imah » 2017 » Nopember

Archives Bulanan: November 2017

Caringo urang ngagimbung Hybrid Awan Objék Panyimpenan Platform Ayeuna terpadu kalayan ngahontal Engine ku tingkat Cicih jeung Microsoft Azure

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

  Caringo nembe ngumumkeun integrasi na ngagimbung Hybrid Awan Objék Panyimpenan Platform kalayan ngahontal Engine ku tingkat Cicih platform eusi calakan jeung ka Microsoft Azure. Integrasi seamless kalayan ngahontal Engine dirancang pikeun ngawasa era anyar ciptaan eusi na curation ku mastikeun aset digital anu instan sadia dina paménta bari aman nyukcruk, preserving, sarta gancang skala ...

Maca deui "

ICS Merges kalawan JMR Electronics mun Ngembangkeun New Line of Disruptive duplikasi, akuisisi jeung Pamulihan Leyuran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Calakan Komputer Leyuran Inc. (ICS), pamingpin pioneering tina piringan drive duplikasi jeung sistem forensik komputer, ngumumkeun minggu ieu ngahiji na kalawan JMR Electronics Inc. (JMR), panyadia anjog global solusi gudang data scalable. ngahiji dina ngagabungkeun ICS urang 27 taun leuwih dominan pasar ngadegkeun dina ngamekarkeun pangajén unggul disk drive duplikasi jeung komputer forensik akuisisi sarta Sistem analisis jeung ...

Maca deui "

ASG ngajajah VR / AR, setelan HDR jeung AI Panyiaran dina Free Taunan workflow Wagub

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

SADAYANA, CALIF. - Advanced Systems Group (ASG), téknologi média sareng rékayasa média terkemuka, bakal ngajajah panggunaan téknologi VR / AR, HDR, sareng kecerdasan buatan (AI) salami lokakarya alur kerja taunan na tanggal 7 Désémber 2017, di New People Cinema di San Fransisco. "Realitas VR / AR, HDR, sareng Kecerdasan Ponggawa" bakal ngabahas aspek téknis sareng komérsial téknologi, ...

Maca deui "

LynTec urang NPAC ngéléhkeun Award Produk Anyar di WFX 2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

LENEXA, Kan -. Nov. 30, 2017 - LynTec, produsén ngarah tina solusi kadali Daya listrik inovatif pikeun audio profésional, video, sarta Sistem cahaya, ngumumkeun yén NPAC ieu dipikawanoh ku Award Produk Anyar di WFX 2017 di Dallas. Leyuran nampi nu ngahargaan Best Gedong Systems Produk dina Automation Gedong Best atawa kategori System. The New ...

Maca deui "

Lawo mc²56 Audio konsol ningkatkeun Opera House Zurich

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The Zurich Opera House upgrades duanana ruang kontrol sora na spasi auditorium jeung pohara canggih Lawo IP mc²56 Pergaulan dewan keur opera tur téater usum 2017-2018. The Lawo papan campur kode anyar nawiskeun faders 48 di kamar kontrol sapanjang ku konsol 32-fader ku extender 16-fader nu disambungkeun kana konsol aula jeung 16-fader hareupeunana ...

Maca deui "

Wisycom dina Aksi dina "Rasa"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MUNICH, Jérman, 30 NOVEMBER 2017 - Acara masak SAT.1 "Rasa" neraskeun usum kalima na didukung ku sistem nirkabel ti Wisycom, desainer sareng pembina solusi RF paling canggih pikeun siaran, pilem sareng produksi langsung. Program Redseven / ProSiebenSat.1 "Rasa" dirékam di studio-studio Bavaria di Munich-Grünwald ku TV Skyline. Andreas L. Hain, TV ...

Maca deui "

Dalet Japan Expands Media Consultancy and Services Profesional kalawan Anyar Solusi arsiték pasini

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Reona Yanagishita, ahli dina rarancang alur kerja média perusahaan sareng arsitéktur manajemén aset média, ngagabung sareng tim Dalet anu ngembang di Tokyo Tokyo, Jepang - 30 Nopember 2017 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa terkemuka pikeun penyiar sareng propésional kontén, dinten ngumumkeun ditambahan Reona Yanagishita ka tim Dalet Jepang. Ahli dina alur kerja média perusahaan, Yanagishita ngaléngkah Pra-Penjualan & ...

Maca deui "

Tawaran Jumaah Hideung CoreMelt Henteu Bérés!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dijual Core Friday's Heboh Hideung Jumaah masih sayogi dugi ka 1 Désémber sareng anjeun pasti kedah ngamangpaatkeun tawaran anu luar biasa dina témplat gerak! Bagian VFXMarket nampilkeun potongan 50% tina koléksi anu nunjukkeun sareng nampilkeun Pantun, Teknologi, Perumahan, sareng Pernikahan dina gaya retro sareng pulpen sareng tinta anu kagambar! Ogé, CoreMelt henteu lirén di dinya. Nampi sadaya plugins CoreMelt ...

Maca deui "