imah » 2018 » Juni

Archives Bulanan: Juni 2018

Operasi Manager - Studio & Acara Tim ops

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Operasi Manager - Studio & Acara ops Tim Company: Panyiaran milestone, Inc. Location: Menlo Park CA AS Kami néangan hiji Manajer Operasi ku gairah pikeun manajemén live acara, operasi studio, pangalaman audio-visual, manajemén tim, sarta komitmen pikeun palaksanaan program pikeun gabung tim Acara Operasi urang ngarojong Facebook. calon idéal urang kudu kaahlian masalah-ngarengsekeun kuat, quantifiable ...

Maca deui "

sistim Insinyur

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: System Insinyur Company: Luminator Location: Plano TX AS Luminator mangrupakeun innovator ngarah dina rarancang jeung manufaktur komunikasi jeung produk cahaya pikeun leuwih ti 80 taun di industri transit beus na rail massa. Kami terus ngawangun tim dinamis urang ku nambahkeun hiji System Insinyur. Kasimpulan: Luminator ieu néangan hiji sistem insinyur ngalaman nyadiakeun teknis ...

Maca deui "

Tech Ad & Spesialis Operasi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Ad Tech & Operasi Spesialis Company: Sinclair Broadcast Grup Location: Seattle WA AS Sinclair Digital keur néangan hiji Tech Ad jeung Spesialis Operasi kana gabung tim urang. Penjualan jeung Operasi kami tim mangrupa kritik ka strategi sharing urang. Tujuanana kami téh neruskeun tumuwuhna ieu kalayan produk anyar, téknologi inovatif tur diversify aliran sharing urang. peran Ieu ...

Maca deui "

Pos Produksi Insinyur / Manajer Studio

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Post Produksi Insinyur / Studio Manager Company: Advanced Systems Grup Location: Sunnyvale CA AS Advanced Systems Grup ieu néangan hiji Post Produksi Insinyur / Manajer Studio ngarojong operasi sarta téhnologi di fasilitas produksi video di Sunnyvale. tugas primér ngawengku; Produksi, produksi pos, manajemén media, manajemén parabot, pangropéa sarta perbaikan tugas. Tanggung jawab: Post produksi: ngedit, desain grafis, warna ...

Maca deui "

Audio Insinyur / teknisi, Seni Center

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Audio Insinyur / teknisi, Seni Center Company: Nasaret College Location: Rochester Ny AS The Audio Insinyur / peran primér teknisi urang téh nyadiakeun rojongan audio kana Seni pintonan sarta acara salaku anggota konci ti tim produksi Complex. posisi ieu merlukeun pangalaman prior jeung tulangan audio hirup tina orkestra na amplified konser, musicals sarta ceramah. Kudu jadi pinuh pangaweruh dina pamakéan di ...

Maca deui "

IBC PR Dupi lain ekspedisi Buru

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

"Lamun anjeun teu nyaho naon nuju anjeun lakukeun, leuwih sae pikeun ngalakukeun hal eta gancang!" - Jase Robinson, "bebek Dinasti," A & E, Gurney Productions, nempokeun 2012-17 Trade téh lamun manajemén jeung marketing senior urang ngamimitian pilari teuas jeung beurat dina sabaraha ogé publicists ngalakukeun barang maranéhanana. Pencét jalma, di sisi séjén, heran mana jalma ieu geus keur kaliwat ...

Maca deui "

Ooyala nambihan VR360, HEVC Streaming jeung rea deui Flex Media Platform Jeung Apdet Pikeun Anak Leyuran Digital Video Playout

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Greater Bandwidth Kekecapan sarta Nempo immersive pelengkap Sorangan Anyar dirancang pikeun minuhan Dinten urang pasaran Video perlu Ooyala dinten ngumumkeun hiji suite tina kamampuhan anyar jeung fitur keur OoyalaLIVE, aplikasi na keur effortless kreasi, manajemén, pangiriman jeung monetization of live streamed acara na saluran TV linier dina sagala alat. Diantara kamajuan sejen, solusi Digital Video Playout Ooyala urang ayeuna nyandak nu Ooyala ...

Maca deui "

Ooyala Powers Manajemén Kandungan, Syndication na Pangiriman pikeun Turner Asia Pasifik

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ooyala Flex Media Platform Ngabantu Turner ngajadikeun otomatis tur Orchestrate Workflows, Ngurangan Kandungan Time Processing ku 85% Ooyala ieu powering syndication eusi pikeun Turner Asia Pasifik jeung Ooyala Flex Media Platform, kandungan ranté suplai platform optimasi fléksibel tur configurable yén automates tugas, simplifies workflows na speeds nepi ka waktu ka pasar pikeun Turner. Kalayan format eusi beuki rumit sarta sarat, ...

Maca deui "