imah » 2018 » Januari

Archives Bulanan: Januari 2018

Meureun Masalah ngeunaan Sundance teh Distribusi, Teu Kandungan dina

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

"Mommy abdi sok nyarios aya no monster. Taya leuwih nyata. Tapi aya "- Ripley, Alien:". Kiamat, "Brandywine Productions, 1997 Alesan sataun sigana lulus jadi gancang téh nya éta dimimitian jadi darn saum sareng hijina konstan nyaéta gancang, leuwih gancang sarta robah panggancangna. The M & E (média jeung hiburan) industri nyandak up a ...

Maca deui "

Videographer / Video Editor

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Videographer / Video Editor Company: The internetan Channel Location: Santa Monica CA AS Proyék Ringkesan ski Channel LLC Dijieun ku Steve Bellamy, Présidén di Kodak sarta pangadeg The ténis Channel, The internetan Channel sarta The ski Channel nu aksi panyadia eusi olahraga ngarah on YouTube nu ngahasilkeun kandungan aslina sabudeureun sagala hal internetan na ski. Kalawan leuwih 15 juta pamadegan, ...

Maca deui "

VRLA 2018 pas Ayeuna Sadia

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pangalaman "A kanyataanana Anyar" Méi 4-5 di Expo tech Premier ti hareup Los Angeles, CA (January 31, 2018) - pas keur VRLA 2018, didamel Expo téhnologi immersive na transformative di dunya, nu ayeuna diobral! Pangalaman kumaha VR, AR, sarta téknologi emergent séjén anu nyieun nu anyar datang positif pikeun dunya on May 4th na 5th, di ...

Maca deui "

Studio Panyiaran Nyadiakeun Jauh Pamaduan (Remi) Suite Produk

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

SKOKIE, Il, January 31, 2018 - Studio Panyiaran, produsén sahiji kualitas luhur audio, video, sarta solusi optik-serat, geus ngarilis ditingkatkeun firmware keur na Modél 5422 Ohi telepon di antara kamar jeung kamar Audio Engine, Model 216 penyiar urang konsol, sarta Modél 44D Audio Interface produk. The firmware anyar (software study) ngamungkinkeun unggal Unit kana hadé minuhan kaperluan unik tina nyieun IFB (interrupted foldback atanapi bakat cueing) ...

Maca deui "

ZEPLAY Re-Emerges di 2018 NAB Tembongkeun ku kapamilikan Anyar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Urut CEO, Wawakil Présidén Téknik of Tightrope Media Systems bakal investasi di masa depan brand Industri warisan ka alamat hadir jeung engke replay instan perlu ST. Paul, Minnesota, January 31, 2018 - ZEPLAY geus lila pakait sareng reliabilitas, stabilitas jeung betah pamakéan di replay instan pikeun olahraga sarta acara live dina siaran sarta komérsial ...

Maca deui "

Hitachi HDTV Kaméra Aktipkeun sinyalna législatif Télévisi Tinggi-Quality pikeun The Florida Channel

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Public affairs jasa programming milih Z-HD5000 kaméra studio sarta kaméra kotak DK-Z50 keur naekeun kualitas visual ngeunaan cara ngagawe live sinyalna sarta studio Productions Woodbury, Ny, January 31, 2018 - jasa televisi législatif The Florida Channel geus dibeuli tilu kaméra HDTV Z-HD5000 ti Hitachi Kokusai Electric Amerika, Ltd. (Hitachi Kokusai) pikeun ngaktipkeun acquisition video kualitas luhur pikeun Productions studio na. The anyar studio ...

Maca deui "

Sonoris ngaronjatkeun genah tur Kekecapan Jeung DDP Player ios App

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

DAMWALD, The Walanda - Jan. 31, 2018 - Sonoris, a panyadia global produk audio tinggi-tungtung pikeun ngarékam jeung mastering, dinten ngumumkeun yén na aplikasi DDP Player ios kiwari disadiakeun kalawan versi desktop ti na software DDP Creator na DDP Player . Saméméhna sadia ngan pikeun versi OEM tina software na, Sonoris 'aplikasi DDP Player ios teh ...

Maca deui "

TNDV: Televisi acquires Sony HDC-4300 Kaméra

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sababaraha Sony HDC-4300 4K pituin kaméra-idéal pikeun olahraga jeung hiburan acara-ayeuna aya dina Unit TNDV urang 4K mobile, Exclamation Nashville, January 31, 2018 - produksi Mobile spesialis TNDV: Télévisi geus diatur sorangan sajaba ti loba pesaing na liwat na "a la carte" pendekatan ka unggal proyék dumasar requests customer jeung sarat teknis. Handap purchases panganyarna tina luhur-tungtung switching ...

Maca deui "