imah » 2018 » April

Archives Bulanan: April 2018

Produk Systems Insinyur, Video

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Systems Produk Insinyur, Video Company: Comcast Location: TPX (Technology.Product.Xperience) organisasi Denver CO AS Comcast urang jalan di simpang média jeung téhnologi. tim inovatif urang anu terus berkembang delivering produk nu transformasi pangalaman customer. Ti nyieun aktip kawas TVGo ka fitur anyar kayaning Guide hihihi dina platform X1, urang dianggo unggal dinten nyieun ...

Maca deui "

LYNX Technik Announces adisi jeung Tim Penjualan

Matthias gueckel
  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

LYNX Technik AG®, panyadia of interfaces modular software-diartikeun pikeun siaran ogé AV profésional sarta aplikasi pamrosésan sinyal industri, announces yén Matthias Gueckel geus ngagabung parusahaan sakumaha International Penjualan Manajer, éféktif April 1, 2018. Paling anyar, salaku manajer jualan keur Sony Profesional Éropa, Matthias éta jawab jualan PSE Sony dina widang téhnologi média Podomoro ...

Maca deui "

Ericsson Media Leyuran ngéléhkeun badag di NAB Tembongkeun 2018 kalawan opat 'Best Tembongkeun' panghargaan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Di NAB Tembongkeun 2018, Ericsson Leyuran Media nunjukkeun kumaha eta anu transforming TV kalayan solusi tungtung-to-tungtung pangiriman video na inovatif ku unggul tilu 'Best Tembongkeun' panghargaan pikeun anak MediaFirst Video Processing suite. Pausahaan ogé nuluykeun meunang hiji Ace (Awesome Cool némbongkeun) Award, diwakilan ku NAB pikeun 'Best ageung Island Booth' dina pangakuan inovasi taun ...

Maca deui "

Unpaid Produksi intern (kantor na di set) - Full waktos

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Produksi unpaid intern (kantor na di set) - Full waktos Company: Dina Time Studios Location: Brooklyn NY AS Produksi unpaid intern: Dina Time Studios nyaéta parusahaan produksi komérsial anu nyiptakeun commercials aslina sareng video produk keur sebaran online. Kami hiji-warung hiji-eureun anu teu sagalana ti pitching kana nulis jeung syuting ka sadaya jasa pos-produksi. Tim kami nyaéta ...

Maca deui "

panulis kreatif

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Kreatif panulis Company: Tech Mahindra Location: Gunung View CA AS Judul proyék: Kreatif lokasi panulis proyék: Gunung View, Ca Urang kudu 1 panulis unggal kalayan kaahlian dina basa 3, pikeun Bengali, Tamil na Telugu. Tanggung jawab primér: tulisan Kreatif, ngedit, sareng reviewing keur dialog, interaksi pamaké, sarta ngembangkeun karakter. Berkembang ngajaga hiji pituduh gaya. Koordinasi jeung stakeholder cross-fungsi dina ...

Maca deui "

Internal Operasi Mitra

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: internal Operasi Mitra Company: Next Level Video Location: Philadelphia Pa AS posisi Judul: Operasi internal Mitra Kualifikasi: Entry Level Ringkesan tina posisi: Next Level Video ieu pilari a keras kerja, dikelompokeun individu nu teu sieun jam lila na karya lengkep dina produksi olahraga. tanggung jawab primér ngawengku tata sarta executing sagala aspek prosés operasi 'sangkan ngaéksekusi, ...

Maca deui "

Katilu Asisten Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Asisten Katilu Insinyur Company: Departemen Tentara Location: Portland OR AS tugas Ringkesan ngeunaan posisi: The staf Portland District oversees operasi jeung perawatan ti 19 bendungan multi Tujuan di Oregon sarta struktur ingetan sedimen di kulon Washington. Urang ogé mulasara leuwih ti 720 mil saluran féderal navigasi jeung channel 33 jeung proyék palabuhan ngaliwatan ...

Maca deui "

Video Produksi intern

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Video Produksi intern Company: Videography Location: Castro Valley CA AS ieu posisi intern: ti 4 / 24 / 18-6 / 6 / 18 (minggu kontrak 6) Hello! Im nyieun set unik tina video sareng peryogi hiji intern. Anjeun gairah ngeunaan video musik? Anjeun artistik? Dipercaya? Jadwal bakal 3 atanapi 4x hiji minggu (2 jam shifts) ti 1012PM atanapi 9-11AM Naon maneh ...

Maca deui "