imah » 2018 » Mei

Archives Bulanan: bisa 2018

Atlantik Tengah Ngabantu kana kapercayaan Industri ngawangun System Jeung atikan sesi di InfoComm 2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Atlantik Tengah alamat Tren Key jeung tantangan dina Kolaborasi jeung spasi Huddle, Manajemén effect, Protection Power, rak Desain, AV / IT Kaamanan, jeung More FAIRFIELD, NJ - May 31, 2018 - Salaku bagian tina neraskeun usaha pikeun mantuan para nasabah nganteurkeun pangalaman AV luar biasa , Atlantik Tengah Produk dinten ngumumkeun sababaraha kasempetan learning dina InfoComm 2018 Juni 6-8 di Las Vegas Konvénsi Center. ...

Maca deui "

VITEC na ATX Jaringan Rakan ka Tawarkeun Ahir-to-Ahir Kaamanan Kandungan pikeun perusahaan tur Olahraga tempat IPTV Deployments

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

SUNNYVALE, Calif -. Méi 31, 2018 - VITEC, pamingpin di sakuliah dunya dina canggih video encoding jeung streaming solusi, sarta ATX Jaringan, pamingpin téhnologi tina platform optik sarta aksés media, dinten ngumumkeun hiji partnership strategis nyadiakeun hiji arsitektur pinuh aman keur sebaran eusi IPTV sapanjang jaringan perusahaan via VITEC urang pangajén-unggul EZ TV IPTV na Digital Signage Platform ...

Maca deui "

Panasonic Capit nirkabel nu IMT VISLINK

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

SARASOTA, FL, bisa 31, 2018 - xG Téhnologi, Inc. ( "xG" atawa "Company") (NASDAQ: XGTI, XGTIW), anu IMT Vislink merek anu dipikawanoh salaku pamingpin global dina komunikasi video hirup di siaran di, penegak hukum jeung pasar pertahanan, announces dinten a partnership kalawan Panasonic anu bakal ningali solusi nirkabel éksternal IMT Vislink urang terpadu kana rentang Panasonic kaméra studio, anu ngamungkinkeun para ...

Maca deui "

Piksel Power delivers automation na virtualization keur TV Kula & madhab di BroadcastAsia 2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

30-taun spesialis siaran mendemonstrasikan bungkusan eusi pikeun VoD barengan solusi siaran ConnecTech Asia, BroadcastAsia stan 4P5-03, Suntec Singapura: piksel Power, nu playout global automation, branding na grafik innovator, ieu demonstrating software-dihartikeun na virtualizable solusi workflow otomatis di BroadcastAsia 2018. Featuring kabuktian platform StreamMaster média ngolah na gallium workflow na orchestration, piksel Power bakal demonstrate kumaha siaran sarta panyadia pangiriman eusi tiasa ngamaksimalkeun ...

Maca deui "

desainer senior

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Senior desainer Company: The J. Paul Getty Amanah Location: Los Angeles CA AS Proyék Ringkesan The J. Paul Getty Museum nyiar a thinker kreatif sarta strategis pikeun gabung tim rarancang-unggul pangajén. Kita Hayu nyieun interaksi luar biasa jeung pangalaman kalayan kempelan urang di duanana loka: nu Getty Center sarta Getty Villa. Ngalaporkeun ka Kepala Desain, anu Senior ...

Maca deui "