imah » 2018 » Pebruari

Archives Bulanan: Pébruari 2018

Ulah Kid Me ... Anjeun Kawas Free!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kuring nyaho Anjeun nuju sagala perasaan gelap di dieu dinten. Dina haté kuring, abdi terang kami teu bisa dielehkeun, sabab aya jawaban anu bakal muka panto. Aya jalan sabudeureun sistem ieu. Ieu tés tina kasabaran jeung komitmen urang. Hiji gagasan hébat bisa meunang batur leuwih. "- ngadon Draper," Mad Lalaki "2007-2015, AMC ...

Maca deui "

Industrial desainer - Tingkat Entry

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Industrial desainer - Tingkat Entry Company: Southern Telecom Location: Brooklyn NY AS 3D artis Southern Telecom keur néangan artis 3D kalayan kaahlian teknis dina keyshot, skill modeling di solidworks na visualizing skill on Photoshop na Illustrator. Anjeunna / manehna bakal jawab nyieun kakuatan titik presentasi pikeun garis produk anyar. Fungsi penting: Ngembangkeun 3D model digital, renderings, struktural ...

Maca deui "

JVC PTZ Produksi Kaméra Pitulung Aksés St. Tammany Ngurangan Waragad, Ngaronjatkeun sinyalna Rapat Pamaréntah

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

JVC Profesional Video, division tina JVCKENWOOD AS Corporation, dinten ngumumkeun Aksés St. Tammany, saluran aksés pamaréntah porsi Louisiana urang St. Tammany Parish, geus ditambahkeun tilu JVC KY-PZ100 robotic PTZ kaméra produksi jaringan video na hiji rm-LP100 controller kaméra jauh mun kamar déwan na. Dipasang ragrag panungtungan, sistem geus ngurangan waragad tanaga jeung sinyalna pasamoan ningkat. "Mimitina mah ieu ...

Maca deui "

Award-Unggul Film 'The Square' biasa Dailies aman jeung ioGates

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Siaran Pix ™ dinten ngumumkeun Magnolia Gambar 'The Square, anu nampi mangrupa nominasi Best Basa Asing Film Oscar sapanjang kalawan sababaraha panghargaan industri sejenna, dipake dina layanan manajemén média basis awan ioGates babagi dailies aman pikeun produksi sarta na rohangan ngédit approvals. "IoGates dijieun dulur sareng mareuman set meunang aksés ka bahan anu aya dina sababaraha platform, sarta eta digawé kacida alusna tanpa ...

Maca deui "