imah » 2017 » Nopember (Kaca 89)

Archives Bulanan: November 2017

Studio Panyiaran Kaluaran STcontroller Aplikasi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

SKOKIE, Il, November 1, 2017 - Studio Panyiaran, produsén sahiji kualitas luhur audio, video, sarta solusi optik-serat, geus ngarilis aplikasi software STcontroller na anyar. Aplikasi ieu nawarkeun sarana gancang jeung gampang tina confirming na revising parameter input mikropon pakait sareng sababaraha produk Ohi-cocog Studio Panyiaran '. Hal ieu ditawarkeun dina euweuh muatan na geus sadia pikeun diundeur dina Studio ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Powers TVB kalawan Platinum IP3 Routers

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Panyiar panggedéna di Hong Kong sareng pamimpin produksi kontén Asia, Televisi Broadcasts Limited (TVB), parantos milih Béja Komunikasi Platinum IP3 pikeun ngiringan kamampuan inti dina kamampuan téknis pikeun ruangan kontrol téknis pikeun studio live sareng studio HD-siap. truk siaran di luar (Unit UHD OB). "TVB nyaéta produsén eusi panglegana di Hong Kong sareng ...

Maca deui "

Alkemy X Teams Jeung bet & 50 cent Dina leuwih badag-Than-Kahirupan runtuyan Bubuka pikeun sketsa Comedy Series "50 Tengah"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

parusahaan eusi kreatif Alkemy X nembe gawé bareng jeung Curtis "50 cent" Jackson sarta timnya pikeun nyieun sekuen lawang jeung grafik pakét pikeun telat-wengi komedi acara Jackson urang anyar, "50 Jawa Tengah," nu premiered on bet on September 27, 2017. The kacida diantisipasi fitur runtuyan sketsa komedi, pranks disumputkeun-kaméra, selebritis sémah, bakat anyar, sareng video musik dunya-premiere sarta pintonan. Bubuka ...

Maca deui "

Calrec Produk di Pamarentahan Video Expo 2017

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pamaréntah Video Expo 2017 Calrec Audio Produk Nilik Nangtung 403 Calrec Produk di pamaréntah Video Expo 2017 Brio Compact Digital Audio konsol Calrec Audio urang Brio konsol bakal ditembongkeun di pamaréntah Video Expo 2017. Brio teh pangkuatna sarta ci konsol siaran audio digital di kelas, sareng a set fitur siaran komprehensif nu ngarojong hiji breadth rupa ...

Maca deui "

TV4 na Yospace ngahontal Swedia munggaran kalayan server-sisi Cim Ad Insertion kanggo saluran live

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

London, 1st Nopémber 2017 - penyiar komérsial panggedena Swedia urang, TV4, geus dipilih-unggul pangajén Cim Ad Insertion solusi Yospace pikeun monetise saluran hirup dina TV na madhab platform, TV4 Play. Dina mimitina pikeun pasar Swedia, TV4 ieu ngagunakeun sistem dai server-sisi Yospace pikeun muka nepi inventory anyar sakuliah aliran hirup na dina cara nu nyadiakeun online seamless ...

Maca deui "

Jerome Wauthoz ngagabung Tedial salaku Wawakil Présidén, Produk

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Samaun Industri disadap pikeun Development Girang jeung Marketing of Kacida-husus Produk Produksi Live portopolio Malang, Spanyol - Tedial, anu bebas solusi téhnologi MAM spesialis ngarah, geus ngaranna Wapres Jerome Wauthoz, produk, éféktif langsung. Esther Mesas, CMO / CSO, dijieun pengumuman ti kantor puseurna di Malang, Spanyol. Salaku Wapres, produk, Wauthoz baris difokuskeun tim ngembangkeun Tedial inovatif dina ...

Maca deui "

Manajer, Produksi Media

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Pangatur, Perusahaan Produksi Media: Lokasi Panas Rajana: Miami FL US Rajana HEAT ngagaduhan pambuka langsung pikeun videographer multi-média anu berpengalaman sareng keterampilan grafis anu kuat pikeun ngiringan tim Produksi Media Dept. Posisi fulltime ieu butuh keterampilan maju dina moto olahraga (baskét pikaresep); wawancara sareng set susunan; ngahasilkeun sareng ngédit kontén (AVID Media Composer); sareng komposit grafis ...

Maca deui "

hasilna teu kaduga: bringing commercials kana kahirupan kalawan mocap gampang rusuh-na-

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Saperti sareng acara anu aranjeunna tempuk, pariwara TV parantos ningkat beuki rumit dina taun-taun ayeuna, neken tindakan cinematic kelas Hollywood kana detik 60 atanapi kirang. Salah sahiji produsén utama tina iklan standar hollywood nyaéta Unjal berbasis Jérman, anu parantos hasil menak anu saé saprak ngadegna dina 1999. Sapanjang taun-ayeuna tim éta parantos ngahasilkeun gagang anu luhur sareng propulsive ...

Maca deui "