imah » 2017 » Oktober

Archives Bulanan: Oktober 2017

Live Olahraga Manajer Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Live Olahraga Produksi Manajer Pausahaan: Facebook Location: misi Menlo Park CA AS Facebook nyaéta méré jalma kakuatan pikeun ngawangun komunitas jeung mawa dunya ngadeukeutan babarengan. Ngaliwatan kulawarga urang tina aktip sarta jasa, urang nuju ngawangun nanaon béda ti parusahaan nu nyambungkeun milyaran jalma sakuliah dunya, méré éta cara babagi naon perkara paling mun ...

Maca deui "

Ngahubungkeun Programmer analis (spesialis)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: ngahubungkeun Programmer analis (spesialis) Company: Kantor Systems Pamaduan Location: CA AS Dina pengawasan umum tina Processing Manajer III Data (DPM III), keur Karaharjaan Layanan Digital Child (CWDS) proyék, anu analis Programmer Mitra (APA ) bebas ngalakukeun pagawean programming jeung analisis na meta salaku pamingpin tim programer on proyék tina sipat kompléks nu mibanda ...

Maca deui "

Eusi Produksi Manajer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Manajer Produksi Kandungan Company: Lenovo Location: Raleigh NC AS Kita Hayu gabung Lenovo salaku urang tumuwuh tim pamasaran kreatif di sakuliah dunya urang! Dina peran ieu, anjeun bakal gabung brand global kami di Morrisville, NC sarta ngalaporkeun ka Manajer Global Brand Operasi ngarojong di-imah sumberdaya Lenovo urang Kreatif. Anjeun bakal jawab: - sourcing sarta menata leutik, sedeng, sarta Productions badag skala ...

Maca deui "

desainer produk

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Produk desainer Company: 7pipe Location: San Mateo CA AS Nepangkeun: 7pipe mangrupakeun salah sahiji inventors ngarah jeung pabrik di industri aksésori cannabis. Anjeun bisa geus ngadéngé produk urang ku cara hit viral urang, nu Twisty Kaca Blunt. Kalawan leuwih 37 juta pintonan on Facebook, produk dipaténkeun urang, Twisty Kaca Blunt geus gancang jadi hottest ...

Maca deui "

Asup ker / Produksi jeung Desain Manajer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Sign ker / Produksi jeung Desain Manajer Pausahaan: Karajinan Signworks Location: San Mateo CA AS Dupi anjeun hiji maker tanda gifted pilari kasempetan unik dina hiji warung tanda ngamimitian di Area Bay? Simkuring moal franchise a; kami geus ngarep dipelak na pilari batur who wants to tumuwuh kalayan kami. Naon anu anjeun bakal lakukeun? Nyiapkeun substrat pikeun ...

Maca deui "

Buruan Dog Tanda Diréktur Brent Jones

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles-Diréktur Brent Santang geus ngagabung basis Angeles Los buruan Dog, dipingpin ku produser eksekutif Joe Piccirillo jeung Bet Pearson, pikeun digawé di commercials, eusi branded jeung média wéb. Bringing a reel beragam tur leuwih ti sapuluh taun ngarahkeun pangalaman ka imah anyar na. Jones ieu sugan pangalusna dipikawanoh pikeun spot otomotif tinggi-énergi, tapi karyana ogé ngalegaan ka kinerja-disetir ...

Maca deui "

Rob Wentz ngagabung ASG mun Atur Operasi Lapang Tech

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

EMERYVILLE, Calif. - Advanced Systems Grup (ASG), hiji téhnologi média jeung rékayasa teguh ngarah, dinten ngumumkeun Rob Wentz geus ngagabung di parusahaan, éféktif Oct. 9. tanggung jawab na kaasup jasa teknis widang Koordinasi pikeun klien di Los Angeles, San Francisco, sarta wewengkon New York. Saacanna gabung ASG, Wentz dilayanan salaku manajer pos-produksi sareng nu sanésna senior pikeun Pedersen Media Grup, ...

Maca deui "

Animasi Renegade Expands Asli Programming; Taps Brittney Jorgensen kana Kamekaran Kepala

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

nt animasi studio boga runtuyan 12 dina pipa pangwangunan. GLENDALE, Calif.-Nuluykeun tumuwuh Unit programming aslina, Renegade animasi geus diwanohkeun Brittney Jorgensen kana karek-dijieun pos tina Kepala Marketing sarta Pangwangunan. Jorgensen bakal bisa dipaké jeung Birokrat, sastrawan tur animators dina ngamekarkeun konsép pikeun dérét televisi animasi na fitur, sarta ngawula ka salaku lulugu liaison studio urang jeung studio, siaran ...

Maca deui "