imah » 2018 » Maret

Archives Bulanan: Maret 2018

Junior desainer Produk

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Junior desainer Produk Company: DALIX Location: Rancho Cucamonga CA AS Rincian Proyék Conceptualize jeung gagasan design sababaraha akurat sketsa nu ngagambarkeun customer target. Jieun karya seni dina Photoshop na Illustrator Act sakumaha otoritas fashion ngajalankeun desain brand na point of view minuhan sakabeh milestones sareng almenak tanggal alatan. Panalungtikan jeung nganalisis tren minat pikeun desain & ngembangkeun produk A ...

Maca deui "

desainer produk

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: desainer Produk Company: 23andMe Location: Gunung View CA AS tumuwuh tim Desain Produk kami keur néangan hiji desainer Produk luar biasa pikeun mantuan ngawangun pangalaman hanca na ngalakonan nu empower individu mangtaun wawasan sarta nyandak Peta on informasi genetik pribadi maranéhanana. peran ieu bisa jadi responsif web atanapi asli mobile-fokus, gumantung kana pangalaman Anjeun. Di 23andMe, ngarancang ...

Maca deui "

desainer produk

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Produk desainer Company: BlueJeans Location: Gunung View CA BlueJeans AS nyaeta panyadia anjog di dunya komunikasi video interoperable, bringing video ka anjeun, dimana wae anjeun. BlueJeans dipaké ku rébuan pausahaan global pikeun rapat sapopoé, acara, sarta jaringan sosial, sarta jalan sakuliah sagala lokasi atawa alat, kaasup mobile, desktop, atawa sistem kamar. BlueJeans nyaeta jaman modern ...

Maca deui "

Media Téhnologi Purwokerto Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Media Téhnologi Purwokerto Insinyur Company: NBCUniversal Location: New York Ny AS The departemén Néglasari News Produksi Téknik Purwokerto tanggung jawab sistem jeung prosés ngarojong operasi Newsgathering jeung produksi pikeun merek Néglasari global urang. Kalayan operasi sentral lokasina di New York, NY fokus tim nyaéta dina wangunan, ngarojong tur ngajaga alat siaran jeung software mimitian ti ingest, ngedit, ...

Maca deui "

Diréktur TV / Broadcast Media

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Diréktur TV / Broadcast Media Company: Eargo Location: Gunung View CA AS Simkuring Eargo sarta kami geus di misi a ... .to ngaruksak jeung transformasi industri kaséhatan dédéngéan, salilana! Mun disrupting henteu hal nu ditéang, urang nyarankeun Anjeun ngaléngkah ka posting pakasaban salajengna. Urang ditéang maranéhanana individu gairah anu luncat kaluar tina ranjang dina ngimpi isuk ...

Maca deui "

Siaran Téknis Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Broadcast Téknis Insinyur Company: ngahiji média Location: New York Ny AS Dumasar di kantor New York urang, ngahiji media ayeuna néangan hiji siaran insinyur ngalaman pikeun mastikeun yén sakabéh aspék téknis ti pos-produksi ngajalankeun lancar. peran ieu mantuan pikeun ngarojong rupa-rupa leyuran video digital disiarkeun jeung alat, kaasup sagalana ti server video digital basajan tur ...

Maca deui "

Diréktur Produksi Video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Diréktur Company Produksi Video: Udacity Location: misi Gunung View CA AS Udacity urang téh keur democratize atikan. Simkuring hiji kurban platform learning online groundbreaking Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah widang kayaning kecerdasan jieunan, learning mesin, robotics, kanyataanana maya, sareng nu sanesna. Fokus kana timer pemberdayaan ngaliwatan pembelajaran, Udacity geus nyieun téknologi inovatif kayaning mobil timer nyetir sadia ka komunitas global aspiring ...

Maca deui "

Canggih Video Headend Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Advanced Video Headend Insinyur Company: Spéktrum Location: Greenwood Désa CO AS Proyék wengkuan: Advanced Video Headend peran Operasi Insinyur ieu bakal boga campuran tanggung jawab transactional jeung proyék basis, kaasup tapi teu diwatesan ka ngarobah kagiatan tur escalations nagara golongan IV. Tugas & tanggung jawab: Desain, ngembangkeun jeung validasi of MOPs, ngalaksanakeun parobahan jeung ngajaga tim tur luyu sebaran-béréndélan diropéa ...

Maca deui "