imah » 2017 » Oktober

Archives Bulanan: Oktober 2017

Live Olahraga Manajer Produksi

Posisi: Live Olahraga Produksi Manajer Pausahaan: Facebook Location: misi Menlo Park CA AS Facebook nyaéta méré jalma kakuatan pikeun ngawangun komunitas jeung mawa dunya ngadeukeutan babarengan. Ngaliwatan kulawarga urang tina aktip sarta jasa, urang nuju ngawangun nanaon béda ti parusahaan nu nyambungkeun milyaran jalma sakuliah dunya, méré éta cara babagi naon perkara paling mun ...

Maca deui "

Eusi Produksi Manajer

Posisi: Manajer Produksi Kandungan Company: Lenovo Location: Raleigh NC AS Kita Hayu gabung Lenovo salaku urang tumuwuh tim pamasaran kreatif di sakuliah dunya urang! Dina peran ieu, anjeun bakal gabung brand global kami di Morrisville, NC sarta ngalaporkeun ka Manajer Global Brand Operasi ngarojong di-imah sumberdaya Lenovo urang Kreatif. Anjeun bakal jawab: - sourcing sarta menata leutik, sedeng, sarta Productions badag skala ...

Maca deui "

Ngahubungkeun Programmer analis (spesialis)

Posisi: ngahubungkeun Programmer analis (spesialis) Company: Kantor Systems Pamaduan Location: CA AS Dina pengawasan umum tina Processing Manajer III Data (DPM III), keur Karaharjaan Layanan Digital Child (CWDS) proyék, anu analis Programmer Mitra (APA ) bebas ngalakukeun pagawean programming jeung analisis na meta salaku pamingpin tim programer on proyék tina sipat kompléks nu mibanda ...

Maca deui "

desainer produk

Posisi: Produk desainer Company: 7pipe Location: San Mateo CA AS Nepangkeun: 7pipe mangrupakeun salah sahiji inventors ngarah jeung pabrik di industri aksésori cannabis. Anjeun bisa geus ngadéngé produk urang ku cara hit viral urang, nu Twisty Kaca Blunt. Kalawan leuwih 37 juta pintonan on Facebook, produk dipaténkeun urang, Twisty Kaca Blunt geus gancang jadi hottest ...

Maca deui "

Asup ker / Produksi jeung Desain Manajer

Posisi: Sign ker / Produksi jeung Desain Manajer Pausahaan: Karajinan Signworks Location: San Mateo CA AS Dupi anjeun hiji maker tanda gifted pilari kasempetan unik dina hiji warung tanda ngamimitian di Area Bay? Simkuring moal franchise a; kami geus ngarep dipelak na pilari batur who wants to tumuwuh kalayan kami. Naon anu anjeun bakal lakukeun? Nyiapkeun substrat pikeun ...

Maca deui "

Buruan Dog Tanda Diréktur Brent Jones

Los Angeles-Diréktur Brent Santang geus ngagabung basis Angeles Los buruan Dog, dipingpin ku produser eksekutif Joe Piccirillo jeung Bet Pearson, pikeun digawé di commercials, eusi branded jeung média wéb. Bringing a reel beragam tur leuwih ti sapuluh taun ngarahkeun pangalaman ka imah anyar na. Jones ieu sugan pangalusna dipikawanoh pikeun spot otomotif tinggi-énergi, tapi karyana ogé ngalegaan ka kinerja-disetir ...

Maca deui "

Rob Wentz ngagabung ASG mun Atur Operasi Lapang Tech

EMERYVILLE, Calif. - Advanced Systems Grup (ASG), hiji téhnologi média jeung rékayasa teguh ngarah, dinten ngumumkeun Rob Wentz geus ngagabung di parusahaan, éféktif Oct. 9. tanggung jawab na kaasup jasa teknis widang Koordinasi pikeun klien di Los Angeles, San Francisco, sarta wewengkon New York. Saacanna gabung ASG, Wentz dilayanan salaku manajer pos-produksi sareng nu sanésna senior pikeun Pedersen Media Grup, ...

Maca deui "

Animasi Renegade Expands Asli Programming; Taps Brittney Jorgensen kana Kamekaran Kepala

nt animasi studio boga runtuyan 12 dina pipa pangwangunan. GLENDALE, Calif.-Nuluykeun tumuwuh Unit programming aslina, Renegade animasi geus diwanohkeun Brittney Jorgensen kana karek-dijieun pos tina Kepala Marketing sarta Pangwangunan. Jorgensen bakal bisa dipaké jeung Birokrat, sastrawan tur animators dina ngamekarkeun konsép pikeun dérét televisi animasi na fitur, sarta ngawula ka salaku lulugu liaison studio urang jeung studio, siaran ...

Maca deui "

panalungtikan TVT Media nembongkeun diversity badag basa siaran Éropa, kalawan basa 61 sakuliah EU jeung Turki

panalungtikan Pan-Éropa nembongkeun mosaic euyeub ngeunaan basa jeung budaya dina televisi Perancis nawarkeun tingkat greatest diversity kalawan basa 18 disiarkeun ngaliwatan saluran anak - dituturkeun ku Inggris jeung 15 basa Inggris mangrupakeun basa nu disiarkeun jeung saluran 792, sareng basa Arab pangbadagna non basa -European kalayan saluran 64 London, 31 Oktober 2017 - Panalungtikan ti TVT Media, ...

Maca deui "

Gedang strengthens Rojongan Palanggan di Perancis

London, Oktober 31, 2017 - Gedang Huluna diangken (Éropa) Ltd, pamingpin dina produksi innovating solusi rojongan kaméra, nyaeta pleased ngembarkeun yen eta parantos ngaranna Sophie Habasque sakumaha Hubungan Palanggan Manajer pikeun kantor Gedang di Perancis. Dina peran ieu nu nembe dijieun, Habasque bakal dianggo pikeun ngaronjatkeun jualan jeung nguatkeun kasadaran brand antarana masarakat pamaké kaméra 'di ...

Maca deui "

LynTec Solves Hurdles cahaya Control di LDI 2017

LENEXA, Kan -. Oct. 31, 2017 - LynTec, produsén ngarah tina solusi kadali Daya listrik inovatif pikeun audio profésional, video, sarta Sistem cahaya, baris nembongkeun Networkable Power anyar Automation Control (NPAC) sistem rak-dipasang sarta sakabeh tempat kamampuhan ngadalikeun di LDI 2017, Nov. 17-19, dina Booth 1546 di Las Vegas Konvénsi Center. LynTec urang sakabeh tempat Control ngawenangkeun cahaya ...

Maca deui "

Sorotan produk: Wöhler Technologies- The AMP1-8-M Audio Monitor

The Wöhler Panyiaran AMP1-8-M Unit ngawaskeun audio teh pas sampurna pikeun di-studio atanapi aplikasi jauh. Unit nyadiakeun nepi ka dalapan saluran audio SDI jeung nyadiakeun fitur Heboh kayaning: volume adjustable sarta kasaimbangan kadali, tampilan jelas ngeunaan tingkat tur indikasi fase dina caang 2.4 inci, mintonkeun LCD LED-backlit, konfigurasi pamaké bisa dijieun, disimpen na recalled ngaliwatan intuitif ...

Maca deui "

Tengah Atlantik Merges Téknik Eléktro na Power Produk Teams Manajemén

FAIRFIELD, NJ - Oct. 31, 2017 - Gedong kana kapamimpinan taun solusi integrator-fokus pikeun pasar komérsial sarta padumukan, Atlantik Tengah Produk geus dirombak rékayasa sarta manajemén produk kakuatan tim listrik na kana departemén tunggal. Unit nu digabungkeun baris ngaronjatkeun fokus na on ngarengsekeun integrasi sarta spésifikasi tantangan jeung solusi inovatif tur pasar-ngarah. Jurusan anyar bakal ...

Maca deui "

Wöhler Ngabantu jaman ayeuna ningkatkeun ka HD Jeung monitor AMP1-8-M Audio

Sukabumi, Oktober 31, 2017 - Wöhler Panyiaran, produsén ngarah tina solusi video, audio tur ngawaskeun data, announces yén éta téh bagian tina pamutahiran parabot HD transisi pikeun jaman ayeuna, hiji 24-jam basa Inggris channel warta ngarah di India. "Urang diperlukeun pikeun ngamutahirkeun aya unit ngawaskeun audio kami tetep nepi jeung inputs ngembang dipaké di industri," ...

Maca deui "

Pliant Panyiaran terus Ngalengkepan Sacara global kalawan Systems Audio Nasional salaku distributor Anyar Australia

Pirang, AL, Oktober 31, 2017 - Pliant Panyiaran, division telepon di antara kamar jeung kamar profésional ti CoachComm, announces Audio Systems Nasional Pty Ltd. sakumaha distributor anyarna di Australia. Nasional Systems Audio baris nyadiakeun Pliant kalayan rojongan régional sapanjang Pasifik Kidul. Systems Audio Nasional dipikanyaho pikeun mahluk salah sahiji distributor paling beragam di industri. Geus diwangun hiji kuat ...

Maca deui "

Manajer Produksi video

Posisi: Video Produksi Manajer Pausahaan: MUSIK KURING Grup Location: Chatsworth CA AS Proyék Ringkesan tanggung jawab anjeun kolaborasi kalayan sarta video nuju sareng staf redaksi pikeun ngembangkeun, ngahasilkeun, tur ngaéksekusi Productions maké lila pangalusna ngadegkeun. Ngaéksekusi némbak-to-edit Productions. Koordinat, jadwal, sarta ngatur staf video ti konsép, produksi, produksi pos, mun pangiriman final. Bagikeun tur disiarkeun carita kacida emotive na mereun "manusa" pikeun ...

Maca deui "