imah » 2018 » Juli

Archives Bulanan: Juli 2018

Dodge College of Studi Film sarta Seni média AT Chapman Universitas upgrades ka Kuwu HX telepon di antara kamar jeung kamar

Dodge College of Studi Film sarta Media Seni di Chapman Universitas di Oranyeu, CA geus ditingkatkeun Hapus-Com® Kuwu sistem telepon di antara kamar jeung kamar digital na ka sistem Kuwu HX pikeun kamampuhan komunikasi dumasar-IP mantap sarta integrasi seamless mun FreeSpeak II sistem telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel nu kuliah sarta sistim telepon di antara kamar jeung kamar analog. Sistem telepon di antara kamar jeung kamar mangrupakeun bagian konci tina workflow produksi nu ngarojong ...

Maca deui "

Victoria Alonso pikeun nampa 2018 Charles S. Swartz Award

The Hollywood Association Profesional (HPA) geus ngumumkeun yén Victoria Alonso, produser dimangfaatkeun na Eksekutif Wawakil Présidén, Produksi pikeun Marvel Studios, bakal nampa organisasi urang 2018 Charles S. Swartz Award di Awards HPA on 15 Nopémber. The HPA Awards ngakuan artistry kreatif, inovasi jeung kaunggulan rékayasa dina industri eusi media profésional sarta Charles S. Swartz Award honors nu ...

Maca deui "

Manajemén CueScript konsol pikeun ngjalankeun di IBC 2018

The CueScript Manajemén konsol bakal ngajalankeun di IBC 2018, bari sababaraha produk teleprompting tambahan ti CueScript nyieun debut Éropa maranéhanana di acara. The Manajemén konsol CueScript (CMC) nawarkeun cara basajan tur efisien pikeun ngatur sarta ngawas sadayana CueScript nyababkeun sumberdaya on jaringan, paduli lokasi. Unggal aplikasi CueiT nyababkeun bakal tiasa ngalaporkeun sadaya na ...

Maca deui "

Marshall Electronics Announces Anyar CV380-CS Compact UHD Kamera pikeun IBC 2018

TORRANCE, CA, July 31, 2018 - Marshall Electronics ieu nambahkeun mun miniatur sarta kurban kaméra ci kalawan anyar ultra luhur-harti na (UHD) kaméra kompak, nu Marshall CV380-CS, anu bakal premiere di IBC 2018 (Booth #12 .D20). The CV380-CS migunakeun hiji 8.5-megapiksel, sensor 1 / 2.5 inci, candak gambar vidéo lengkep, sarta outputs di 6G / 3G / HD-SDI na HDMI 1.4. "Ngaleupaskeun hiji affordable, kaméra UHD ci ...

Maca deui "

InSync Téhnologi di IBC2018

InSync Téhnologi mangrupa ahli ojah katembong konversi frame rate. Pamilik eusi kalawan aset anu henteu dina format atanapi frame laju diperlukeun pikeun mintonkeun panongton dipilih maranéhanana sacara kudu ngalakonan konversi standar guna cocog ukuran tampilan ongkos pigura sagala rupa. Alus standar konversi penting pikeun ngawétkeun kualitas (jeung kituna nilai) anu ...

Maca deui "

Melbourne Symphony orchestra Gala dicandak dina 4K kalawan Ursa Broadcast na ATEM Switcher

Fremont, CA - Juli 31, 2018 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén parusahaan produksi Australia Avoca Blue dipaké kaméra Ursa Broadcast na ATEM 1 M / E Produksi Studio 4K video switcher produksi live candak nu panganyarna Melbourne Symphony orchestra (MSO) Gala. konsér di ieu kawengku dina 4K, sarta ogé kaasup sababaraha kaméra Blackmagic Desain lianna jeung produk siaran di dalapan ...

Maca deui "

The Pindah ka némbongkeun di 2018 IBC Tembongkeun dina Amsterdam

Amsterdam - Juli 31, 2018 - The Pindah (r) geus resmi ngumumkeun rencana -na pikeun némbongkeun di 2018 IBC Tembongkeun dina Amsterdam, dina bulan Séptember (Nangtung 1.F10). Ieu bakal kahiji waktos Pindah geus kungsi ayana stan di acara, nyirian hiji komitmen ngaronjat nepi ngembangna portopolio jasa global na. némbongkeun bakal showcase kamampuhan éta Pindah urang di sakuliah dunya ...

Maca deui "

VidOvation Ayeuna Supplying Low-Cost, Compact ABonAir AB405 ™ Video Link Wireless

System portabel nirkabel Transmits Broadcast-Kelas Video Nepi ka 2,500 kaki Jeung 33-Millisecond Latency Lake leuweung, Calif -. July 31, 2018 - VidOvation dinten ngumumkeun kasadiaan tina ABonAir AB405 ™, mangrupa low-ongkos, ci pamancar video nirkabel sarta panarima link sareng reureuh 33-millisecond mere. The AB405 ieu dioptimalkeun pikeun tim Néng, sinyalna olahraga dasar di paguron luhur jeung sakola luhur, single-tahap ...

Maca deui "

IHSE KVM System nyandak tangkas Pelatihan Lingkungan sarta fléksibel demo Produk di EVS Markas

CRANBURY, NJ - Juli 31, 2018 - IHSE AS geus disadiakeun EVS kalawan sistem KVM mantap nu ngarojong pusat anyar kaayaan-of-nu-seni latihan jeung sababaraha wewengkon produk demo di markas EVS di Fairfield, New Jersey. Sistem IHSE KVM méré EVS trainers kalenturan mun prebuild sesi instruksi pikeun aksés merenah tur, dina mangsa sesi latihan, nyorong maranéhna ...

Maca deui "

Artel Video Systems Announces xView Manajemén Platform

xView Expands Network pangimeutan sarta Manajemén Sorangan of DigiLink, InfinityLink, sarta platform pinter WESTFORD, Massa -. July 31, 2018 - Artel Video Systems, a panyadia-kelas dunya solusi pangiriman multimédia inovatif real-time, nyaeta pleased ngembarkeun Manajemén xView platform. xView mangrupakeun jaringan-tingkat, platform ngawaskeun dumasar browser-yen AIDS operator di menata Artel urang DigiLink, InfinityLink, sarta pinter Media Pangiriman Platform ™ ...

Maca deui "

Viaccess-Orca IBC2018 Exhibitor Nilik

paménta konsumén pikeun TV madhab jasa ieu tumuwuh substansi. Salaku operator kasampak nyadiakeun hiji pangalaman TV Pribadi jeung aman keur tungtung-pamaké on unggal layar tur ngamaksimalkeun kasempetan monetization, aranjeunna kedah solusi workflow saderhana. Di IBC2018, Viaccess-Orca (VO) bakal showcase tungtung-to-tungtung panyalindungan eusi na platform TV modular solusi na, nu ngajawab tantangan alamiah aub kalawan nyadiakeun smarter na ...

Maca deui "

Sigma Ujang peminat Fotografi mun Ngadatangan bengkel lénsa Anak di Arizona, California jeung New York

Tujuh leungeun-on bengkel hosted ku sigma jeung dealers na dina bulan Agustus baris nutupan olahraga, potret, urban, redaksi, travel sarta fotografi dahareun genres Ronkonkoma, Ny - Juli 31, 2018 - sigma Corporation di Amerika, anjog masih poto jeung lensa bioskop, kaméra, flash na produsén aksésori, dinten ngumumkeun na bengkel lénsa sigma lineup pikeun Agustus. Ieu acara atikan tur praktis bakal dipingpin ku sigma urang Jared ...

Maca deui "

AVIWEST ​​responds mun Tumuwuh Jeung Penjualan Anyar sarta Kantor Rojongan di Amérika Kalér

Kantor Anyar nyandak AVIWEST ​​mun Nyadiakeun punjul Live IP Video Transmission Leyuran and Services Rental ka North Amérika Broadcast Market Saint-GRÉGOIRE, Perancis - Juli 31, 2018 - AVIWEST, a panyadia global sistem kontribusi video, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus dibuka hiji anyar jualan na jasa kantor rojongan di New York jang meberkeun ngagedekeun bisnis parusahaan tumuwuh di ...

Maca deui "

Marquis Broadcast ngajalankeun Fotonflite aman System Transfer

Marquis Broadcast Fotonflite

Titik-ka-titik sambungan aman pikeun réplikasi, arsip, salinan, dibagikeun jeung singkronisasi prosés Marquis Broadcast geus dibuka Fotonflite ™ - a-kinerja tinggi, aman 'dina éta-laleur', titik-ka-titik Sistim mindahkeun pikeun Avid Media komposer proyék na workspaces media. Hal ieu ngamungkinkeun file bisa dipindahkeun antara sumber sistem Avid ISIS / NEXIS na sauntuyan jenis gudang target, kaasup Avid, gudang generik na proprietary. Fotonflite ™ mangrupakeun unik di ...

Maca deui "

NMF hires Javier Méndez ngajalankeun Penjualan Colorfront Di Amérika

Javier Méndez geus diangkat kapala ngembangkeun bisnis di reseller internasional Nacho Mazzini kulawarga (NMF) (www.nachomf.com), dimana anjeunna tasked kalawan spearheading jualan anyar Amérika Kalér pikeun Colorfront (www.colorfront.com), Akademi na Emmy pamekar-unggul pangajén kinerja tinggi, dina nangtukeun dailies sarta sistem transcoding pikeun gambar gerak jeung luhur-tungtung episodic TV jeung commercials. NMF nu ngoperasikeun ti kantor di Buenos Aires, Argéntina, ...

Maca deui "

Trickbox TV Announces James Monks sakumaha Broadcast Insinyur

Trickbox TV, a supplier ngarah pakakas sarta jasa pikeun studio jeung lokasi Productions multi kaméra pikeun siaran, produksi video, webcasting sarta acara live, geus ngumumkeun janjian Yakobus Monks sakumaha Broadcast Insinyur. Dina peran anyar-Na, Monks bakal instrumental di nyadiakeun kualitas luhur jasa téhnologi siaran nu klien Trickbox TV nyangka keur studio, luar siaran, webinar na ...

Maca deui "