imah » 2017 » September (Kaca 5)

Archives Bulanan: September 2017

Paywizard secures investasi anyar pikeun BBM pertumbuhan bisnis internasional salajengna jeung inovasi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Paywizard, anu langganan, tagihan jeung manajemén hubungan customer (CRM) spesialis, geus ngumumkeun eta geus diamankeun waragad anyar ti investor aya kana ngawangun on moméntum ti signings klien utama anyar jeung peluncuran langganan inovatif tur mayar-per-view (PPV) leyuran kalawan mitra. pengumuman asalna dina heels of Paywizard unggul dua 'Best Tembongkeun' panghargaan dina IBC 2017 - nu ...

Maca deui "

Tim Penjualan ASG strengthens New York City ku Abby Denson

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

EMERYVILLE, Calif. - Advanced Systems Grup (ASG), hiji téhnologi média jeung rékayasa teguh ngarah, dinten ngumumkeun Abby Denson geus ngagabung di parusahaan, éféktif 1 Sept.. Manehna baris nyadiakeun jero rojongan jualan na manajemén akun pikeun tim jualan basis York Anyar ASG urang, nu ngagaduhan Eastern Amérika Sarikat. Denson spent 15 taun kalayan Tekserve / T2 komputasi di sagala rupa kalungguhan, kaasup di jero jualan. ...

Maca deui "

Video Post-Produksi intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Video Post-Produksi intern Company: University of Minnesota Athletics - Gopher Digital Productions Location: Minneapolis-Saint Paul Bungbulang AS Gopher Athletics di Universitas Minnesota na Gopher Digital Productions anu néangan anu full-waktu intern anu utamina bakal dianggo dina post- produksi, shooting na rohangan ngédit fitur carita web na di-game potongan hiburan. posisi ieu bakal nampi "leungeun dina" pangalaman diajar kalayan: mantuan ...

Maca deui "

Nganyahokeun Koordinator Asisten. Gawe bareng Jauh.

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: deal Koordinator Asisten. Gawe bareng Jauh. Parusahaan: Cicing Kersa di Style LLC na Partly Mia LLC Location: Salt Lake Kota UT AS deal Pantun Koordinator Asisten Nyauran pikeun sakabéh Fashionistas! Lamun hayang boga kalenturan gawe ti imah na ngadamel adonan tambahan saeutik, kitu ogé keur diet coke obsessed, urang bakal cinta pendak sareng anjeun! ...

Maca deui "

Artel Video Systems narima IABM Desain & Juara Award 2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

WESTFORD, Massa -. Sept. 27, 2017 - Artel Video Systems, a panyadia-kelas dunya solusi pangiriman multimédia inovatif real-time, nyaeta pleased ngembarkeun parusahaan narima éta IABM Desain & Juara Award dina kategori Kandungan sarta Komunikasi infrasturktur pikeun parusahaan pinter Media Pangiriman Platform (TM). Smart Media Pangiriman Platform mangrupakeun opat-kanal otomatis-rasa SD-SDI / HD-SDI / 3G-leuwih-IP multifungsi gateway kalawan ...

Maca deui "

Jerman Post-House, Schnittwerk, Expands Facilis Tanjungjaya Panyimpenan; Fasilitas Mimiti Éropah pikeun ngahijikeun Facilis Hub Server

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hudson, MA (September 16, 2017) - Di IBC 2017, Facilis (Booth 7.B40), a supplier internasional ngarah tina solusi gudang ongkos-éféktif, kinerja tinggi dibagikeun jaringan produksi média kolaborasi, geus ngumumkeun hiji pamutahiran gudang dibagikeun Sistim utama di pioneering imah pos Jerman, Schnittwerk. Kitu ogé ngembangna jaringan gudang Facilis anak, Schnittwerk geus jadi fasilitas kahiji di Éropa masang ...

Maca deui "

GatesAir ngarojong Nasional DTV Rollout di Chili

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Wasta TV penyiar Mega pilih GatesAir pikeun proyék jaringan multichannel éksténsif, delivering low total biaya kapamilikan ngaliwatan ngurangan waragad utiliti jeung kinerja punjul CINCINNATI, September 27, 2017 - GatesAir, pamingpin global dina nirkabel, leuwih deui-hawa solusi pangiriman eusi pikeun radio sarta siaran TV, announces yén Chili penyiar Mega geus dipilih GatesAir ngarojong transisi TV digital nasional sarta ...

Maca deui "

Jilid tinggi Sign Produksi-Aiea, HI

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Jilid High Sign Produksi-Aiea, HI Company: Anheuser-Busch Location: 'Aiea HI AS ngagambarkeun Anheuser-Busch grafik / Asup teknisi. Calon kudu nyaho / mibanda pangalaman dina handap: 1. CorelDraw (PC) 2. Microsoft Office 3. EFI alm Software (atawa alm lianna) 4. Asup-nyieun Garapan 5. HP Wide Format printer Desain, perenah, print na ngumpul tanda na spanduk ngamangpaatkeun hardware PC (scanner gambar, warna plotter / printer, ...

Maca deui "