imah » 2017 » Desember

Archives Bulanan: Désémber 2017

PT Live Acara Produksi Audio Visual Insinyur (Téknis Spesialis)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: PT Live Acara Produksi Audio Visual Insinyur (Spesialis Téknis) Company: PSAV Location: Lanham MD AS PSAV mangrupakeun panyadia internasional luhur jasa téhnologi acara profésional, sarta nangtung dina catetan 75-taun kasuksésan sarta pertumbuhan. Urang narékahan pikeun nganteurkeun palaksanaan flawless kalawan pendekatan silaturahmi, pikeun sakabéh jasa téhnologi acara. misi kami geus ngahurungkeun rapat biasa kana ...

Maca deui "

Manajer, Kreatif Video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Manajer, Kreatif Video Company: BAE Systems Location: Hudson NH AS BAE Systems boga kasempetan seru pikeun Manager of Kreatif Video di departemen Communications Usaha na. Calon suksés bakal hiji thinker pisan imajinatif tur kaluar-of-nu-kotak. The Manger bakal ngakibatkeun video ti konsép pikeun nyiptakeun, ngawasan ideu jeung carita nu ngahurungkeun kana eusi multimédia diperlukeun keur ...

Maca deui "

Junior desainer Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Junior Produksi desainer Company: UnitedHealth Grup Location: Eden tegal Bungbulang AS posisi Description: Energize karir Anjeun sareng salah sahiji pausahaan panggancangna tumuwuh Podomoro urang. Anjeun impian tina karir hébat ku parusahaan hébat - dimana anjeun tiasa ngadamel hiji dampak na ngabantu jalma. Urang impian tina mere Anjeun kasempetan pikeun ngalakukeun ngan ieu. Tur kalawan pertumbuhan luar biasa ...

Maca deui "

Junior desainer Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Junior Produksi desainer Company: Mullen Location: Boston MA AS Kami pilari a desainer Produksi Junior pikeun gabung tim Boston Produksi Digital urang. Salaku desainer Produksi Junior, Anjeun bakal bisa dipaké kana layouts na éditan salila loka, kaca, surelek, iklan tampilan na ragam baku média sosial badarat. Calon idéal bakal boga rasa design kuat babarengan jeung ...

Maca deui "

Koordinator studio

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Studio Koordinator Company: Pantun nembak Location: Posisi tina Studio Koordinator Gedang Tempat Ny AS mangrupakeun posisi pinuh waktos. Jam operasi anu Salasa-Sabtu ti 10 AM- 6 PM. posisi nu diperlukeun telepon ngajawaban, pasini scheduling, Adobe Photoshop, sarta na rohangan ngédit poto. posisi kasebut Éntri tingkat sarta anjeun teu butuh pangalaman prior dina fotografi atawa photoshop. ...

Maca deui "

Studio Manager, fotografer, desainer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Studio Manager, fotografer, desainer Company: Crabtree Fotografi Location: Muncie IN AS Proyék Ringkesan Great kasempetan pikeun individu unik kalayan kaahlian dina menata lingkungan studio. individu ieu bakal boga kasempetan pikeun photograph dina lingkungan studio indoor / outdoor. Kedah janten energetic sarta jalma-berorientasi. individu Ieu ogé bakal butuh janten pangaweruh dina Adobe Suite, husus Photoshop na ...

Maca deui "

Kontrol Room Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Control Room Insinyur Company: New York Beureum bulls Location: Harrison NJ AS informasi parusahaan: The New York Beureum bulls mangrupakeun salah sahiji tim 22 di Mayor Liga JABAR (MLS). Aranjeunna salah sahiji sapuluh klub piagam tina MLS, sanggeus competed di liga nu saprak ngadegna dina 1996. Aranjeunna keur maén patandingan imah maranéhanana di Red Bull sarena ...

Maca deui "

Marquis Broadcast mun demonstrate produksi awan hibrid di CABSAT

Marquis Broadcast workstation
  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Parusahaan keur nembongkeun sabaraha infrastruktur awan bisa transformasi workflows Marquis Broadcast bakal exhibiting di acara CABSAT bulan ieu Dubai, dina stand ZB6-C44, dimana éta bakal demonstrate kumaha produk na ngaktipkeun sarta ngagancangkeun hibrid jeung produksi awan murni-muter, nyieun anyar, workflows leuwih efisien mungkin sarta transforming Productions. Aya teh geus hiji shift badag di industri anu nembe, ti média ...

Maca deui "