imah » 2017 » Nopember

Archives Bulanan: November 2017

Caringo urang ngagimbung Hybrid Awan Objék Panyimpenan Platform Ayeuna terpadu kalayan ngahontal Engine ku tingkat Cicih jeung Microsoft Azure

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Caringo nembe ngumumkeun integrasi na ngagimbung Hybrid Awan Objék Panyimpenan Platform kalayan ngahontal Engine ku tingkat Cicih platform eusi calakan jeung ka Microsoft Azure. Integrasi seamless kalayan ngahontal Engine dirancang pikeun ngawasa era anyar ciptaan eusi na curation ku mastikeun aset digital anu instan sadia dina paménta bari aman nyukcruk, preserving, sarta gancang skala ...

Maca deui "

ICS Merges kalawan JMR Electronics mun Ngembangkeun New Line of Disruptive duplikasi, akuisisi jeung Pamulihan Leyuran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Calakan Komputer Leyuran Inc. (ICS), pamingpin pioneering tina piringan drive duplikasi jeung sistem forensik komputer, ngumumkeun minggu ieu ngahiji na kalawan JMR Electronics Inc. (JMR), panyadia anjog global solusi gudang data scalable. ngahiji dina ngagabungkeun ICS urang 27 taun leuwih dominan pasar ngadegkeun dina ngamekarkeun pangajén unggul disk drive duplikasi jeung komputer forensik akuisisi sarta Sistem analisis jeung ...

Maca deui "

ASG ngajajah VR / AR, setelan HDR jeung AI Panyiaran dina Free Taunan workflow Wagub

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

EMERYVILLE, Calif. - Advanced Systems Grup (ASG), hiji téhnologi média jeung rékayasa teguh ngarah, moal ngajajah pamakéan VR / AR, setelan HDR, sarta kecerdasan jieunan (AI) téknologi salila workshop workflow taunan na on Dec. 7, 2017, di New Jalma Bioskop di San Fransisco. "Realitas VR / AR, setelan HDR, sarta AKAL jieunan" bakal alamat duanana aspék téknis sarta komérsial tina téknologi, ...

Maca deui "

LynTec urang NPAC ngéléhkeun Award Produk Anyar di WFX 2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

LENEXA, Kan -. Nov. 30, 2017 - LynTec, produsén ngarah tina solusi kadali Daya listrik inovatif pikeun audio profésional, video, sarta Sistem cahaya, ngumumkeun yén NPAC ieu dipikawanoh ku Award Produk Anyar di WFX 2017 di Dallas. Leyuran nampi nu ngahargaan Best Gedong Systems Produk dina Automation Gedong Best atawa kategori System. The New ...

Maca deui "

Lawo mc²56 Audio konsol ningkatkeun Opera House Zurich

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The Zurich Opera House upgrades duanana ruang kontrol sora na spasi auditorium jeung pohara canggih Lawo IP mc²56 Pergaulan dewan keur opera tur téater usum 2017-2018. The Lawo papan campur kode anyar nawiskeun faders 48 di kamar kontrol sapanjang ku konsol 32-fader ku extender 16-fader nu disambungkeun kana konsol aula jeung 16-fader hareupeunana ...

Maca deui "

Wisycom di Aksi di "The Rasa"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Munich, Jérman, November 30, 2017 - SAT.1 masak acara "Rasa The" ieu neraskeun usum kalima na Powered by sistem wireless tina Wisycom, desainer jeung pembina sahiji solusi RF paling canggih pikeun siaran, pilem jeung produksi hirup. program Redseven / ProSiebenSat.1 "The Rasa" kacatet dina studio sahiji Bavaria di Munich-Grünwald ku TV Skyline. Andreas L. Hain, TV ...

Maca deui "

Dalet Japan Expands Media Consultancy and Services Profesional kalawan Anyar Solusi arsiték pasini

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Reona Yanagishita, ahli dina média perusahaan design workflow jeung média arsitéktur manajemén asset, ngagabung tim Dalet tumuwuh di Tokyo Tokyo, Jepang - November 30, 2017 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun siaran tur professional eusi, dinten ngumumkeun ditambah Reona Yanagishita ka tim Dalet Jepang. Ahli dina workflows média perusahaan, Yanagishita lengkah kana Pra-Penjualan & ...

Maca deui "

Poéna Hideung Jumaah CoreMelt urang Dupi moal Leuwih Tapi!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Heboh Hideung Jumaah diobral CoreMelt urang téh masih aya liwat Désémber 1st jeung anjeun pasti kudu ngamangpaatkeun nawaran luar biasa maranéhanana dina témplat gerak! Bagian VFXMarket pitur 50% off kumpulan maranéhanana yén pinpoint sarta fitur Pantun, Téhnologi, Tanah Saréal, sarta weddings di styling retro na gambar kalam jeung tinta! Ogé, CoreMelt teu stopping dinya. Nampi sagala plugins CoreMelt ...

Maca deui "