imah » 2017 » Nopember (Kaca 5)

Archives Bulanan: November 2017

kaméra Operator

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kaméra Operator Company Mr. Video Productions Kota, Raleigh State, NC Lilana 12 / 02 / 17 Gaji $ 200 total (euweuh / dibayar low / komisi wungkul) Proyék disalabarkeun dina 11 / 27 / 17 Larapkeun ku 12 / 02 / 17 Website www. mrvideoonline.com Bagikeun Ngeunaan pakasaban Hiji operator kaméra ngalaman diperlukeun pikeun ngarékam NCHSAA kaayaan INVITATIONAL Championships. Sinyalna hiji kaméra kabeh tina tripod a. operator kaméra ukur diperlukeun. Kabéh gear geus disadiakeun ku ...

Maca deui "

produser eksekutif

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Produser eksekutif Company RWESTKO Productions Kota, Propinsi Nashville, TN Lilana teu disadiakeun tba Gaji (euweuh / dibayar low / komisi wungkul) Proyék disalabarkeun dina 11 / 27 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Kami hiji pilem pilem / tv maker bebas dina AS. Abdi peryogi pasangan bisnis anu weruh film jeung TV industri. Kuring boga hiji pilem proyék seri / tv di leungeun ...

Maca deui "

Produser / Redaksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Produser / palanggan Editor Company ukur Kota, Propinsi New York, NY Lilana Full waktos Gaji teu disadiakeun Proyék disalabarkeun dina 11 / 27 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Arurang ayeuna pilari a produser killer / Redaksi mun gabung tim sibuk di kantor Manhattan urang. Simkuring hiji tim leutik ngalakonan pagawean pikeun klien utama kaasup Mercedes-Benz, AT & T, sarta Rubbermaid, antara séjén, sarta kedah ...

Maca deui "

Editor / Motion grafik Artist

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Editor / palanggan Motion grafik Artist Company ukur Kota, Propinsi Irving, TX Lilana teu disadiakeun Gaji Proyék Negotiable dipasang dina 11 / 27 / 17 Larapkeun ku 12 / 27 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Gabung hiji insanely Sarbini, pikaseurieun, tim ti dreamers anu gairah ngeunaan ngamangpaatkeun kakawasaan gambar gerak jeung ngahontal pemirsa. proyek Anjeun bakal nepi ko-conspire kalawan produser, direksi, sarta ...

Maca deui "

Pa produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Produksi Pa Company rahasia Kota, Propinsi Brooklyn, NY Lilana leupas, Di-akang 175 Gaji per manggung Proyék disalabarkeun dina 11 / 27 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Pa Diperlukeun keur pangalaman Musik Company ngalaman Pa diperlukeun pikeun pangalaman Musik Company. Kedah janten jalma jalma, boga sababaraha layanan palanggan / latar ritel na bisa mindahkeun parabot gancang jeung éfisién. Leupas ...

Maca deui "

Fotografik Gambar Curator

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fotografik Gambar Curator Company rahasia Kota, Propinsi Brooklyn, NY Lilana Dina Bade Gaji 175 per manggung Proyék disalabarkeun dina 11 / 27 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Visual Seni Company nyieun pangalaman fotografik hirup di acara di teang tina hiji individu kalawan kerja kuat pangaweruh ngeunaan Adobe Suite Kreatif kaasup Lightroom na Saatos Balukar. Kudu boga rasa alus tina ...

Maca deui "

jelema nu nyunting

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Editor Company rahasia Kota, Propinsi New York City, NY Lilana leupas Gaji $ 200 / video Proyék disalabarkeun dina 11 / 27 / 17 Website teu disadiakeun Bagikeun Ngeunaan pakasaban Top YouTube bakat ieu Ngiring a Editor Video pikeun ngédit video 1-2 minggu pikeun channel dirina dina dasar bulanan na proyék-fokus. Video bakal kasampak buku, fashion, sarta redaksi dumasar, jadi pangalaman kalayan ieu ...

Maca deui "

Spring 2018 Video Edit magang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Spring 2018 Video Edit magang Company Kreatif Expansions Kota, Propinsi New York, NY Lilana teu disadiakeun Gaji unpaid kalawan stipend (euweuh / dibayar low / komisi wungkul) Proyék disalabarkeun dina 11 / 28 / 17 Website www.womenworking.com Bagikeun Ngeunaan ka cinyusu pakasaban 2018 Video magang WomenWorking.com mangrupakeun salah sahiji situs Premier pikeun awéwé karir. misi kami téh ka empower awéwé tur katresna. Présidén pausahaan ...

Maca deui "