imah » 2018 » Pebruari (Kaca 2)

Archives Bulanan: Pébruari 2018

Autoscript na Autocue Produk on Témbongkeun di 2018 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

2018 NAB Tembongkeun Nilik Autoscript na Autocue Booth C6025 April 7-12, Las Vegas Autoscript na Autocue Produk on Témbongkeun di 2018 NAB Tembongkeun Autoscript di 2018 NAB Tembongkeun: calakan nyababkeun Autoscript bakal nyorot kulawarga na sagala-anyar calakan nyababkeun featuring nu epik-IP19XL teleprompter kalawan bakat monitor terpadu 24 inci sarta WinPlus-IP nyababkeun software. The-unggul pangajén rentang IP ayeuna delivering mun ...

Maca deui "

Vinten Produk on Témbongkeun di 2018 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

2018 NAB Tembongkeun Nilik Vinten Booth C6025 April 7-14 Vinten Produk on Témbongkeun di 2018 NAB Tembongkeun Dina 2018 NAB Tembongkeun, Vinten bakal showcase kulawarga lengkep miboga sistem rojongan kaméra siaran. Kalawan leuwih ti hiji abad kaahlian desain, solusi kaméra-unggul pangajén Vinten urang anu dipercanten di sabudeureun éta dunya pikeun control kasaimbangan wates jeung kualitas gerak pangalusna-di-kelas. Vinten urang ...

Maca deui "

SMPTE jeung DPP kolaborasi di Pilot Project pikeun nganteurkeun Ngiringan of Mimiti SMPTE spésifikasi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Bodas dataran, Ny - Feb. 28, 2018 - SMPTE®, organisasi anu standar gawe geus dirojong abad tina kamajuan dina téhnologi hiburan sarta anu kaanggotaan ngawengku dunya, sarta Produksi Partnership Digital (DPP), jaringan bisnis internasional pikeun industri média, geus ngumumkeun kasuksésan hiji proyék munggaran-di-a-jenis pilot keur ngartikeun proses Spesifikasi prototipe SMPTE. SMPTE ...

Maca deui "

AV Desain & deployment Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: AV Desain & deployment Insinyur Company: Facebook Location: Menlo Park CA AS (Menlo Park, CA) misi Facebook nyaéta méré jalma kakuatan pikeun ngawangun komunitas jeung mawa dunya ngadeukeutan babarengan. Ngaliwatan kulawarga urang tina aktip sarta jasa, urang nuju ngawangun nanaon béda ti parusahaan nu nyambungkeun milyaran jalma sakuliah dunya, méré éta cara babagi ...

Maca deui "

Produksi tingkat Éntri

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Entry Produksi tingkat Company: NewView Location: Philadelphia Pa AS Ngan sarjana? Pilari ka ply dagang bagian-waktos anjeun? Ngawangun neruskeun anjeun? Diperlukeun: * Kamera * rai (premiere / Final Cut / Saatos Balukar) * Di-Cam (ngawawancara studio) * produsén (potongan studio / widang) * Kirim neruskeun jeung link kana karya video Anjeun. Proyék Tipe: Bagean-waktu dibutuhkeun pangajaran: muda urang More >>

Maca deui "

Studio / intern Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Studio / Produksi intern Company: pala Kreatif Location: New York Ny AS Pikeun dianggap salaku calon, mangga ngagantelkeun neruskeun anjeun sarta surat panutup dijelaskeun interest anjeun dina pala sarta Industri sakabéhna. Aplikasi tanpa surat panutup profésional sarta neruskeun moal dianggap. Nepangkeun pala Kreatif ngarojong merek, jaringan, sarta Agénsi dina bisnis-wangunan maranéhna ...

Maca deui "

DaVinci ngabéréskeun Studio Dipaké pikeun spot Kelas Nasional Broadcast pikeun Kmart

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - Pébruari 28, 2018 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén DaVinci ngabéréskeun Studio ieu dipaké ku Colorist Lauren Malis sahiji basis Chicago The Colonie ka kelas na rengse sababaraha spot siaran nasional pikeun buta ritel Kmart. The kreatif redaksi jeung pos imah produksi ieu disadap pikeun nganteurkeun bintik musiman sakuliah 2017, sarta bari unggal titik anu béda dina eusi, aranjeunna ...

Maca deui "

Wisycom RF Leyuran Candak ka lagu pikeun Premier Motorsports Racing Broadcast

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Barcelona, ​​Spanyol, February 28, 2018 - Sobatech Grup SL, nu panyadia anjog tina jasa siaran, nembe disadiakeun, 'ngamimitian-to-finish' manajemen proyek ongkos-mujarab pikeun sauntuyan Motorsports acara. Salaku bagian tina spésifikasi parabot na sakabéh, Sobatech ditingkatkeun parabot nirkabel -na pikeun ngawengku rupa-rupa produk Wisycom, kaasup anak MFL Tumbu, MRK960 panarima, MTK952 pamancar, MPR50-IEM Wideband panarima, MTP40S Bodypack pamancar, ...

Maca deui "