imah » 2018 » Pebruari

Archives Bulanan: Pébruari 2018

Ulah Kid Me ... Anjeun Kawas Free!

Kuring nyaho Anjeun nuju sagala perasaan gelap di dieu dinten. Dina haté kuring, abdi terang kami teu bisa dielehkeun, sabab aya jawaban anu bakal muka panto. Aya jalan sabudeureun sistem ieu. Ieu tés tina kasabaran jeung komitmen urang. Hiji gagasan hébat bisa meunang batur leuwih. "- ngadon Draper," Mad Lalaki "2007-2015, AMC ...

Maca deui "

Media masa depan Konsép - 2018 NAB Tembongkeun, Pra-Tembongkeun Wawancara. #NABShow @NABShow @FMCTraining

Ben Kozuch of Konsép Future Media ceramah ngeunaan sajarah ngeunaan Konferénsi Dunya Post Produksi dina NAB Tembongkeun.

Maca deui "

Caringo - 2018 NAB Tembongkeun, Pra-Tembongkeun Wawancara. #NABShow @NABShow @CaringoStorage

Adrian Hererra of Caringo babagi pikagumbiraeun na sabudeureun upcoming 2018 NAB Tembongkeun na naon Caringo téh sadayana ngeunaan!

Maca deui "

LiftIgniter - 2018 NAB Tembongkeun, Pra-Tembongkeun Wawancara. #NABShow @NABShow @LiftIgniter

Adam Spector of LiftIgniter babagi téhnologi maranéhna jeung 2018 NAB Tembongkeun panongton sarta ngécéskeun naon produk maranéhanana nyaéta sakabéh

Maca deui "

AlertMe - 2018 NAB Tembongkeun, Pra-Tembongkeun Wawancara. #NABShow @NABShow

Adam Shapiro of AlertMe babagi téhnologi na jeung 2018 NAB Tembongkeun panongton sarta ngécéskeun kagunaan keur AlertMe dina

Maca deui "

Industrial desainer - Tingkat Entry

Posisi: Industrial desainer - Tingkat Entry Company: Southern Telecom Location: Brooklyn NY AS 3D artis Southern Telecom keur néangan artis 3D kalayan kaahlian teknis dina keyshot, skill modeling di solidworks na visualizing skill on Photoshop na Illustrator. Anjeunna / manehna bakal jawab nyieun kakuatan titik presentasi pikeun garis produk anyar. Fungsi penting: Ngembangkeun 3D model digital, renderings, struktural ...

Maca deui "

JVC PTZ Produksi Kaméra Pitulung Aksés St. Tammany Ngurangan Waragad, Ngaronjatkeun sinyalna Rapat Pamaréntah

JVC Profesional Video, division tina JVCKENWOOD AS Corporation, dinten ngumumkeun Aksés St. Tammany, saluran aksés pamaréntah porsi Louisiana urang St. Tammany Parish, geus ditambahkeun tilu JVC KY-PZ100 robotic PTZ kaméra produksi jaringan video na hiji rm-LP100 controller kaméra jauh mun kamar déwan na. Dipasang ragrag panungtungan, sistem geus ngurangan waragad tanaga jeung sinyalna pasamoan ningkat. "Mimitina mah ieu ...

Maca deui "

Award-Unggul Film 'The Square' biasa Dailies aman jeung ioGates

Siaran Pix ™ dinten ngumumkeun Magnolia Gambar 'The Square, anu nampi mangrupa nominasi Best Basa Asing Film Oscar sapanjang kalawan sababaraha panghargaan industri sejenna, dipake dina layanan manajemén média basis awan ioGates babagi dailies aman pikeun produksi sarta na rohangan ngédit approvals. "IoGates dijieun dulur sareng mareuman set meunang aksés ka bahan anu aya dina sababaraha platform, sarta eta digawé kacida alusna tanpa ...

Maca deui "

Autoscript na Autocue Produk on Témbongkeun di 2018 NAB Tembongkeun

2018 NAB Tembongkeun Nilik Autoscript na Autocue Booth C6025 April 7-12, Las Vegas Autoscript na Autocue Produk on Témbongkeun di 2018 NAB Tembongkeun Autoscript di 2018 NAB Tembongkeun: calakan nyababkeun Autoscript bakal nyorot kulawarga na sagala-anyar calakan nyababkeun featuring nu epik-IP19XL teleprompter kalawan bakat monitor terpadu 24 inci sarta WinPlus-IP nyababkeun software. The-unggul pangajén rentang IP ayeuna delivering mun ...

Maca deui "

Vinten Produk on Témbongkeun di 2018 NAB Tembongkeun

2018 NAB Tembongkeun Nilik Vinten Booth C6025 April 7-14 Vinten Produk on Témbongkeun di 2018 NAB Tembongkeun Dina 2018 NAB Tembongkeun, Vinten bakal showcase kulawarga lengkep miboga sistem rojongan kaméra siaran. Kalawan leuwih ti hiji abad kaahlian desain, solusi kaméra-unggul pangajén Vinten urang anu dipercanten di sabudeureun éta dunya pikeun control kasaimbangan wates jeung kualitas gerak pangalusna-di-kelas. Vinten urang ...

Maca deui "

SMPTE jeung DPP kolaborasi di Pilot Project pikeun nganteurkeun Ngiringan of Mimiti SMPTE spésifikasi

Bodas dataran, Ny - Feb. 28, 2018 - SMPTE®, organisasi anu standar gawe geus dirojong abad tina kamajuan dina téhnologi hiburan sarta anu kaanggotaan ngawengku dunya, sarta Produksi Partnership Digital (DPP), jaringan bisnis internasional pikeun industri média, geus ngumumkeun kasuksésan hiji proyék munggaran-di-a-jenis pilot keur ngartikeun proses Spesifikasi prototipe SMPTE. SMPTE ...

Maca deui "

AV Desain & deployment Insinyur

Posisi: AV Desain & deployment Insinyur Company: Facebook Location: Menlo Park CA AS (Menlo Park, CA) misi Facebook nyaéta méré jalma kakuatan pikeun ngawangun komunitas jeung mawa dunya ngadeukeutan babarengan. Ngaliwatan kulawarga urang tina aktip sarta jasa, urang nuju ngawangun nanaon béda ti parusahaan nu nyambungkeun milyaran jalma sakuliah dunya, méré éta cara babagi ...

Maca deui "

Produksi tingkat Éntri

Posisi: Entry Produksi tingkat Company: NewView Location: Philadelphia Pa AS Ngan sarjana? Pilari ka ply dagang bagian-waktos anjeun? Ngawangun neruskeun anjeun? Diperlukeun: * Kamera * rai (premiere / Final Cut / Saatos Balukar) * Di-Cam (ngawawancara studio) * produsén (potongan studio / widang) * Kirim neruskeun jeung link kana karya video Anjeun. Proyék Tipe: Bagean-waktu dibutuhkeun pangajaran: muda urang More >>

Maca deui "

Studio / intern Produksi

Posisi: Studio / Produksi intern Company: pala Kreatif Location: New York Ny AS Pikeun dianggap salaku calon, mangga ngagantelkeun neruskeun anjeun sarta surat panutup dijelaskeun interest anjeun dina pala sarta Industri sakabéhna. Aplikasi tanpa surat panutup profésional sarta neruskeun moal dianggap. Nepangkeun pala Kreatif ngarojong merek, jaringan, sarta Agénsi dina bisnis-wangunan maranéhna ...

Maca deui "

DaVinci ngabéréskeun Studio Dipaké pikeun spot Kelas Nasional Broadcast pikeun Kmart

Fremont, CA - Pébruari 28, 2018 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén DaVinci ngabéréskeun Studio ieu dipaké ku Colorist Lauren Malis sahiji basis Chicago The Colonie ka kelas na rengse sababaraha spot siaran nasional pikeun buta ritel Kmart. The kreatif redaksi jeung pos imah produksi ieu disadap pikeun nganteurkeun bintik musiman sakuliah 2017, sarta bari unggal titik anu béda dina eusi, aranjeunna ...

Maca deui "

Wisycom RF Leyuran Candak ka lagu pikeun Premier Motorsports Racing Broadcast

Barcelona, ​​Spanyol, February 28, 2018 - Sobatech Grup SL, nu panyadia anjog tina jasa siaran, nembe disadiakeun, 'ngamimitian-to-finish' manajemen proyek ongkos-mujarab pikeun sauntuyan Motorsports acara. Salaku bagian tina spésifikasi parabot na sakabéh, Sobatech ditingkatkeun parabot nirkabel -na pikeun ngawengku rupa-rupa produk Wisycom, kaasup anak MFL Tumbu, MRK960 panarima, MTK952 pamancar, MPR50-IEM Wideband panarima, MTP40S Bodypack pamancar, ...

Maca deui "