imah » 2017 » Nopember

Archives Bulanan: November 2017

Caringo urang ngagimbung Hybrid Awan Objék Panyimpenan Platform Ayeuna terpadu kalayan ngahontal Engine ku tingkat Cicih jeung Microsoft Azure

Caringo nembe ngumumkeun integrasi na ngagimbung Hybrid Awan Objék Panyimpenan Platform kalayan ngahontal Engine ku tingkat Cicih platform eusi calakan jeung ka Microsoft Azure. Integrasi seamless kalayan ngahontal Engine dirancang pikeun ngawasa era anyar ciptaan eusi na curation ku mastikeun aset digital anu instan sadia dina paménta bari aman nyukcruk, preserving, sarta gancang skala ...

Maca deui "

ICS Merges kalawan JMR Electronics mun Ngembangkeun New Line of Disruptive duplikasi, akuisisi jeung Pamulihan Leyuran

Calakan Komputer Leyuran Inc. (ICS), pamingpin pioneering tina piringan drive duplikasi jeung sistem forensik komputer, ngumumkeun minggu ieu ngahiji na kalawan JMR Electronics Inc. (JMR), panyadia anjog global solusi gudang data scalable. ngahiji dina ngagabungkeun ICS urang 27 taun leuwih dominan pasar ngadegkeun dina ngamekarkeun pangajén unggul disk drive duplikasi jeung komputer forensik akuisisi sarta Sistem analisis jeung ...

Maca deui "

ASG ngajajah VR / AR, setelan HDR jeung AI Panyiaran dina Free Taunan workflow Wagub

EMERYVILLE, Calif. - Advanced Systems Grup (ASG), hiji téhnologi média jeung rékayasa teguh ngarah, moal ngajajah pamakéan VR / AR, setelan HDR, sarta kecerdasan jieunan (AI) téknologi salila workshop workflow taunan na on Dec. 7, 2017, di New Jalma Bioskop di San Fransisco. "Realitas VR / AR, setelan HDR, sarta AKAL jieunan" bakal alamat duanana aspék téknis sarta komérsial tina téknologi, ...

Maca deui "

LynTec urang NPAC ngéléhkeun Award Produk Anyar di WFX 2017

LENEXA, Kan -. Nov. 30, 2017 - LynTec, produsén ngarah tina solusi kadali Daya listrik inovatif pikeun audio profésional, video, sarta Sistem cahaya, ngumumkeun yén NPAC ieu dipikawanoh ku Award Produk Anyar di WFX 2017 di Dallas. Leyuran nampi nu ngahargaan Best Gedong Systems Produk dina Automation Gedong Best atawa kategori System. The New ...

Maca deui "

Lawo mc²56 Audio konsol ningkatkeun Opera House Zurich

The Zurich Opera House upgrades duanana ruang kontrol sora na spasi auditorium jeung pohara canggih Lawo IP mc²56 Pergaulan dewan keur opera tur téater usum 2017-2018. The Lawo papan campur kode anyar nawiskeun faders 48 di kamar kontrol sapanjang ku konsol 32-fader ku extender 16-fader nu disambungkeun kana konsol aula jeung 16-fader hareupeunana ...

Maca deui "

Wisycom di Aksi di "The Rasa"

Munich, Jérman, November 30, 2017 - SAT.1 masak acara "Rasa The" ieu neraskeun usum kalima na Powered by sistem wireless tina Wisycom, desainer jeung pembina sahiji solusi RF paling canggih pikeun siaran, pilem jeung produksi hirup. program Redseven / ProSiebenSat.1 "The Rasa" kacatet dina studio sahiji Bavaria di Munich-Grünwald ku TV Skyline. Andreas L. Hain, TV ...

Maca deui "

Dalet Japan Expands Media Consultancy and Services Profesional kalawan Anyar Solusi arsiték pasini

Reona Yanagishita, ahli dina média perusahaan design workflow jeung média arsitéktur manajemén asset, ngagabung tim Dalet tumuwuh di Tokyo Tokyo, Jepang - November 30, 2017 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun siaran tur professional eusi, dinten ngumumkeun ditambah Reona Yanagishita ka tim Dalet Jepang. Ahli dina workflows média perusahaan, Yanagishita lengkah kana Pra-Penjualan & ...

Maca deui "

Poéna Hideung Jumaah CoreMelt urang Dupi moal Leuwih Tapi!

Heboh Hideung Jumaah diobral CoreMelt urang téh masih aya liwat Désémber 1st jeung anjeun pasti kudu ngamangpaatkeun nawaran luar biasa maranéhanana dina témplat gerak! Bagian VFXMarket pitur 50% off kumpulan maranéhanana yén pinpoint sarta fitur Pantun, Téhnologi, Tanah Saréal, sarta weddings di styling retro na gambar kalam jeung tinta! Ogé, CoreMelt teu stopping dinya. Nampi sagala plugins CoreMelt ...

Maca deui "

Produser garis pikeun Feature dramatis Pranata mangsa

Garis produser pikeun Pranata mangsa langganan dramatis Feature Company ukur Kota, Propinsi Beach Rehoboth, DE Lilana teu disadiakeun Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 11 / 24 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban "The Last Time I Saw Anjeun rahayu" bakal kadua pilem fitur ku panulis / diréktur Chris Malinowski. sapotong bakal, dipikaresep, jadi filmed di Basisir Rehoboth, Delaware jeung ...

Maca deui "

tahap Manajer

Tahap Manajer Pausahaan rahasia Kota, Propinsi New York, NY Lilana 4 minggu Gaji $ 250.00 tambah tiket complimentary Proyék disalabarkeun dina 11 / 24 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban parusahaan filmmaking Indie ieu ngahasilkeun Natal kahijina némbongkeun Désémber ieu. Néangan ngalaman Panggung Manajer pikeun 2.5hr produksi sandiwara. Datar fee: $ 250.00 tambah tiket complimentary Jadwal Performance 12 / 7 - 12 / 24 Thurs - ...

Maca deui "

asisten produksi

Produksi asisten Company rahasia Kota, Propinsi New York, NY Lilana 4 minggu Gaji 2 - tiket complimentary (euweuh / dibayar low / komisi wungkul) Proyék disalabarkeun dina 11 / 24 / 17 Website rahasia Bagikeun Ngeunaan pakasaban Diréktur Film / Writer & Teater produser néangan asisten produksi pikeun acara Natal upcoming. Santunan - 2 tiket complimentary mun némbongkeun. 12 / 1 - 12 / 24 Mangga neraskeun neruskeun ka: Gavin Troi. Ngalanggan kiwari ...

Maca deui "

Diréktur pelaksana

Palanggan Diréktur eksekutif Company ukur Kota, Propinsi Austin, TX Lilana Bagian Time / Jam Dupi Cenang Gaji $ 12 - $ 14k / taunan Proyék disalabarkeun dina 11 / 24 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan Tujuan pakasaban posisi: The Diréktur TXMPA eksekutif jalan raket jeung TXMPA Déwan direksi nyadiakeun rojongan administratif, operasional, atikan tur teureuh kana organisasi advokasi urang digawé atas nama ...

Maca deui "

Jieun Up Artist

Jieun Up Artist Company palanggan ukur Kota, Propinsi Los Angeles, CA Lilana 11 / 26 Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 11 / 24 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban néangan artis makeup ngalaman pikeun komérsial komedi. Shooting Minggu ieu, Nov 26 keur jam 4-5. Urang keur pilari nyieun hiji jalma ngora kasampak kawas aranjeunna pisan heubeul (janggot, heubeul ...

Maca deui "

Asisten Diréktur 1st

Palanggan 1st Asisten Diréktur Company ukur Kota, Propinsi San Marcos, TX Lilana Dec 9-11 Gaji Kirim ongkos Proyék disalabarkeun dina 11 / 24 / 17 Larapkeun ku 12 / 09 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban pilem pondok Pranata mangsa ayeuna néangan hiji Asisten Diréktur 1st. Mangga bales migunakeun neruskeun na reel (upami sadia) sarta laju poean nempatkeun posisi awak dina garis matuh. ...

Maca deui "

ngahasilkeun Rakan

Ngahasilkeun Rakan Company rahasia Kota, Propinsi New York, NY Lilana 3 minggu Gaji TBD Proyék disalabarkeun dina 11 / 24 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Diréktur Film / Writer & produser sandiwara néangan ngahasilkeun mitra pikeun proyék-proyék upcoming duanana dina pilem jeung téater. Santunan: TBD Mangga neraskeun neruskeun ka: Gavin Troi. Ngalanggan kiwari keur rinci langkung Geus palanggan a? Mangga Asup ...

Maca deui "

fotografer

Fotografer Company rahasia Kota, Propinsi New York, NY Lilana 2.5 jam tiket Gaji 6 complimentary (hargana di $ 100.00) (euweuh / dibayar low / komisi wungkul) Proyék disalabarkeun dina 11 / 24 / 17 Website rahasia Bagikeun Ngeunaan fotografer produser pakasaban Teater néangan pikeun némbak poto upcoming kadaptar pikeun Saptu, Dec 2. jam 2.5 - poto némbak of matak keur acara Natal upcoming. Taya bayar - 6 complimentary ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!