imah » 2017 » Desember

Archives Bulanan: Désémber 2017

PT Live Acara Produksi Audio Visual Insinyur (Téknis Spesialis)

Posisi: PT Live Acara Produksi Audio Visual Insinyur (Spesialis Téknis) Company: PSAV Location: Lanham MD AS PSAV mangrupakeun panyadia internasional luhur jasa téhnologi acara profésional, sarta nangtung dina catetan 75-taun kasuksésan sarta pertumbuhan. Urang narékahan pikeun nganteurkeun palaksanaan flawless kalawan pendekatan silaturahmi, pikeun sakabéh jasa téhnologi acara. misi kami geus ngahurungkeun rapat biasa kana ...

Maca deui "

Manajer, Kreatif Video

Posisi: Manajer, Kreatif Video Company: BAE Systems Location: Hudson NH AS BAE Systems boga kasempetan seru pikeun Manager of Kreatif Video di departemen Communications Usaha na. Calon suksés bakal hiji thinker pisan imajinatif tur kaluar-of-nu-kotak. The Manger bakal ngakibatkeun video ti konsép pikeun nyiptakeun, ngawasan ideu jeung carita nu ngahurungkeun kana eusi multimédia diperlukeun keur ...

Maca deui "

Junior desainer Produksi

Posisi: Junior Produksi desainer Company: Mullen Location: Boston MA AS Kami pilari a desainer Produksi Junior pikeun gabung tim Boston Produksi Digital urang. Salaku desainer Produksi Junior, Anjeun bakal bisa dipaké kana layouts na éditan salila loka, kaca, surelek, iklan tampilan na ragam baku média sosial badarat. Calon idéal bakal boga rasa design kuat babarengan jeung ...

Maca deui "

Junior desainer Produksi

Posisi: Junior Produksi desainer Company: UnitedHealth Grup Location: Eden tegal Bungbulang AS posisi Description: Energize karir Anjeun sareng salah sahiji pausahaan panggancangna tumuwuh Podomoro urang. Anjeun impian tina karir hébat ku parusahaan hébat - dimana anjeun tiasa ngadamel hiji dampak na ngabantu jalma. Urang impian tina mere Anjeun kasempetan pikeun ngalakukeun ngan ieu. Tur kalawan pertumbuhan luar biasa ...

Maca deui "

Koordinator studio

Posisi: Studio Koordinator Company: Pantun nembak Location: Posisi tina Studio Koordinator Gedang Tempat Ny AS mangrupakeun posisi pinuh waktos. Jam operasi anu Salasa-Sabtu ti 10 AM- 6 PM. posisi nu diperlukeun telepon ngajawaban, pasini scheduling, Adobe Photoshop, sarta na rohangan ngédit poto. posisi kasebut Éntri tingkat sarta anjeun teu butuh pangalaman prior dina fotografi atawa photoshop. ...

Maca deui "

Studio Manager, fotografer, desainer

Posisi: Studio Manager, fotografer, desainer Company: Crabtree Fotografi Location: Muncie IN AS Proyék Ringkesan Great kasempetan pikeun individu unik kalayan kaahlian dina menata lingkungan studio. individu ieu bakal boga kasempetan pikeun photograph dina lingkungan studio indoor / outdoor. Kedah janten energetic sarta jalma-berorientasi. individu Ieu ogé bakal butuh janten pangaweruh dina Adobe Suite, husus Photoshop na ...

Maca deui "

Kontrol Room Insinyur

Posisi: Control Room Insinyur Company: New York Beureum bulls Location: Harrison NJ AS informasi parusahaan: The New York Beureum bulls mangrupakeun salah sahiji tim 22 di Mayor Liga JABAR (MLS). Aranjeunna salah sahiji sapuluh klub piagam tina MLS, sanggeus competed di liga nu saprak ngadegna dina 1996. Aranjeunna keur maén patandingan imah maranéhanana di Red Bull sarena ...

Maca deui "

Marquis Broadcast mun demonstrate produksi awan hibrid di CABSAT

Marquis Broadcast workstation

Parusahaan keur nembongkeun sabaraha infrastruktur awan bisa transformasi workflows Marquis Broadcast bakal exhibiting di acara CABSAT bulan ieu Dubai, dina stand ZB6-C44, dimana éta bakal demonstrate kumaha produk na ngaktipkeun sarta ngagancangkeun hibrid jeung produksi awan murni-muter, nyieun anyar, workflows leuwih efisien mungkin sarta transforming Productions. Aya teh geus hiji shift badag di industri anu nembe, ti média ...

Maca deui "

Spesialis Produksi Visual

Posisi: Visual Spesialis Produksi Company: National strategis Location: Wickliffe OH AS Lamun cinta keur bagian tina hiji tim kreatif fokus kana balancing tren videography anyar kalawan kaperluan klien ', urang kudu hiji kasempetan unprecedented pikeun anjeun. Nasional strategis, salah sahiji Cleveland Premier digital pamasaran jeung strategi firms, tantangan tim beragam na pamasaran sarta kreatif professional poéan pikeun ngamajukeun klien ...

Maca deui "

Spesialis Produksi video

Posisi: Video Produksi Spesialis Company: murni Tepi cahaya Location: Chicago Il AS Proyék Ringkesan The Video Spesialis Produksi bakal mingpin tim marketing dina produksi instalasi, produk, latihan, sareng video promosi. Jawab tulisan, shooting na rohangan ngédit video proyék ngajaga konsisten branding peuntas sagala bahan parusahaan, sarta gawé bareng departemén séjén pikeun ningkatkeun pidangan strategi marketing. The Video Produksi ...

Maca deui "

Spesialis multimedia

Posisi: Multimedia Spesialis Company: Miltechs Inc. Location: Milpitas CA AS dipikaresep kualifikasi: gelar sarjana muda di pilem, multimedia, desain grafis, atawa widang nu patali pangajaran. AV, cahaya, sareng panggung pangalaman prefered. kamahéran dasar dina Adobe Photoshop. Jéntré-berorientasi jétu kaahlian waktos-manajemén Kamampuhan pikeun multi tugas pangaweruh dasar tina trending tech jeung / atawa budaya pop warta mibanda pamikiran Kreatif atanapi visi artistik kreatif daék ...

Maca deui "

Spesialis Produksi Multimedia

Posisi: Multimedia Produksi Spesialis Company: investasi lokasi Daily: Tysons Corner VA AS Proyék Ringkesan investasi pepegatan, imah ditambahan pangpanjangna-ngajalankeun publikasi newsletter investasi bebas nagara urang, keur néangan hiji Multimedia Spesialis Produksi. Gawe bareng dina kapamimpinan of Diréktur Marketing urang, nu Multimedia Spesialis Produksi muterkeun hiji peran konci nulungan tim pamasaran ngaéksekusi kampanye pamasaran kualitas luhur anu ngahasilkeun rébuan ...

Maca deui "

Spesialis Produksi video

Posisi: Video Produksi Spesialis Company: Tinggi Logika Location: Arlington VA AS Tinggi Logika ieu pilari a Spesialis Produksi Video pikeun digawe sareng Marketing, HR sarta Atikan departemén na. The Video Spesialis Produksi baris ngahasilkeun video pikeun dipaké dina kampanye pamasaran, pagawean branding, program onboarding, usaha recruiting, latihan klien, jsb Kami pilari hiji individu saha kreatif, ...

Maca deui "

Junior QA Spesialis-Ecommerce Produksi / Web

Posisi: Junior QA Spesialis-Ecommerce / Web Produksi Company: Abad 21 Location: Secaucus NJ Gawé AS di lingkungan kolaborasi jeung kreatif pikeun nguji jeung eusi review situs dina ramatloka ecommerce-lalulintas tinggi. posisi ieu fokus kana bisnis-tungtung loka éta. Tugas jeung tanggung jawab: utamina sorangan jeung ngatur proses nyatujuan Kaca produk jéntré pikeun mastikeun aranjeunna gaduh ...

Maca deui "

Spesialis Produksi Digital Print

Posisi: Digital Print Spesialis Produksi Company: Unik Salin Center of Ny Location: New York Ny AS Proyék Ringkesan Digital Print Operator diperlukeun pikeun gancang paced sarta ngembang pesat lokasi NYC. Calon kudu bisa beroperasi digital percetakan pencét peralatan (ie Canon / Xerox / Konica) jeung dianggo ku fiery. - Pra-pencét pangalaman ngawengku file prep, desain na perenah, na rohangan ngédit. - ...

Maca deui "

Saatos Instruktur Sakola pembimbing / Produksi Video - Sakola Tengah

Posisi: Saatos Instruktur Sakola pembimbing / Produksi Video - Middle School Company: Boys & Girls Harbour Location: New York Ny AS Boys & Girls Harbour, a nirlaba anu misi nyaeta mun empower barudak jeung kulawarga maranéhanana jadi pinuh, pamilon produktif di masarakat ngaliwatan atikan, pengayaan budaya, sarta jasa kamasarakatan, anu ayeuna néangan hiji bagian Time pembimbing keur urang Program Saatos-sakola nepi ka ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!