imah » 2018 » Januari

Archives Bulanan: Januari 2018

Meureun Masalah ngeunaan Sundance teh Distribusi, Teu Kandungan dina

"Mommy abdi sok nyarios aya no monster. Taya leuwih nyata. Tapi aya "- Ripley, Alien:". Kiamat, "Brandywine Productions, 1997 Alesan sataun sigana lulus jadi gancang téh nya éta dimimitian jadi darn saum sareng hijina konstan nyaéta gancang, leuwih gancang sarta robah panggancangna. The M & E (média jeung hiburan) industri nyandak up a ...

Maca deui "

Videographer / Video Editor

Posisi: Videographer / Video Editor Company: The internetan Channel Location: Santa Monica CA AS Proyék Ringkesan ski Channel LLC Dijieun ku Steve Bellamy, Présidén di Kodak sarta pangadeg The ténis Channel, The internetan Channel sarta The ski Channel nu aksi panyadia eusi olahraga ngarah on YouTube nu ngahasilkeun kandungan aslina sabudeureun sagala hal internetan na ski. Kalawan leuwih 15 juta pamadegan, ...

Maca deui "

VRLA 2018 pas Ayeuna Sadia

Pangalaman "A kanyataanana Anyar" Méi 4-5 di Expo tech Premier ti hareup Los Angeles, CA (January 31, 2018) - pas keur VRLA 2018, didamel Expo téhnologi immersive na transformative di dunya, nu ayeuna diobral! Pangalaman kumaha VR, AR, sarta téknologi emergent séjén anu nyieun nu anyar datang positif pikeun dunya on May 4th na 5th, di ...

Maca deui "

Studio Panyiaran Nyadiakeun Jauh Pamaduan (Remi) Suite Produk

SKOKIE, Il, January 31, 2018 - Studio Panyiaran, produsén sahiji kualitas luhur audio, video, sarta solusi optik-serat, geus ngarilis ditingkatkeun firmware keur na Modél 5422 Ohi telepon di antara kamar jeung kamar Audio Engine, Model 216 penyiar urang konsol, sarta Modél 44D Audio Interface produk. The firmware anyar (software study) ngamungkinkeun unggal Unit kana hadé minuhan kaperluan unik tina nyieun IFB (interrupted foldback atanapi bakat cueing) ...

Maca deui "

ZEPLAY Re-Emerges di 2018 NAB Tembongkeun ku kapamilikan Anyar

Urut CEO, Wawakil Présidén Téknik of Tightrope Media Systems bakal investasi di masa depan brand Industri warisan ka alamat hadir jeung engke replay instan perlu ST. Paul, Minnesota, January 31, 2018 - ZEPLAY geus lila pakait sareng reliabilitas, stabilitas jeung betah pamakéan di replay instan pikeun olahraga sarta acara live dina siaran sarta komérsial ...

Maca deui "

Hitachi HDTV Kaméra Aktipkeun sinyalna législatif Télévisi Tinggi-Quality pikeun The Florida Channel

Public affairs jasa programming milih Z-HD5000 kaméra studio sarta kaméra kotak DK-Z50 keur naekeun kualitas visual ngeunaan cara ngagawe live sinyalna sarta studio Productions Woodbury, Ny, January 31, 2018 - jasa televisi législatif The Florida Channel geus dibeuli tilu kaméra HDTV Z-HD5000 ti Hitachi Kokusai Electric Amerika, Ltd. (Hitachi Kokusai) pikeun ngaktipkeun acquisition video kualitas luhur pikeun Productions studio na. The anyar studio ...

Maca deui "

Sonoris ngaronjatkeun genah tur Kekecapan Jeung DDP Player ios App

DAMWALD, The Walanda - Jan. 31, 2018 - Sonoris, a panyadia global produk audio tinggi-tungtung pikeun ngarékam jeung mastering, dinten ngumumkeun yén na aplikasi DDP Player ios kiwari disadiakeun kalawan versi desktop ti na software DDP Creator na DDP Player . Saméméhna sadia ngan pikeun versi OEM tina software na, Sonoris 'aplikasi DDP Player ios teh ...

Maca deui "

TNDV: Televisi acquires Sony HDC-4300 Kaméra

Sababaraha Sony HDC-4300 4K pituin kaméra-idéal pikeun olahraga jeung hiburan acara-ayeuna aya dina Unit TNDV urang 4K mobile, Exclamation Nashville, January 31, 2018 - produksi Mobile spesialis TNDV: Télévisi geus diatur sorangan sajaba ti loba pesaing na liwat na "a la carte" pendekatan ka unggal proyék dumasar requests customer jeung sarat teknis. Handap purchases panganyarna tina luhur-tungtung switching ...

Maca deui "

SpherePlay di 2018 NAB Tembongkeun

2018 NAB Tembongkeun Produk Nilik April 9-12 SpherePlay Booth N3438SP-A SpherePlay di 2018 NAB Tembongkeun VR Garapan Manajer pikeun SpherePlay urang Launcher The anyar VR Garapan Manajer pikeun inovatif Launcher SpherePlay urang bakal nyieun debut na di 2018 NAB Tembongkeun. Broadcaster, penerbit, jeung pamaké séjén saukur lebet kana VR Garapan Manajer konsol online pikeun ngamimitian nyieun na Nyieun husus maya ...

Maca deui "

StreamGuys Unveils taméng ningkatkeun Anyar ti SGrecast Live Stream Rekaman na Repurposing Platform

Anyar 24 / 7 AudioLoggers, perbaikan manajemén eusi na kadali administrasi dimekarkeun streamline workflows pikeun transforming radio hirup aliran kana podcast lucrative sarta saluran samping BAYSIDE, California, January 31, 2018 - Pioneering SaaS basis panyadia solusi streaming StreamGuys dinten ngumumkeun SGrecast 2.0, a signifikan ningkatkeun mun dumasar-awan stream live repurposing parusahaan, rebroadcasting sarta sistem manajemen podcast. Ngawangun on yayasan kabuktian na keur ...

Maca deui "

RTW Announces distributor Anyar, Soundware Swédia

Cologne, Jerman, January 31, 2018 - RTW, ngajual ngarah tina méter audio visual jeung alat mantau pikeun siaran professional, produksi, pos produksi jeung kontrol kualitas, geus partnered kalawan Soundware Swédia jadi distributor newest na di Éropa Kalér. Soundware, dipikawanoh di sakuliah Swedia salila sababaraha taun miboga pangalaman dina alat-alat audio profésional, distributes produk anu kualitas pangalusna sarta ...

Maca deui "

Koper TV Flyaway ++ System Produksi pikeun debut di BVE 2018

Koper TV Ltd, pamekar téhnologi basis IP siaran ngarah, dinten ngumumkeun yén Iphrame Flyaway ++, hiji kerangka software basis pikeun nanganan sinyal IP, ASI, sarta SDI dina PC fisik atanapi virtual (awan) lingkunganana bakal nyieun debut Éropa na on Stand F26 di BVE 2018, 27 Pébruari - 1 Maret di puseur paméran Excel London urang. Flyaway ++ ngawangun on ngadegkeun Iphrame Flyaway jauh ...

Maca deui "

renewed ISO 9001 na 14001 certifications sorot transformasi parusahaan Nevion urang

Nevion, anu panyadia-unggul pangajén tina solusi produksi média virtualized, geus hasil renewed na ISO 9001: 2015 na 14001: certifications 2015. The certifications anyar ngagurat di handapna transformasi perusahaan Nevion urang ti saukur nyadiakeun 'média angkutan jeung siaran produk na leyuran', mun keur parusahaan fokus kana 'ngembangkeun, jualan, deployment jeung ngarojong Software diartikeun Panyiaran pikeun jejaring misi data kritis', kaasup jejaring pikeun média ...

Maca deui "

Quicklink mun demonstrate Studio-di-a-kotak dina BVE 2018

Di BVE, Quicklink bakal demonstrate maranéhna solusi Studio-di-a-kotak. Solusi anu dirancang pikeun Productions HD studio controllable jauh pinuh bakal ditingalikeun dina stand F44. BVE, acara panggedena Inggris pikeun professional aub dina nyokot eusi tina ciptaan kana konsumsi bakal lumangsung ti bulan Pebruari 27th nepi ka Maret 1st. The Studio-di-a-kotak ngidinan Anjeun pikeun pinuh ngadalikeun sarta ngatur anjeun ...

Maca deui "

Junior Editor / Post-Produksi Asisten

Posisi: Junior Editor / Post-Produksi Asisten Company: Madiun Mcqueen Location: El Segundo CA AS pausahaan Madiun Mcqueen mangrupa unggul sarta gangguan-nyieun iklan butik parusahaan agénsi / produksi pangajén lokasina di El Segundo, CA. Bringing tingkat pangluhurna nilai produksi jeung Perang Gagasan, Madiun Mcqueen nyiptakeun eusi sareng kapribadian kuat pikeun klien di boh Arenas perusahaan tur pulitik. ...

Maca deui "

Digital Content Manajer

Posisi: Manajer Kandungan Digital Company: Nagara Colorado Proyék Prak Location: Denver CO AS Émbaran Department Mun anjeun tempo kasempetan karir jeung tujuan nyieun bédana a, mertimbangkeun gabung rahayat dedicated dina Sajarah Colorado. professional urang mere ilham generasi pikeun manggihan heran jeung hartina geus kaliwat urang jeung keur kalibet dina nyieun hiji Colorado hadé. The Sajarah ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!