imah » 2018 » Juni

Archives Bulanan: Juni 2018

Operasi Manager - Studio & Acara Tim ops

Posisi: Operasi Manager - Studio & Acara ops Tim Company: Panyiaran milestone, Inc. Location: Menlo Park CA AS Kami néangan hiji Manajer Operasi ku gairah pikeun manajemén live acara, operasi studio, pangalaman audio-visual, manajemén tim, sarta komitmen pikeun palaksanaan program pikeun gabung tim Acara Operasi urang ngarojong Facebook. calon idéal urang kudu kaahlian masalah-ngarengsekeun kuat, quantifiable ...

Maca deui "

sistim Insinyur

Posisi: System Insinyur Company: Luminator Location: Plano TX AS Luminator mangrupakeun innovator ngarah dina rarancang jeung manufaktur komunikasi jeung produk cahaya pikeun leuwih ti 80 taun di industri transit beus na rail massa. Kami terus ngawangun tim dinamis urang ku nambahkeun hiji System Insinyur. Kasimpulan: Luminator ieu néangan hiji sistem insinyur ngalaman nyadiakeun teknis ...

Maca deui "

Tech Ad & Spesialis Operasi

Posisi: Ad Tech & Operasi Spesialis Company: Sinclair Broadcast Grup Location: Seattle WA AS Sinclair Digital keur néangan hiji Tech Ad jeung Spesialis Operasi kana gabung tim urang. Penjualan jeung Operasi kami tim mangrupa kritik ka strategi sharing urang. Tujuanana kami téh neruskeun tumuwuhna ieu kalayan produk anyar, téknologi inovatif tur diversify aliran sharing urang. peran Ieu ...

Maca deui "

Pos Produksi Insinyur / Manajer Studio

Posisi: Post Produksi Insinyur / Studio Manager Company: Advanced Systems Grup Location: Sunnyvale CA AS Advanced Systems Grup ieu néangan hiji Post Produksi Insinyur / Manajer Studio ngarojong operasi sarta téhnologi di fasilitas produksi video di Sunnyvale. tugas primér ngawengku; Produksi, produksi pos, manajemén media, manajemén parabot, pangropéa sarta perbaikan tugas. Tanggung jawab: Post produksi: ngedit, desain grafis, warna ...

Maca deui "

Audio Insinyur / teknisi, Seni Center

Posisi: Audio Insinyur / teknisi, Seni Center Company: Nasaret College Location: Rochester Ny AS The Audio Insinyur / peran primér teknisi urang téh nyadiakeun rojongan audio kana Seni pintonan sarta acara salaku anggota konci ti tim produksi Complex. posisi ieu merlukeun pangalaman prior jeung tulangan audio hirup tina orkestra na amplified konser, musicals sarta ceramah. Kudu jadi pinuh pangaweruh dina pamakéan di ...

Maca deui "

IBC PR Dupi lain ekspedisi Buru

"Lamun anjeun teu nyaho naon nuju anjeun lakukeun, leuwih sae pikeun ngalakukeun hal eta gancang!" - Jase Robinson, "bebek Dinasti," A & E, Gurney Productions, nempokeun 2012-17 Trade téh lamun manajemén jeung marketing senior urang ngamimitian pilari teuas jeung beurat dina sabaraha ogé publicists ngalakukeun barang maranéhanana. Pencét jalma, di sisi séjén, heran mana jalma ieu geus keur kaliwat ...

Maca deui "

Ooyala nambihan VR360, HEVC Streaming jeung rea deui Flex Media Platform Jeung Apdet Pikeun Anak Leyuran Digital Video Playout

Greater Bandwidth Kekecapan sarta Nempo immersive pelengkap Sorangan Anyar dirancang pikeun minuhan Dinten urang pasaran Video perlu Ooyala dinten ngumumkeun hiji suite tina kamampuhan anyar jeung fitur keur OoyalaLIVE, aplikasi na keur effortless kreasi, manajemén, pangiriman jeung monetization of live streamed acara na saluran TV linier dina sagala alat. Diantara kamajuan sejen, solusi Digital Video Playout Ooyala urang ayeuna nyandak nu Ooyala ...

Maca deui "

Ooyala Powers Manajemén Kandungan, Syndication na Pangiriman pikeun Turner Asia Pasifik

Ooyala Flex Media Platform Ngabantu Turner ngajadikeun otomatis tur Orchestrate Workflows, Ngurangan Kandungan Time Processing ku 85% Ooyala ieu powering syndication eusi pikeun Turner Asia Pasifik jeung Ooyala Flex Media Platform, kandungan ranté suplai platform optimasi fléksibel tur configurable yén automates tugas, simplifies workflows na speeds nepi ka waktu ka pasar pikeun Turner. Kalayan format eusi beuki rumit sarta sarat, ...

Maca deui "

Rising Sun Gambar Conjures VFX Magic pikeun Cina blockbuster "Sato Dunya"

Studio ngahasilkeun host anu nembak kreatif sarta téhnisna kompléks ngajalankeun tangga nada tina épék mahluk keur lingkungan implengan keur petualangan lamunan internasional anyar. Adelaide, Selatan Australia- Dina hiji proyék Manjang genep bulan, Rising Sun Gambar dihasilkeun 86 épék visual nembak pikeun Dunya Pepelakan, film fantasi petualangan anyar nu debut mun fanfare considerable dina taun ieu urang Shanghai International Film ...

Maca deui "

Association of Paddlesurf Profesional Dunya Tour Mangpaat Blackmagic Desain Live Produksi workflow

Fremont, CA - June 29, 2018 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén Persatuan Paddlesurf Profesional (aplikasi) Dunya Tour ngagunakeun Blackmagic Desain pinuh workflow, kaasup nu Ursa Mini 4K kaméra pilem digital, Micro Studio Kamera 4K kaméra studio hirup, sarta ATEM produksi Studio 4K switcher pikeun siaran, produksi hirup, streaming sarta produksi video tina acara surfing internasional. Dijieun ku ...

Maca deui "

David Edelstein ngagabung Trollbäck + Company Salaku Diréktur Eksekutif ti Partnerships klien

Branding jeung desain studio Trollbäck + Company (Trollbäck) geus tampi Daud Edelstein salaku Diréktur Eksekutif ti Partnerships klien. Dina peran anyar-Na, Edelstein bakal jawab ngamekarkeun bisnis anyar jeung ngembangna hubungan klien parusahaan. "David ngabogaan pamahaman jero ngeunaan naon usaha bener kudu ayeuna, sakumaha manajer brand néangan mitra leuwih lincah pikeun mantuan aranjeunna reinvent jalan ...

Maca deui "

produser Junior

Posisi: Junior produser Company: DW, Deutsche Welle Location: Washington DC AS DW, parusahaan siaran internasional Jerman urang, keur néangan lulusan pikeun ngalatih salaku produser dina na biro Washington DC. DW geus dipikawanoh pikeun di-jero na, warta jeung informasi dipercaya jeung promotes bursa jeung pamahaman antara budaya di dunya jeung urang. Urang ngahontal kaluar utamana pikeun makers kaputusan internasional tur ...

Maca deui "

Hareup-tungtung Web pamekar

Posisi: Hareup-tungtung Web pamekar Company: BCIS Location: New York Ny AS Neangan hiji pamekar web payun-tungtung ngalaman pikeun berpungsi dina hiji ramatloka ngadegkeun. Diperlukeun: -3 + yrs html / js ngembangkeun-2 + yrs jQuery-2 + yrs desain grafis / photoshop-2 + yrs html5 / css Kedah gaduh pangalaman gawé bareng API. Mangga ngirim portopolio bisa dianggap. Kudu lokasina di atawa sabudeureun NYC. Gawé bisa dipigawé jarak jauh tapi kudu bisa ...

Maca deui "

Asisten produksi

Posisi: Produksi Asisten Company: Hive na Vine Location: Washington DC AS néangan asistén produksi pikeun ngarojong hiji dokumenter dina awéwé hideung kaendahan. Di dieu nyaeta sawangan: youtu.be/NtsEN4SnhQA tanggung jawab: ngawawancara Scheduling Ngasupkeun posisi na rohangan ngédit video / model / awak na screening calon balanja jeung item sourcing online pikeun photoshoots Ngarencanakeun jadwal na logistik pikeun pilem pucuk nalungtik informasi gancang Nambahan eusi ka ...

Maca deui "

Desainer produk, TV

Posisi: desainer Produk, TV Company: Netflix Location: Los Gatos CA AS Los Gatos, California Produk Manajemén Netflix nyaéta jaringan televisi di dunya ngarah internét kalawan 125 juta anggota dina leuwih nagara 190. Urang sambungkeun jalma kalawan pilem jeung televisi global ku delivering eusi beredar, inovasi teknis na pangalaman pamaké. Simkuring nuju neraskeun pikeun investasi di global-dipikawanoh eusi aslina kawas Hirup muhrim, ...

Maca deui "

Instagram fotografer

Posisi: Instagram fotografer Company: Hessenn Grup Location: Dallas TX AS Hai dulur, urang néangan sababaraha bagian-waktos Instagram photographers pikeun ngarengsekeun tugas produk shooting urang. Anjeun kudu janten remen traveler kalawan persépsi estetika pohara alus. Anjeun oge kudu gaduh dina pangalaman 3-taun sahenteuna fotografi tur Photoshop (atawa softwares sarupa). Pangalaman jeung kamahéran of Instagram anu diperlukeun. ...

Maca deui "