imah » 2018 » Mei

Archives Bulanan: bisa 2018

Atlantik Tengah Ngabantu kana kapercayaan Industri ngawangun System Jeung atikan sesi di InfoComm 2018

Atlantik Tengah alamat Tren Key jeung tantangan dina Kolaborasi jeung spasi Huddle, Manajemén effect, Protection Power, rak Desain, AV / IT Kaamanan, jeung More FAIRFIELD, NJ - May 31, 2018 - Salaku bagian tina neraskeun usaha pikeun mantuan para nasabah nganteurkeun pangalaman AV luar biasa , Atlantik Tengah Produk dinten ngumumkeun sababaraha kasempetan learning dina InfoComm 2018 Juni 6-8 di Las Vegas Konvénsi Center. ...

Maca deui "

VITEC na ATX Jaringan Rakan ka Tawarkeun Ahir-to-Ahir Kaamanan Kandungan pikeun perusahaan tur Olahraga tempat IPTV Deployments

SUNNYVALE, Calif -. Méi 31, 2018 - VITEC, pamingpin di sakuliah dunya dina canggih video encoding jeung streaming solusi, sarta ATX Jaringan, pamingpin téhnologi tina platform optik sarta aksés media, dinten ngumumkeun hiji partnership strategis nyadiakeun hiji arsitektur pinuh aman keur sebaran eusi IPTV sapanjang jaringan perusahaan via VITEC urang pangajén-unggul EZ TV IPTV na Digital Signage Platform ...

Maca deui "

Panasonic Capit nirkabel nu IMT VISLINK

SARASOTA, FL, bisa 31, 2018 - xG Téhnologi, Inc. ( "xG" atawa "Company") (NASDAQ: XGTI, XGTIW), anu IMT Vislink merek anu dipikawanoh salaku pamingpin global dina komunikasi video hirup di siaran di, penegak hukum jeung pasar pertahanan, announces dinten a partnership kalawan Panasonic anu bakal ningali solusi nirkabel éksternal IMT Vislink urang terpadu kana rentang Panasonic kaméra studio, anu ngamungkinkeun para ...

Maca deui "

Edmonton Service Pulisi ngahontal milestone of 200,000 Video Aset Disimpen di CatDV MAM

Warwick, Inggris - May 31, 2018 - Square Box Systems dinten ngumumkeun yén Edmonton Pulisi Service (EPS), gaya pulisi kota keur kota Edmonton, Alberta, Kanada, kaliwat hiji milestone konci dina pamakéan na tina asset média CatDV manajemén (MAM) sistem: archiving leuwih ti aset video 200,000. Ngaliwatan search, automation, sarta manajemén gudang mantap CatDV urang ...

Maca deui "

Panavision di Cine Gear Expo Highlights perluasan Nuluykeun tina Millenium DXL2 ékosistem

kaméra Millenium DXL2 8K Panavision urang ngajadikeun na perdana Cine Gear Expo on June 1-2 dina The Studios di Cangkuang di Los Angeles. Kaméra Premier, badag-format ku pamutahiran firmware pos-centric anyar bakal ditembongkeun di Panavision stan (#S102) dina Panggung 17 marengan opat susunan lénsa badag-format anyar, hiji asesoris kit DXL-diideuan pikeun kaméra RED DSMC2 , sarta ...

Maca deui "

Program Béta Public EditShare Announces Aliran Media asset Manajemén; Ayeuna Sadia pikeun Pilih Fasilitas Kreatif

Basingstoke, UK - May 31, 2018 - EditShare, pamingpin téhnologi di gudang dibagikeun calakan, AQC na leyuran manajemén media, Ujang masarakat pos produksi pikeun nguji generasi saterusna platform Aliran média manajemén asset na. Pikeun kahiji kalina, sagala fasilitas siaran atawa produksi tiasa install Aliran MAM on luhur sagala kolam renang gudang. Ayeuna ...

Maca deui "

Piksel Power delivers automation na virtualization keur TV Kula & madhab di BroadcastAsia 2018

30-taun spesialis siaran mendemonstrasikan bungkusan eusi pikeun VoD barengan solusi siaran ConnecTech Asia, BroadcastAsia stan 4P5-03, Suntec Singapura: piksel Power, nu playout global automation, branding na grafik innovator, ieu demonstrating software-dihartikeun na virtualizable solusi workflow otomatis di BroadcastAsia 2018. Featuring kabuktian platform StreamMaster média ngolah na gallium workflow na orchestration, piksel Power bakal demonstrate kumaha siaran sarta panyadia pangiriman eusi tiasa ngamaksimalkeun ...

Maca deui "

desainer senior

Posisi: Senior desainer Company: The J. Paul Getty Amanah Location: Los Angeles CA AS Proyék Ringkesan The J. Paul Getty Museum nyiar a thinker kreatif sarta strategis pikeun gabung tim rarancang-unggul pangajén. Kita Hayu nyieun interaksi luar biasa jeung pangalaman kalayan kempelan urang di duanana loka: nu Getty Center sarta Getty Villa. Ngalaporkeun ka Kepala Desain, anu Senior ...

Maca deui "

video Editor

Posisi: Video Editor Company: spiral Moon Media Location: Santa Clara CA AS Proyék Ringkesan Urang téh hiji parusahaan leutik, berhasil videography & video produksi di Bay Selatan. Urang ngerjakeun korporasi, non-kalan, startups sarta sagala rupa VIPs Silicon Valley. Urang utamana do video promosi jeung acara live. Pariksa ramatloka urang jeung portopolio di: spiralmoon.com. Urang keur pilari pikeun nambahkeun ...

Maca deui "

desainer senior

Posisi: Senior desainer Company: kritis Massa Location: Cupertino CA AS Urang téh hiji lembaga design pangalaman sareng fokus relentless on nasabah. Cara customer hiji pangalaman brand a boga dampak profound on persépsi, kabiasaan meuli jeung kasatiaan. Éta naha pagawean urang dimimitian jeung ditungtungan make konsumén klien kami '. Simkuring ngadangukeun aranjeunna. Sangkan méré konfirmasi sareng maranehna. Simkuring malah ...

Maca deui "

Bagian Time Audio Video Kajadian teknisi

Posisi: Bagean Time Audio Video Kajadian teknisi Pausahaan: AVT Productions Location: Santa Clara CA AS umum kasimpulan / Tujuan posisi: tanggung jawab kaasup netepkeun up, nyaluyukeun, sarta alat-alat audio-visual operasi anu ngawengku tapi teu dugi ka audio, video, data , proyéksi, kaméra, cahaya, sareng komponen nu patali komputer. Kamampuhan pikeun rupa-Ngepaskeun na troubleshoot komponén dina hiji sakumaha-diperlukeun per dadasar acara nyaeta kudu. ...

Maca deui "

Diréktur Fotografi

langkung >>

Maca deui "

Jualan Manager / Mitra produser

langkung >>

Maca deui "

Diréktur Fotografi

langkung >>

Maca deui "

Sora Produksi mixer / Recorder

langkung >>

Maca deui "

Costumer / Siapkeun Dresser / makeup Artist

langkung >>

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!