imah » 2018 » Juli

Archives Bulanan: Juli 2018

Dodge College of Studi Film sarta Seni média AT Chapman Universitas upgrades ka Kuwu HX telepon di antara kamar jeung kamar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dodge College of Studi Film sarta Media Seni di Chapman Universitas di Oranyeu, CA geus ditingkatkeun Hapus-Com® Kuwu sistem telepon di antara kamar jeung kamar digital na ka sistem Kuwu HX pikeun kamampuhan komunikasi dumasar-IP mantap sarta integrasi seamless mun FreeSpeak II sistem telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel nu kuliah sarta sistim telepon di antara kamar jeung kamar analog. Sistem telepon di antara kamar jeung kamar mangrupakeun bagian konci tina workflow produksi nu ngarojong ...

Maca deui "

Victoria Alonso pikeun nampa 2018 Charles S. Swartz Award

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The Hollywood Association Profesional (HPA) geus ngumumkeun yén Victoria Alonso, produser dimangfaatkeun na Eksekutif Wawakil Présidén, Produksi pikeun Marvel Studios, bakal nampa organisasi urang 2018 Charles S. Swartz Award di Awards HPA on 15 Nopémber. The HPA Awards ngakuan artistry kreatif, inovasi jeung kaunggulan rékayasa dina industri eusi media profésional sarta Charles S. Swartz Award honors nu ...

Maca deui "

Manajemén CueScript konsol pikeun ngjalankeun di IBC 2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The CueScript Manajemén konsol bakal ngajalankeun di IBC 2018, bari sababaraha produk teleprompting tambahan ti CueScript nyieun debut Éropa maranéhanana di acara. The Manajemén konsol CueScript (CMC) nawarkeun cara basajan tur efisien pikeun ngatur sarta ngawas sadayana CueScript nyababkeun sumberdaya on jaringan, paduli lokasi. Unggal aplikasi CueiT nyababkeun bakal tiasa ngalaporkeun sadaya na ...

Maca deui "

Marshall Electronics Announces Anyar CV380-CS Compact UHD Kamera pikeun IBC 2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

TORRANCE, CA, July 31, 2018 - Marshall Electronics ieu nambahkeun mun miniatur sarta kurban kaméra ci kalawan anyar ultra luhur-harti na (UHD) kaméra kompak, nu Marshall CV380-CS, anu bakal premiere di IBC 2018 (Booth #12 .D20). The CV380-CS migunakeun hiji 8.5-megapiksel, sensor 1 / 2.5 inci, candak gambar vidéo lengkep, sarta outputs di 6G / 3G / HD-SDI na HDMI 1.4. "Ngaleupaskeun hiji affordable, kaméra UHD ci ...

Maca deui "

InSync Téhnologi di IBC2018

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

InSync Téhnologi mangrupa ahli ojah katembong konversi frame rate. Pamilik eusi kalawan aset anu henteu dina format atanapi frame laju diperlukeun pikeun mintonkeun panongton dipilih maranéhanana sacara kudu ngalakonan konversi standar guna cocog ukuran tampilan ongkos pigura sagala rupa. Alus standar konversi penting pikeun ngawétkeun kualitas (jeung kituna nilai) anu ...

Maca deui "

Melbourne Symphony orchestra Gala dicandak dina 4K kalawan Ursa Broadcast na ATEM Switcher

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - Juli 31, 2018 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén parusahaan produksi Australia Avoca Blue dipaké kaméra Ursa Broadcast na ATEM 1 M / E Produksi Studio 4K video switcher produksi live candak nu panganyarna Melbourne Symphony orchestra (MSO) Gala. konsér di ieu kawengku dina 4K, sarta ogé kaasup sababaraha kaméra Blackmagic Desain lianna jeung produk siaran di dalapan ...

Maca deui "

The Pindah ka némbongkeun di 2018 IBC Tembongkeun dina Amsterdam

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Amsterdam - Juli 31, 2018 - The Pindah (r) geus resmi ngumumkeun rencana -na pikeun némbongkeun di 2018 IBC Tembongkeun dina Amsterdam, dina bulan Séptember (Nangtung 1.F10). Ieu bakal kahiji waktos Pindah geus kungsi ayana stan di acara, nyirian hiji komitmen ngaronjat nepi ngembangna portopolio jasa global na. némbongkeun bakal showcase kamampuhan éta Pindah urang di sakuliah dunya ...

Maca deui "

VidOvation Ayeuna Supplying Low-Cost, Compact ABonAir AB405 ™ Video Link Wireless

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

System portabel nirkabel Transmits Broadcast-Kelas Video Nepi ka 2,500 kaki Jeung 33-Millisecond Latency Lake leuweung, Calif -. July 31, 2018 - VidOvation dinten ngumumkeun kasadiaan tina ABonAir AB405 ™, mangrupa low-ongkos, ci pamancar video nirkabel sarta panarima link sareng reureuh 33-millisecond mere. The AB405 ieu dioptimalkeun pikeun tim Néng, sinyalna olahraga dasar di paguron luhur jeung sakola luhur, single-tahap ...

Maca deui "