imah » 2018 » Maret

Archives Bulanan: Maret 2018

Junior desainer Produk

Posisi: Junior desainer Produk Company: DALIX Location: Rancho Cucamonga CA AS Rincian Proyék Conceptualize jeung gagasan design sababaraha akurat sketsa nu ngagambarkeun customer target. Jieun karya seni dina Photoshop na Illustrator Act sakumaha otoritas fashion ngajalankeun desain brand na point of view minuhan sakabeh milestones sareng almenak tanggal alatan. Panalungtikan jeung nganalisis tren minat pikeun desain & ngembangkeun produk A ...

Maca deui "

desainer produk

Posisi: desainer Produk Company: 23andMe Location: Gunung View CA AS tumuwuh tim Desain Produk kami keur néangan hiji desainer Produk luar biasa pikeun mantuan ngawangun pangalaman hanca na ngalakonan nu empower individu mangtaun wawasan sarta nyandak Peta on informasi genetik pribadi maranéhanana. peran ieu bisa jadi responsif web atanapi asli mobile-fokus, gumantung kana pangalaman Anjeun. Di 23andMe, ngarancang ...

Maca deui "

desainer produk

Posisi: Produk desainer Company: BlueJeans Location: Gunung View CA BlueJeans AS nyaeta panyadia anjog di dunya komunikasi video interoperable, bringing video ka anjeun, dimana wae anjeun. BlueJeans dipaké ku rébuan pausahaan global pikeun rapat sapopoé, acara, sarta jaringan sosial, sarta jalan sakuliah sagala lokasi atawa alat, kaasup mobile, desktop, atawa sistem kamar. BlueJeans nyaeta jaman modern ...

Maca deui "

Media Téhnologi Purwokerto Insinyur

Posisi: Media Téhnologi Purwokerto Insinyur Company: NBCUniversal Location: New York Ny AS The departemén Néglasari News Produksi Téknik Purwokerto tanggung jawab sistem jeung prosés ngarojong operasi Newsgathering jeung produksi pikeun merek Néglasari global urang. Kalayan operasi sentral lokasina di New York, NY fokus tim nyaéta dina wangunan, ngarojong tur ngajaga alat siaran jeung software mimitian ti ingest, ngedit, ...

Maca deui "

Diréktur TV / Broadcast Media

Posisi: Diréktur TV / Broadcast Media Company: Eargo Location: Gunung View CA AS Simkuring Eargo sarta kami geus di misi a ... .to ngaruksak jeung transformasi industri kaséhatan dédéngéan, salilana! Mun disrupting henteu hal nu ditéang, urang nyarankeun Anjeun ngaléngkah ka posting pakasaban salajengna. Urang ditéang maranéhanana individu gairah anu luncat kaluar tina ranjang dina ngimpi isuk ...

Maca deui "

Siaran Téknis Insinyur

Posisi: Broadcast Téknis Insinyur Company: ngahiji média Location: New York Ny AS Dumasar di kantor New York urang, ngahiji media ayeuna néangan hiji siaran insinyur ngalaman pikeun mastikeun yén sakabéh aspék téknis ti pos-produksi ngajalankeun lancar. peran ieu mantuan pikeun ngarojong rupa-rupa leyuran video digital disiarkeun jeung alat, kaasup sagalana ti server video digital basajan tur ...

Maca deui "

Diréktur Produksi Video

Posisi: Diréktur Company Produksi Video: Udacity Location: misi Gunung View CA AS Udacity urang téh keur democratize atikan. Simkuring hiji kurban platform learning online groundbreaking Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah widang kayaning kecerdasan jieunan, learning mesin, robotics, kanyataanana maya, sareng nu sanesna. Fokus kana timer pemberdayaan ngaliwatan pembelajaran, Udacity geus nyieun téknologi inovatif kayaning mobil timer nyetir sadia ka komunitas global aspiring ...

Maca deui "

Canggih Video Headend Insinyur

Posisi: Advanced Video Headend Insinyur Company: Spéktrum Location: Greenwood Désa CO AS Proyék wengkuan: Advanced Video Headend peran Operasi Insinyur ieu bakal boga campuran tanggung jawab transactional jeung proyék basis, kaasup tapi teu diwatesan ka ngarobah kagiatan tur escalations nagara golongan IV. Tugas & tanggung jawab: Desain, ngembangkeun jeung validasi of MOPs, ngalaksanakeun parobahan jeung ngajaga tim tur luyu sebaran-béréndélan diropéa ...

Maca deui "

The Young na Old Boga Ground umum ... Kungsi Poho

Holocaust jeung pati gunana tina 17 Wayang kulit di Stoneman Douglas High ampir 75 taun sarta generasi eta tapi aranjeunna bagikeun beungkeut umum ... salamet teu hoyong nagara jeung dunya poho. Ngamekarkeun hiji simbol kahirupan éta salah sahiji pasukan nyetir balik design nyatet arsiték Stanley Tigerman urang keur dunya-kawentar Illionis Holocaust Museum ...

Maca deui "

Panambah téhnologi brings NEW enol U KVM pamancar TO NAB 2018

Panambah téhnologi brings NEW enol U KVM pamancar TO NAB 2018 Dongle-ukuran ALIF100T Solves rak Spasi tangtangan panambah Téhnologi, fokus kana nyadiakeun di dunya paling inovatif keyboard / video / mouse (KVM) solusi, bakal unveil munggaran di dunya Zero U, IP basis KVM pamancar - nu ADDERLink watesna 100T (ALIF100T) di NAB 2018. Dimekarkeun di respon kana paménta customer, nya eta ...

Maca deui "

Sateuacanna Video Encoding Insinyur

Posisi: sateuacanna Video Encoding Insinyur Company: Spéktrum Location: Greenwood Désa CO AS wengkuan Proyék sateuacanna Video Encoding peran Operasi Insinyur ieu bakal boga campuran tanggung jawab transactional jeung proyék basis, kaasup tapi teu diwatesan ka ngarobah kagiatan tur nagara golongan III escalations. Tugas & tanggung jawab: Desain, ngembangkeun jeung validasi of MOPs, ngalaksanakeun parobahan jeung ngajaga tim tur luyu sebaran-béréndélan diropéa ...

Maca deui "

Kobalt Digital delivers openGear Modular Card Komputer di Coveted Perkakas-Tipe Paket

The OG-PC-x86 Nyaeta Mimiti Full-fungsionalitas x86 Processor-Dumasar Card PC pikeun ékosistem CHAMPAIGN 2RU openGear, gering -. Maret 30, 2018 - kobalt Digital dinten ngawanohkeun OG-PC-x86 kartu modular PC nu parusahaan dimekarkeun di respon langsung kana paménta customer pikeun hiji pakét Perkakas-tipe imah sakabeh komponen sistem, kaasup komputer dimaksudkeun, dina pigura 2RU openGear tunggal. Incorporating ...

Maca deui "

Mesin Learning Élmuwan

Posisi: Mesin Learning Élmuwan Company: Amazon.com Location: East Palo Alto CA AS Amazon AI keur néangan élmuwan kelas dunya sarta insinyur mun gabung na AI Lab. Grup ieu dipercayakeun ku gedong algoritma mesin learning anyar pikeun AWS na konsumén urang. Di AI Lab na di Amazon AI anjeun bakal invent, nerapkeun, sarta nyebarkeun kaayaan seni ...

Maca deui "

Video Insinyur Proyék

Posisi: Video Insinyur Proyék Company: SAIC Location: Cleveland OH AS Video Insinyur (Jumlah proyék: 434947) Description: SAIC ieu Ngiring a Insinyur Video dina Cleveland, OH jeung ngarojong NASA. Kedah janten Warga AS kalawan kamampuhan pikeun ménta Amanah Public. Proyék Pedaran fungsi minangka hiji insinyur specializing dina hardware audio visual sarta digital signage, software, jaringan, sarta sistim. Desain, tumuwuh, ...

Maca deui "

video insinyur

Insinyur Company video:: posisi Leyuran CPR Multimedia Location: Gaithersburg MD AS A hasil-berorientasi tim pamuter sareng A / V pangalaman solid teknis, pamahaman alus industri produksi audio-visual jeung acara, sarta komunikasi jeung jalma kuat kaahlian. A pangdéngé tenang jeung masalah solver, anu bisa ngawakilan CPR ogé kalayan klien, ngical paralatan sarta Pagawé Leupas. Hiji individu anu bisa, di kali, ngawula ...

Maca deui "

Mesin Learning Insinyur

Posisi: Mesin Learning Insinyur Company: IntelliPro Grup Inc. Location: Label pamaké Gunung View CA AS ogé labél eusi video / warta. Ngalatih model ngawula eusi langkung relevan pikeun pamaké. Tanggung jawab Ngalakukeun analisis data keur ngahasilkeun wawasan produk ti log produksi evaluate deukeut algorithmic béda pikeun ngajawab rupa kasus mesin learning jeung pamakéan prediksi. Ngawangun sistem profil pamaké dumasar ...

Maca deui "