imah » 2018 » Juni (Kaca 2)

Archives Bulanan: Juni 2018

Rising Sun Gambar Conjures VFX Magic pikeun Cina blockbuster "Sato Dunya"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Studio ngahasilkeun host anu nembak kreatif sarta téhnisna kompléks ngajalankeun tangga nada tina épék mahluk keur lingkungan implengan keur petualangan lamunan internasional anyar. Adelaide, Selatan Australia- Dina hiji proyék Manjang genep bulan, Rising Sun Gambar dihasilkeun 86 épék visual nembak pikeun Dunya Pepelakan, film fantasi petualangan anyar nu debut mun fanfare considerable dina taun ieu urang Shanghai International Film ...

Maca deui "

Association of Paddlesurf Profesional Dunya Tour Mangpaat Blackmagic Desain Live Produksi workflow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - June 29, 2018 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén Persatuan Paddlesurf Profesional (aplikasi) Dunya Tour ngagunakeun Blackmagic Desain pinuh workflow, kaasup nu Ursa Mini 4K kaméra pilem digital, Micro Studio Kamera 4K kaméra studio hirup, sarta ATEM produksi Studio 4K switcher pikeun siaran, produksi hirup, streaming sarta produksi video tina acara surfing internasional. Dijieun ku ...

Maca deui "

David Edelstein ngagabung Trollbäck + Company Salaku Diréktur Eksekutif ti Partnerships klien

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Branding jeung desain studio Trollbäck + Company (Trollbäck) geus tampi Daud Edelstein salaku Diréktur Eksekutif ti Partnerships klien. Dina peran anyar-Na, Edelstein bakal jawab ngamekarkeun bisnis anyar jeung ngembangna hubungan klien parusahaan. "David ngabogaan pamahaman jero ngeunaan naon usaha bener kudu ayeuna, sakumaha manajer brand néangan mitra leuwih lincah pikeun mantuan aranjeunna reinvent jalan ...

Maca deui "

produser Junior

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Junior produser Company: DW, Deutsche Welle Location: Washington DC AS DW, parusahaan siaran internasional Jerman urang, keur néangan lulusan pikeun ngalatih salaku produser dina na biro Washington DC. DW geus dipikawanoh pikeun di-jero na, warta jeung informasi dipercaya jeung promotes bursa jeung pamahaman antara budaya di dunya jeung urang. Urang ngahontal kaluar utamana pikeun makers kaputusan internasional tur ...

Maca deui "

Hareup-tungtung Web pamekar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Hareup-tungtung Web pamekar Company: BCIS Location: New York Ny AS Neangan hiji pamekar web payun-tungtung ngalaman pikeun berpungsi dina hiji ramatloka ngadegkeun. Diperlukeun: -3 + yrs html / js ngembangkeun-2 + yrs jQuery-2 + yrs desain grafis / photoshop-2 + yrs html5 / css Kedah gaduh pangalaman gawé bareng API. Mangga ngirim portopolio bisa dianggap. Kudu lokasina di atawa sabudeureun NYC. Gawé bisa dipigawé jarak jauh tapi kudu bisa ...

Maca deui "

Asisten produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Produksi Asisten Company: Hive na Vine Location: Washington DC AS néangan asistén produksi pikeun ngarojong hiji dokumenter dina awéwé hideung kaendahan. Di dieu nyaeta sawangan: youtu.be/NtsEN4SnhQA tanggung jawab: ngawawancara Scheduling Ngasupkeun posisi na rohangan ngédit video / model / awak na screening calon balanja jeung item sourcing online pikeun photoshoots Ngarencanakeun jadwal na logistik pikeun pilem pucuk nalungtik informasi gancang Nambahan eusi ka ...

Maca deui "

Desainer produk, TV

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: desainer Produk, TV Company: Netflix Location: Los Gatos CA AS Los Gatos, California Produk Manajemén Netflix nyaéta jaringan televisi di dunya ngarah internét kalawan 125 juta anggota dina leuwih nagara 190. Urang sambungkeun jalma kalawan pilem jeung televisi global ku delivering eusi beredar, inovasi teknis na pangalaman pamaké. Simkuring nuju neraskeun pikeun investasi di global-dipikawanoh eusi aslina kawas Hirup muhrim, ...

Maca deui "

Instagram fotografer

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: Instagram fotografer Company: Hessenn Grup Location: Dallas TX AS Hai dulur, urang néangan sababaraha bagian-waktos Instagram photographers pikeun ngarengsekeun tugas produk shooting urang. Anjeun kudu janten remen traveler kalawan persépsi estetika pohara alus. Anjeun oge kudu gaduh dina pangalaman 3-taun sahenteuna fotografi tur Photoshop (atawa softwares sarupa). Pangalaman jeung kamahéran of Instagram anu diperlukeun. ...

Maca deui "