarta Hubungan klien salaku eta relates to RU media. Tugas penting: Manajemén sarta ngembangkeun karyawan tim produksi jeung kontraktor, manajemén proyék (Hubungan klien, kala, budgets, tagihan, pangiriman produk), ngerjakeun of ...

Maca deui "

Poto Studio intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Poto Studio intern Company: Trek sapédah Location: Waterloo WI AS Dupi anjeun dina misi pikeun manggihan nu magang sampurna dina hiji parusahaan Heboh? Muhun, ucapan salamet, anjeun geus dilakonan misi anjeun. Interns di Trek boga kasempetan pikeun dianggo barengan pangalusna dina bisnis, ngalaman dunya nyata, sarta seneng-seneng bari lakukeun kitu. Keur hiji intern kalawan Trek ...

Maca deui "